- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 630
- Like
- 101.754
- Πόντοι
- 125.067
μαλλον είναι που εχω κατι θεϊκο μεσα μου και δεν κολλαω ιους !!! 
μαλλον είναι που εχω κατι θεϊκο μεσα μου και δεν κολλαω ιους !!!![]()
Σιγουρα κατι εχεις κολλησει..![]()
μαλλον είναι που εχω κατι θεϊκο μεσα μου και δεν κολλαω ιους !!!![]()
όχι τυπε προσφατα εκανα εξετασεις για εϊντζ και hpv είμαι πεντακάθαρος σαν 8 χρονος
ναι οκ με έπεισεςπουτανες γυρω στις 80, μη πουτανες ολες οσες γνωρισα, καμμια 40ρια γυναικες..
Asymptomatic εισαι απλα.
Ωραιος! Αλλα αν ημουν στην θεση σου θα εκανα ολες τις εξετασεις που γινονται και με υγρο κτλ.
Ο yorkie τα ξερει καλα αυτα.
Θα παω κι εγω να τις κανω ολες καποια στιγμη συντομα.
p.s. Κανε και για Ηπατιτιδα
παντως με το προσφατο χαρτι από το γιατρο που εχω ότι είμαι πεντακάθαρος γαμαω οποια θελω ακαποτα σε μπουρδελο απλα δειχνοντας το !! οι κορασιδες εχουν τεραστια αναγκη
το γυμνο καυλι μεσα στο μουνι τους και όχι τυλιγμενο με καποτα.
για όλα εχω κανει τυπε ακομα και για καλαζαρ

παντως με το προσφατο χαρτι από το γιατρο που εχω ότι είμαι πεντακάθαρος γαμαω οποια θελω ακαποτα σε μπουρδελο απλα δειχνοντας το !! οι κορασιδες εχουν τεραστια αναγκη
το γυμνο καυλι μεσα στο μουνι τους και όχι τυλιγμενο με καποτα.
πουτανες γυρω στις 80, μη πουτανες ολες οσες γνωρισα, καμμια 40ρια γυναικες..
τι ειπα ?![]()
Εάν αληθεύουν αυτά που λές, στατιστικά μιλώντας είσαι κίνδυνος για την δημόσια υγεία τύπε.![]()
αληθεύουν όσο και το ότι εσύ είσαι ο εικονιζόμενος στο άβαταρ σου
νομιζω ότι ο τζονι ντεπ το ειχε δηλωσει ότι διαβαζει μπου.κομ

νομιζω ότι ο τζονι ντεπ το ειχε δηλωσει ότι διαβαζει μπου.κομ

Απλά φόράει γάντια όταν γαμάει!!!!Σιγουρα κατι εχεις κολλησει..![]()
Τελικά, επειδή δεν είχα κανέναν γνωστό να με καθοδηγήσει (ούτε βέβαια ήθελα να το συζητήσω με φίλους μου), πήγα σε έναν πολυδιαφημσμένο (στο ίντερνετ και στο google) δερματολόγο στο Μαρούσι που προβαλόταν ως εξπέρ στα κονδυλώματα, παρά τις επιφυλάξεις μου να επιλέξω γιατρό από το ίντερνετ. Αυτός στην αρχή χρησιμοποίσε κάποιον μεγενθυτικό φακό στη περιοχή για να βρει και τυχόν άλλα κονδυλώματα που δεν είναι εύκολα ορατά με το μάτι και στη συνέχεια καυτηρίασε τα πάντα με laser. Το πακέτο πήγε 140 € αν θυμάμαι καλά και μέχρι τώρα δεν έχω καμία επανεμφάνιση. Και οι δύο έκαναν πριν τοπική αναισθησία με ξυλοκαίνη, οπότε δεν νοιώθεις τίποτα. Το συμπέρασμά μου είναι σε όποιον δερματολόγο κι αν πας να φροντίσει να σε κοιτάξει κι αυτός καλά και να τα αφαιρέσεις όλα με τη μία, για να μην ταλαιπωρηθείς κ με άλλες επισκέψεις.