Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.167
- Πόντοι
- 6.256
εσύ τι θα ψηφίσεις?Ο μονος λογος που κατι ρεταλια σαν αυτην φτιαχνουν κομμα κ στο τελος μπαινουν κ στη βουλη, ειναι κατι ΓΙΔΓΙΑ σαν εσενα
εσύ τι θα ψηφίσεις?Ο μονος λογος που κατι ρεταλια σαν αυτην φτιαχνουν κομμα κ στο τελος μπαινουν κ στη βουλη, ειναι κατι ΓΙΔΓΙΑ σαν εσενα
Εκεί όπου φτύνει, γλύφει κιόλας. Αυτό είναι το ατόπημα της Κάρυς. Στην υγειά των σανοφάγων που πιστεύουν ότι θα 'ταν κάτι διαφορετικό από τη σαπίλα που μας τριγυρίζει.Κοίτα να δεις
υπάρχει μια μικρή πιθανότητα
με την προσπάθεια αυτή να πείσεις κανέναν ντάιμα ή κανέναν μπαρόκ...ότι ο καταδικασμένος απατεώνας (όπως λες) εξισώνεται με το να αγοράσει η κάρυ ένα ακίνητο με 30 χιλιάρικα...ότι είναι περίπου τα ίδια...
αλλά μέχρι εκεί...κανένας με πάνω από 3 εγκεφαλικά κύτταρα δεν πρόκειται να το πιστέψει.
Αλλά εντάξει να δεχτώ ότι σε έναν κόσμο που περιτριγυριζόμαστε από σκατά τύπου πάτση, φραπέ και λοιπών γαλάζιων παιδιών
εσύ είσαι τόσο καθαρός....που το βλέπεις ως μεγάλο ατόπημα....μπορείς να μου υποδείξεις ένα ποστάρισμα σου στο σχετικό νήμα που να αφορά τον πάτση ή τον φραπέ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ?
Λυσσάξατε πχια, αφού δεν ήξερε τι κάνει ο συνεταίρος της ούτε ήξερε η ίδια τι υπογράφει, αυτός φταίει, δεν θα τον άφηνε να πάρει το σπίτι από τα φτωχαδάκια, όπως δεν ήξερε ο ΠΘ ότι κλέβουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως δεν ήξερε ο Νίκοε ότι κλέβει βουλευτής του τον ΕΟΠΥ, όπως δεν ήξερε ο Αλ6ης τίποτε, όπως δεν ήξερε ο Κανάκης τι καθήκι ήταν ο Στάθης .... αν δε νξέρεις όλα καλάΕσείς που την στηρίζετε..πότε θα καταλάβετε ότι δεν θα ειχε το παραμικρό πρόβλημα να σας πάρει το σπίτι ( μέσω εταιρείας όπου συμμετείχε το τότε αίσθημα της)και μετά να δηλώνει άγνοια όπως έγινε σε πρόσφατη υπόθεση;
Θα την στηριζατε και τότε;

Απαντάω με ερώτηση, τύπε.Γτ να την ψηφίσει κάποιος την καρ;
Aν δεν ξέρει τι υπογράφει να κάνει απλώς την δουλειά της και να μην προσπαθεί να σώσει την χώρα....αρκετά μας κατέστρεψαν οι επίδοξοι σωτήρες μας...χορτάσαμε από αυτούς.Λυσσάξατε πχια, αφού δεν ήξερε τι κάνει ο συνεταίρος της ούτε ήξερε η ίδια τι υπογράφει, αυτός φταίει, δεν θα τον άφηνε να πάρει το σπίτι από τα φτωχαδάκια, όπως δεν ήξερε ο ΠΘ ότι κλέβουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως δεν ήξερε ο Νίκοε ότι κλέβει βουλευτής του τον ΕΟΠΥ, όπως δεν ήξερε ο Αλ6ης τίποτε, όπως δεν ήξερε ο Κανάκης τι καθήκι ήταν ο Στάθης .... αν δε νξέρεις όλα καλά
Τί να σε πατάξω βρε Μπάτμαν, κουβέντα κάνουμε.Α) Δεν είναι ότι δεν τα βρήκαν. Είναι ότι απαξίωσε να συναντηθούν γιά να συζητήσουν επί του εγχειρήματός της. Αυτό γιά μένα είναι ενδεικτικό.
Παραθέτω την εξής εικόνα: Είμαι εντελώς άσχετος και αδιάφορος μέχρι πρό τινος με την πολιτική. Κάποιο γεγονός με ωθεί να ασχοληθώ γιατί βλέπω ότι δεν πάει άλλο. Ποιόν θα κσλέσω πρώτο πρώτο να μοιραστεί την προσπάθειά μου ή έστω την γνὠμη του; α) Τούς ομοιοπαθείς με μένα (Σύλλογο Τεμπών). Ασλανίδης: "Δεν μάς είπε τίποτα". β) Σημαντικά άτομα από τον επαγγελματικό μου κύκλο, δραστήρια περί της πολιτικής (Κούβελα). Τον "χυλοπίτιασε", όπως λές, χωρίς να τον ακούσει.
Β) Το ακούω ως προφάσεις εν αμαρτίαις: Δηλαδή η Γρατσία δεν ήταν εν ενεργεία πολιτικός και μάλιστα κόμματος εισηχθέντος στην Βουλή; Της οποίας μάλιστα δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα και τις επιδιώξεις της...
Γ) - Δ) Η Γρατσία τής έχει φορέσει σομπρέρο τής Κάρυς!! Η Κάρυ δεν κάνει τίποτε χωρίς την σύμφωνη γνώμη της. Καί προβληματίζεσαι γιά την πληθωρική φυσιογνωνία του Κούβελα; Να συγκρίνω τον Κούβελα με την Γρατσία; Η Μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες...
Έάν ήμουν άπειρος τί πιό ευτυχές από τό να έχω δίπλα μου κάποιον σοβαρό, ικανό, επιτυχημένο, ορθολογιστή να με συμβουλεύει, και εγώ να αξιοποιώ τίς συναισθηματικές και κοινωνικές μου δεξιότητες; Τώρα φάτε την ξύλινη γλώσσα του κάργα δημοκράτη Αυγερινού...
(Να τι έλεγε ο Κούβελας γιά την Κάρυ προ 5-6 μηνών):
Ε) Επαναλαμβάνω, ζητώντας συγγνώμη για τό "σεντόνι", χρησιμοποιώντας την φράση του Θεμιστοκλή: "Πάταξον μέν, ἄκουσον δέ".
τα πάντα όλα μέσα στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα της συνέντευξης του πτέραρχου που προσδοκούσε πρώτο τραπέζι πίσταΤί να σε πατάξω βρε Μπάτμαν, κουβέντα κάνουμε.
Απλά άλλα βλέπεις εσύ κι άλλα καταλαβαίνω εγώ, σιγά τα λάχανα, εδώ διαφωνούμε ενώ σε κάποια άλλα συμφωνούμε.
Δε γίνεται δηλαδή;
Σου απάντησα αρκετά εμπεριστατωμένα για τον Κουβέλα στο νήμα της εκλογικής δημοσκόπησης και στο τόνισα ότι μπορώ να σου γράψω κατεβατά ολόκληρα με βάση τις φιλοσοφικές έννοιες που προβάλλει αλλά και τη γλώσσα του σώματος, το πώς σκάει σαν μορφή και το κείμενο που διαφαίνεται πίσω από το κείμενο.
Αλλά μάλλον δε σκοπεύω το κάνω, δε βλέπω το λόγο, δεν πείθομαι ότι έχει κάποια σημασία.
Το "χυλόπιτα" είναι ένας αστείος τρόπος να πω απλά ότι δεν τις έπεισε και εννοείται δεν τις γοήτευσε είτε διανοητικά είτε πνευματικά.
Ούτε μένα, οπότε τις καταλαβαίνω απόλυτα.

Μήπως το απέσυραν; Δεν βγάζει το λίνκ.τα πάντα όλα μέσα στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα της συνέντευξης του πτέραρχου που προσδοκούσε πρώτο τραπέζι πίστα
" έστειλα ένα βιντεάκι με τις θέσεις μου στα εθνικά και τηλεφώνησα μία φορά με την κυρία Καρυστιανού να βρεθούμε να συζητήσουμε,
αλλά λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας μου δεν συναντηθήκαμε"
και (ενοχικά) κομπιάζοντας σαν πρόεδρος εδεσσαικού, γειά σας !!!! μη τον είδατε τον Παναή
......Χά, χά! Εννοούσα τήν σχέση Κάρυς-Κούβελα...Τί να σε πατάξω βρε Μπάτμαν, κουβέντα κάνουμε.
Ας είναι κομψά ντυμένες, δε με χαλάει, εσύ γιατί σκάς;Χά, χά! Εννοούσα τήν σχέση Κάρυς-Κούβελα...
Επιμένω ότι είναι άκομψο να αρνείσαι επικοινωνία (όχι απαραίτητα συνεργασία) με κάποιον τυπικά και ουσιαστικά ανώτερό σου.
Αύριο, όμως τα κορίτσια θά σκάσουν μύτη με λουί βουητόν γιά να γιορτάσουν την Αμερικανική Ανεξαρτησία!!!
Ά, ρε πρώην αριστερά συντρόφια, σας πρόδωσε και η Κάρυ, που προτίμησε να δώσει τα διαπιστευτήριά της στην "Μεγάλη Πύλη", γιά να πάρει μιά θεσούλα, απ' όπου (νά είστε βέβαια) θα προασπίσει τα συμφέροντά σας!
ποιο σπιτι μου ρε ανθρωπε, αν απο τις 200 δοσεις πληρωσω τις 3, σπιτι δικο μου ειναι?Εσείς που την στηρίζετε..πότε θα καταλάβετε ότι δεν θα ειχε το παραμικρό πρόβλημα να σας πάρει το σπίτι ( μέσω εταιρείας όπου συμμετείχε το τότε αίσθημα της)και μετά να δηλώνει άγνοια όπως έγινε σε πρόσφατη υπόθεση;
Θα την στηριζατε και τότε;
γαμημενα γιδια ειναι οσοι εξακολουθουν να ψηφιζουν νδ που μας εφερε στον πατο της ευρωπης και μας γεμισε λαθροΟ μονος λογος που κατι ρεταλια σαν αυτην φτιαχνουν κομμα κ στο τελος μπαινουν κ στη βουλη, ειναι κατι ΓΙΔΓΙΑ σαν εσενα