Νέα

Κριτικές τρανς στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SheFucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

biguy357

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2023
Like
38
Πόντοι
0
Εγω παντός εχω μια απορία φιληκα και χωρίς παρεξήγηση θα ρωτήσω
Πὼς πηγαίνετε σε τραβεστη και τοὺς κανετε πιπα η σας γαμουν πως την βρισκετε να σας ξεκωλιαζουν κει να λετε ειστε αντρες μετα και οχι gay φιληκα πάντα ρωτάω
Πολύ απλά, γουστάρω να γαμάω γυναίκες γουστάρω να γαμαώ και να με γαμάνε τρανς. Αν με καβλώνει το γουστάρω. Υπαρχει κατι πολυ ερωτικο σε ομορφη τρανς με ωραιο καυλι. Το εχω δοκιμασει αλλα δεν γουστάρω να το κάνω με άντρα

Τελευταία τροποποίηση:

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
96
Πόντοι
1
i’m Πολύ απλά, γουστάρω να γαμάω γυναίκες γουστάρω να γαμαώ και να με γαμάνε τρανς. Αν με καβλώνει το γουστάρω. Υπαρχει κατι πολυ ερωτικο σε ομορφη τρανς με ωραιο καυλι. Το εχω δοκιμασει αλλα δεν γουστάρω να το κάνω με

Πολύ απλά, γουστάρω να γαμάω γυναίκες γουστάρω να γαμαώ και να με γαμάνε τρανς. Αν με καβλώνει το γουστάρω. Υπαρχει κατι πολυ ερωτικο σε ομορφη τρανς με ωραιο καυλι. Το εχω δοκιμασει αλλα δεν γουστάρω να το κάνω με άντρα

ευχαριστώ γουστα ειναι εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να βλέπω κάποιον τρανζ με καβλι ετοιμο να με γαμηση η να φανταστώ τον εαυτό μου να περνω πιπα η να με γαμα νομιζω θα ξεκαβλωνα εντελώς

γουστα ειναι και αποψεις

photografer

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2014
Like
9
Πόντοι
0
Ladyboy Cassandra τι λέει να την δοκιμάσω γλυκύτατο μωρό φαίνεται

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
Εγω παντός εχω μια απορία φιληκα και χωρίς παρεξήγηση θα ρωτήσω
Πὼς πηγαίνετε σε τραβεστη και τοὺς κανετε πιπα η σας γαμουν πως την βρισκετε να σας ξεκωλιαζουν κει να λετε ειστε αντρες μετα και οχι gay φιληκα πάντα ρωτάω
Φίλε άκου με να σου απαντήσω σοβαρά. Τα θέματα εδώ είναι 2. Το πρώτο πως γίνεται κάποιος straight να ελκύεται σεξουαλικά από τρανς και το δεύτερο πως γίνεται ένας straight να γουστάρει να τον παίρνει απ' τον κώλο.
Ξεκινάμε από τη διέγερση. Οι τρανς καταρχάς είναι εμφανησιακά γυναίκες. Πολλές τρανς δεν τις ξεχωρίζες από τις γυναίκες, εκτός αν δεις τι έχουν μέσα στο εσώρουχο. Άρα ένας άντρας που ελκύεται από γυναίκες μπορεί να ελκύεται και από τρανς. Και να στο θέσω και αντίστροφα. Εσύ που ελκύεσαι μόνο από βιολογικά γυναίκες, μήπως θα ελκυόσουν από μια λεσβία που μοιάζει περισσότερο άντρας παρά γυναίκα;
Πάμε στο πρωκτικό. Το σημείο G του άντρα βρίσκεται στον προστάτη, ο οποίος προστάτης βρίσκεται μερικά εκατοστά μέσα στον πρωκτό. Κάποιοι βάζουν τις γυναίκες να τους στραπονιάζουν για αυτό το λόγο. Αν σου αρέσει το κωλογλείψιμο από γυναίκα, ή το μασαζ προστάτη, είναι επειδή ακριβώς ενεργοποιείται ο προστάτης.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.111
Πόντοι
456
Φίλε άκου με να σου απαντήσω σοβαρά. Τα θέματα εδώ είναι 2. Το πρώτο πως γίνεται κάποιος straight να ελκύεται σεξουαλικά από τρανς και το δεύτερο πως γίνεται ένας straight να γουστάρει να τον παίρνει απ' τον κώλο.
Ξεκινάμε από τη διέγερση. Οι τρανς καταρχάς είναι εμφανησιακά γυναίκες. Πολλές τρανς δεν τις ξεχωρίζες από τις γυναίκες, εκτός αν δεις τι έχουν μέσα στο εσώρουχο. Άρα ένας άντρας που ελκύεται από γυναίκες μπορεί να ελκύεται και από τρανς. Και να στο θέσω και αντίστροφα. Εσύ που ελκύεσαι μόνο από βιολογικά γυναίκες, μήπως θα ελκυόσουν από μια λεσβία που μοιάζει περισσότερο άντρας παρά γυναίκα;
Πάμε στο πρωκτικό. Το σημείο G του άντρα βρίσκεται στον προστάτη, ο οποίος προστάτης βρίσκεται μερικά εκατοστά μέσα στον πρωκτό. Κάποιοι βάζουν τις γυναίκες να τους στραπονιάζουν για αυτό το λόγο. Αν σου αρέσει το κωλογλείψιμο από γυναίκα, ή το μασαζ προστάτη, είναι επειδή ακριβώς ενεργοποιείται ο προστάτης.
Τώρα σοβαρά;
Το ίδιο είναι ένα γλυψιμο στην περιοχή, με το να μπαίνει ολόκληρο στραπ ον στον κωλο σου;
Οκ για κάποιους μπορεί να είναι εύκολο, αλλά μην τα παρουσιάζουμε αυτά ίσια και όμοια.

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
Τώρα σοβαρά;
Το ίδιο είναι ένα γλυψιμο στην περιοχή, με το να μπαίνει ολόκληρο στραπ ον στον κωλο σου;
Οκ για κάποιους μπορεί να είναι εύκολο, αλλά μην τα παρουσιάζουμε αυτά ίσια και όμοια.
Όχι ρε μπρο, φυσικά δεν είναι το ίδιο. Απλά το εξήγησα στο περίπου για να καταλάβει ο άλλος απο πού βγαίνει η ικανοποίηση

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
828
Πόντοι
86
Τώρα σοβαρά;
Κατι τετοια ελεγε και η πρωτη γυναικα που τον εφαγε απο τον κωλο :buck2:

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
512
Πόντοι
81
Είπα να δεχτω την επιστημονικη σου γνωμάτευση ωσπου και είπες την αρχιμαλακία ότι το κωλογλειψιμο εχει σχεση με τον προστατη…

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
Είπα να δεχτω την επιστημονικη σου γνωμάτευση ωσπου και είπες την αρχιμαλακία ότι το κωλογλειψιμο εχει σχεση με τον προστατη…
φίλε μου εμένα μου αρέσει να βρίσκω άτομα που διαφωνούν μαζί μου, και σε προσκαλώ να εξηγήσεις γιατί διαφωνείς. Ο προστάτης βρίσκεται περίπου 5cm πιο μέσα, αλλά το κωλογλέιψιμο πλησιάζει τον προστάτη γιαυτό και αρέσει στον άντρα. Το μασάζ προστάτη είναι ακόμα πιο κοντά φυσικά. Αν θέλεις πες μου τη δική σου εξήγηση.

Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
109
Πόντοι
0
φίλε μου εμένα μου αρέσει να βρίσκω άτομα που διαφωνούν μαζί μου, και σε προσκαλώ να εξηγήσεις γιατί διαφωνείς. Ο προστάτης βρίσκεται περίπου 5cm πιο μέσα, αλλά το κωλογλέιψιμο πλησιάζει τον προστάτη γιαυτό και αρέσει στον άντρα. Το μασάζ προστάτη είναι ακόμα πιο κοντά φυσικά. Αν θέλεις πες μου τη δική σου εξήγηση.
Εμένα με έγλειψε μια με μεγάλη γλώσσα.. είμαι GAY πια ;

OP
OP
SheFucker

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
12
Like
2.777
Πόντοι
746
Μόλις επέστρεψα από την Beatrice T. Αυτό ήταν σεξ από άλλο πλανήτη.
Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μετά το φιλιά για την υποδοχή, μια μεγάλη επιθυμία για σεξ (ψολαρπαχτρα μεγάλη). Όλα επιτρέπονται για να ικανοποιήσουνκαι οι δύο. Όμορφα στήθη σιλικόνης, αριστερά με σκουλαρίκια. Εργαλείο πλήρως λειτουργικό και μετά από 40 λεπτά παιχνίδιου εκτοξεύει περισσότερο από ένα μέτρο πολύ παχύ γάλα (κρέμα γαλακτος).
1080w.jpg

Ευχάριστη και ανοιχτή προσωπικότητα.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Προσοχή, γαμάει δεν αστειεύεται, γαμιέται δεν κοροϊδεύει!

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
749
Πόντοι
96
Μόλις επέστρεψα από την Beatrice T. Αυτό ήταν σεξ από άλλο πλανήτη.
Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Μετά το φιλιά για την υποδοχή, μια μεγάλη επιθυμία για σεξ (ψολαρπαχτρα μεγάλη). Όλα επιτρέπονται για να ικανοποιήσουνκαι οι δύο. Όμορφα στήθη σιλικόνης, αριστερά με σκουλαρίκια. Εργαλείο πλήρως λειτουργικό και μετά από 40 λεπτά παιχνίδιου εκτοξεύει περισσότερο από ένα μέτρο πολύ παχύ γάλα (κρέμα γαλακτος).
1080w.jpg

Ευχάριστη και ανοιχτή προσωπικότητα.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Προσοχή, γαμάει δεν αστειεύεται, γαμιέται δεν κοροϊδεύει!
Τιμή?

manosnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
27
Πόντοι
0
Πήγε κανένας πρόσφατα στην Evelyn του GNTM που τώρα έχει αγγελία σαν Mia?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom