athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 76.252
- Πόντοι
- 12.756
μουνοπανο φουλπροτιμω να γλυτωσω γκρινια δινοντας κανα 50Κ , εσυ στ αρχδια μου , δεν γκρινιαζεις και να μου σκοτισεις τα αρχιδια σε κανω και ιγκνορ![]()

μουνοπανο φουλπροτιμω να γλυτωσω γκρινια δινοντας κανα 50Κ , εσυ στ αρχδια μου , δεν γκρινιαζεις και να μου σκοτισεις τα αρχιδια σε κανω και ιγκνορ![]()
Πιστεύω ότι αυτός στην Τατιάνα ήταν ο νιπλης με περούκα....η ο Σαούλ. Είναι συμμορία αυτοί οι δύο με στόχο την κατάλυση της Νέας Δημοκρατίας μαςμουνοπανο φουλ![]()
Ο συγκεκριμένος παίζει να βάζει μπριγιαντίνη στο μαλλί.κανενα ακαταλογιστο δεν εχει επειδη ειναι 19... Σε αυτην την ηλικια εχουμε αμαξι, ψηφιζουμε, γαμαμε κτλ
Να μου πεις για το μαλλι, ΝΑΙ, με τετοιο μαλλι εχει το ακαταλογιστο.
Σιγουρα τον σοδομισε καποιος (νεοδημοκρατης) θειος του οταν ηταν 12![]()
Στέλνω κοντέινερ με μοτορshipσιλανς εσυ νεπαλεζε κομμουνιστη και στειλε τα πραγματα
Ναι κ εγώ για τηνν φιλιππινέζα έχω πάρω ένα τέτοιο με πενήντα ψωροχιλιαρικα να πηγαινει στο Σκλαβενίτηενα μικρο για την εδω τριγυρω το παιρνεις με άλλα 10 χιλιαρικα![]()
Εμετός, τουρκόγυφτοι νεοδημοκράτες γλύφουν την καρικατούρα. Μια αηδία σε πιάνει
Για να βάλει τη Μουρτζουκου στην ακρη και να σχολιασει τετοια είδηση φαντασου τι παιζειΞεκίνησε το σανό και γι αυτο το θέμα,
Σιγα μην αφήσουν κατι τα πρασινογάλαζα τρωκτικά να φτάσει και στους ελληνες οπως σε νορβηγια φινλανδια.
Εδω ειναι η χώρα των κλεφτων και των απατεώνων![]()
Εν τω μεταξύ αν διαβάσεις τις δημοσκοπησεις στο 21-22% τον δίνουν στην πρόθεση ψήφου.Τα έλεγα, συν και συν και συν να το το 30,5![]()
Στο Μαξίμου βλέπουν rebound μετά τη ΔΕΘ: Επιστροφή στο 30,5% για τη ΝΔ, τα μέτρα που «σκοράρουν» καλύτερα
Κρίσιμο στοίχημα για το κυβερνητικό επιτελείο να μπορέσει να «χτίσει» πάνω σε αυτή τη βάση και η δημοσκοπική πρόοδος να μην εξανεμιστεί στην πρώτη νέα ανατάραξη
![]()
Στο Μαξίμου βλέπουν rebound μετά τη ΔΕΘ: Επιστροφή στο 30,5% για τη ΝΔ, τα μέτρα που «σκοράρουν» καλύτερα
Κρίσιμο στοίχημα για το κυβερνητικό επιτελείο να μπορέσει να «χτίσει» πάνω σε αυτή τη βάση και η δημοσκοπική πρόοδος να μην εξανεμιστεί στην πρώτη νέα ανατάραξηwww.protothema.gr
Εν τω μεταξύ αν διαβάσεις τις δημοσκοπησεις στο 21-22% τον δίνουν στην πρόθεση ψήφου.
Και με κάτι μαγικά και αεροπλανικά τον ανεβάζουν στο 30% στην "εκτίμηση" ψήφου.
Δύσκολο να είσαι δημοσκοπος σήμερα χωρίς να ξεφτιλιζεσαι.
Χαϊδάρι φίλεΕμετός, τουρκόγυφτοι νεοδημοκράτες γλύφουν την καρικατούρα. Μια αηδία σε πιάνει![]()
Ψάξε την εταιρία που έκανε την δημοσκόπηση. Ούτε καν πιστοποίηση δεν έχειΕν τω μεταξύ αν διαβάσεις τις δημοσκοπησεις στο 21-22% τον δίνουν στην πρόθεση ψήφου.
Και με κάτι μαγικά και αεροπλανικά τον ανεβάζουν στο 30% στην "εκτίμηση" ψήφου.
Δύσκολο να είσαι δημοσκοπος σήμερα χωρίς να ξεφτιλιζεσαι.