Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.358
Πόντοι
2.356
Kαποτε μια γκομενα στην Ασια με ρώτησε αν αλήθευει πωσ αν πας στην Ελλαδα σε πληρώνει το κρατος για να κάθεσαι
img_1_1753290113936.jpg

Το γαλάζιο ψέμα το λεει όχι εγω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.794
Πόντοι
33.405
Πλακα πλάκα , μονο με αυτον υπαρχει μια πιθανοτητα να χασει η ΝΔ ... αλλα οι Ελληνες μας εχουν συνηθίσει σε εκπληξεις :rockon::rockon::rockon:

Μπα...

40% γκαραντί.

Και αυτό γιατί εφόσον από εδώ ξεκίνησαν όλα (όπως γράψατε), από εδώ ξεκίνησε και το ψωλοβρόντι χωρίς σταματημό. :*

Eiríkr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2025
Like
1.020
Πόντοι
201
Έχουν ρημάξει τον τόπο.
Η απληστία τους είναι τεράστια.
Δεν έχουν αφήσει τίποτα που να μην έχουν ξεσκίσει, λαίλαπα

0-02-05-5647065c9dea697d36cf30be7ef90fad1f21c25ee6a0859c0db91605cd0666f4_33e6a1dba31e3926.jpg

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.794
Πόντοι
33.405
Τώρα ψώνισαν από σβέρκο.
Από αυτά που λέει η αείμνηστη Μαρίκα.

Γιατί νομίζετε ότι η Ντόρα το είχε χωμένο το ζαβό στο Καρπενήσι τόσα χρόνια, και το μόνο που μαθαίναμε ήταν το πόσο καλός περιφερειάρχης είναι;

Απλά επειδή είναι μεταξύ τους πολύ αγαπημένοι ως οικογένεια και στηρίζουν ο ένας τον άλλον, φρόντισε ο Κυριάκος να αναδείξει το "ταλέντο" του ανιψιού του, για να ξεμπερδέψει μια και καλή από μια μακρινή ίσως χρονικά, αλλά υπαρκτή απειλή γι αυτόν και τα παιδιά του. :coffee:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.131
Πόντοι
3.556

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.131
Πόντοι
3.556
Οχι ότι είναι αντισυστημική η Ράνια Τζίμα,αλλά θα τον έκανε και 3-4 φορές να χάσει τα λόγια του
με όσα θα τον ρώταγε.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.794
Πόντοι
33.405
Οχι ότι είναι αντισυστημική η Ράνια Τζίμα,αλλά θα τον έκανε και 3-4 φορές να χάσει τα λόγια του
με όσα θα τον ρώταγε.

Μια χαρά συστημική είναι όταν τη συμφέρει. Απλά τα συμφέροντα της έχουν αγεφύρωτες διαφορές με τα συμφέροντα των Μητσοτακαίων. :coffee:

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.358
Πόντοι
2.356
Έχουν ρημάξει τον τόπο.
Η απληστία τους είναι τεράστια.
Δεν έχουν αφήσει τίποτα που να μην έχουν ξεσκίσει, λαίλαπα

0-02-05-5647065c9dea697d36cf30be7ef90fad1f21c25ee6a0859c0db91605cd0666f4_33e6a1dba31e3926.jpg
Kοινως αρχιδια βιολογικά
Καλα κανω και δεν τ αγοραζω, Ελλαδα τιγκα στον υποκοσμο

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Δηλαδή αν μου χρωστάνε πχ 10.000 (ισχυρίζομαι εγώ) μπορώ να βγάλω διαταγή πληρωμής έτσι αέρα χωρίς να έχει πιστοποιηθεί η οφειλή? Η διαταγή είναι μέσο πίεσης...αλλά αυτό σημαίνει ότι βγαίνει έτσι χωρίς στοιχεία? Δεν θα εκδικαστεί η διαταγή δηλαδή?

Μα εκεί βασίζεται η τράπεζα ως γνήσια μαφία...παρακαλάει να ρίξεις πιστόλι στο δάνειο..θα λαμβάνει τόκους στο αρχικό κεφάλαιο μέχρι ενός σημείου...και όταν πρέπει θα σου πάρει το σπίτι με εξευτελιστική τιμή....ώστε να χρωστάς ακόμα για να πάει και σε άλλες πηγές...εγγυητές...περιουσία κτλπ.....όλα με την ευγενική χορηγία των κυβερνήσεων....που κόπτονται για τον πολίτη. Στο τέλος μπορεί να πήρες δάνειο 1 μύριο και να έχεις αποπληρώσει το 80% και να το χρωστάς ακόμα σχεδόν όλο και να σου πάρουν και το σπίτι.

Εγώ θυμάμαι ότι η ανακοπή δεν αρκεί...πρέπει να γίνει και αναστολή αλλιώς προχωράνε κανονικά...και θυμάμαι ότι μαζί με τα παράβολα και τα έξοδα του δικηγόρου κόστιζαν κάνα 3 χίλιαρο η μία μπορεί και παραπάνω...τώρα δε ξέρω αν διαφέρει με την υπόθεση αν για πλειστηριασμό χρεώνουν λιγότερο :confused:
Στη διαταγή πληρωμής δεν γίνεται εκδίκαση, μόνο από έγγραφα βγαίνει. Συνήθως τραπεζικά δάνεια, μισθώματα και παλιότερα επιταγές/συναλλαγματικές.
Αναστολή υπάρχει υπό προϋποθέσεις και σε όλα τα στάδια. Για τον πλειστηριασμό πλέον δεν είναι απαραίτητη πρακτικά γιατί όλες αυτές οι ανακοπές δικάζονται υποχρεωτικά πριν τον πλειστηριασμό.

Κάπου είχες μπλέξει εσύ και κατάλαβα και τι έπαθες.
Οι ωραίοι έχουν χρέη μαν;;;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.161
Πόντοι
6.256
πω ρε, σαν τον λαδάκη κάνεις

ΚΠολΔ
Αρθρο 623

Κατά τις διατάξεις των άρθρων 624 έως 636 μπορεί να ζητηθεί η έκδοση διαταγής πληρωμής για χρηματικές απαιτήσεις ή απαιτήσεις παροχής χρεογράφων, εφόσον πρόκειται για ιδιωτικού δικαίου διαφορά και η απαίτηση, καθώς και το οφειλόμενο ποσό αποδεικνύονται με δημόσιο ή ιδιωτικό έγγραφο, ή με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία εκδόθηκε μετά από ομολογία ή αποδοχή της αίτησης του οφειλέτη.
Ναι μόνο που το «ιδιωτικό έγγραφο» που αναφέρει πρέπει να είναι ιδιωτικό συμφωνητικό. Και το οφειλόμενο ποσό να αποδεικνύεται…ότι το οφείλουν…

Συγκεκριμένα (και δεν το λέω εγώ από το κεφάλι μου αλλά μετά από συζήτηση με δικηγόρο) για τιμολόγια που μου όφειλαν δεν θεωρείται απόδειξη οφειλής ούτε το υπογεγραμμένο δελτίο αποστολής από έναν υπάλληλο της εταιρείας, ούτε τα mail που έστελνε το λογιστήριο μας με κάθε ηλεκτρονικό παραστατικό στο mail της εταιρείας…ούτε καν το ότι τα έβλεπαν στο mydata. Αυτά με αποδοχή πχ αρχικής προσφοράς αλλά χωρίς συμφωνητικό ή σύμβαση.

Δεν είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω αυτό που ποστάρεις…εγώ λέω πραγματική εμπειρία όμως.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.161
Πόντοι
6.256
Στη διαταγή πληρωμής δεν γίνεται εκδίκαση, μόνο από έγγραφα βγαίνει. Συνήθως τραπεζικά δάνεια, μισθώματα και παλιότερα επιταγές/συναλλαγματικές.
Αναστολή υπάρχει υπό προϋποθέσεις και σε όλα τα στάδια. Για τον πλειστηριασμό πλέον δεν είναι απαραίτητη πρακτικά γιατί όλες αυτές οι ανακοπές δικάζονται υποχρεωτικά πριν τον πλειστηριασμό.

Κάπου είχες μπλέξει εσύ και κατάλαβα και τι έπαθες.
Οι ωραίοι έχουν χρέη μαν;;;
Ε αυτό είπα και εγώ νομίζω…για να βγει η διαταγή πρέπει κάπου να στηρίζεται…αν έχεις ληξιπρόθεσμες οφειλές και δάνειο σίγουρα κάπου στηρίζεται. Αλλά η τράπεζα δεν ζητάει μόνο το δάνειο πρέπει να βάλει μέσα και δικαστικά έξοδα και τόκους και άλλα 100 πράγματα. Θα τα συμπεριλάβει όλα σε μια διαταγή χωρίς να έχει γίνει δικαστήριο;

Για να μην γράφω ενώ δεν ξέρω…εγώ ήξερα ότι η ανακοπή δεν σταματάει την κατάσχεση πρέπει να γίνει και αναστολή και αυτά κοστίζουν αρκετά.

Δεν είχα ούτε έχω χρέη ούτε μπλεξίματα απλά λέω κάποια πράγματα όπως τα είδα να γίνονται.

Μπορεί να λέω και μπαρούφες όμως.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
42.933
Πόντοι
19.795
Πλακα πλάκα , μονο με αυτον υπαρχει μια πιθανοτητα να χασει η ΝΔ ... αλλα οι Ελληνες μας εχουν συνηθίσει σε εκπληξεις :rockon::rockon::rockon:
Ξερω γιατι ζηλευεις τον κυριο Κυριακο ρε καργιολη. Γιατι βρεθηκε ενας πιο τιμιος και πιο ηθικος επιχειρηματιας απο εσενα και προκοψε στην πολιτικη με τιμιες και ηθικες μεθοδους.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Ε αυτό είπα και εγώ νομίζω…για να βγει η διαταγή πρέπει κάπου να στηρίζεται…αν έχεις ληξιπρόθεσμες οφειλές και δάνειο σίγουρα κάπου στηρίζεται. Αλλά η τράπεζα δεν ζητάει μόνο το δάνειο πρέπει να βάλει μέσα και δικαστικά έξοδα και τόκους και άλλα 100 πράγματα. Θα τα συμπεριλάβει όλα σε μια διαταγή χωρίς να έχει γίνει δικαστήριο;
Ναι, όλα από έγγραφα αποδεικνύονται. Και οι τόκοι και όλα.
Δεν είχα ούτε έχω χρέη ούτε μπλεξίματα απλά λέω κάποια πράγματα όπως τα είδα να γίνονται.
Στο είπα ότι αυτή η μανία σου με τις ρυζογκοφρέτες θα σε καταστρέψει... Χειρότερες από τζόγο παιδί μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom