Δεν προτρέπω κανένα να πάει στα κατεχόμενα Mr 24, παρόλαυτα να ξέρεις ότι πολλοί Κύπριοι πάνε από μόνοι τους εκεί. Είναι σάιτ αντικειμενικών πληροφοριών αυτο. Τους κινδύνουν που ελλοχεύουν στα κατεχόμενα δεν τους ξέρω, δεν ξέρω αν οι γυναίκες είναι καθαρές, δεν ξέρω αν είναι ωραίες αφού δεν έχω πάει. Τα συμπεράσματα μου βασίζονται σε απλά μαθηματικά από την στατιστικη υπηρεσία.
Μόλις 365 οι καλλιτέχνιδες στην ελεύθερη Κύπρο φέτος, 700 περσι και 1200 πρόπερσι. Η ποιότητα όπως και η ποσότητα μειώνεται κατακόρυφα. Ίσως υπάρχουν σε κάποια καλά καμπαρέ κάποιες ακόμα στην ελεύθερη Κύπρο και αυτό θέλω να ανακαλύψω.
Στο Τουρκοκυπριακό μέρος υπάρχουν πάνω από 1200 από τις χώρες που είναι από Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία και άλλες από χώρες της πρώης Σοβιετικές Ένωσης. Υπάρχουν πολλές αλλά δεν ξέρω ούτε τα μέρη ούτε τις τιμές ούτε την ποιότητα.
Το επαναλαμβἀνω , πάρα πολλοί Κύπροιοι έχουν επισκεφτοί αυτά τα μέρη.
Πράττω σαν υπηρέτης του αθλήματος διαδίδοντας την πληροφορία και όχι σαν δοσίλογος. Επίσης πολλοί (πιο πλουσιοι) Τούρκοι έρχονται στο ελεύθερο μέρος και αγοράζουν από τα σούπερμάρκετ, βρίσκουν εςργασίες και προσφέρουν και αυτοί με το εισόδημα τους.