giorgosnic
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Like
- 779
- Πόντοι
- 86
Παιδιά έχετε να προτείνετε τρανς για εμάς που δεν έχουμε ιδέα?
Νομίζω ότι εξαρτάται από πολλές συνθήκες.Σκέφτηκα να πάω για την εμπειρία, αλλά φοβάμαι ότι θα ξεκαυλώσω όταν δω πούτσα και θα πάνε χαμένα τα λεφτά!!
Την πιο καλή μ εμπειρία την είχα με την εβελυν π είχε πάει gntm αλλά σπανια βαζει αγγελία. Αυτή μόνο παθητική. Δεν έχω υπάρξει σε παθητικό ρόλο επειδή δεν μια φτιάχνει άρα δεν μπορώ να πω για ενεργητικεςΠαιδιά έχετε να προτείνετε τρανς για εμάς που δεν έχουμε ιδέα?
Ρε φιλε αν παει με φτηνη που βασικα εν αρσενικος ντυμενος γυναικα θα ξενερωσει. Εγω νομιζω για πρωτη φορα να παει σε καμια Βραζιλιανα, οι οποιες ομολογουμενως εν οι καλυτερεςΦίλε για μενα αξίζει αλλά είναι καθαρά θέμα γούστου, δοκίμασε με τσόντα η καμία φτηνή να δεις τη φαση
Την Εβελυν που την βρίσκω?Την πιο καλή μ εμπειρία την είχα με την εβελυν π είχε πάει gntm αλλά σπανια βαζει αγγελία. Αυτή μόνο παθητική. Δεν έχω υπάρξει σε παθητικό ρόλο επειδή δεν μια φτιάχνει άρα δεν μπορώ να πω για ενεργητικες
Τώρα δεν έχει αγγελία..Προσωπικά δοκίμασα, μόνο ενεργητικός μου έτυχε να με καυλωσουν πολύ να πάρα πολύ. Η αλήθεια όσες φορές επικοινώνησα είναι πάντα παθητικές δεν ζήτησε καμία να είναι ενεργητική
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την Εβελυν που την βρίσκω?
Κοιτα έχω βίτσιο με ελληνοφωνες άρα δεν ξέρω. Μπορεί να πάει σε πιο ακριβή και σίγουρα να περάσει καλύτερα αλλά αν γενικά δεν είναι ψημενος ίσως τον κρατούν πίσω τα λεφταΡε φιλε αν παει με φτηνη που βασικα εν αρσενικος ντυμενος γυναικα θα ξενερωσει. Εγω νομιζω για πρωτη φορα να παει σε καμια Βραζιλιανα, οι οποιες ομολογουμενως εν οι καλυτερες
ΦοιτσαρικηΑυτή τι σας λέει
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ένας φιλος την πέτυχε πριν ενάμιση μηνα περίπου στην Λαρνακα. Ηθελε 250 για μια ωρα και 150 το μισάωρο…Προσωπικά δοκίμασα, μόνο ενεργητικός μου έτυχε να με καυλωσουν πολύ να πάρα πολύ. Η αλήθεια όσες φορές επικοινώνησα είναι πάντα παθητικές δεν ζήτησε καμία να είναι ενεργητική
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την Εβελυν που την βρίσκω?
Prin 2 xronia kamia diathesi gia oti dipotem. Den ksero an allakse kati. Polli omorfiYards activa την δοκίμασε κάνεις πολύ καλή φενεται
200€ για να χυσει?
Molis efyga apo afti ti thea. Kouklara, pio omorfi apo tis fotografies, kormara symmetriki. 150 gia 1 ora kai 50 epipleon na xysei. Piga arxika na tin pipposo kai meta na tin gamiso alla me kavlose toso poly pou proti fora meta apo 8 xronia stithika sta 4 kai me gamise. EIxe ypomoni mexri na synithiso kai me gamouse kanena miasaoro. Meta ton epai3e gia na xysei sto stoma mou. Einai Lefkosia akoma 1 mera kai Kyriaki tha paei Larnaka. Axizei, tha xanapao avrio elpizontas oti tha tin gamiso ego afti ti fora :-) 9.5/10
Kai pia einai akrivos h apantisi pou perimenis?Εγω παντός εχω μια απορία φιληκα και χωρίς παρεξήγηση θα ρωτήσω
Πὼς πηγαίνετε σε τραβεστη και τοὺς κανετε πιπα η σας γαμουν πως την βρισκετε να σας ξεκωλιαζουν κει να λετε ειστε αντρες μετα και οχι gay φιληκα πάντα ρωτάω
Κανονικά δεν θα έμπαινα σε τέτοια συζήτηση αλλά θα μπω μόνο και μόνο γιατί το βρήσκω άκρως προσβλητικό προς τα άτομα που έχουνε βίτσιο αυτήν την απόλαυση ,το πώς θέτείς την ερώτηση.Εγω παντός εχω μια απορία φιληκα και χωρίς παρεξήγηση θα ρωτήσω
Πὼς πηγαίνετε σε τραβεστη και τοὺς κανετε πιπα η σας γαμουν πως την βρισκετε να σας ξεκωλιαζουν κει να λετε ειστε αντρες μετα και οχι gay φιληκα πάντα ρωτάω
Φίλε, συμφωνώ απόλυτα με τον Anonimous1982. Και μπαίνω σε αυτή τη συζήτηση πολύ φιλικά. Και βλέπω ότι το όνομά σου περιλαμβάνει το GR που υποθέτω ότι σημαίνει ότι είσαι από την Ελλάδα. Έμαθες την αρχαία ελληνική ιστορία; Φαντάσου να είχε ο Αχιλλέας ή ο Δίας σεξουαλικές επαφές με έναν άλλο άντρα. Φυσικά, αυτό δεν επιτρέπεται και θα σου έκοβαν το κεφάλι εκείνη την εποχή. Προφανώς, ένας πραγματικός άντρας πηγαίνει μόνο με κορίτσια, γι' αυτό και ο Θεός έφτιαξε έναν άντρα και μια γυναίκα. Με όλο τον σεβασμό, οι περισσότεροι από εμάς στην Κύπρο και στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ή όπως αλλιώς το αποκαλούν λόγω της ιστορίας μας.Κανονικά δεν θα έμπαινα σε τέτοια συζήτηση αλλά θα μπω μόνο και μόνο γιατί το βρήσκω άκρως προσβλητικό προς τα άτομα που έχουνε βίτσιο αυτήν την απόλαυση ,το πώς θέτείς την ερώτηση.
Λοιπόν , Εσύ πήγες φίλε μου ? Αν ναι , τότε πές μας την εμπειρία σου .
Αν πάλι δεν πήγες , που ξέρεις ότι δεν σου αρέσει ; Άρα πρέπει να πάς να τον φάς και να μην σου αρέσει για να είσαι 100% "Άντρας" με τα δικά σου λεγόμενα ..
Επίσεις , έχω δεί gay που συμπερεφερόταν σε καταστάσεις με μεγαλύτερα αρχίδια και πιο αντρίκια , παρά από κάποιος "Άντρες" που είναι straight και που υπερυφανέυονται για το πόσο άντρες είναι ..
Λοπόν ... τι είναι άντρας στην τελική..
Για μένα Άντρας δεν είναι αυτός που πάει με γυνναίκες μόνο , ή τον έχει 21cm , ή έχει κορμή και φάτσα Άδωνι.
Άντρας αγαπητέ μου , είναι για μένα αυτός που , έχει τιμιότητα , φιλότιμο , εχεμύθεια , ανδρεία και άλλες αρετές.. κάτι που όμως δυστυχώς αρχίζω να βλέπω ότι χάνεται εδώ στη Κύπρο τα τελευταία 10 χρόνια ..
Γιαυτό φίλε μου και το λέω με καλή καρδία ... ξαναπροσδιόρισε το επίθετο άντρας στη ζωή και μην κρίνεις με βάση τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός .
Αυτά απο μένα και πάντα φιλικά .
Ποιος θα του το πει;Φίλε, συμφωνώ απόλυτα με τον Anonimous1982. Και μπαίνω σε αυτή τη συζήτηση πολύ φιλικά. Και βλέπω ότι το όνομά σου περιλαμβάνει το GR που υποθέτω ότι σημαίνει ότι είσαι από την Ελλάδα. Έμαθες την αρχαία ελληνική ιστορία; Φαντάσου να είχε ο Αχιλλέας ή ο Δίας σεξουαλικές επαφές με έναν άλλο άντρα. Φυσικά, αυτό δεν επιτρέπεται και θα σου έκοβαν το κεφάλι εκείνη την εποχή. Προφανώς, ένας πραγματικός άντρας πηγαίνει μόνο με κορίτσια, γι' αυτό και ο Θεός έφτιαξε έναν άντρα και μια γυναίκα. Με όλο τον σεβασμό, οι περισσότεροι από εμάς στην Κύπρο και στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ή όπως αλλιώς το αποκαλούν λόγω της ιστορίας μας.