μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι
απο την μια ο ΓΚΡΑΝΤΕ Χαρτοπολεμος μπουφλιαζεται απο Μοσαντ και απο την αλλη ο Μικρος Χαρτοπολεμος θελει να φυγει τετραημερο
ποσα χτυπηματα να αντεξω;
41τακατό κάποτε ..και το πασοκ 44τακατό είχε πριν...
από 41τακατό στο 28τακατό με μόνον 1 μύριο ψηφαλάκια, αρνητικό ρεκόρ από ίδρυσης της νδ
και τώρα γύρω στο 14τακατό γι αυτό μοιράζει κάτι ψίχουλα από την ληστρική φορολόγηση
Στις επόμενες εκλογές, αν αυξήσουν την αποχή και πάρουν 1.5 μύριο ... παίζει να πάρουν κανά 45%.
'Εχει .... προηγούμενο .... το σενάριο .... ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ !!!!!!!
Το 1923.
Καθάρισαν το Δραγούμη το 1919.
Καθάρισαν τους έξη το 1922.
Στις εκλογές του 1923, ο Τσαλδάρης ... μυρίστηκε ότι αν κατέβαινε στις εκλογές , οι τύχες τους .... θα ήταν μεταξύ
της τύχης του ... Δραγούμη ... και των Γούναρη Πρωτοπαπαδάκη Μπαλτατζή κτλ ....
και ... "αποφάσισε" αποχή του λαϊκού κόμματος.
Οπότε οι Βενιζελικοί , με μόνο .... "αντίπαλο" τον παπαναστασίου
(δικός τους, με τον οποίο συγκυβέρνησαν αργότερα) ...
Τα μεταφορικά είναι αλλά και τα γαμωτελωνεια εδώ λόγω παλαιότητας
Θα πρεπω να βάλω δικηγόρο να τα εισάγω όχι ως αμάξι χρήσης αλλά ως αντικείμενο ντιζάιν,ισως θα πρέπει να έρθουν χωρίς κινητήρα δεν ξέρω
μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι
απο την μια ο ΓΚΡΑΝΤΕ Χαρτοπολεμος μπουφλιαζεται απο Μοσαντ και απο την αλλη ο Μικρος Χαρτοπολεμος θελει να φυγει τετραημερο
ποσα χτυπηματα να αντεξω;
Ναι αλλά παρασκευή θα μπω στις κάμερες να δω τι παίζει και αν δω να τεμπελιάζουν θα επιβάλω την τάξη από τα μεγάφωνα «εσύ ναι εσύ σε βλέπω που αράζεις»
Ναι αλλά παρασκευή θα μπω στις κάμερες να δω τι παίζει και αν δω να τεμπελιάζουν θα επιβάλω την τάξη από τα μεγάφωνα «εσύ ναι εσύ σε βλέπω που αράζεις»
δείτε εδώ ένας εκπρόσωπος του σωματείου εργαζομένων στο ελληνικό απευθύνει στους μετανάστες εργάτες στον πύργο, το κύριο έργο του εργοταξίου, κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αυριανή απεργία-
και δεν τους αφήνει να απολαύσουν την αυριανή μέρα ελεύθερα, πραγματώνοντας τον εαυτό τους στον καπιταλισμό
Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος του Πέτρου Λεύκοβιτς, μετά την καταδίκη του και σε δεύτερο βαθμό σε 15 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό της κόρης του. Το