You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
mixalis k.
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 8.395
- Πόντοι
- 2.356
Kαλυτεραμολις εμαθα οτι ψοφαγε ο βοριδης....τελικα δεν
απογοητευση
Θα γινότανε τσάμπα ηρωας
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.442
- Πόντοι
- 3.556
Ο Μάκης από ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΗΡΩΑΣ.Kαλυτερα
Θα γινότανε τσάμπα ηρωας
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.442
- Πόντοι
- 3.556
Μεγαλύτερο αίσχος και ντροπή από το Αρθρο 86,που το έχει εισηγηθεί το ΜΕΛΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΙΚΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, δεν υπάρχει.
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.408
- Πόντοι
- 6.256
Έτσι και σκαλίσουν το ταμείο ανάκαμψης....δε τους ξεπλένει ούτε ο Ατλαντικός...
ήδη από παλαιότερα φώναζαν οι μικροί επαγγελματίες ότι οι βοήθειες πάνε κατά 90% σε μεγάλες εταιρείες και ομίλους....έμπλεξαν και οι τράπεζες μέσα...
το τι έχει να γίνει.....ούτε σε ταινία δεν γίνονται αυτά που έχει κάνει η γαλάζια κόζα νόστρα
ήδη από παλαιότερα φώναζαν οι μικροί επαγγελματίες ότι οι βοήθειες πάνε κατά 90% σε μεγάλες εταιρείες και ομίλους....έμπλεξαν και οι τράπεζες μέσα...
το τι έχει να γίνει.....ούτε σε ταινία δεν γίνονται αυτά που έχει κάνει η γαλάζια κόζα νόστρα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.581
- Πόντοι
- 12.756
μια χαρα ειναι το ταμειο ανακαμψης ... εχετε γαμηθει ολοι να πουμε σαν τα ξυλολια και τις μαλακιες ...Έτσι και σκαλίσουν το ταμείο ανάκαμψης....δε τους ξεπλένει ούτε ο Ατλαντικός...

Ολα εγιναν νομιμα , με κανονες και ΤΙΜΙΑ
Επειδη δεν ηταν το ταμειο για τις φτωχατζες ναπουμε ολοι μου βγηκαν να το παιξουν ερευνητες
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.581
- Πόντοι
- 12.756
πριν κανα μηνα εκανε .. απλα τωρα το ανακαλυψαν και το εβγαλαν , ουτε στην ωρα τους δεν μπορουν να τους θαψουν τους ΝΔκρατεςτο οτι εκανε στεντ ο βοριδης ειναι στοιχειο οτι παει σουμπιτος για μεσα...
στο μεταξυ ειναι διακοπες

geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 17.161
- Πόντοι
- 7.745
Στο Άγιο Όρος τον προσκυνούν τυπεΔεν υπαρχει καλυτερος πρωθυπουργος απο αυτον που εχουμε
ο Θεος μας τον εστειλε για να σωσει την χωρα
Τιμη και Δοξα στον Κο Κυριακο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.581
- Πόντοι
- 12.756
Στο Άγιο Όρος τον προσκυνούν τυπε
Πηγε εκει τους εδωσε κατι ψιλά απο ΕΣΠΑ και ο Νατσιος θα παρει τ αρχιδια μου , ουτε Βουλη δεν θα μπει
Ετσι γαμάει ο Κος Κυριακος .. μια επισκεψη και τους καθάρισε ολους

troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.445
- Πόντοι
- 5.506
ξερεις ποσα χρονια και ποσες δικες θα γλυτωσει το μουνοπανο για ενα μπαλονι? εγω θα ελεγα ειδικα για τον συγκεκριμενο....πουτσα μου φυλακη να ψοφησειπριν κανα μηνα εκανε .. απλα τωρα το ανακαλυψαν και το εβγαλαν , ουτε στην ωρα τους δεν μπορουν να τους θαψουν τους ΝΔκρατες![]()
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.408
- Πόντοι
- 6.256
όλα με κανόνες έγινανμια χαρα ειναι το ταμειο ανακαμψης ... εχετε γαμηθει ολοι να πουμε σαν τα ξυλολια και τις μαλακιες ...
Ολα εγιναν νομιμα , με κανονες και ΤΙΜΙΑ
Επειδη δεν ηταν το ταμειο για τις φτωχατζες ναπουμε ολοι μου βγηκαν να το παιξουν ερευνητες
πήραν τα ψίχουλα οι μικρομεσαίοι που χρειάζονταν την ενίσχυση πραγματικά με τα χίλια ζόρια και στηρίζουν την πραγματική οικονομία
και άνοιξε η κάνουλα με τα μύρια για τους ομίλους για να χρηματοδοτήσουν μέχρι και ενεργειακά πράσινες χέστρες λες και δεν έπαιρναν ΕΣΠΑ έτσι και αλλιώς....
με λίγα λόγια Νεοφιλελέυθερη φάση

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.581
- Πόντοι
- 12.756
ξερεις ποσα χρονια και ποσες δικες θα γλυτωσει το μουνοπανο για ενα μπαλονι? εγω θα ελεγα ειδικα για τον συγκεκριμενο....πουτσα μου φυλακη να ψοφησει
ενα λεπτο μετα που θα εχει ψοφησει θα τον ξεχάσουμε κιολας
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.445
- Πόντοι
- 5.506
εγω βαζω στοιχημα οτι ο βρωμοπαππας που του φιλησε το χερι το βραδυ του εγλυψε και την κωλοτρυπιδαΣτο Άγιο Όρος τον προσκυνούν τυπε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.581
- Πόντοι
- 12.756
όλα με κανόνες έγιναν
πήραν τα ψίχουλα οι μικρομεσαίοι που χρειάζονταν την ενίσχυση πραγματικά με τα χίλια ζόρια και στηρίζουν την πραγματική οικονομία
και άνοιξε η κάνουλα με τα μύρια για τους ομίλους για να χρηματοδοτήσουν μέχρι και ενεργειακά πράσινες χέστρες λες και δεν έπαιρναν ΕΣΠΑ έτσι και αλλιώς....
με λίγα λόγια Νεοφιλελέυθερη φάση![]()
δεν σας φταιει το ταμειο ανακαμψης αν δεν μπορειτε να βγαλετε την χαρτουρα που χρειαζεται και να βρειτε και τραπεζα να σας υποστηριξει

Αυτα ηταν λεφτα για σοβαρους επιχειρηματιες , οχι για να ανοιξει καφετέρια ο Μπαμπης απο το Κερατσινι ή να βάλει προγραμμα για παραγγελιες στις γκαρσονες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 384
- Εμφανίσεις