Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.699
- Πόντοι
- 12.756
δεν μπορω , ηρθε το ρευμα 2 χιλιαρικαστειλε 40000 για τον γαμο
δεν μπορω , ηρθε το ρευμα 2 χιλιαρικαστειλε 40000 για τον γαμο
δε θέλει ιβαν να ξέρεις παίρνεις και gift card μην το παίζεις άνετος πρόσεχεενταξει
στειλε 38000 τοτε βρε μαλακαδεν μπορω , ηρθε το ρευμα 2 χιλιαρικα
ενταξειδε θέλει ιβαν να ξέρεις παίρνεις και gift card μην το παίζεις άνετος πρόσεχε![]()
Η-Γ-Ε-Τ-Η-Σ
εχω να παρω αμαξι ειπαμεστειλε 38000 τοτε βρε μαλακα
ενταξει
Μαλακίες παροχές έδωσε ο Μητσοτάκηςο καθένας κρίνει με βάση τα προσωπικά του,
οτιδήποτε άλλο είναι ανειλικρινές
και προτιμώ την μείωση των αμέσων φόρων των δηλωθέντων εισοδημάτων,
παρά την επιδότηση των φτωχών και των φοροφυγάδων.
και φυσικά τον μητσοτάκη τον νοιάζει να ξαναβγεί έστω με την τρίτη εκλογή το 2027,
νέος είναι,
εκτός αν δώσουν θέση στην ευρώπη στον πρωθυπουργό της ψωροκώσταινας
εισαι η αιτια που δεν θα παντρευτω τοτεεχω να παρω αμαξι ειπαμε![]()
Με 38000 παίρνεις αμάξι ;εχω να παρω αμαξι ειπαμε![]()
σιλανς εσυ νεπαλεζε κομμουνιστη και στειλε τα πραγματαΜε 38000 παίρνεις αμάξι ;
Καλύτερα βάλε πληθυντικό ..αμάξια..περίπου 40 Σιτροέν σαξο
Καλα σου ειπα 1940 φασηUna Faccia, Una Razza λέει μια παροιμία αν είναι έτσι
Εσύ δεν εκλεβες το ρεύμα από τον γείτονα; Τί 2000 και παραμύθια τσαμπουνας στον Σαξονακια;δεν μπορω , ηρθε το ρευμα 2 χιλιαρικα
Με 38000 παίρνεις αμάξι ;
Καλύτερα βάλε πληθυντικό ..αμάξια..περίπου 40 Σιτροέν σαξο
το πουλησα το ασημενιο βελοςΕσύ δεν εκλεβες το ρεύμα από τον γείτονα; Τί 2000 και παραμύθια τσαμπουνας στον Σαξονακια;
νερό μόνο , ρευμα για λιγο , δεν αντεχε ο πινακας του ,,, του ειπα να του στειλω δικό μου ηλεκτρολογο .. αλλα δεν ηθελεΕσύ δεν εκλεβες το ρεύμα από τον γείτονα; Τί 2000 και παραμύθια τσαμπουνας στον Σαξονακια;
ειχες μια ευκαιρια να καθαρισεις λιγο την ψυχη σου αλλα εισαι μουνοπανο τελικα και θα πας πυρ εξωτεροννερό μόνο , ρευμα για λιγο , δεν αντεχε ο πινακας του ,,, του ειπα να του στειλω δικό μου ηλεκτρολογο .. αλλα δεν ηθελε![]()
με μπάρμπα το βορίδη ναιΚαλα σου ειπα 1940 φαση
γιατι εν Χριστό αδερφε ;ειχες μια ευκαιρια να καθαρισεις λιγο την ψυχη σου αλλα εισαι μουνοπανο τελικα και θα πας πυρ εξωτερον![]()
γιατι δεν στελνεις 40000 να ευτυχησωγιατι εν Χριστό αδερφε ;![]()
προτιμω να γλυτωσω γκρινια δινοντας κανα 50Κ , εσυ στ αρχδια μου , δεν γκρινιαζεις και να μου σκοτισεις τα αρχιδια σε κανω και ιγκνοργιατι δεν στελνεις 40000 να ευτυχησω