ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.440
- Πόντοι
- 3.556
Δηλώνουν λέει και ΦΥΤΕΙΕΣ ΚΑΦΕ ΟΠΕΚΕΠΕ.και μελιτζάνες για τον πάτο των λοατκούληδων υπάρχουν , στρέμματα φυτευμένα στο αιγαίο πέλαγος![]()
Δηλώνουν λέει και ΦΥΤΕΙΕΣ ΚΑΦΕ ΟΠΕΚΕΠΕ.και μελιτζάνες για τον πάτο των λοατκούληδων υπάρχουν , στρέμματα φυτευμένα στο αιγαίο πέλαγος![]()
Κ όσο σκέφτομαι ότι πλήρωσα πριν χρόνια 9000 ευρώ στον ΟΠΕΚΕΠΕ νιώθω πιο μαλακαςΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ.
Οπως όλοι που έχουμε 5 στρέμματα χωράφια και μας ξεψαχνίζουν φουλ κάθε χρόνο.Κ όσο σκέφτομαι ότι πλήρωσαν πριν χρόνια 9000 ευρώ στον ΟΠΕΚΕΠΕ νιώθω πιο μαλακας
Δεν πήγες στο ΧΑΣΑΠΗ και το ΦΡΑΠΕ να πάρεις τη σωστή Επιδότηση.Κ όσο σκέφτομαι ότι πλήρωσα πριν χρόνια 9000 ευρώ στον ΟΠΕΚΕΠΕ νιώθω πιο μαλακας
Nai τα μουνια κ πλέον ούτε έρχονται στο χωράφι απλά μέσω της εφαρμογής όταν βλέπουν μια καλλιέργεια μη σωστή τότε πηγαίνεις κ τραβάς live foto οn field για να αποδείξεις αυτό που δήλωσες ..ούτε σηκώνουν τον κώλο τους να έρθουν πια ..Οπως όλοι που έχουμε 5 στρέμματα χωράφια και μας ξεψαχνίζουν φουλ κάθε χρόνο.
εννιά χιλιάρικα είναι 450 μπλε εισιτήρια στις ρουμανορωσιδούλεςΚ όσο σκέφτομαι ότι πλήρωσα πριν χρόνια 9000 ευρώ στον ΟΠΕΚΕΠΕ νιώθω πιο μαλακας
Από χρόνια μου έχουν πει γίνεται ΠΑΡΤΙ ΟΠΕΚΕΠΕ.Nai τα μουνια κ πλέον ούτε έρχονται στο χωράφι απλά μέσω της εφαρμογής όταν βλέπουν μια καλλιέργεια μη σωστή τότε πηγαίνεις κ τραβάς live foto οn field για να αποδείξεις αυτό που δήλωσες ..ούτε σηκώνουν τον κώλο τους να έρθουν πια ..
Φυσικά κ από πίσω στο κόλπο ήταν πολιτικοί κ αγροτοπατερες κομματοσκυλα διότι οι ίδιοι οι υπάλληλοι από μόνοι τους είναι χεστες
Ρε!συνταγή Σημίτη που άλλωστε ήταν ο νονός - μέντορας του Κούλη στο κλέψιμο των δημόσιων ταμείων,
στη διαπλοκή με τους νταβατζήδες-καρτέλ,
και στην εθνική μειοδοσία
Βέβαια οι προ νουδούλας συμμορίτες δεν ήταν λοάτκηδες και λαθροαγαπούληδες , να τα λέμε κι αυτά τα θετικά
![]()
πως και δεν έσκασε κανάς μπραβοκούλης να σου πεί " ας ήσουν μάγκας να κονόμαγες κ συ"Από χρόνια μου έχουν πει γίνεται ΠΑΡΤΙ ΟΠΕΚΕΠΕ.
Αλλά ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.
Ρε με πέτυχαν στον ύπνοεννιά χιλιάρικα είναι 450 μπλε εισιτήρια στις ρουμανορωσιδούλες![]()
Ο Κούλης λέει φταίνε οι ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ και το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ.Ρε!
Τι συγκρίνετε;
Ποιον Σημίτη και πίπες μου λέτε;
Πλυντήριο και σεις;
Γιουσουφάκια του Κουλη και σεις;
Ρε μαλακες πρόβατα μας περνάτε;
Ο Κούλης έξι χρόνια τώρα κουνάει το δάχτυλο στον ελληνικό λαό :
-φταιτε
-φταιτε
-φταίτε για όλα ελληνικέ λαε
Και έχουνε γαμηθει στην μάσα όλοι τους...έπαιρνε επιδόματα ελιάς κ μας έπειθαν πως είναι οκ...πάρε έναν Οπεκεπε τώρα.
Ποιος άλλος πρωθυπουργός τα έκανε αυτά μετά από 15 χρόνια πουτσας και μνημονίων.
Ούτε καν συγκινήθηκε ο πουτανας γιος Μητσοτάκης να σκεφτεί...ρε πούστη μου...έχει βιαστεί αυτός ο λαός ...γαμησε το ....
Αντ αυτού έβγαινε και έλεγε θα δώσει και όχι σε όλους,ένα ενοίκιο τον Νοέμβριο λογω πλεονάσματος
Ο Αυγενάκης χτύπαγε τον υπάλληλο που δεν τον έβαζε στην πτήση για Κρήτη...τυχαία όλα αυτά ;
Εγώ την ήξερα κ ήξερα ότι εμπαζε από το πληροφοριακό σύστημα που χειρίζεται τα δεδομένα του δορυφορουΑπό χρόνια μου έχουν πει γίνεται ΠΑΡΤΙ ΟΠΕΚΕΠΕ.
Αλλά ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.
Εδώ ψηφιοποίησαν με Η/Υ τα πάντα.Εγώ την ήξερα κ ήξερα ότι εμπαζε από το πληροφοριακό σύστημα που χειρίζεται τα δεδομένα του δορυφορου
Αφού είμαστε γίδια καλά μας λέει.Ο Κούλης λέει φταίνε οι ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ και το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ.
ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
Αφού είμαστε γίδια καλά μας λέει.
Ρώτησα το τσατ τζιπιτι και 80 χρόνια μητσοτακεικο στα έδρανα της βουλής...πληρωμένοι απ τον ελληνικό λαό...
Φταίνε οι παθογένειες γαμω την μάνα του Ντορα την πουτανα
![]()
Για μένα τρώνεΕδώ ψηφιοποίησαν με Η/Υ τα πάντα.
Αυτό ρε παιδί μου ΠΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ?
Μας αξίζουν τα χειρότερα!