Νέα

Κριτικές τρανς στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SheFucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
779
Πόντοι
86
Παιδιά έχετε να προτείνετε τρανς για εμάς που δεν έχουμε ιδέα?

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
77
Πόντοι
1
Σκέφτηκα να πάω για την εμπειρία, αλλά φοβάμαι ότι θα ξεκαυλώσω όταν δω πούτσα και θα πάνε χαμένα τα λεφτά!!
Νομίζω ότι εξαρτάται από πολλές συνθήκες.
Θέλεις παθητική;
Θέλεις μεγάλα βυζιά σιλικόνης;
Θέλεις να δεις μεγάλο, χοντρό εργαλείο;
Προτιμάς το πρωκτικό σεξ από το κολπικό σεξ;
Θέλεις να της επιτρέψεις να έχει ενεργό ρόλο;
Ετοιμαστείς να σου σηκωθεί την πρώτη φορά που θα εισέλθει μέσα σου και ίσως και να τελειώσεις (να χύσεις). Πρόκειται για το θέμα του προστάτη.

Saroulis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
224
Πόντοι
21
Παιδιά έχετε να προτείνετε τρανς για εμάς που δεν έχουμε ιδέα?
Την πιο καλή μ εμπειρία την είχα με την εβελυν π είχε πάει gntm αλλά σπανια βαζει αγγελία. Αυτή μόνο παθητική. Δεν έχω υπάρξει σε παθητικό ρόλο επειδή δεν μια φτιάχνει άρα δεν μπορώ να πω για ενεργητικες

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
512
Πόντοι
81
Φίλε για μενα αξίζει αλλά είναι καθαρά θέμα γούστου, δοκίμασε με τσόντα η καμία φτηνή να δεις τη φαση
Ρε φιλε αν παει με φτηνη που βασικα εν αρσενικος ντυμενος γυναικα θα ξενερωσει. Εγω νομιζω για πρωτη φορα να παει σε καμια Βραζιλιανα, οι οποιες ομολογουμενως εν οι καλυτερες

RforRed

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Like
162
Πόντοι
1
Έχει καμοια φθηνή? Οι κανονικές trans εν ακριβές

RforRed

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Like
162
Πόντοι
1
Προσωπικά δοκίμασα, μόνο ενεργητικός μου έτυχε να με καυλωσουν πολύ να πάρα πολύ. Η αλήθεια όσες φορές επικοινώνησα είναι πάντα παθητικές δεν ζήτησε καμία να είναι ενεργητική
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την πιο καλή μ εμπειρία την είχα με την εβελυν π είχε πάει gntm αλλά σπανια βαζει αγγελία. Αυτή μόνο παθητική. Δεν έχω υπάρξει σε παθητικό ρόλο επειδή δεν μια φτιάχνει άρα δεν μπορώ να πω για ενεργητικες
Την Εβελυν που την βρίσκω?

Saroulis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2022
Like
224
Πόντοι
21
Προσωπικά δοκίμασα, μόνο ενεργητικός μου έτυχε να με καυλωσουν πολύ να πάρα πολύ. Η αλήθεια όσες φορές επικοινώνησα είναι πάντα παθητικές δεν ζήτησε καμία να είναι ενεργητική

Τώρα δεν έχει αγγελία..

Ρε φιλε αν παει με φτηνη που βασικα εν αρσενικος ντυμενος γυναικα θα ξενερωσει. Εγω νομιζω για πρωτη φορα να παει σε καμια Βραζιλιανα, οι οποιες ομολογουμενως εν οι καλυτερες
Κοιτα έχω βίτσιο με ελληνοφωνες άρα δεν ξέρω. Μπορεί να πάει σε πιο ακριβή και σίγουρα να περάσει καλύτερα αλλά αν γενικά δεν είναι ψημενος ίσως τον κρατούν πίσω τα λεφτα

RforRed

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Like
162
Πόντοι
1
Αυτή τι σας λέει

Rosofilos74

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2019
Like
116
Πόντοι
1

Ένας φιλος την πέτυχε πριν ενάμιση μηνα περίπου στην Λαρνακα. Ηθελε 250 για μια ωρα και 150 το μισάωρο…

photografer

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2014
Like
9
Πόντοι
0
Yards activa την δοκίμασε κάνεις πολύ καλή φενεται

biguy357

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2023
Like
38
Πόντοι
0

Molis efyga apo afti ti thea. Kouklara, pio omorfi apo tis fotografies, kormara symmetriki. 150 gia 1 ora kai 50 epipleon na xysei. Piga arxika na tin pipposo kai meta na tin gamiso alla me kavlose toso poly pou proti fora meta apo 8 xronia stithika sta 4 kai me gamise. EIxe ypomoni mexri na synithiso kai me gamouse kanena miasaoro. Meta ton epai3e gia na xysei sto stoma mou. Einai Lefkosia akoma 1 mera kai Kyriaki tha paei Larnaka. Axizei, tha xanapao avrio elpizontas oti tha tin gamiso ego afti ti fora :-) 9.5/10

Συνημμένα

• 1080w.jpg
    1080w.jpg
    108,2 KB · Εμφανίσεις: 61

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
749
Πόντοι
96

Molis efyga apo afti ti thea. Kouklara, pio omorfi apo tis fotografies, kormara symmetriki. 150 gia 1 ora kai 50 epipleon na xysei. Piga arxika na tin pipposo kai meta na tin gamiso alla me kavlose toso poly pou proti fora meta apo 8 xronia stithika sta 4 kai me gamise. EIxe ypomoni mexri na synithiso kai me gamouse kanena miasaoro. Meta ton epai3e gia na xysei sto stoma mou. Einai Lefkosia akoma 1 mera kai Kyriaki tha paei Larnaka. Axizei, tha xanapao avrio elpizontas oti tha tin gamiso ego afti ti fora :-) 9.5/10
200€ για να χυσει?

Anonimous1982

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
96
Πόντοι
1
Εγω παντός εχω μια απορία φιληκα και χωρίς παρεξήγηση θα ρωτήσω
Πὼς πηγαίνετε σε τραβεστη και τοὺς κανετε πιπα η σας γαμουν πως την βρισκετε να σας ξεκωλιαζουν κει να λετε ειστε αντρες μετα και οχι gay φιληκα πάντα ρωτάω

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
512
Πόντοι
81
Καποιος ρωτουσε πριν λίγο καιρο για παθητικες τρανς με θηλυκη εμφανιση. Ποιο θηλυκη απο αυτη δε θα βρεις. Κουκλα, Μουναρα, παθητικη μονο. αλλα ακριβη και λιγο ντιβα.

Sontris

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Like
140
Πόντοι
1
Πὼς πηγαίνετε σε τραβεστη και τοὺς κανετε πιπα η σας γαμουν πως την βρισκετε να σας ξεκωλιαζουν κει να λετε ειστε αντρες μετα και οχι gay φιληκα πάντα ρωτάω
Kai pia einai akrivos h apantisi pou perimenis?

Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
109
Πόντοι
0
Κανονικά δεν θα έμπαινα σε τέτοια συζήτηση αλλά θα μπω μόνο και μόνο γιατί το βρήσκω άκρως προσβλητικό προς τα άτομα που έχουνε βίτσιο αυτήν την απόλαυση ,το πώς θέτείς την ερώτηση.
Λοιπόν , Εσύ πήγες φίλε μου ? Αν ναι , τότε πές μας την εμπειρία σου .
Αν πάλι δεν πήγες , που ξέρεις ότι δεν σου αρέσει ; Άρα πρέπει να πάς να τον φάς και να μην σου αρέσει για να είσαι 100% "Άντρας" με τα δικά σου λεγόμενα ..
Επίσεις , έχω δεί gay που συμπερεφερόταν σε καταστάσεις με μεγαλύτερα αρχίδια και πιο αντρίκια , παρά από κάποιος "Άντρες" που είναι straight και που υπερυφανέυονται για το πόσο άντρες είναι ..
Λοπόν ... τι είναι άντρας στην τελική..
Για μένα Άντρας δεν είναι αυτός που πάει με γυνναίκες μόνο , ή τον έχει 21cm , ή έχει κορμή και φάτσα Άδωνι.
Άντρας αγαπητέ μου , είναι για μένα αυτός που , έχει τιμιότητα , φιλότιμο , εχεμύθεια , ανδρεία και άλλες αρετές.. κάτι που όμως δυστυχώς αρχίζω να βλέπω ότι χάνεται εδώ στη Κύπρο τα τελευταία 10 χρόνια ..
Γιαυτό φίλε μου και το λέω με καλή καρδία ... ξαναπροσδιόρισε το επίθετο άντρας στη ζωή και μην κρίνεις με βάση τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός .
Αυτά απο μένα και πάντα φιλικά .

tanoau79

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
116
Πόντοι
1
Κανονικά δεν θα έμπαινα σε τέτοια συζήτηση αλλά θα μπω μόνο και μόνο γιατί το βρήσκω άκρως προσβλητικό προς τα άτομα που έχουνε βίτσιο αυτήν την απόλαυση ,το πώς θέτείς την ερώτηση.
Λοιπόν , Εσύ πήγες φίλε μου ? Αν ναι , τότε πές μας την εμπειρία σου .
Αν πάλι δεν πήγες , που ξέρεις ότι δεν σου αρέσει ; Άρα πρέπει να πάς να τον φάς και να μην σου αρέσει για να είσαι 100% "Άντρας" με τα δικά σου λεγόμενα ..
Επίσεις , έχω δεί gay που συμπερεφερόταν σε καταστάσεις με μεγαλύτερα αρχίδια και πιο αντρίκια , παρά από κάποιος "Άντρες" που είναι straight και που υπερυφανέυονται για το πόσο άντρες είναι ..
Λοπόν ... τι είναι άντρας στην τελική..
Για μένα Άντρας δεν είναι αυτός που πάει με γυνναίκες μόνο , ή τον έχει 21cm , ή έχει κορμή και φάτσα Άδωνι.
Άντρας αγαπητέ μου , είναι για μένα αυτός που , έχει τιμιότητα , φιλότιμο , εχεμύθεια , ανδρεία και άλλες αρετές.. κάτι που όμως δυστυχώς αρχίζω να βλέπω ότι χάνεται εδώ στη Κύπρο τα τελευταία 10 χρόνια ..
Γιαυτό φίλε μου και το λέω με καλή καρδία ... ξαναπροσδιόρισε το επίθετο άντρας στη ζωή και μην κρίνεις με βάση τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός .
Αυτά απο μένα και πάντα φιλικά .
Φίλε, συμφωνώ απόλυτα με τον Anonimous1982. Και μπαίνω σε αυτή τη συζήτηση πολύ φιλικά. Και βλέπω ότι το όνομά σου περιλαμβάνει το GR που υποθέτω ότι σημαίνει ότι είσαι από την Ελλάδα. Έμαθες την αρχαία ελληνική ιστορία; Φαντάσου να είχε ο Αχιλλέας ή ο Δίας σεξουαλικές επαφές με έναν άλλο άντρα. Φυσικά, αυτό δεν επιτρέπεται και θα σου έκοβαν το κεφάλι εκείνη την εποχή. Προφανώς, ένας πραγματικός άντρας πηγαίνει μόνο με κορίτσια, γι' αυτό και ο Θεός έφτιαξε έναν άντρα και μια γυναίκα. Με όλο τον σεβασμό, οι περισσότεροι από εμάς στην Κύπρο και στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ή όπως αλλιώς το αποκαλούν λόγω της ιστορίας μας.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
828
Πόντοι
86
Φίλε, συμφωνώ απόλυτα με τον Anonimous1982. Και μπαίνω σε αυτή τη συζήτηση πολύ φιλικά. Και βλέπω ότι το όνομά σου περιλαμβάνει το GR που υποθέτω ότι σημαίνει ότι είσαι από την Ελλάδα. Έμαθες την αρχαία ελληνική ιστορία; Φαντάσου να είχε ο Αχιλλέας ή ο Δίας σεξουαλικές επαφές με έναν άλλο άντρα. Φυσικά, αυτό δεν επιτρέπεται και θα σου έκοβαν το κεφάλι εκείνη την εποχή. Προφανώς, ένας πραγματικός άντρας πηγαίνει μόνο με κορίτσια, γι' αυτό και ο Θεός έφτιαξε έναν άντρα και μια γυναίκα. Με όλο τον σεβασμό, οι περισσότεροι από εμάς στην Κύπρο και στην Ελλάδα θα είμαστε πάντα κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ή όπως αλλιώς το αποκαλούν λόγω της ιστορίας μας.
Ποιος θα του το πει; :cheesy:

Φιλε αν ειναι απο την ελληνικη ιστορια που θα παρεις παραδειγματα εναντιον της ομοφυλοφιλιας καηκες.

Τι σκατα ιστορια διαβασες; Αρχαια Ελληνικη ιστορια απο την αρχιεπισκοπη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom