Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.797
- Πόντοι
- 2.606
Οι ταχιτζήδες είναι δουλευταράδες λένε, ισχύει??Yστερα μας φταιει ο κυριος Κυριακος,κατι πρεπει να γινει με τους κηφηνες πρωτα![]()

Οι ταχιτζήδες είναι δουλευταράδες λένε, ισχύει??Yστερα μας φταιει ο κυριος Κυριακος,κατι πρεπει να γινει με τους κηφηνες πρωτα![]()
Toσους επιστημονες εχει εδω μεσα,γιατι δεν ρωτας καποιον ειδικο?Οι ταχιτζήδες είναι δουλευταράδες λένε, ισχύει??![]()
Ισως ο Κωνσταντίνος jr μας στρώσει...Ο Πατέρας Μητσοτάκης και τώρα ο Κυριάκος είναι ευλογία για αυτή την διεφθαρμένη χώρα... Προσπαθούσαν και προσπαθούν να μας κάνουν ανθρώπους αλλά εμείς δεν θέλουμε!!! Περαστικά μας!!!
Ρωτάω το ειδικό, που τα ξέρει από μέσαToσους επιστημονες εχει εδω μεσα,γιατι δεν ρωτας καποιον ειδικο?![]()
oκΡωτάω το ειδικό, που τα ξέρει από μέσα![]()
Γιούρο ζεστά και μετρητάθα πληρώσεις σε ευρώ ή σε εργατοώρες?![]()
Έχεις σίγουρα;Γιούρο ζεστά και μετρητά
δεν εχει αναγκη φερνει αμαξια ΤΩΡΑ και απο το ΜεξικοΈχεις σίγουρα;
Γιατί πλέον τα επιδόματα τα δίνουν σε κουπόνια
Μόνο μην τον μπερδέψει ο τράμπ για Μεξικανό λαθραίο και τον στείλουν πίσω εξπρές με τα c130δεν εχει αναγκη φερνει αμαξια ΤΩΡΑ και απο το Μεξικο![]()
εσυ για να εχουμε καλο ρωτημα τεμπελακο αυριο δουλευεις;Μόνο μην τον μπερδέψει ο τράμπ για Μεξικανό λαθραίο και τον στείλουν πίσω εξπρές με τα c130
απεργειεσυ για να εχουμε καλο ρωτημα τεμπελακο αυριο δουλευεις;
Εγώ δουλεύω 24/7εσυ για να εχουμε καλο ρωτημα τεμπελακο αυριο δουλευεις;
αν δεν δουλευει αυριο την γαμησεαπεργει
δες απαντηση ο μικρος βραχιολιαςαν δεν δουλευει αυριο την γαμησε
Εγώ δουλεύω 24/7
Η σκέψη δεν σταματάει ποτέ να γυρίζει γύρω απο τις δουλειές.
Θα δουλεψω εξ αποστάσεως τετραήμερο
μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλιδες απαντηση ο μικρος βραχιολιας
1 μύριο στις ευρωεκλογές.41τακατό κάποτε ..και το πασοκ 44τακατό είχε πριν...
από 41τακατό στο 28τακατό με μόνον 1 μύριο ψηφαλάκια, αρνητικό ρεκόρ από ίδρυσης της νδ
και τώρα γύρω στο 14τακατό γι αυτό μοιράζει κάτι ψίχουλα από την ληστρική φορολόγηση
Έτσι δεν παίρνει πινακίδες να κυκλοφορήσει με τίποτε.Τα μεταφορικά είναι αλλά και τα γαμωτελωνεια εδώ λόγω παλαιότητας
Θα πρεπω να βάλω δικηγόρο να τα εισάγω όχι ως αμάξι χρήσης αλλά ως αντικείμενο ντιζάιν,ισως θα πρέπει να έρθουν χωρίς κινητήρα δεν ξέρω
εγω τα συμπαθω τα παιδια αλλα θα σταθω στο πλευρο σουμου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι
απο την μια ο ΓΚΡΑΝΤΕ Χαρτοπολεμος μπουφλιαζεται απο Μοσαντ και απο την αλλη ο Μικρος Χαρτοπολεμος θελει να φυγει τετραημερο
ποσα χτυπηματα να αντεξω;