Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506
GvJ_QskWIAAukEK.jpeg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
Έτσι και σκαλίσουν το ταμείο ανάκαμψης....δε τους ξεπλένει ούτε ο Ατλαντικός...

ήδη από παλαιότερα φώναζαν οι μικροί επαγγελματίες ότι οι βοήθειες πάνε κατά 90% σε μεγάλες εταιρείες και ομίλους....έμπλεξαν και οι τράπεζες μέσα...

το τι έχει να γίνει.....ούτε σε ταινία δεν γίνονται αυτά που έχει κάνει η γαλάζια κόζα νόστρα

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506
Α να τα λεμε ολα....μιλαμε για πολυ σοβαρη συμμορια

GvG784xWIAA9hwF.jpeg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.581
Πόντοι
12.756
Έτσι και σκαλίσουν το ταμείο ανάκαμψης....δε τους ξεπλένει ούτε ο Ατλαντικός...

ήδη από παλαιότερα φώναζαν οι μικροί επαγγελματίες ότι οι βοήθειες πάνε κατά 90% σε μεγάλες εταιρείες και ομίλους....έμπλεξαν και οι τράπεζες μέσα...

το τι έχει να γίνει.....ούτε σε ταινία δεν γίνονται αυτά που έχει κάνει η γαλάζια κόζα νόστρα
μια χαρα ειναι το ταμειο ανακαμψης ... εχετε γαμηθει ολοι να πουμε σαν τα ξυλολια και τις μαλακιες ... :coffee:

Ολα εγιναν νομιμα , με κανονες και ΤΙΜΙΑ

Επειδη δεν ηταν το ταμειο για τις φτωχατζες ναπουμε ολοι μου βγηκαν να το παιξουν ερευνητες

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506
το οτι εκανε στεντ ο βοριδης ειναι στοιχειο οτι παει σουμπιτος για μεσα...
στο μεταξυ ειναι διακοπες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.581
Πόντοι
12.756
το οτι εκανε στεντ ο βοριδης ειναι στοιχειο οτι παει σουμπιτος για μεσα...
στο μεταξυ ειναι διακοπες
πριν κανα μηνα εκανε .. απλα τωρα το ανακαλυψαν και το εβγαλαν , ουτε στην ωρα τους δεν μπορουν να τους θαψουν τους ΝΔκρατες :rockon::rockon::rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.161
Πόντοι
7.745
Δεν υπαρχει καλυτερος πρωθυπουργος απο αυτον που εχουμε

ο Θεος μας τον εστειλε για να σωσει την χωρα :coffee:

Τιμη και Δοξα στον Κο Κυριακο
Στο Άγιο Όρος τον προσκυνούν τυπε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.581
Πόντοι
12.756
Στο Άγιο Όρος τον προσκυνούν τυπε

Πηγε εκει τους εδωσε κατι ψιλά απο ΕΣΠΑ και ο Νατσιος θα παρει τ αρχιδια μου , ουτε Βουλη δεν θα μπει

Ετσι γαμάει ο Κος Κυριακος .. μια επισκεψη και τους καθάρισε ολους :coffee:

• Λύπη
Αντιδράσεις: geoMan

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506
πριν κανα μηνα εκανε .. απλα τωρα το ανακαλυψαν και το εβγαλαν , ουτε στην ωρα τους δεν μπορουν να τους θαψουν τους ΝΔκρατες :rockon::rockon::rockon:
ξερεις ποσα χρονια και ποσες δικες θα γλυτωσει το μουνοπανο για ενα μπαλονι? εγω θα ελεγα ειδικα για τον συγκεκριμενο....πουτσα μου φυλακη να ψοφησει

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
μια χαρα ειναι το ταμειο ανακαμψης ... εχετε γαμηθει ολοι να πουμε σαν τα ξυλολια και τις μαλακιες ... :coffee:

Ολα εγιναν νομιμα , με κανονες και ΤΙΜΙΑ

Επειδη δεν ηταν το ταμειο για τις φτωχατζες ναπουμε ολοι μου βγηκαν να το παιξουν ερευνητες
όλα με κανόνες έγιναν

πήραν τα ψίχουλα οι μικρομεσαίοι που χρειάζονταν την ενίσχυση πραγματικά με τα χίλια ζόρια και στηρίζουν την πραγματική οικονομία

και άνοιξε η κάνουλα με τα μύρια για τους ομίλους για να χρηματοδοτήσουν μέχρι και ενεργειακά πράσινες χέστρες λες και δεν έπαιρναν ΕΣΠΑ έτσι και αλλιώς....

με λίγα λόγια Νεοφιλελέυθερη φάση :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.581
Πόντοι
12.756
ξερεις ποσα χρονια και ποσες δικες θα γλυτωσει το μουνοπανο για ενα μπαλονι? εγω θα ελεγα ειδικα για τον συγκεκριμενο....πουτσα μου φυλακη να ψοφησει

ενα λεπτο μετα που θα εχει ψοφησει θα τον ξεχάσουμε κιολας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.581
Πόντοι
12.756
όλα με κανόνες έγιναν

πήραν τα ψίχουλα οι μικρομεσαίοι που χρειάζονταν την ενίσχυση πραγματικά με τα χίλια ζόρια και στηρίζουν την πραγματική οικονομία

και άνοιξε η κάνουλα με τα μύρια για τους ομίλους για να χρηματοδοτήσουν μέχρι και ενεργειακά πράσινες χέστρες λες και δεν έπαιρναν ΕΣΠΑ έτσι και αλλιώς....

με λίγα λόγια Νεοφιλελέυθερη φάση :rockon:

δεν σας φταιει το ταμειο ανακαμψης αν δεν μπορειτε να βγαλετε την χαρτουρα που χρειαζεται και να βρειτε και τραπεζα να σας υποστηριξει :coffee:

Αυτα ηταν λεφτα για σοβαρους επιχειρηματιες , οχι για να ανοιξει καφετέρια ο Μπαμπης απο το Κερατσινι ή να βάλει προγραμμα για παραγγελιες στις γκαρσονες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom