You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κριτικές τρανς στην Κύπρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SheFucker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 354
- Εμφανίσεις 115K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πολύ απλά, γουστάρω να γαμάω γυναίκες γουστάρω να γαμαώ και να με γαμάνε τρανς. Αν με καβλώνει το γουστάρω. Υπαρχει κατι πολυ ερωτικο σε ομορφη τρανς με ωραιο καυλι. Το εχω δοκιμασει αλλα δεν γουστάρω να το κάνω με άντραΕγω παντός εχω μια απορία φιληκα και χωρίς παρεξήγηση θα ρωτήσω
Πὼς πηγαίνετε σε τραβεστη και τοὺς κανετε πιπα η σας γαμουν πως την βρισκετε να σας ξεκωλιαζουν κει να λετε ειστε αντρες μετα και οχι gay φιληκα πάντα ρωτάω
Τελευταία τροποποίηση:
Anonimous1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2022
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
i’m Πολύ απλά, γουστάρω να γαμάω γυναίκες γουστάρω να γαμαώ και να με γαμάνε τρανς. Αν με καβλώνει το γουστάρω. Υπαρχει κατι πολυ ερωτικο σε ομορφη τρανς με ωραιο καυλι. Το εχω δοκιμασει αλλα δεν γουστάρω να το κάνω με
Πολύ απλά, γουστάρω να γαμάω γυναίκες γουστάρω να γαμαώ και να με γαμάνε τρανς. Αν με καβλώνει το γουστάρω. Υπαρχει κατι πολυ ερωτικο σε ομορφη τρανς με ωραιο καυλι. Το εχω δοκιμασει αλλα δεν γουστάρω να το κάνω με άντρα
ευχαριστώ γουστα ειναι εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να βλέπω κάποιον τρανζ με καβλι ετοιμο να με γαμηση η να φανταστώ τον εαυτό μου να περνω πιπα η να με γαμα νομιζω θα ξεκαβλωνα εντελώς
γουστα ειναι και αποψεις
photografer
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Ladyboy Cassandra τι λέει να την δοκιμάσω γλυκύτατο μωρό φαίνεται
Δοκίμασε κανένας αυτες τες δυο μαζί? Φενετε καλη περίπτωση
andrikos1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Φίλε άκου με να σου απαντήσω σοβαρά. Τα θέματα εδώ είναι 2. Το πρώτο πως γίνεται κάποιος straight να ελκύεται σεξουαλικά από τρανς και το δεύτερο πως γίνεται ένας straight να γουστάρει να τον παίρνει απ' τον κώλο.Εγω παντός εχω μια απορία φιληκα και χωρίς παρεξήγηση θα ρωτήσω
Πὼς πηγαίνετε σε τραβεστη και τοὺς κανετε πιπα η σας γαμουν πως την βρισκετε να σας ξεκωλιαζουν κει να λετε ειστε αντρες μετα και οχι gay φιληκα πάντα ρωτάω
Ξεκινάμε από τη διέγερση. Οι τρανς καταρχάς είναι εμφανησιακά γυναίκες. Πολλές τρανς δεν τις ξεχωρίζες από τις γυναίκες, εκτός αν δεις τι έχουν μέσα στο εσώρουχο. Άρα ένας άντρας που ελκύεται από γυναίκες μπορεί να ελκύεται και από τρανς. Και να στο θέσω και αντίστροφα. Εσύ που ελκύεσαι μόνο από βιολογικά γυναίκες, μήπως θα ελκυόσουν από μια λεσβία που μοιάζει περισσότερο άντρας παρά γυναίκα;
Πάμε στο πρωκτικό. Το σημείο G του άντρα βρίσκεται στον προστάτη, ο οποίος προστάτης βρίσκεται μερικά εκατοστά μέσα στον πρωκτό. Κάποιοι βάζουν τις γυναίκες να τους στραπονιάζουν για αυτό το λόγο. Αν σου αρέσει το κωλογλείψιμο από γυναίκα, ή το μασαζ προστάτη, είναι επειδή ακριβώς ενεργοποιείται ο προστάτης.
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.111
- Πόντοι
- 456
Τώρα σοβαρά;Φίλε άκου με να σου απαντήσω σοβαρά. Τα θέματα εδώ είναι 2. Το πρώτο πως γίνεται κάποιος straight να ελκύεται σεξουαλικά από τρανς και το δεύτερο πως γίνεται ένας straight να γουστάρει να τον παίρνει απ' τον κώλο.
Ξεκινάμε από τη διέγερση. Οι τρανς καταρχάς είναι εμφανησιακά γυναίκες. Πολλές τρανς δεν τις ξεχωρίζες από τις γυναίκες, εκτός αν δεις τι έχουν μέσα στο εσώρουχο. Άρα ένας άντρας που ελκύεται από γυναίκες μπορεί να ελκύεται και από τρανς. Και να στο θέσω και αντίστροφα. Εσύ που ελκύεσαι μόνο από βιολογικά γυναίκες, μήπως θα ελκυόσουν από μια λεσβία που μοιάζει περισσότερο άντρας παρά γυναίκα;
Πάμε στο πρωκτικό. Το σημείο G του άντρα βρίσκεται στον προστάτη, ο οποίος προστάτης βρίσκεται μερικά εκατοστά μέσα στον πρωκτό. Κάποιοι βάζουν τις γυναίκες να τους στραπονιάζουν για αυτό το λόγο. Αν σου αρέσει το κωλογλείψιμο από γυναίκα, ή το μασαζ προστάτη, είναι επειδή ακριβώς ενεργοποιείται ο προστάτης.
Το ίδιο είναι ένα γλυψιμο στην περιοχή, με το να μπαίνει ολόκληρο στραπ ον στον κωλο σου;
Οκ για κάποιους μπορεί να είναι εύκολο, αλλά μην τα παρουσιάζουμε αυτά ίσια και όμοια.
Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Όχι ρε μπρο, φυσικά δεν είναι το ίδιο. Απλά το εξήγησα στο περίπου για να καταλάβει ο άλλος απο πού βγαίνει η ικανοποίησηΤώρα σοβαρά;
Το ίδιο είναι ένα γλυψιμο στην περιοχή, με το να μπαίνει ολόκληρο στραπ ον στον κωλο σου;
Οκ για κάποιους μπορεί να είναι εύκολο, αλλά μην τα παρουσιάζουμε αυτά ίσια και όμοια.
mamiastisgeitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
Κατι τετοια ελεγε και η πρωτη γυναικα που τον εφαγε απο τον κωλοΤώρα σοβαρά;
mounnodoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 512
- Πόντοι
- 81
Είπα να δεχτω την επιστημονικη σου γνωμάτευση ωσπου και είπες την αρχιμαλακία ότι το κωλογλειψιμο εχει σχεση με τον προστατη…Φίλε άκου με να σου απαντήσω σοβαρά. Τα θέματα εδώ είναι 2. Το πρώτο πως γίνεται κάποιος straight να ελκύεται σεξουαλικά από τρανς και το δεύτερο πως γίνεται ένας straight να γουστάρει να τον παίρνει απ' τον κώλο.
Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
φίλε μου εμένα μου αρέσει να βρίσκω άτομα που διαφωνούν μαζί μου, και σε προσκαλώ να εξηγήσεις γιατί διαφωνείς. Ο προστάτης βρίσκεται περίπου 5cm πιο μέσα, αλλά το κωλογλέιψιμο πλησιάζει τον προστάτη γιαυτό και αρέσει στον άντρα. Το μασάζ προστάτη είναι ακόμα πιο κοντά φυσικά. Αν θέλεις πες μου τη δική σου εξήγηση.Είπα να δεχτω την επιστημονικη σου γνωμάτευση ωσπου και είπες την αρχιμαλακία ότι το κωλογλειψιμο εχει σχεση με τον προστατη…
Διαγραμμένο μέλος 242023
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2024
- Like
- 109
- Πόντοι
- 0
Εμένα με έγλειψε μια με μεγάλη γλώσσα.. είμαι GAY πια ;φίλε μου εμένα μου αρέσει να βρίσκω άτομα που διαφωνούν μαζί μου, και σε προσκαλώ να εξηγήσεις γιατί διαφωνείς. Ο προστάτης βρίσκεται περίπου 5cm πιο μέσα, αλλά το κωλογλέιψιμο πλησιάζει τον προστάτη γιαυτό και αρέσει στον άντρα. Το μασάζ προστάτη είναι ακόμα πιο κοντά φυσικά. Αν θέλεις πες μου τη δική σου εξήγηση.
Vasco Da Gamage
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2023
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Αν δεν σε έχει γλείψει άντρας βαρβάτος δεν θεωρείσαι γκεϊ. ΧαχαχΕμένα με έγλειψε μια με μεγάλη γλώσσα.. είμαι GAY πια ;
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.777
- Πόντοι
- 746
Μόλις επέστρεψα από την Beatrice T. Αυτό ήταν σεξ από άλλο πλανήτη.
Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μετά το φιλιά για την υποδοχή, μια μεγάλη επιθυμία για σεξ (ψολαρπαχτρα μεγάλη). Όλα επιτρέπονται για να ικανοποιήσουνκαι οι δύο. Όμορφα στήθη σιλικόνης, αριστερά με σκουλαρίκια. Εργαλείο πλήρως λειτουργικό και μετά από 40 λεπτά παιχνίδιου εκτοξεύει περισσότερο από ένα μέτρο πολύ παχύ γάλα (κρέμα γαλακτος).
Ευχάριστη και ανοιχτή προσωπικότητα.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Προσοχή, γαμάει δεν αστειεύεται, γαμιέται δεν κοροϊδεύει!
Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μετά το φιλιά για την υποδοχή, μια μεγάλη επιθυμία για σεξ (ψολαρπαχτρα μεγάλη). Όλα επιτρέπονται για να ικανοποιήσουνκαι οι δύο. Όμορφα στήθη σιλικόνης, αριστερά με σκουλαρίκια. Εργαλείο πλήρως λειτουργικό και μετά από 40 λεπτά παιχνίδιου εκτοξεύει περισσότερο από ένα μέτρο πολύ παχύ γάλα (κρέμα γαλακτος).
Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 749
- Πόντοι
- 96
Τιμή?Μόλις επέστρεψα από την Beatrice T. Αυτό ήταν σεξ από άλλο πλανήτη.
![]()
Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.777
- Πόντοι
- 746
manosnikolaou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Πήγε κανένας πρόσφατα στην Evelyn του GNTM που τώρα έχει αγγελία σαν Mia?
Γιακουμης!
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2023
- Like
- 425
- Πόντοι
- 21
Σε ποια αναφέρεσαι και σε ποιο σάιτΠήγε κανένας πρόσφατα στην Evelyn του GNTM που τώρα έχει αγγελία σαν Mia?
Σε ποια αναφέρεσαι και σε ποιο σάιτ
Που την βρίσκουμε?Πήγε κανένας πρόσφατα στην Evelyn του GNTM που τώρα έχει αγγελία σαν Mia?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 121
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις