Νέος στο χώρο του massage. Είπα και εγώ Σάββατο απόγευμα να δοκιμάσω το Krystal στην Γιαννιτσων. Ωραίος χώρος με χαμηλό φωτισμό για την περίσταση και καθαρά μοντέρνα δωμάτια. Εξυπηρετική η κοπέλα στην υποδοχή μου έδειξε την Πέρσα και μια κοκκινομάλλα. Διάλεξα την Πέρσα, γλυκιά κοπέλα που δεν φανταζόμουν πόσο ωραίο μασάζ κάνει και πόσο πουτανα μπορεί να δείξει. Μπαίνω για ένα γρήγορο ντουζ και ξαπλώνω με την πετσέτα περιμένοντας να έρθει. Στο πρώτο μέρος ήταν ντυμένη, πιάσανε ωραία κουβέντα και ήταν ευδιάθετη σαν μικρό 22χρονο κοριτσάκι που είναι. Ομολογώ κάνει ωραίο μασάζ, έφθασα από το τρίψιμο να νιώθω την πλάτη να καίει. Πραγματική ανανέωση από μια δύσκολη εβδομάδα για μένα και τεράστια διαφορά στην υπηρεσία σε σχέση με το golden spa και την Εβελίνα που είναι η μόνη μου εμπειρία στο χώρο. Μετά από 30-35 λεπτά γυρνάω και μου ψυθιρίζει ότι είναι άτακτη και εκτός από μασάζ κάνει και εκτόνωση. Ξεντύνεται μένει μονο με το στριγκακι της και αρχίζει να μου τρίβεται και να μου τον παίζει. Είναι κορίτσι με πιασίματα καλαίσθητα, γουστάρεις να χουφτώνεις και να σφαλιαριζεις το κωλαρακι της. Πολύ απαλό νεανικό δέρμα, ανέβηκε και πάνω στο κρεβάτι και την έγλειφα, αυτά τα στητά βυζια της τα χάρηκα μπορώ να πω. Με χάλασε που δεν παίρνει πίπα, γιατί το προσωπάκι της μου έβγαλε πολύ πουτανια. Έχυσα στα βυζια της και απόλαυσα το γυμνό κορμάκι της. έδωσα 20€ σε εκείνη και 30€ στην υποδοχή που έκοψε μέχρι και απόδειξη και έφυγα ευχαριστημένος.