Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
:SΈτσι.O ιος ειναι ο HPV και τα κονδυλωματα ειναι ενας τροπος εμφανισης του. Με τους καυτηριασμους καταπολεμας μονο τα κονδυλωματα.
ρωτα ενα γιατρο για να εισαι σιγουρος.επειδη αγχωθηκα τωρα και λεω να παω το πρωι στο νοσοκομειο θελω αν ξερει καποιος την περιπτωση να μου πει αν εχω κονδυλωματα..στο πουτσοκεφαλο καθε πρωι που παω στην τουαλετα οταν κατεβαζω το πουτσοκεφαλο ειναι κατι ασπρα οπως το τριμενο τυρι και οταν πλυθω μετα βλεπω οτι ενω φευγουν με το νερο το κεφαλι ειναι οπως το δερμα που ξεφλουδιζει απο τον ηλιο παιδια σας παρακαλω δηλαδη εχω ειτζ???????
επειδη αγχωθηκα τωρα και λεω να παω το πρωι στο νοσοκομειο θελω αν ξερει καποιος την περιπτωση να μου πει αν εχω κονδυλωματα..στο πουτσοκεφαλο καθε πρωι που παω στην τουαλετα οταν κατεβαζω το πουτσοκεφαλο ειναι κατι ασπρα οπως το τριμενο τυρι και οταν πλυθω μετα βλεπω οτι ενω φευγουν με το νερο το κεφαλι ειναι οπως το δερμα που ξεφλουδιζει απο τον ηλιο παιδια σας παρακαλω δηλαδη εχω ειτζ???????
επειδη αγχωθηκα τωρα και λεω να παω το πρωι στο νοσοκομειο θελω αν ξερει καποιος την περιπτωση να μου πει αν εχω κονδυλωματα..στο πουτσοκεφαλο καθε πρωι που παω στην τουαλετα οταν κατεβαζω το πουτσοκεφαλο ειναι κατι ασπρα οπως το τριμενο τυρι και οταν πλυθω μετα βλεπω οτι ενω φευγουν με το νερο το κεφαλι ειναι οπως το δερμα που ξεφλουδιζει απο τον ηλιο παιδια σας παρακαλω δηλαδη εχω ειτζ???????
o δερματολογος εχει δικιο τα κονδυλωματα θα βγαινουν για 2 χρονια τουλαχιστον και στουσ 2σας
ρε μαγκες αν μια γκομενα εχει κολλησει κονδυλωματα στο μουνι εσωτερικα... τα χει καυτιριασει.. δεν εχουν εμφανιστει ξανα εδς κ 3+ χρονια... μιας κ το μουνι μολυνθηκε τοτε.. εγω τωρα μπορω να χαρω λιγο Κωλο???ακαποτα??? η ειναι στο αιμα? οποτε οπου κ να μπω κινδυνευω αμεσα?
ρωτα ενα γιατρο ανθρωπε μου.ρε μαγκες αν μια γκομενα εχει κολλησει κονδυλωματα στο μουνι εσωτερικα... τα χει καυτιριασει.. δεν εχουν εμφανιστει ξανα εδς κ 3+ χρονια... μιας κ το μουνι μολυνθηκε τοτε.. εγω τωρα μπορω να χαρω λιγο Κωλο???ακαποτα??? η ειναι στο αιμα? οποτε οπου κ να μπω κινδυνευω αμεσα?
το 80 τα εκατο των γυναικων εχουν τον ιο των κονδυλωματων και δεν τα λεο εγω απλα ο κορυφαιος αφροδισιολογος γιανοπουλος πετρος ωποτε προφυλακτικο και αγιος ο θεος ετσι κι αλλιως μην τρελενεστε τα κονδυλωματα δεν σκοτωνουν αρκει να τα κοιταξεις αν την πατησεις το προβλημα ειναι για την γυναικα που μπορει να παθει καρκινο στον τραχηλο μην τρελενεστερε μαγκες αν μια γκομενα εχει κολλησει κονδυλωματα στο μουνι εσωτερικα... τα χει καυτιριασει.. δεν εχουν εμφανιστει ξανα εδς κ 3+ χρονια... μιας κ το μουνι μολυνθηκε τοτε.. εγω τωρα μπορω να χαρω λιγο Κωλο???ακαποτα??? η ειναι στο αιμα? οποτε οπου κ να μπω κινδυνευω αμεσα?
το 80 τα εκατο των γυναικων εχουν τον ιο των κονδυλωματων και δεν τα λεο εγω απλα ο κορυφαιος αφροδισιολογος γιανοπουλος πετρος ωποτε προφυλακτικο και αγιος ο θεος ετσι κι αλλιως μην τρελενεστε τα κονδυλωματα δεν σκοτωνουν αρκει να τα κοιταξεις αν την πατησεις το προβλημα ειναι για την γυναικα που μπορει να παθει καρκινο στον τραχηλο μην τρελενεστε
ακομα καλυτερα τοτεΔεν προκαλούν όλοι οι τύποι HPV καρκίνο του τράχηλου στις γυναίκες.Αν μια γυναίκα έχει τον ιό απλά πρέπει κάθε 6μήνες να κάνει τεστ παπ και όταν/αν εμφανιστούν κονδυλώματα να τα καυτηριάζει το γρηγορότερο δυνατό
ευχαριστω πολυ παιδες!! ακαποτα ουτε να το σκεφτω ε?
Κοιτα, δεν ειναι καλη ιδεα να κανεις ακαποτο. Φυσικα, δε σημαινει οτι αν κανεις μια φορα ακαποτο, τελειωσε κατι κολλησες, αλλα αμα το κανεις συχνα, κατι θα αρπαξεις αν αλλαζεις ερωτικους συντροφους συχνακις.
Π
Τι εγινε βρε Ποκοχαντα, αλλαξες τροπαρι?![]()
θα πήρε κάνα παράσημο και του φυγε η μαγκιά.Τι εγινε βρε Ποκοχαντα, αλλαξες τροπαρι?![]()
θα πήρε κάνα παράσημο και του φυγε η μαγκιά.
αααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Βρισκεις?![]()