Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 81.245
- Πόντοι
- 12.756
ΚΑΜΙΑ φιδιά έχω εμπιστευθεί τα χρήματα μου σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία![]()
INTERALBANIAN

ΚΑΜΙΑ φιδιά έχω εμπιστευθεί τα χρήματα μου σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία![]()
Nationale-AlbanlandenINTERALBANIAN![]()
Εδώ βγάζω το καπέλο στο επιτελείο του Μητσοτάκη. Τον πούλο ο Δένδιας, τον ξεΔονδιασε, ο κύριος Κυριάκος και ελέγχει πλήρως τα εξοπλιστικά και τα "παρελκόμενα".
Η μεγαλύτερη μπίζνα που έχει κάνει ποτέ η οικογένεια. (Ντόρα τι έχεις να πεις τώρα για το "χαζό" αδερφάκι σου;)
Εδώ βγάζω το καπέλο στο επιτελείο του Μητσοτάκη. Τον πούλο ο Δένδιας, τον ξεΔονδιασε, ο κύριος Κυριάκος και ελέγχει πλήρως τα εξοπλιστικά και τα "παρελκόμενα".
Η μεγαλύτερη μπίζνα που έχει κάνει ποτέ η οικογένεια. (Ντόρα τι έχεις να πεις τώρα για το "χαζό" αδερφάκι σου;)
Ασε μας ρε Κωσταντοπουλοτρολ που φταίει ο κουλης επειδη έσπασε ο ααπιοκαβοςΠατε στα νησια με κουλοασφάλεια, μην φοβαστε καθόλου
Μια χαρά.Απόλυτα φυσιολογικό ειναι .![]()
Πανηγυρίζει η Bild που οι Γερμανοί παίρνουν τζάμπα τα σπίτια των Ελλήνων!
Η στεγαστική κρίση στην Ελλάδα χτυπά αλύπητα μόνο τους Έλληνες, καθώς οι αλλοδαποί μπορούν να βρουν ευκαιρίες που οι πολίτες αυτής της χώρας ούτε κανwww.newsbreak.gr
Ετσι γίνεται στα φτωχα μικρά διεφθαρμένα κράτη οπως η ελλαδα που εχει πολιτες με τη μικρότερη αγοραστική δυναμη στην ευρωπη και τη βορεια αφρικη.
Και οι τούρκοι ειναι καλοι πελάτες για τα σπίτια μας
Ξέχασες να ευχηθείς ψόφοΜια χαρά.
Καθόλου δεν πειράζει .
Να συνεχίσει έτσι .
Το ποσοστό ιδιοκατοίκησης των Ελλήνων από 92% , έχει πάει 65% ΨΕΥΔΩΣ
ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ... ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ...
και συνεχώς πέφτει.
Αν τολμούσε κανείς να βγάλει ποσοστό ιδιοκατοίκησης ελλήνων ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...
πρέπει να είναι ήδη κάτω από 50% .
ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!!!
Αλλά δεν πειράζει . Αξίζει.
Δεν έχεις χούντα.
Έδιωξες τους Γλυξμπουργκ .
Όποιος πειράξει .... γάτα ... πάει φυλακή ....
Οι ναζί , που δεν είναι αθώοι είναι όλοι φυλακή
και τους απαγορεύεται να κάνουν κόμμα ....
ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Μήπως είναι ανώδυνος ;Ξέχασες να ευχηθείς ψόφο
Πιπωνε ρε αρχιδι και σταματά επιτέλους να γράφεις....έχεις καταντήσει αηδία....Κάνεις ότι δεν θυμάσαι
Ότι όταν εγώ είχα βάλει εδώ το θέμα της προσωπικής διαφοράς
Που δεν είχε γίνει κεντρικό θέμα
Όλοι οι υπόλοιποι κοιμόσαστε
Και μου κάνετε πλάκα τι μας ενδιαφέρει εμάς ;
Τότε
Τότε λέω πάλι
Και πριν να γίνει κεντρικό πολιτικό θέμα το ξαναλέω
Είχα γράψει όλα τα υπέρ και τα κατά
Της κατάργησης και μη της προσωπικής διαφοράς
Τι είχε γίνει με αυτό το θέμα
Παλιά
Και μάλιστα είχα απαντήσει σε πολλά μηνύματα εξηγώντας τι είναι η προσωπική διαφορά
Τότε που δεν υπήρχε πολιτική γραμμή και αντιπολιτευτική τακτική ακόμα και σύμπολιτευτική τακτική
Κανένας από σας δε μίλαγε επί του θέματος
Τώρα που έγινε πολιτικό θέμα και ξυπνήσατε όλοι
Περιμένετε να απαντήσω στην προπαγάνδα που αναπαράγετε του κάθε κόμματος
Απάντησα και δεν θα το επαναλάβω
Μπορείς να βρίζεις και να υποτιμεις
Το θέμα είναι να το κάνεις πριν να αρχίσεις να διαβάζεις τα επιχειρήματα από δω και από κει
Το ίδιο έχει γίνει και με την ασφάλεια των σχολικών εκδρομών
Που επανειλημμένα δεν απαντάτε όσες φορές έχω βάλει το θέμα
Αλλά θα αρχίσετε να απαντάτε όταν γίνει κανένα μεγάλο πρόβλημα
Και αρχίζει να γίνεται πολιτική εκμετάλλευση τότε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευθέως ανάλογα με το χρόνο που κυβέρνησαν
Ελάχιστοι είναι .![]()
3.000 μετανάστες στην Κρήτη από την αρχή του χρόνου - ΤΑ ΝΕΑ
Κατακόρυφη αύξηση των ροών προς τα νότια της χώρας n Μέσα σε ένα 24ωρο οι λιμενικές Αρχές κλήθηκαν να συνδράμουν σε τρεις επιχειρήσεις διάσωσης κι εντοπισμούwww.tanea.gr
3.000 μετανάστες στην Κρήτη από την αρχή του χρόνου![]()
Κουλιιιη φέρε κόσμο...
![]()
Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή μεταναστών στην Ελλάδα μετά από απόφαση του Γερμανικού Διοικητικού Δικαστηρίου
Με την απόφαση-σταθμό του Ομοσπονδιακού Διοικητικού Δικαστηρίου ανοίγει ο δρόμος για επιστροφές αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα - Τι απαντά το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών στην DW για την εφαρμογή της απόφασηςwww.protothema.gr
Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή μεταναστών στην Ελλάδα μετά από απόφαση του Γερμανικού Διοικητικού Δικαστηρίου
Με την απόφαση-σταθμό του Ομοσπονδιακού Διοικητικού Δικαστηρίου ανοίγει ο δρόμος για επιστροφές αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα - Τι απαντά το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών στην DW για την εφαρμογή της απόφασης
Πόσες αιτήσεις ασύλου κατατέθηκαν στη Γερμανία το 2024 και πόσες στους πρώτους μήνες του 2025 ως απόρροια της δευτερογενούς μετανάστευσης από την Ελλάδα; «Το 2024, 26.540 άτομα υπέβαλαν αίτηση ασύλου στη Γερμανία. Πρόκειται για άτομα που έχουν ήδη αναγνωριστεί στην Ελλάδα ως πρόσφυγες και δικαιούνται προστασία. Για το 2025, μέχρι τις 31 Μαρτίου, έχουν υποβληθεί 7.470 αιτήσεις ασύλου από άτομα που έχουν ήδη αναγνωριστεί ως δικαιούχοι προστασίας στην Ελλάδα. Δεν είμαστε σε θέση να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθούν αυτά τα στοιχεία κατά τη διάρκεια του έτους» αναφέρει ο εκπρόσωπος στην DW.
Σε ερώτημα σχετικά με το αν υπήρξε κάποια επίσημη επικοινωνία με τις ελληνικές αρχές όσον αφορά ενδεχόμενες επιστροφές από τη Γερμανία προς την Ελλάδα, το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει τα εξής: «Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής. Ωστόσο δεν σχολιάζουμε το περιεχόμενο συγκεκριμένων συζητήσεων».