Δηλαδή αν μου χρωστάνε πχ 10.000 (ισχυρίζομαι εγώ) μπορώ να βγάλω διαταγή πληρωμής έτσι αέρα χωρίς να έχει πιστοποιηθεί η οφειλή? Η διαταγή είναι μέσο πίεσης...αλλά αυτό σημαίνει ότι βγαίνει έτσι χωρίς στοιχεία? Δεν θα εκδικαστεί η διαταγή δηλαδή?
Μα εκεί βασίζεται η τράπεζα ως γνήσια μαφία...παρακαλάει να ρίξεις πιστόλι στο δάνειο..θα λαμβάνει τόκους στο αρχικό κεφάλαιο μέχρι ενός σημείου...και όταν πρέπει θα σου πάρει το σπίτι με εξευτελιστική τιμή....ώστε να χρωστάς ακόμα για να πάει και σε άλλες πηγές...εγγυητές...περιουσία κτλπ.....όλα με την ευγενική χορηγία των κυβερνήσεων....που κόπτονται για τον πολίτη. Στο τέλος μπορεί να πήρες δάνειο 1 μύριο και να έχεις αποπληρώσει το 80% και να το χρωστάς ακόμα σχεδόν όλο και να σου πάρουν και το σπίτι.
Εγώ θυμάμαι ότι η ανακοπή δεν αρκεί...πρέπει να γίνει και αναστολή αλλιώς προχωράνε κανονικά...και θυμάμαι ότι μαζί με τα παράβολα και τα έξοδα του δικηγόρου κόστιζαν κάνα 3 χίλιαρο η μία μπορεί και παραπάνω...τώρα δε ξέρω αν διαφέρει με την υπόθεση αν για πλειστηριασμό χρεώνουν λιγότερο