Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 569K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
560
Πόντοι
81
Γεια σας μαγκες. Εχω βρει την ιδια κοπελα και μεσω ατζεντη και κατ’ιδιαν. Απο την εμπειρια σας παιζει ρολο μεσω ποιου να κλεισω ραντεβου; Διαφορα στην αποδοση, scam κτλ??
Ρε φιλε εν τζαι ειμαι σιουρος ποιον εν το business model τους διοτι μου ετυχε κατι παρομοιο. Εστειλα σε 2-3 βραζιλιανες, η Αλισια εν μου απαντησε αλλα απαντησε μου μια αλλη οτι τωρα εν διαθεσιμη η Αλισια. Μετα που το εψαξα ειδα οτι η Kayla Ortiz, η Camilla και η Mirella ειχαν τον ιδιο αριθμο και η Αλισια με την Alice ειχαν επισης αλλον τον ιδιο αριθμο, Μπορει απλα να ειναι κλικκα και να μοιραζονται τα ραντεβου, μπορεί η μια ναν η «αρχηγος» τζαι κανονιζει τες αλλες, μπορει απλα ο ατζεντης να θωρει τζαι τα 2 τηλεφωνα τζαι να απαντα τζαι εσυγχυσε τα. Στο τελος της ημερας δεν εχει ιδιαιτερη σημασια απο πού θα κλεισεις

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
560
Πόντοι
81
Φίλε, με όλες τις Βραζιλιάνες είχα καλή εμπειρία, εκτός από μία. Δεν ήξερε ούτε λέξη αγγλικά, και για όλα ζητούσε επιπλέον χρήματα. Με αυτήν δεν θα πήγαινα, και ο λόγος είναι ένα από τα τατουάζ της, είτε δεν ξέρει τι σημαίνει είτε είναι ακόμα χειρότερο. Το σύμβολο των Ιλουμινάτι. Αλλά η επιλογή είναι δική σου.
Screenshot - 29.11.2025 , 7_39_03.png
Γιατι ετσι ρε παιχτη μου; Θελω λλιη αναλυση να καταλαβω τι εννοεις για το tattoo

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
111
Πόντοι
1
Γιατι ετσι ρε παιχτη μου; Θελω λλιη αναλυση να καταλαβω τι εννοεις για το tattoo
Θα είναι μια μακρά και για κάποιους βαρετή εξήγηση. Ασχολούμαι με αυτό το θέμα (Illuminati) από το 1985, οπότε έχω συσσωρεύσει κάποια γνώση.

Γρήγορα, έχεις κανένα χαρτονόμισμα του δολαρίου στο σπίτι; Αν ναι, κοίταξε την πίσω πλευρά και στην κορυφή της πυραμίδας θα δεις αυτή την εικόνα. Είναι το λεγόμενο «παντοβλέπον μάτι». Είναι ένα από τα τελετουργικά τους σύμβολα και εμφανίστηκε στα χαρτονομίσματα μετά την υπογραφή του νόμου για την τράπεζα FED το 1913 («αμερικανική» κεντρική τράπεζα = δεν είναι αμερικανική, αλλά ανήκει στην οικογένεια των Ρότσιλντ) και επειδή ο κόσμος λειτουργεί με βάση τα σύμβολα, δείχνουν με αυτό ότι ελέγχουν (βλέπουν) ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα. Αυτό το βήμα, όμως, έπρεπε να ακολουθηθεί από άλλα δύο βήματα, το πρώτο ήταν το σύστημα του Brettonwood το 1944 και το δεύτερο ήταν η κατάργηση του χρυσού κανόνα το 1971. Διαφορετικά, δεν θα είχαμε φτάσει εκεί όπου είμαστε σήμερα και, επομένως, δεν θα ήταν σύμφωνα με τα σχέδιά τους.

Η ιστορία των Illuminati ξεκινά από την 1η Μαΐου 1776, όταν κάποιος Adam Weishaupt άρχισε να επιλέγει άτομα από τους Ελεύθεροτεκτόνες, αλλά αυτό είναι πολύ μακριά. Απλά για να ξέρετε γιατί γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά!

Εάν δεν ξέρει τι σημαίνει αυτό, είναι ανόητο που δεν το έψαξε και το έβαλε σε εμφανές σημείο, αλλιώς, αν ξέρει και γνωρίζει αυτό που ανέφερα παραπάνω, τότε μακριά από αυτήν!!! Οποιαδήποτε επικοινωνία μπορεί να γίνει δημόσια ανά πάσα στιγμή και ποιος ξέρει αν δεν έχει κρυφή κάμερα κάπου.

Τελευταία τροποποίηση:

LEONGR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
208
Πόντοι
281
Ρε φιλε εν τζαι ειμαι σιουρος ποιον εν το business model τους διοτι μου ετυχε κατι παρομοιο. Εστειλα σε 2-3 βραζιλιανες, η Αλισια εν μου απαντησε αλλα απαντησε μου μια αλλη οτι τωρα εν διαθεσιμη η Αλισια. Μετα που το εψαξα ειδα οτι η Kayla Ortiz, η Camilla και η Mirella ειχαν τον ιδιο αριθμο και η Αλισια με την Alice ειχαν επισης αλλον τον ιδιο αριθμο, Μπορει απλα να ειναι κλικκα και να μοιραζονται τα ραντεβου, μπορεί η μια ναν η «αρχηγος» τζαι κανονιζει τες αλλες, μπορει απλα ο ατζεντης να θωρει τζαι τα 2 τηλεφωνα τζαι να απαντα τζαι εσυγχυσε τα. Στο τελος της ημερας δεν εχει ιδιαιτερη σημασια απο πού θα κλεισεις
Όπως τα λες φίλε η kaila ortiz , η mirella, η camila η alicia και η alice έχουν τον ίδιο ατζέντη κ έχει δύο νούμερα.με τις δύο πρώτες έχω πάει κ είναι σούπερ κ για να πάρει παράταση στο δίωρο στείλανε στον ατζέντη.

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
283
Πόντοι
21
Oute me sferes. Opies zitoun fotos , tous xapoloume ena fuck off kai amesos block
Άμα είσαι έξω από το διαμέρισμά της όμως και έχεις καύλες οι περισσότεροι το κάνουν απ ότι βλέπεις. Επικίνδυνο όμως πάρα πολύ

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
146
Πόντοι
1
Άμα είσαι έξω από το διαμέρισμά της όμως και έχεις καύλες οι περισσότεροι το κάνουν απ ότι βλέπεις. Επικίνδυνο όμως πάρα πολύ
Kirie leiso. Se afres tis periptosis Skeftite k me tin pano kkelle ekini tin wra...

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.915
Πόντοι
456
Επίσκεψη στην παρακάτω κοπέλα καλή επιλογή για οσους γουσταρουν skinny αλλα το προγραμα πολυ μετριο μην αγγίξεις εκει μη εδω αλλα στα 4 είναι απίστευτη θεα η μαλακια δεν με αφηνε να την ξεσκισω ελεγε σιγα σιγα οχι ολο μεσα κλπ, εκτος αυτου φενεται να εχει και λιγα ψυχολογικά. Χρονια πολλα σε ολους και γραψτε και εσεις καμια κριτική μην περιμενε μονο παω κάθε εβδομάδα αλλιος δεν ξανα λεω τιποτα.
Όχι λίγα ψυχολογικά, έχει πολλά.
Πόσα εσκασες για την επίσκεψη;

Τη συζητάμε εδώ και χρόνια στο θέμα της Λεμεσού. Είναι χρόνια που έρχεται μόνο σε αυτήν την πόλη, οπότε την ξέρουμε καλά.

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
146
Πόντοι
1
Επίσκεψη στην παρακάτω κοπέλα καλή επιλογή για οσους γουσταρουν skinny αλλα το προγραμα πολυ μετριο μην αγγίξεις εκει μη εδω αλλα στα 4 είναι απίστευτη θεα η μαλακια δεν με αφηνε να την ξεσκισω ελεγε σιγα σιγα οχι ολο μεσα κλπ, εκτος αυτου φενεται να εχει και λιγα ψυχολογικά. Χρονια πολλα σε ολους και γραψτε και εσεις καμια κριτική μην περιμενε μονο παω κάθε εβδομάδα αλλιος δεν ξανα λεω τιποτα.
Touti en tou frenokomiou . En polla ta psixologika tis. Theli piskalisma.. ektos ton psihologikon tis ine kai anedis...

Krima ta lefta tou kosmou. Prosexete llio se pies ta diate re kopellia!!!

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
831
Πόντοι
86
Touti en tou frenokomiou . En polla ta psixologika tis. Theli piskalisma.. ektos ton psihologikon tis ine kai anedis...

Krima ta lefta tou kosmou. Prosexete llio se pies ta diate re kopellia!!!
αμα φαέι πισωκολλητό και τηγάνι στο κεφάλι θα στρώσει..............

protaris1234

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2025
Like
24
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια. Γενικα απο το offer.com.cy εχετε εμπειριες;; Ειναι αληθινα τα κοριτσια;

protaris1234

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2025
Like
24
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια. Εχει καποιος υποψιν του καμια που ειναι εντελως submissive? ή ακομη καλυτερα submissive που να κανει και προγραμμα bdsm?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom