Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.139
Πόντοι
7.745
Ανεξάρτητα από ότι λέω για την μαλακισμενη ΝΔ , δεν μπορώ ούτε λέξη να ακούω για συριζα , ΚΚΕ, μέρα 25 και λοιπούς τρελούς και ψυχοπαθείς.
Δηλαδή, ΔΕΝ αναπολώ τον Σύριζα, επειδή κυβερνούν οι απατεώνες της ΝΔ.

Αυτή είναι η θέση μου.
Τσίπρας χωρίς τους ακραίους παλαβους τελευταία ελπίδα τύποι?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.160
Πόντοι
6.256
Ζωή με στραπόν ως τελευταίο καταφύγιο της Δημοκρατίας :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: hijra

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
336
Πόντοι
21

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.526
Πόντοι
12.756
Εβλεπα φιλε χθες ενα ντοκιμαντερ για τη μαχη των οχυρων οταν ειχαν εισβαλει οι Ναζι απο τη Βουλγαρια και ακουγες κατι ιστοριες με κατι λεβεντες που προτιμουσαν να πεθανουν παρα να παραδωθουν πολεμωντας τον πιο ικανο και συγχρονο στρατο εκεινη την εποχη κυριολεκτικα με σφεντονες.....κανε τωρα την αναλογια με τους ραγιαδες τους ΝεοΕλληναραδες.

Εγω ρε μουνι θα πολεμησω :coffee::coffee:
Θα παω στο Παρισι και θα κανω διαβήματα στις Πρεσβείες εκει και θα διοργανωνω συναυλιες και πορείες για την λευτεριά της Ελλαδος :rockon::rockon::rockon:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.022
Πόντοι
7.046
Τσίπρας χωρίς τους ακραίους παλαβους τελευταία ελπίδα τύποι?
Θα έβαζες πρωθυπουργό τον Jason από Παρασκευή και 13;
Hannibal Lecter από σιωπή των αμνών;
Anthony Perkins από Ψυχω;
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, τέτοιους χαρακτήρες, αντιπροσωπεύει ο μέσος ψηφοφόρος Σύριζα, μέρα 25, Νέα αριστερά, ανταρσία, κ.λ.π.

Κάθε ενήλικας μετά τα 25, που ΑΡΧΙΣΕ να δουλεύει και να φεύγει η μαλακια από το μυαλό και συνεχίζει να ψηφίζει σοσιαλισμο και κομμουνισμο, είναι ψυχικά διαταραγμενος.

Υ.γ.: να συμπληρώσω και τους ψυχοπαθείς ψηφοφόρους της Πλεύσης.

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.358
Πόντοι
2.356
Συνάντησε ο Κούλης τις χρυσές κοπελάρες του πόλο και τους υποσχέθηκε ότι η κρατική τηλεόραση θα δείχνει έναν αγώνα γυναικείου πόλο την εβδομάδα.

Αφενός, πόσο κωμικό είναι ΌΤΑΝ κάποιος πάρει χρυσό μετάλλιο να του δίνεις σαν αντάλλαγμα τηλεοπτική κάλυψη μια φορά την εβδομάδα, αφετέρου πόσο κωμικό είναι να προβάλλεται κάτι τέτοιο ως πρωθυπουργική παρέμβαση λες και η κρατική τηλεόραση είναι τσαρδάκι του, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ; Η φουρνιά του Μητσοτάκη δεν πανηγύριζε σαδιστικά πάνω απ'το πτώμα της κρατικοδίαιτης ΕΡΤ, με τους κηφήνες που έλεγαν και τις κουλτουριάρες και τα ντοκιμαντέρ για σολωμούς;

Μέσα στη μάπα σας σας κοροϊδεύουν ρε ψηφοφόροι. Χωρίς ντροπή.
Mετα τις κερασε καφε στο καφενείο που ανοιξε με επιδότηση

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.358
Πόντοι
2.356

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.202
Πόντοι
12.756
Εγω ρε μουνι θα πολεμησω :coffee::coffee:
Θα παω στο Παρισι και θα κανω διαβήματα στις Πρεσβείες εκει και θα διοργανωνω συναυλιες και πορείες για την λευτεριά της Ελλαδος :rockon::rockon::rockon:
εσυ θα γδαρθεις,θα κομματιαστεις προτου προλαβεις να βγεις απο το σπιτι σου με το καμμενο κηπο να προσθεσω:coffee:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.827
Πόντοι
6.256
Για τους μαλακοπιτουρες ψηφοφόρους της τραβελο - λαθρο - τουρκοπροσκυνημενης - ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ φταίει για την κατάντια της χώρας (άσχετα αν η ΝΔ κυβερνά τα περισσότερα χρόνια μετά την μεταπολιτευση και το ΠΑΣΟΚ ήταν κυρίαρχο την δεκαετία του... 80).

ΞΕΦΤΙΛΑ.

Συνημμένα

• facebook_1753386655896.mp4
    396,2 KB · Εμφανίσεις: 0

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.139
Πόντοι
7.745
Εβλεπα φιλε χθες ενα ντοκιμαντερ για τη μαχη των οχυρων οταν ειχαν εισβαλει οι Ναζι απο τη Βουλγαρια και ακουγες κατι ιστοριες με κατι λεβεντες που προτιμουσαν να πεθανουν παρα να παραδωθουν πολεμωντας τον πιο ικανο και συγχρονο στρατο εκεινη την εποχη κυριολεκτικα με σφεντονες.....κανε τωρα την αναλογια με τους ραγιαδες τους ΝεοΕλληναραδες.
Πήγαν και άφησαν χέρια πόδια, ζωές στα χιονισμένα βουνά γιατί πίστευαν στην Παναγία, την Ελλαδα, τον βασιλιά...
Αν μου βρεις έναν Έλληνα που θα πάει να πολεμήσει για το μητσοτακεικο, θα πάω κι εγώ μαζί του

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.526
Πόντοι
12.756
εσυ θα γδαρθεις,θα κομματιαστεις προτου προλαβεις να βγεις απο το σπιτι σου με το καμμενο κηπο να προσθεσω:coffee:

Θα μου κλασεις τ αρχιδια :coffee::coffee:
Εχω ξένα διαβατήρια :coffee:
Θα στηριζω τρώγοντας το γαλλικο μου κρουασαν για πρωινό στο 6ο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.202
Πόντοι
12.756
Θα μου κλασεις τ αρχιδια :coffee::coffee:
Εχω ξένα διαβατήρια :coffee:
Θα στηριζω τρώγοντας το γαλλικο μου κρουασαν για πρωινό στο 6ο
δεν θα προλαβεις βρε μαλακα λεμε να κανεις κιχ:coffee:
υγ για ελα λιγο πριβε να σε ρωτησω κατι ΑΝ ξερεις
υγ αν δεν ξερεις σε γαμησα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.526
Πόντοι
12.756
δεν θα προλαβεις βρε μαλακα λεμε να κανεις κιχ:coffee:
υγ για ελα λιγο πριβε να σε ρωτησω κατι ΑΝ ξερεις
υγ αν δεν ξερεις σε γαμησα
:tooth::tooth::tooth:

Για καθε μηνυμα πμ , 150 ευρω , αλλιως δεν απανταω :coffee:
Και φιλικη τιμη για σενα , αλλιως ειναι 500σαρουμπα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.526
Πόντοι
12.756
Ο Πρωθυπουργός μας , Κος Κυριακος Μητσοτακης σιχαίνεται τους φτωχούς..
Οσο πιο γρηγορα το καταλάβετε τοσο καλυτερο για σας , μπας και σωθείτε κάποιοι

:coffee::coffee::coffee:

Fetovios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2025
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
280
Θα έβαζες πρωθυπουργό τον Jason από Παρασκευή και 13;
Hannibal Lecter από σιωπή των αμνών;
Anthony Perkins από Ψυχω;
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ, τέτοιους χαρακτήρες, αντιπροσωπεύει ο μέσος ψηφοφόρος Σύριζα, μέρα 25, Νέα αριστερά, ανταρσία, κ.λ.π.

Κάθε ενήλικας μετά τα 25, που ΑΡΧΙΣΕ να δουλεύει και να φεύγει η μαλακια από το μυαλό και συνεχίζει να ψηφίζει σοσιαλισμο και κομμουνισμο, είναι ψυχικά διαταραγμενος.

Υ.γ.: να συμπληρώσω και τους ψυχοπαθείς ψηφοφόρους της Πλεύσης.
Αλλος ένας που δεν ξέρει τί είναι σοσιαλισμός και κομμουνισμός. Προσωπικά όσο περισσότερο δουλεύω, τόσο πιο αριστερά πάω. Μόνο ψυχικά διαταραγμένοι δουλεύουν στο παρόν σύστημα και γουστάρουν...

Fetovios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2025
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
280
Πήγαν και άφησαν χέρια πόδια, ζωές στα χιονισμένα βουνά γιατί πίστευαν στην Παναγία, την Ελλαδα, τον βασιλιά...
Αν μου βρεις έναν Έλληνα που θα πάει να πολεμήσει για το μητσοτακεικο, θα πάω κι εγώ μαζί του
Για το Μητσοτάκης κάνεις δεν θα πάει. Αλλά να θυμήσω ότι σε ένα άλλο απόλυτα διεφθαρμένο κράτος της Ευρώπης, την Ουκρανία, όταν μπήκαν μέσα οι Ρώσοι, μετά το αρχικό μούδιασμα, πήγαν όλοι και πολέμησαν, από τους ακροδεξιούς μέχρι τους αναρχικούς. Αν μπεί ποτέ η Τουρκία, το ίδιο θα γίνει και εδώ.

Ίσως και με τα ίδια αποτελέσματα, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση...

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.827
Πόντοι
6.256