Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 569K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kakimoto

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
96
Πόντοι
0

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
273
Πόντοι
21
υπαρχουν καποιες αξιολογες επιλογες μασαζ εκτονωση Λεμεσο?

kakimoto

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Μετα απο επιστροφή μου απο την Αθηνα μπορω να πω οτι αποχωρώ από το άθλημα στην Κύπρο καμία σχέση και απο κοριτσια και απο τιμες και απο προγραματα

NewProgressive

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2021
Like
273
Πόντοι
21
ξερει καποιος φιλος μασεζ στην λεμεσο εμφανισιμη που κανει και εκτονωση στο τελος? πμ παρακαλω

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
821
Πόντοι
86
Μετα απο επιστροφή μου απο την Αθηνα μπορω να πω οτι αποχωρώ από το άθλημα στην Κύπρο καμία σχέση και απο κοριτσια και απο τιμες και απο προγραματα
Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, στην Κύπρο οι σεξεργάτριες από πρώην ανατολικό μπλόκ νομίζουν ότι τα λεφτά βγαίνουν από φωτοτυπικό

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.918
Πόντοι
746

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
973
Πόντοι
86
Φοβερη η αθηνα για αυτη τη δουκεια αλλα κανενας δεν σταματησε το αθλημα στην Κυπρο επειδη στην Ελλαδα ειναι πιο φτηνα.

Οπως και να χει πες μας που πηγες και τι εκανες τουλαχιστον :D:

kakimoto

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Φοβερη η αθηνα για αυτη τη δουκεια αλλα κανενας δεν σταματησε το αθλημα στην Κυπρο επειδη στην Ελλαδα ειναι πιο φτηνα.

Οπως και να χει πες μας που πηγες και τι εκανες τουλαχιστον :D:
Τι να πω φίλε βιβλίο Θα γράψω στο τέλος πήγα στο ξενοδοχείο μου και ηρθε ελληνιδα στην πορτα μου για 1 ωρα 150€ και εκατσε 2 ωρες χαλαρα με 3 φορες σεξ 2 ντους τι αλλο να πω;

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
973
Πόντοι
86
Τι να πω φίλε βιβλίο Θα γράψω στο τέλος πήγα στο ξενοδοχείο μου και ηρθε ελληνιδα στην πορτα μου για 1 ωρα 150€ και εκατσε 2 ωρες χαλαρα με 3 φορες σεξ 2 ντους τι αλλο να πω;
Ποια πηρες;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Καλά τώρα αυτό να λέμε για νέο;
Εδώ κάποιοι γράφουν για 400€ για 1 κοπέλα στην Κύπρο και τους το παίζει και ιστορία και όταν τους λέω ότι στην Αθήνα παίρνεις 2 κοπέλες που κάνουν τα πάντα με αυτά τα λεφτά, δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
973
Πόντοι
86
Καλά τώρα αυτό να λέμε για νέο;
Εδώ κάποιοι γράφουν για 400€ για 1 κοπέλα στην Κύπρο και τους το παίζει και ιστορία και όταν τους λέω ότι στην Αθήνα παίρνεις 2 κοπέλες που κάνουν τα πάντα με αυτά τα λεφτά, δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά.
Σταματα να σχολιαζεις αρνητικα ποσα δινει ο καθενας, σου εχει γινει εμμονη.

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
111
Πόντοι
1
Έλαβα μια πρόσκληση και έμεινα πολύ έκπληκτος που με προσκαλούσε στον κυνηγετικό σύλλογο, οπότε έγινα μέλος και ποια ήταν η έκπληξή μου όταν ανακάλυψα ότι ήταν μια ομάδα που ενδιαφερόταν για συνοδούς, κριτικές συνοδών και πληροφορίες για συνοδούς. Έχουν επίσης μια τρανς ομάδα και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Οπότε, αν κάποιος ενδιαφέρεται, ο σύνδεσμος είναι παρακάτω.

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
821
Πόντοι
86
Έλαβα μια πρόσκληση και έμεινα πολύ έκπληκτος που με προσκαλούσε στον κυνηγετικό σύλλογο, οπότε έγινα μέλος και ποια ήταν η έκπληξή μου όταν ανακάλυψα ότι ήταν μια ομάδα που ενδιαφερόταν για συνοδούς, κριτικές συνοδών και πληροφορίες για συνοδούς. Έχουν επίσης μια τρανς ομάδα και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Οπότε, αν κάποιος ενδιαφέρεται, ο σύνδεσμος είναι παρακάτω.

Με το καλό και σε σύλλογο αλλιέων

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Σταματα να σχολιαζεις αρνητικα ποσα δινει ο καθενας, σου εχει γινει εμμονη.
Καταρχήν δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω.
Κουμάντο δεν μου κάνεις.
Δεύτερον το να λέμε τι παίρνεις με 400€ σε άλλη φάση και να αναφερόμαστε σε σχόλια άλλων μόνο στο δικό σου μυαλό είναι κάτι αρνητικό.
Αν κάτι σε χαλάει, ξυδακι.

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
988
Πόντοι
86

Eros82

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
63
Like
20.347
Πόντοι
13.636
Ληδρας πλ Σολωμου, παιζει κατι Κυριακές;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Γιατί να μην σχολιάζει;
400 ευρώ;; Γι'αυτό ακόμα και η Κινέζες ανέβασαν τις τιμές..
Και φρέσκο παράδειγμα.
Πρόσφατη αγγελία με Κινέζα.
Πρόγραμμα σεξ στα 60€ στη Λάρνακα. Δεν πρόλαβα να πάω..

Τη βλέπω την αγγελία μετά από λίγες μέρες στα 100€ στη Λευκωσία.
Κάποιος την έκανε πλούσια εκεί και έβαλε τιμή 100€!!

Μπράβο μάγκες, συνεχίστε έτσι!
Ήδη και οι μαυρουες έχουν πάει στα 60€.

Σύντομα θα αξίζει να πληρώσεις να φέρεις Βιετναμεζα για βδομάδα από τη χώρα της.
Πιο φτηνά θα βγαίνει από μερικά γαμήσια για λίγες ώρες με τιμές Κύπρου.

Kaulomenosyeah

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Μαγκες ψηνει κανεις ομαδικη παχια απο κοντα για μουνακια ,τσοντα και αραγμα; λευκωσια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom