Αδερφέ άλλαξε φωτογραφία προφίλ γιατι οταν γράφεις κάτι και τη βλέπω καυλώνω!Καλημέρα κάτι άσχετο απλά μόλις ξύπνησα μου εμφάνισε αυτό τι πράμα είναι ρε γαμώτο αυτή
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύπρος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 569K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ωραίο το τεχνητό μουννακι, το δοκίμασες?Ειναι ποστ οπ τεχνητό μουνί
Ελάτε στη παρέα μας
Kentikelenio26
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Αν δεν κανω λαθος ο διαχειριστής ηταν να σβησει το γκρουπ η ειναι η ιδεα μου?Ελάτε στη παρέα μας
Pprokopiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2023
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Τι εγινε με το γκρουπ?
Τι εγινε με το γκρουπ?
Ετοιμάζει συνέδριοΤι εγινε με το γκρουπ?
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 275
- Πόντοι
- 21
??Ετοιμάζει συνέδριο
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 275
- Πόντοι
- 21
πως μπορουμε να ενταχθουμε στο γκρουπ? ο συνδεσμος δεν δουλευειΕλάτε στη παρέα μας
Pprokopiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2023
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Ναι πωςπως μπορουμε να ενταχθουμε στο γκρουπ? ο συνδεσμος δεν δουλευει
Kentikelenio26
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
O typos theli atoma sto group na grafoun 25 wres to 24wro. Kalitera as evri bots diladi hwris prosopiki zwi. !!
mamiastisgeitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Ε αυτα θα εχουμε οσο δεν βαζουμε κριτικες δαμεσα. Ο αλλος εν ειναι μαλακας να γραφει κριτικες. Δικαιωμα του να κανει κλειστο group. Γραφετε κριτικες οσοι πατε να ξερουμε που παμε.O typos theli atoma sto group na grafoun 25 wres to 24wro. Kalitera as evri bots diladi hwris prosopiki zwi. !!
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 275
- Πόντοι
- 21
??Ναι πως
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.918
- Πόντοι
- 746
Είμαι κι εγώ σε αυτήν την ομάδα και δεν γράφεις την αλήθεια. Δυστυχώς. Η απαίτηση της ομάδας είναι μία ανάρτηση την ημέρα και μία κριτική το μήνα. Κατά τη γνώμη μου, ο καθένας μας πηγαίνει τουλάχιστον μία φορά το μήνα, οπότε αν πρόκειται να δώσεις μια ώρα για μια πόρνη, μπορείς να δώσεις 5 λεπτά για να γράψεις μια κριτική. Αυτό μάλλον δεν είναι και τόσο πολύ.O typos theli atoma sto group na grafoun 25 wres to 24wro. Kalitera as evri bots diladi hwris prosopiki zwi. !!
Τέλος, επισυνάπτω ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης από τη στιγμή που γράφω την απάντησή για σένα, ώστε να καταλάβεις ότι όλοι αναζητούν πληροφορίες, αλλά κανείς δεν θέλει να δώσει!
Συνημμένα
papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 773
- Πόντοι
- 86
Καταρχάς δεν είπε αυτούς τους κανόνες εξ αρχής όσο ήμουν στο γκρουπ έγραψε ότι όσοι δεν γράφουν κάθε μέρα θα τους κάνει μπαν. Είπα ο τυπάς επήρε το σε άλλο επίπεδο τζαι βγήκα μόνος μου. Άσε που πρέπει να προσέχετε λίγο με τα leaks γιατί αν πάτε καρφωτοί θα σας βρουν αργά ή γρήγορα.Είμαι κι εγώ σε αυτήν την ομάδα και δεν γράφεις την αλήθεια. Δυστυχώς. Η απαίτηση της ομάδας είναι μία ανάρτηση την ημέρα και μία κριτική το μήνα. Κατά τη γνώμη μου, ο καθένας μας πηγαίνει τουλάχιστον μία φορά το μήνα, οπότε αν πρόκειται να δώσεις μια ώρα για μια πόρνη, μπορείς να δώσεις 5 λεπτά για να γράψεις μια κριτική. Αυτό μάλλον δεν είναι και τόσο πολύ.
Τέλος, επισυνάπτω ένα στιγμιότυπο οθόνης της οθόνης από τη στιγμή που γράφω την απάντησή για σένα, ώστε να καταλάβεις ότι όλοι αναζητούν πληροφορίες, αλλά κανείς δεν θέλει να δώσει!
![]()
Από εκεί και πέρα, όχι δεν πάμε όλοι τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Έχω γράψει για το 80-90% των γυναικών που έχω επισκεφτεί ( και που να μην έχω και ξέρω κάτι) . Ο μόνος λόγος να μην γράψω είναι ή επειδή τα είχα πει ήδη ή γιατί το έγραψε κάποιος άλλος ή γιατί ξέχασα λόγο άλλων υποχρεώσεων. Μπορεί να κάμω μήνες να πάω σε πουτάνα γιατί μπήκα σε σχέση τζαι να μπαίνω στο φόρουμ καμιά φορά να περάσει η ώρα τζαι να δω τι λέει η αγορά, μπορεί να πάω 5 φορές σε ένα μήνα. Θα με κάνεις μπαν επειδή έκαμα σχέση; πάμε καλά;
Άσε που διαχρονικά αυτά τα πράγματα δουλεύουν όταν μια ομάδα προσπαθεί να βοηθά τους πολλούς, τζαι τα μέλη ανακυκλώνονται αναλόγως χρόνου υποχρεώσεων κτλ. Εν λες τζαι ζητάς που όποιο κατεβάζει πειρατικά να πρέπει να μοιράζετε, ε χάνει το νόημα ρε φίλε αφού το θέμα είναι να δώσεις την ευκαιρία σε εκείνον που δεν μπορεί, και ας το εκμεταλεφτούν κάποιοι, εν να πάει μια φορά το χρόνο το πλάσμα, πρέπει να φάει φόλα, να την φάμε εμείς που πάμε πιο συχνά. Αλλιώς εν μια ομάδα για τους ελίτ όπως τόσες και τόσες, που καλά να περάσουν εμένα δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν ανταλλάζω ότι γράφω το γράφω δημόσια για όλους.
Τούτες εν οι σκέψεις μου. Εν μικρό το νησί, εν δύσκολο. Το φόρουμ έχει λόγο που εν δημόσιο τζαι ούλλοι εκερδίσαμε κάτι που τούτο σε κάποια φάση.
Όσοι θέλουν συνεχίζουν τζαι βοηθούν. Όσοι θέλουν private να παν στο καλό.
mamiastisgeitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Θα συμφωνησω στα πιο πολλα που λες , και γω μπορει να παω μια φορα καθε 2-3 μηνες , αλλα οταν παω βαζω κριτικη. Τωρα για το τυπο με το private δικο του group ειναι οτι κανονες θελει βαλει. Αλλα εμενα το παραπονο μου ειναι οτι ολοι ετρεξαν να μπουν στο group αντι να φτιαξουμε το δημοσιο φορουμ με πιο πολλες κριτικες. Ειναι ακομη υπερβολικα λιγες για το ποσες εσκορτ εχουμε , και ποσοι μπαινουν στο φορουμΚαταρχάς δεν είπε αυτούς τους κανόνες εξ αρχής όσο ήμουν στο γκρουπ έγραψε ότι όσοι δεν γράφουν κάθε μέρα θα τους κάνει μπαν. Είπα ο τυπάς επήρε το σε άλλο επίπεδο τζαι βγήκα μόνος μου. Άσε που πρέπει να προσέχετε λίγο με τα leaks γιατί αν πάτε καρφωτοί θα σας βρουν αργά ή γρήγορα.
Από εκεί και πέρα, όχι δεν πάμε όλοι τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Έχω γράψει για το 80-90% των γυναικών που έχω επισκεφτεί ( και που να μην έχω και ξέρω κάτι) . Ο μόνος λόγος να μην γράψω είναι ή επειδή τα είχα πει ήδη ή γιατί το έγραψε κάποιος άλλος ή γιατί ξέχασα λόγο άλλων υποχρεώσεων. Μπορεί να κάμω μήνες να πάω σε πουτάνα γιατί μπήκα σε σχέση τζαι να μπαίνω στο φόρουμ καμιά φορά να περάσει η ώρα τζαι να δω τι λέει η αγορά, μπορεί να πάω 5 φορές σε ένα μήνα. Θα με κάνεις μπαν επειδή έκαμα σχέση; πάμε καλά;
Άσε που διαχρονικά αυτά τα πράγματα δουλεύουν όταν μια ομάδα προσπαθεί να βοηθά τους πολλούς, τζαι τα μέλη ανακυκλώνονται αναλόγως χρόνου υποχρεώσεων κτλ. Εν λες τζαι ζητάς που όποιο κατεβάζει πειρατικά να πρέπει να μοιράζετε, ε χάνει το νόημα ρε φίλε αφού το θέμα είναι να δώσεις την ευκαιρία σε εκείνον που δεν μπορεί, και ας το εκμεταλεφτούν κάποιοι, εν να πάει μια φορά το χρόνο το πλάσμα, πρέπει να φάει φόλα, να την φάμε εμείς που πάμε πιο συχνά. Αλλιώς εν μια ομάδα για τους ελίτ όπως τόσες και τόσες, που καλά να περάσουν εμένα δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν ανταλλάζω ότι γράφω το γράφω δημόσια για όλους.
Τούτες εν οι σκέψεις μου. Εν μικρό το νησί, εν δύσκολο. Το φόρουμ έχει λόγο που εν δημόσιο τζαι ούλλοι εκερδίσαμε κάτι που τούτο σε κάποια φάση.
Kentikelenio26
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Symfono apolita me osa anaferes file synagwnisti, papadiamantaros!!Καταρχάς δεν είπε αυτούς τους κανόνες εξ αρχής όσο ήμουν στο γκρουπ έγραψε ότι όσοι δεν γράφουν κάθε μέρα θα τους κάνει μπαν. Είπα ο τυπάς επήρε το σε άλλο επίπεδο τζαι βγήκα μόνος μου. Άσε που πρέπει να προσέχετε λίγο με τα leaks γιατί αν πάτε καρφωτοί θα σας βρουν αργά ή γρήγορα.
Pprokopiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2023
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Ως μπαινω στο γκρουπ?
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.918
- Πόντοι
- 746
Ας υποθέσουμε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στη δική του γνώμη. Από τη δική σας οπτική γωνία, σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια, μπορεί να έχετε δίκιο. Λοιπόν, υπάρχει μια άλλη κατηγορία ανθρώπων που έχουν διαφορετική άποψη για αυτό το θέμα. Αν έχω την ευκαιρία να το παρακολουθήσω ως μέλος της ομάδας, υπάρχουν τώρα περίπου 120 ενεργά άτομα που επισκέπτονται αυτήν την υπηρεσία τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις και κριτική. Και λογικά, αν πληρώνουν κορίτσια και γράφουν κριτική, είναι για να μην εξαπατηθούν και άλλοι. Και άλλοι τους το ανταποδίδουν με το ίδιο νόμισμα, γράφουν κριτική και προσθέτουν στη μαύρη λίστα. Σωστά. Και ο ιδιοκτήτης έχει, κατά τη γνώμη μου, απόλυτο δίκιο ότι θα αποκλείσει όσους ελέγχουν το νήμα 30-50 φορές την ημέρα, αλλά δεν έχουν γράψει ούτε μια καλή μέρα εδώ και δύο μήνες. Σας φαίνεται όντως δίκαιο αυτό;;; Όχι σε εμένα!!!Καταρχάς δεν είπε αυτούς τους κανόνες εξ αρχής όσο ήμουν στο γκρουπ έγραψε ότι όσοι δεν γράφουν κάθε μέρα θα τους κάνει μπαν. Είπα ο τυπάς επήρε το σε άλλο επίπεδο τζαι βγήκα μόνος μου. Άσε που πρέπει να προσέχετε λίγο με τα leaks γιατί αν πάτε καρφωτοί θα σας βρουν αργά ή γρήγορα.
Επισυνάπτω ένα στιγμιότυπο οθόνης από τώρα για να δείξω πόσοι άνθρωποι απλώς αναζητούν πληροφορίες αλλά δεν συνδέονται καν ή δεν γράφουν τίποτα.
Οι κανόνες της ομάδας δημοσιεύθηκαν στις 23.2., 10 ημέρες μετά τη δημιουργία του νήματος. Δημιουργήθηκε στις 13.2.2026. Είναι καρφιτσωμένα στην κύρια κατηγορία και επομένως όλοι θα πρέπει να τα διαβάσουν και να τα ακολουθήσουν. Αλλά... όσοι έρχονται απλώς για να δουν δεν κοιτάζουν εκεί, κάτι που είναι δικό τους λάθος και δικό τους πρόβλημα και κατά συνέπεια ο αποκλεισμός τους.
Συνημμένα
Ισως να παίζουν μακριά γαιδούρα...............ίσως κάποιος καθημερινά να είναι στο βαρέλι.......Ιλλουμινάτι, μασώνοι, κλίκα Επστεϊν και τώρα γκρούπ στο τελεγραμ.
Η φυσική εξέλιξη των κλειστών κλαμπ που τρέχουν τον κόσμο
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 9K