Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 570K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.918
Πόντοι
746
Φίλε αν ο στόχος σου είναι να ξεφύγεις από την αστυνομία ξέχνα το. Ακόμα και πριν την ταυτοποίηση αριθμού, από τη στιγμή που μπαίνει η κάρτα sim στο κινητό σου, αυτόματα δηλώνεται στο google/apple account που έχεις. Η αλλαγή sim χρησιμεύει μόνο για να μην σε φακελώνουν οι πουτάνες.
Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με ένα κλασικό τηλέφωνο με πλήκτρα, αλλά το WhatsApp απαιτεί πλέον και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάτι που θεωρητικά θα μπορούσε επίσης να παρακαμφθεί. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Proton και φτιάξτε τον από τον υπολογιστή σας. Ναι, μετά από πολύ ψάξιμο θα βρουν την IP διεύθυνση, αλλά αν χρησιμοποιήσετε TOR ή VPN, θα τους μπερδέψετε πολύ.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
786
Πόντοι
96
Ένα λεπτό ρε φίλε μου. Πρώτον δεν σε κρίνω εσένα ούτε είπα ότι όλοι έχουν τα ίδια γούστα με εμένα. Έκαμες ένα σχόλιο πριν και είπες ότι έχει Κυπραίες που πάνε μούχτι (υπονοώντας ότι δεν χρειάζεται να πληρώνουμε όπως αντιλαμβάνομαι), και μετά μας είπες ότι έχεις τηλέφωνα να μας δώσεις αλλά να μην περιμένουμε κάτω των 35 και να μην περιμένουμε κουκλάρες. Δηλαδή συνοπτικά είπες "μην πληρώνετε για να γαμήσετε, ελάτε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα, σας δίνω γυναίκες πάνω από 35 με όχι πολύ καλή εμφάνιση, και αυτό αν μου δώσετε και εσείς κάτι". Και εγώ σου λέω, αν σου αρέσουν αυτές καλά κάνεις, για εμένα δεν δουλεύει. Δεν σημαίνει ότι όλοι είναι το ίδιο με εμένα. Ο άλλος μπορεί να γουστάρει GILF και να γαμά 80χρονες. Και εξήγησα ότι ο λόγος που πληρώνω είναι για να γαμώ γυναίκες κάτω των 30 και κουκλάρες, όχι επειδή θέλω απλά να γαμήσω. Τωρα γιατί εσύ το πήρες σαν προσωπική επίθεση και γιατί νόμισες ότι είπα ότι όλοι είναι το ίδιο με εμένα δεν ξέρω. Το αν θα πω την άποψη μου φυσικά είναι δικαίωμα, και γράφουμε σε ένα forum εδώ. Απλά είπα τη γνώμη μου, και με την ίδια λογική μπορείς να διαφωνείς και αν θέλεις να μου κάνεις προσωπική επίθεση πάλι δικαίωμα σου. Δικαιούσαι να κάνεις ότι θέλεις εδω μέσα. Έχουμε ελευθερία λόγου.
Καμία προσωπική επίθεση δεν πήρα, απλά όποιον ενδιαφέρει ας απαντήσει και ο λόγος που έβαλα την επεξήγηση είναι ότι στο παρελθόν σε παρόμοια ανάρτηση, κάποιος που του έδωσα κάτι με ιβρυσε γιατί περίμενε να του δώσω καμία κουκλάρα από αυτές που ζητούν 300+€ , οπότε είπα να το ξεκαθαρίσω, όπως το ξεκαθάριζω και τώρα, και συγγνώμη αν προσβαλα κάποιον

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
230
Πόντοι
20
Τουρίστρια που έσκισα στην Αγιά Νάπα το καλοκαίρι τωρα το βρηκα

Αν δεν το έχεις όλο το βίντεο μου λες

Screenshot 2026-02-04 131948.png

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.918
Πόντοι
746
Ένα λεπτό ρε φίλε μου. Πρώτον δεν σε κρίνω εσένα ούτε είπα ότι όλοι έχουν τα ίδια γούστα με εμένα. Έκαμες ένα σχόλιο πριν και είπες ότι έχει Κυπραίες που πάνε μούχτι (υπονοώντας ότι δεν χρειάζεται να πληρώνουμε όπως αντιλαμβάνομαι), και μετά μας είπες ότι έχεις τηλέφωνα να μας δώσεις αλλά να μην περιμένουμε κάτω των 35 και να μην περιμένουμε κουκλάρες. Δηλαδή συνοπτικά είπες "μην πληρώνετε για να γαμήσετε, ελάτε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα, σας δίνω γυναίκες πάνω από 35 με όχι πολύ καλή εμφάνιση, και αυτό αν μου δώσετε και εσείς κάτι". Και εγώ σου λέω, αν σου αρέσουν αυτές καλά κάνεις, για εμένα δεν δουλεύει. Δεν σημαίνει ότι όλοι είναι το ίδιο με εμένα. Ο άλλος μπορεί να γουστάρει GILF και να γαμά 80χρονες. Και εξήγησα ότι ο λόγος που πληρώνω είναι για να γαμώ γυναίκες κάτω των 30 και κουκλάρες, όχι επειδή θέλω απλά να γαμήσω. Τωρα γιατί εσύ το πήρες σαν προσωπική επίθεση και γιατί νόμισες ότι είπα ότι όλοι είναι το ίδιο με εμένα δεν ξέρω. Το αν θα πω την άποψη μου φυσικά είναι δικαίωμα, και γράφουμε σε ένα forum εδώ. Απλά είπα τη γνώμη μου, και με την ίδια λογική μπορείς να διαφωνείς και αν θέλεις να μου κάνεις προσωπική επίθεση πάλι δικαίωμα σου. Δικαιούσαι να κάνεις ότι θέλεις εδω μέσα. Έχουμε ελευθερία λόγου.
Η ελευθερία του λόγου δεν είναι όμως η σωστή νομική διατύπωση (terminus technicus). Η σωστή διατύπωση είναι ελευθερία έκφρασης.
Ως νομικός θα προσθέσω ότι, ναι, αλλά δεν έχουμε πλέον ελευθερία μετά της έκφρασης (εδώ και πολύ καιρό). Κάποτε υπήρχαν και κουμπιά με smiley...

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
553
Πόντοι
81
To Airalo είμαι esim και συνήθως είναι μόνο για data.
Ακόμα και αν πάρεις πακέτο με νούμερο, που κοστίζει αρκετά, δεν ξέρω αν θα παίζει με WhatsApp που χρειάζεται για το 90% των ραντεβού.
Με λίγα λόγια, δεν βλέπω καμιά χρησιμότητα.
Σωστά. Το Airalo είναι για data. Το Numero είναι και για τηλέφωνα και δουλεύει για Whatsapp, το έχω δοκιμάσει.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.918
Πόντοι
746
Καλησπερα αν ειναι κανεις σε telegram group να μου στειλει μηνυμα εχω αρκετό υλικό απο Κυπρο-Ελλαδα αλλα εδω δεν μπορουμε να βαλουμε θα κατεβουν
Σε ποια ομάδα, έχω Telegram, αλλά τι να ψάξω;

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
230
Πόντοι
20
Καλησπερα αν ειναι κανεις σε telegram group να μου στειλει μηνυμα εχω αρκετό υλικό απο Κυπρο-Ελλαδα αλλα εδω δεν μπορουμε να βαλουμε θα κατεβουν
Από την τουρίστρια που γάμησες ακάποτα το καλοκαίρι?

ac69

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Like
230
Πόντοι
20
Ναι θελεις να σε καμω τζαι εσενα βιντεο να γελασουμε; Οξα ενα σου αρεσει τζαι να μου γίνεις κολλιτσίδα μετα;
Ανεβάζεις βίντεο από το διαδύκτιο και φτιάχνεις ολόκληρη ιστορία της φαντασίας σου! Να το κοιτάξεις και άστα αυτά όχι σε μένα.

niyducorzi

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Να γράψω κι ένα παράπονο. Πήξαμε στις Βραζιλιάνες με φτηνές πλαστικές! Πλέον πιο εύκολα βρίσκεις Βραζιλιάνα έσκορτ παρά Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Μακάρι να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία σύντομα, να επιστρέψουν οι Ρωσοουκρανές. Όχι άλλη Βραζιλία!

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.918
Πόντοι
746
Να γράψω κι ένα παράπονο. Πήξαμε στις Βραζιλιάνες με φτηνές πλαστικές! Πλέον πιο εύκολα βρίσκεις Βραζιλιάνα έσκορτ παρά Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Μακάρι να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία σύντομα, να επιστρέψουν οι Ρωσοουκρανές. Όχι άλλη Βραζιλία!
Όταν τελειώσει αυτός ο πόλεμος, για τον οποίο δεν πρέπει να μιλάμε ως πόλεμο (πρόκειται για ειδική στρατιωτική επιχείρηση, σύμφωνα με το τελικό έγγραφο που υπογράφηκε στη Γιάλτα μεταξύ των νικηφόρων δυνάμεων - για την ενημέρωσή σου, άρθρο 58), θα ξεκινήσει η πανδημία 2.0, οπότε μην περιμένεις να βγούμε για διασκέδαση...

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.918
Πόντοι
746

Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενοχλεί το σιλικόνη στο σώμα. Έχω επισκεφτεί αρκετές Βραζιλιάνες και πάντα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Η Leticia Braga (πορνοστάρ), η Flavia Oliver (πορνοστάρ), η Melissa τώρα Issabela (κορίτσι από το εξώφυλλο του Playboy) και τέλος η Sofia Valentin (χωρίς σιλικόνη) είναι τέσσερις πολύ καλές συνοδοί για ικανοποίηση. Αντίθετα, η Julia HOT, που δεν τήρησε τίποτα, έχει καλό σκορ 4:1???

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.918
Πόντοι
746
Δεν διαφωνώ κάπου μαζί σου πέρασα και εγώ πολύ ωραία με Βραζιλιάνες αλλά η Flavia Oliver ειναι Trans φιλε ψαξε το λιγο να δεις
Ομολογώ χωρίς να με βασανίσουν, ψάχνω αποδείξεις για περισσότερο από ένα χρόνο. Δεν βρήκα. Λένε ότι υπάρχει κάπου ένα βίντεο όπου το δηλώνει η ίδια, αλλά δεν το βρήκα. Αν ξέρεις, βοήθησέ με, σε παρακαλώ. Μια απόδειξη με οδηγεί σε αυτό: μια φορά, την ημέρα των γενεθλίων της, της έφερα ένα λουλούδι, δεν το έβαλε σε βάζο και δεν του έδωσε καμία σημασία, το μόνο που την ενδιέφερε ήταν το σεξ, ούτε καν τα χρήματα εκ των προτέρων!
Τεχνητό μουνί, αλλά πώς να εξηγήσω το γεγονός ότι η κλειτορίδα της μεγαλώνει όταν διεγείρεται και έχει ακόμη και υγρό οργασμό; SQUIRTING! Νομίζω ότι αυτό δεν θα ήταν τεχνικά δυνατό; Ωστόσο, δεν υπάρχουν αποδείξεις για καμία από τις δύο θέσεις.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.918
Πόντοι
746
Φίλε και εγώ σε κάποιο podcast το είδα που το ομολογούσε αλλά δεν θυμάμαι που. Εχει κανενα χρόνο τώρα που το είδα από τον καιρό που ηρθε και ήθελα να πάω αλλά ευτυχώς πρόλαβα και το είδα και μετάνιωσα
Χρησιμοποίησα και το WayBackMachine, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο, είναι φωτιά, ηφαίστειο, εκρηκτική ηφαίστειος, το σεξ μαζί της είναι δύσκολο να περιγραφεί, όλα επιτρέπονται και το απολαμβάνει πολύ. Δεν αντέχει να βλέπει μαλακό πουλί, σε μια ώρα μου τον σηκώσε τρεις φορές, κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα. Απλά βλέπεις ότι το θέλει σαν να μην υπάρχει αύριο!!!

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.918
Πόντοι
746
Ειναι λίγο ακριβη το κακο της
Αυτό είναι αλήθεια, αλλά νομίζω ότι το αξίζει. Κατά τη δεύτερη επίσκεψή μου, δούλεψα πάνω της σχεδόν μια ώρα, αλλά δεν τελείωσε εκεί, συνέχισε να χορεύει πάνω μου για 80 λεπτά ακόμα. Και δεν κουράστηκε καθόλου, ήθελε ακόμα περισσότερο.

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
836
Πόντοι
86

¨Οσο υπάρχει ο τραμπάκουλας τα ρωσίδια θα σπανίζουν........οπότε βολευτήτε με Νειμάρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom