Νέα

Krystal Massage - Γιαννιτσών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.293
Πόντοι
3.506
Αντί να είναι σύμμαχος το φόρουμ και να το χρησιμοποιούμε εμείς. Μας κάνουν ότι θέλουν. Μας ρωτάνε αυτές αν γράφουμε και υπάρχουν ντουγάνια που δίνουν αναφορά. Κανονικά έπρεπε να λέμε είδα στο φόρουμ ότι κάνατε πρόγραμμα με τόσα λεφτά, είδα για καλαμάκια με τόσα λεφτά. Αλλά έχουμε και εμείς τους κρυψίνους που δεν λένε με τι παράβολο πέρασαν και το υπηρεσία πήραν. Καλά να πάθουμε.

Roccogr_1985

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2025
Like
616
Πόντοι
81
Ειδικά με το "πάρα πολύ καλό μασάζ" γελάει ο κόσμος.Για ελάχιστες μπορώ να το πω γενικά.Για Ίριδα του Κρύσταλ που σταμάτησε,για την Εύα του Ελίτ και την Ηλιάνα του Harmony
Έχει κανείς καμία ιδέα αν εργάζεται αλλού η Ηλιάνα ; Έκανε όντως τρομερό μασαζ.

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
630
Πόντοι
80
Την άνοιξη την είχα πετύχει . Για κάνα μήνα σίγουρα ήταν. Τσουπωτή καρέ καστανόξανθο μαλί .
Αν εννοεις την Ηλιαννα που δουλευε στο Harmony, καποιος εγραψε οτι δουλευει στο Ελιτ , με ονομα Βαλερια. Δεν γνωριζω αν ισχυει ακομα βεβαια.

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
347
Πόντοι
21
Άρα μόνο με το έξτρα παράβολο..
Μιλάς εκ πείρας με το συγκεκριμένο κορίτσι;;
Τα παραπάνω δεν τα.κανουν.ολες,αναλόγως αμα σε.γουσταρουν η ,αμα.εισαι τακτικός.πελατης

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.293
Πόντοι
3.506
Τα παραπάνω δεν τα.κανουν.ολες,αναλόγως αμα σε.γουσταρουν η ,αμα.εισαι τακτικός.πελατης
Αυτό δεν το καταλαβαίνω, οι λαδοκόρες έχουν λογική ανανά. Αν δεν μου κάνει κολπάκια πως θα με κάνει τακτικό πελάτη. Δεν ξέρουν οτι υπάρχουν και πορτοκαλιές; Τόσο τις κόβει τόσα κάνουν

SpithaThess@

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα είμαι νεος στον τομέα του μασαζ με μια δοκιμή το καλοκαίρι golden βασιλισης Όλγας.
Υπάρχουν διαφορές στο πρόγραμμα στο krystal; μπορεί κάποιος να πει αν αξίζει παρπανω;
Ευχαριστώ

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.413
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα είμαι νεος στον τομέα του μασαζ με μια δοκιμή το καλοκαίρι golden βασιλισης Όλγας.
Υπάρχουν διαφορές στο πρόγραμμα στο krystal; μπορεί κάποιος να πει αν αξίζει παρπανω;
Ευχαριστώ
Θα σου πούμε τις διαφορές,αλλά περιέγραψε μας πρώτα και την εμπειρία σου στο Golden

SpithaThess@

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2025
Like
8
Πόντοι
0
Εμπειρία στο golden αρχές Σεπτεμβρίου μια φορά με μια αρκετά νεαρή κοπέλα ονόματι εβελινα. Πολυ ευγενική και όμορφη. Πρώτο μέρος μασαζ αρκετά χαλαρο αλλά σίγουρα καλό για σου τον σηκώσει. Δεύτερο μέρος φραπέ με λιγο χούφτωμα αλλα με ρουχα. Δε ξερω αν ετσι συνηθίζεται η μου έτυχε εμένα.
Τιμη 30+20 αν θυμάμαι καλά.
Η συγκεκριμένη κάνει και παραπάνω γνωρίζει κανένας;

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.413
Πόντοι
4.546
Εμπειρία στο golden αρχές Σεπτεμβρίου μια φορά με μια αρκετά νεαρή κοπέλα ονόματι εβελινα. Πολυ ευγενική και όμορφη. Πρώτο μέρος μασαζ αρκετά χαλαρο αλλά σίγουρα καλό για σου τον σηκώσει. Δεύτερο μέρος φραπέ με λιγο χούφτωμα αλλα με ρουχα. Δε ξερω αν ετσι συνηθίζεται η μου έτυχε εμένα.
Τιμη 30+20 αν θυμάμαι καλά.
Η συγκεκριμένη κάνει και παραπάνω γνωρίζει κανένας;
Ξέρω από συναγωνιστές ότι κάνει και καλαμάκι,αλλά θέλει 2-3 επισκέψεις.Για να βγάλει ρούχα θέλει επιπλέον μπικικίνια.

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.413
Πόντοι
4.546
Ευχαριστώ
Φραπέ στο Crystal με το κλασικό 30+20.Για να βγάλουν στριγκάκι και να βάλεις δαχτυλάκι+20.Κάποιες δέχονται γλείψιμο,συνολικά στα 80.Στα μουλωχτά μπορεί να παιχτεί και καλαμάκι από ορισμένες,αρκεί να σε εμπιστευτούν μετά από μερικά ραντεβού.

Ykoum

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
176
Πόντοι
1
Φραπέ στο Crystal με το κλασικό 30+20.Για να βγάλουν στριγκάκι και να βάλεις δαχτυλάκι+20.Κάποιες δέχονται γλείψιμο,συνολικά στα 80.Στα μουλωχτά μπορεί να παιχτεί και καλαμάκι από ορισμένες,αρκεί να σε εμπιστευτούν μετά από μερικά ραντεβού.
Το 30+20 το κάνουν όλες? Το ζητάς από την αρχή ή σε πάει εκεί το πρόγραμμα.....?

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.413
Πόντοι
4.546
Το 30+20 το κάνουν όλες? Το ζητάς από την αρχή ή σε πάει εκεί το πρόγραμμα.....?
Όλες το κάνουν.Την πρώτη φορά που θα πας θα ξαπλώσεις με την πετσέτα.Στην πορεία η μασέζ θα κάνει νύξη για εκτόνωση

• Like
Αντιδράσεις: Ykoum

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
461
Πόντοι
21
καλησπερα. Περασμα μετα απο καιρο με Ισμηνη. Θεωρω οτι την εχει δει καποια και αυτη. Πολυ τουπε και ιστορια. Μιση ωρα το πολυ να κρατησε και ισα ισα να σε ξεπεταξω. Ερωτηση.Μια Αριανα περιγραφη εχουμε?

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
347
Πόντοι
21
καλησπερα. Περασμα μετα απο καιρο με Ισμηνη. Θεωρω οτι την εχει δει καποια και αυτη. Πολυ τουπε και ιστορια. Μιση ωρα το πολυ να κρατησε και ισα ισα να σε ξεπεταξω. Ερωτηση.Μια Αριανα περιγραφη εχουμε?
Που να πηγαινες και στην μπελλα.ουτε 15 λεπτα κανει,χαχαχα

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.961
Πόντοι
216
Αυτή η βρώμα η Τόκιο επέστρεψε?

Stories

Νέο!