kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.967
- Πόντοι
- 6.256
Πριβλέπω να τη ρίχνεις στον κουληΦίλε μου έχω φτάσει σε μία ηλικία που δεν με νοιάζει πλέον. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, επιστήμονας, και πιο πολύ δουλεύω για να κάνω το κέφι μου και επιεδή δεν μπορώ να είμαι άεργος. Ανήκω σ' αυτή την κατηγορία που ξεκολιάζομαι κανονικά γιατί συνειδητά τα πραγματικά μου εισοδήματα είναι πολύ μικρότερα αυτά που σου επιβάλλουν με τα τεκμήρια. Πολλοί άσχετοι μιλάνε για τη δυνατότητα αμφισβήτησης, όμως όσοι το έκαναν, τους γάμησαν τη μάνα και τον πατέρα μαζί. Πραγματικά είναι πλέον στ' αρχίδια μου, αλλά αν ήμουν 35 χρονών, μπορεί και να είχα κάνει αποστολή αυτοκτονίας σε κάνα υπουργείο. Ο Χατζηδάκης ήταν ο πλέον γελοίος υπουργός ever. Τα έχω μαζεμένα με τον Κούλη, όμως την ψήφο μου σε αριστερό κόμμα προτιμώ να μου κοπεί το χέρι παρά να την ρίξω. Αποχή, ούτε λόγος, κηραλοιφές αποκλείονται, επομένως θα πάω με τις εναπομείνασες πορτοκαλιές
Αφροδιτάκι σκέφτομαι που είναι και μουνάρα. Οκ, το ξέρω ότι ακούγονται διάφορα, αλλά η εποχή που ζούμε είναι η εποχή fake news οπότε δεν είναι να πιστεύει κανείς τίποτα. Τώρα αν μέσω αυτής η ψήφος πάει στον Κούλη, τότε ίσως έχεις ένα δίκιο. Πάντως από τον Τζήμερο που ήμουνα, το λες και υποβάθμιση..Πριβλέπω να τη ρίχνεις στον κουλη
Λέτε ο Κούλης να τη συνάντησε κρυφά και να είδαν μαζί Attenborough ;;;
Πάντως respect μεχρι και Γκρέτα έφερε...
Του Mυτηλιναίου ειναι το κόμα, , ειτε το θεωρείς καλό αυτό είτε κακό.Αφροδιτάκι σκέφτομαι που είναι και μουνάρα. Οκ, το ξέρω ότι ακούγονται διάφορα, αλλά η εποχή που ζούμε είναι η εποχή fake news οπότε δεν είναι να πιστεύει κανείς τίποτα. Τώρα αν μέσω αυτής η ψήφος πάει στον Κούλη, τότε ίσως έχεις ένα δίκιο. Πάντως από τον Τζήμερο που ήμουνα, το λες και υποβάθμιση..
Τι είναι σημαντικό ;Εγώ θα το εξετάσω γιατί είναι σημαντικό.
Αυτήν την άνεργη 33χρονη δικηγόρο , που ζει απο την γιαγιά της???Αφροδιτάκι σκέφτομαι που είναι και μουνάρα. Οκ, το ξέρω ότι ακούγονται διάφορα, αλλά η εποχή που ζούμε είναι η εποχή fake news οπότε δεν είναι να πιστεύει κανείς τίποτα. Τώρα αν μέσω αυτής η ψήφος πάει στον Κούλη, τότε ίσως έχεις ένα δίκιο. Πάντως από τον Τζήμερο που ήμουνα, το λες και υποβάθμιση..
Στο Ελληνικά Χόαξες λένε πως το έγγραφο που παρουσιάζει αυτές τις χρεώσεις είναι παραποιημένο, και ότι στην Διαύγεια μπορείς να βρεις το αυθεντικό όπου αναφέρονται ως έξοδα της πρεσβείας για εκδήλωση στην Βοστώνη, όπου απλά θα παρευρισκόταν ο Κούλης.
Είπαμε, είναι λαμόγιο, είναι κάφρος, θεωρεί ότι δεν τον αγγίζει τίποτα, παίρνει αποζημιώσεις για ελιές, αλλά τόσο μλκας δεν είναι.
Ότι πιο ηλιθιο έχει υπάρξει στην ιστορία της ανθρωπότητας....
![]()
Αρκουδέηδες on Instagram: "Ρε μλκς "
3,247 likes, 737 comments - arkoudehdes on September 8, 2025: "Ρε μλκς ".www.instagram.com