Ένα λεπτό ρε φίλε μου. Πρώτον δεν σε κρίνω εσένα ούτε είπα ότι όλοι έχουν τα ίδια γούστα με εμένα. Έκαμες ένα σχόλιο πριν και είπες ότι έχει Κυπραίες που πάνε μούχτι (υπονοώντας ότι δεν χρειάζεται να πληρώνουμε όπως αντιλαμβάνομαι), και μετά μας είπες ότι έχεις τηλέφωνα να μας δώσεις αλλά να μην περιμένουμε κάτω των 35 και να μην περιμένουμε κουκλάρες. Δηλαδή συνοπτικά είπες "μην πληρώνετε για να γαμήσετε, ελάτε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα, σας δίνω γυναίκες πάνω από 35 με όχι πολύ καλή εμφάνιση, και αυτό αν μου δώσετε και εσείς κάτι". Και εγώ σου λέω, αν σου αρέσουν αυτές καλά κάνεις, για εμένα δεν δουλεύει. Δεν σημαίνει ότι όλοι είναι το ίδιο με εμένα. Ο άλλος μπορεί να γουστάρει GILF και να γαμά 80χρονες. Και εξήγησα ότι ο λόγος που πληρώνω είναι για να γαμώ γυναίκες κάτω των 30 και κουκλάρες, όχι επειδή θέλω απλά να γαμήσω. Τωρα γιατί εσύ το πήρες σαν προσωπική επίθεση και γιατί νόμισες ότι είπα ότι όλοι είναι το ίδιο με εμένα δεν ξέρω. Το αν θα πω την άποψη μου φυσικά είναι δικαίωμα, και γράφουμε σε ένα forum εδώ. Απλά είπα τη γνώμη μου, και με την ίδια λογική μπορείς να διαφωνείς και αν θέλεις να μου κάνεις προσωπική επίθεση πάλι δικαίωμα σου. Δικαιούσαι να κάνεις ότι θέλεις εδω μέσα. Έχουμε ελευθερία λόγου.