Αφού δεν σου βγαίνει η επιδοματική πολιτική ρε Κούλη, τι πας και σκαρφίζεσαι ρε κερατά; Παραδέχεσαι ότι με κανονικούς όρους δεν μπορείς να φτιάξεις την οικονομία και το δημογραφικό/χωροταξικό. Να αυξηθούν οι μισθοί π.χ, να ανεβαίνουν περισσότερο οι μισθοί σε νέους γονείς, να μειώνεται καμιά φορολογία, να παράγουμε κάτι ίσως αντί να δίνουμε χαρτζιλικάκια και market pass, ρε τούβλο;
Επίδομα γέννησης=ρομά και ναυάγια της ζωής σαν την Μουρτζούκου και την άλλη στην Κρήτη που σκότωσε στο ξύλο το αγοράκι της, γκαστρώνονται και γεννοβολάνε χωρίς ενδοιασμούς, κάνουν τον τοκετό σε δημόσιο νοσοκομείο τζάμπα, τσεπώνουν το διχίλιαρο, δεν τους ελέγχει καμιά Πρόνοια, βγάζουν τις δόσεις τους για δεν ξέρω πόσο καιρό, παραμελούν, κακομεταχειρίζονται, υποσιτίζουν, πουλάνε ή και σκοτώνουν τα παιδιά.
Επιδόματα στέγασης, "σπίτι μου" 1 και 2, επίδομα ενός ενοικίου κλπ=περαιτέρω άνοδος των ενοικίων και των σπιτιών, και τελικά ελάχιστοι απλοί πολίτες καταφέρνουν να ενταχθούν στα προγράμματα "σπίτι μου".
Επίδομα 10 χιλιάδων για μετεγκατάσταση στην παραμεθόριο=ρομά και τυχοδιώκτες χωρίς στον ήλιο μοίρα, αλλοεθνείς και αλλόθρησκοι θα πάνε στις πιο ευαίσθητες δημογραφικά, εθνοτικά και θρησκευτικά περιοχές της χώρας, με τεράστια ανεργία και ελάχιστες ευκαιρίες εργασίας, για να κάνουν τι; Να φάνε το δεκαχίλιαρο, να γεννοβολήσουν... και μετά; Θα βρουν ως δια μαγείας δουλειά; Θα ανοίξουν καφετέριες, μαγαζιά με χαλιά "Ο Δημητράκης Το Καλό Παιδί", ή τίποτα startup ;;;
Α ρε Δόμμμμνα, είσαι για άλλα πράγματα εσύ κορίτσι μου. Εσύ ακόμα πιστεύεις στον Άη Βασίλη. "...να πάνε σε αυτές τις υπέροχες, καταπράσινες περιοχές"... Εσύ πρέπει να πίστευες αλήθεια όσα λέγατε στην Ομάδα Αλήθειας γλυκούλα μου.
Απορώ, το καλύτερο βιογραφικό της χώρας με τις πολιτικές και οικονομικές επιστήμες που σπούδασε (ας το δεχτούμε καλέ), δεν έχει ακούσει για το Cobra Effect με τους Άγγλους που επιδοτούσαν τους Ινδούς να σκοτώνουν κόμπρες και οι Ινδοί το μυρίστηκαν και άρχισαν να αναπαράγουν κόμπρες για να παίρνουν περισσότερα επιδόματα μέχρι που οι Άγγλοι το μυρίστηκαν με την σειρά τους και έκοψαν το επίδομα, με τελικό αποτέλεσμα να αφήσουν οι Ινδοί τις ασύμφορες πλέον κόμπρες ελεύθερες και να γίνει χειρότερη η κατάσταση;