Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.908
Πόντοι
456
:coffee:

Διχασμένη η ΝΔ μετά το αίτημα του Πάνου Ρούτσι και την διαφοροποίηση του Ν. Δένδια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.967
Πόντοι
6.256
Φίλε μου έχω φτάσει σε μία ηλικία που δεν με νοιάζει πλέον. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, επιστήμονας, και πιο πολύ δουλεύω για να κάνω το κέφι μου και επιεδή δεν μπορώ να είμαι άεργος. Ανήκω σ' αυτή την κατηγορία που ξεκολιάζομαι κανονικά γιατί συνειδητά τα πραγματικά μου εισοδήματα είναι πολύ μικρότερα αυτά που σου επιβάλλουν με τα τεκμήρια. Πολλοί άσχετοι μιλάνε για τη δυνατότητα αμφισβήτησης, όμως όσοι το έκαναν, τους γάμησαν τη μάνα και τον πατέρα μαζί. Πραγματικά είναι πλέον στ' αρχίδια μου, αλλά αν ήμουν 35 χρονών, μπορεί και να είχα κάνει αποστολή αυτοκτονίας σε κάνα υπουργείο. Ο Χατζηδάκης ήταν ο πλέον γελοίος υπουργός ever. Τα έχω μαζεμένα με τον Κούλη, όμως την ψήφο μου σε αριστερό κόμμα προτιμώ να μου κοπεί το χέρι παρά να την ρίξω. Αποχή, ούτε λόγος, κηραλοιφές αποκλείονται, επομένως θα πάω με τις εναπομείνασες πορτοκαλιές
Πριβλέπω να τη ρίχνεις στον κουλη

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
190
Πόντοι
0
Πριβλέπω να τη ρίχνεις στον κουλη
Αφροδιτάκι σκέφτομαι που είναι και μουνάρα. Οκ, το ξέρω ότι ακούγονται διάφορα, αλλά η εποχή που ζούμε είναι η εποχή fake news οπότε δεν είναι να πιστεύει κανείς τίποτα. Τώρα αν μέσω αυτής η ψήφος πάει στον Κούλη, τότε ίσως έχεις ένα δίκιο. Πάντως από τον Τζήμερο που ήμουνα, το λες και υποβάθμιση..

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
190
Πόντοι
0
Λέτε ο Κούλης να τη συνάντησε κρυφά και να είδαν μαζί Attenborough ;;;
Πάντως respect μεχρι και Γκρέτα έφερε...

:vomit::vomit::vomit::shit::shit::shit:
Ξερνάω.
Δεν είναι ότι έφερε το όλο το συρφετό του πασόκ, είναι ότι τελικά ήταν και ο ιδιος πασόκ και δεν το' χε καταλάβει.
Βάλε Γκρέτα και βάλε και τον αποκεφαλιστή τζιχαντιστί Τζολάνι, που δεν έχει αφήσει χριστιανό για χριστιανό στη Συρία, που άφησε τις χατζάρες και έβαλε τις γραβάτες, με τον οποίο είχε αγκαλιές και ασπασμούς τις προάλλες για να καταλάβεις που έχουμε μπλέξει. Δεν θα εκπλαγώ αν δω Κούλη με πλακάτ και σημαία παλαιστίνης έξω απ' την ισραηλινή πρεσβεία, το άτομο είναι ικανό για όλα.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
18
Like
2.089
Πόντοι
1.196
Αφροδιτάκι σκέφτομαι που είναι και μουνάρα. Οκ, το ξέρω ότι ακούγονται διάφορα, αλλά η εποχή που ζούμε είναι η εποχή fake news οπότε δεν είναι να πιστεύει κανείς τίποτα. Τώρα αν μέσω αυτής η ψήφος πάει στον Κούλη, τότε ίσως έχεις ένα δίκιο. Πάντως από τον Τζήμερο που ήμουνα, το λες και υποβάθμιση..
Του Mυτηλιναίου ειναι το κόμα, , ειτε το θεωρείς καλό αυτό είτε κακό.
Trust me bro, αν θες, στοιχεια δεν πρόκειται να σου φέρω για να στο αποδείξω, στα @@ μου βασικά.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.946
Πόντοι
6.056
Εγώ θα το εξετάσω γιατί είναι σημαντικό.
Τι είναι σημαντικό ;
Και με τι συμφωνείς ;

Να διαγράψουν από Ιατρική/Οδοντιατρική κάποιον που χρωστάει ΕΝΑ μάθημα ;;;;;
Μετά από 150 χρόνια ....

• Χαχα
Αντιδράσεις: hijra

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.946
Πόντοι
6.056
Ο ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να ζήσει με 364€ ευρώ σύνταξη.

Δεν είναι αποδεκτό όμως , να δηλώνει κάτω από 16016€/12= 1335€ το μήνα ΚΑΘΑΡΑ.

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.390
Πόντοι
2.356
Mαλλον απο τη μποχα κραταει τη μύτη του
img_2_1759843614047.jpg

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
12.038
Πόντοι
3.506
Αυτήν την άνεργη 33χρονη δικηγόρο , που ζει απο την γιαγιά της???

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.705
Πόντοι
6.166
Στο Ελληνικά Χόαξες λένε πως το έγγραφο που παρουσιάζει αυτές τις χρεώσεις είναι παραποιημένο, και ότι στην Διαύγεια μπορείς να βρεις το αυθεντικό όπου αναφέρονται ως έξοδα της πρεσβείας για εκδήλωση στην Βοστώνη, όπου απλά θα παρευρισκόταν ο Κούλης.

Είπαμε, είναι λαμόγιο, είναι κάφρος, θεωρεί ότι δεν τον αγγίζει τίποτα, παίρνει αποζημιώσεις για ελιές, αλλά τόσο μλκας δεν είναι.

• Like
Αντιδράσεις: hijra

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.694
Πόντοι
6.256

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.735
Πόντοι
456

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
621
Πόντοι
81
Χάσαμε 100 εκατομμύρια € από το ταμείο ανάκαμψης!!! :new_shocked:
Προορίζονταν για ενεργειακές κοινότητες μέσω του προγράμματος Απόλλων το οποίο τελικά ακυρώθηκε!!! :thumbsdown:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom