Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    423

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
20.885
Πόντοι
5.956
Κοίτα να δεις

υπάρχει μια μικρή πιθανότητα

με την προσπάθεια αυτή να πείσεις κανέναν ντάιμα ή κανέναν μπαρόκ...ότι ο καταδικασμένος απατεώνας (όπως λες) εξισώνεται με το να αγοράσει η κάρυ ένα ακίνητο με 30 χιλιάρικα...ότι είναι περίπου τα ίδια...

αλλά μέχρι εκεί...κανένας με πάνω από 3 εγκεφαλικά κύτταρα δεν πρόκειται να το πιστέψει.

Αλλά εντάξει να δεχτώ ότι σε έναν κόσμο που περιτριγυριζόμαστε από σκατά τύπου πάτση, φραπέ και λοιπών γαλάζιων παιδιών

εσύ είσαι τόσο καθαρός....που το βλέπεις ως μεγάλο ατόπημα....μπορείς να μου υποδείξεις ένα ποστάρισμα σου στο σχετικό νήμα που να αφορά τον πάτση ή τον φραπέ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ?
Εκεί όπου φτύνει, γλύφει κιόλας. Αυτό είναι το ατόπημα της Κάρυς. Στην υγειά των σανοφάγων που πιστεύουν ότι θα 'ταν κάτι διαφορετικό από τη σαπίλα που μας τριγυρίζει.

Φιλόδοξο λιμοτάγαρο για την προσοχή ενός ξεφτιλισμένου λαού που δέχεται να τον κυβερνούν από τη μία μαφιόζοι και από την άλλη "σωτήρες" και δαύτη...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.193
Πόντοι
9.931
εννοείται πως οι ψυχωσικοί παραφιλικοί των τσοντοσινεμά ΔΕΝ ψηφίζουν Κάρυ και Αντώνη Σαμαρά :D:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.516
Πόντοι
5.506
Παιδιά, εμφανίστηκε η κοπέλα και εξηγήθηκε, η εταιρεία είναι του πρώην συντρόφου, αυτή δεν είχε ιδέα ούτε για την αγορά, ούτε πως επρόκειτο για ακίνητο από πλειστηριασμό, το σπιτάκι ήταν ένα 30αρι μέτρα χρεπι το οποίο μάλιστα ουδέποτε νοικιάστηκε και βέβαια η εταιρεία δεν έχει καθόλου δραστηριότητα. Εξαιρετική στα επιχειρηματικά και τις επενδύσεις και φυσικά πάνω απ' όλα πεντακάθαρη σαν το γάργαρο νερό οασης στην έρημο (αφού βέβαια την πιάσανε στα πράσα).

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
155
Like
3.586
Πόντοι
7.625
Εσείς που την στηρίζετε..πότε θα καταλάβετε ότι δεν θα ειχε το παραμικρό πρόβλημα να σας πάρει το σπίτι ( μέσω εταιρείας όπου συμμετείχε το τότε αίσθημα της)και μετά να δηλώνει άγνοια όπως έγινε σε πρόσφατη υπόθεση;
Θα την στηριζατε και τότε;
Λυσσάξατε πχια, αφού δεν ήξερε τι κάνει ο συνεταίρος της ούτε ήξερε η ίδια τι υπογράφει, αυτός φταίει, δεν θα τον άφηνε να πάρει το σπίτι από τα φτωχαδάκια, όπως δεν ήξερε ο ΠΘ ότι κλέβουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως δεν ήξερε ο Νίκοε ότι κλέβει βουλευτής του τον ΕΟΠΥ, όπως δεν ήξερε ο Αλ6ης τίποτε, όπως δεν ήξερε ο Κανάκης τι καθήκι ήταν ο Στάθης .... αν δε νξέρεις όλα καλά

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.193
Πόντοι
9.931
τσίμπησαν , γέμισε το παραγάδι με τους διαταραγμένους :2funny:

πουσταριά.jpg

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.821
Πόντοι
2.356

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.193
Πόντοι
9.931
βάζεις στο google Ντόκος - στόκος να δείς τι σόι μαλάκας είναι ο τύπος καί πέφτεις μέσα τους γνωστούς προδότες :confused:
και προδότες και λαμόγια κ ηλίθιοι :birdman:

ΕΛΙΑΜΕΠ | Θάνος Ντόκος

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.629
Πόντοι
16.235
Λυσσάξατε πχια, αφού δεν ήξερε τι κάνει ο συνεταίρος της ούτε ήξερε η ίδια τι υπογράφει, αυτός φταίει, δεν θα τον άφηνε να πάρει το σπίτι από τα φτωχαδάκια, όπως δεν ήξερε ο ΠΘ ότι κλέβουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως δεν ήξερε ο Νίκοε ότι κλέβει βουλευτής του τον ΕΟΠΥ, όπως δεν ήξερε ο Αλ6ης τίποτε, όπως δεν ήξερε ο Κανάκης τι καθήκι ήταν ο Στάθης .... αν δε νξέρεις όλα καλά
Aν δεν ξέρει τι υπογράφει να κάνει απλώς την δουλειά της και να μην προσπαθεί να σώσει την χώρα....αρκετά μας κατέστρεψαν οι επίδοξοι σωτήρες μας...χορτάσαμε από αυτούς.
Ελπίζω να τον έστειλε τον συνεταίρο και πρώην γκόμενο γιατί από την αποκάλυψη αυτού του θέματος μόνο η ίδια είχε ζημιά.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.193
Πόντοι
9.931
παρακαλάνε τον Φιντάν για να πάρουν τις ψωλές εκλογές ,
η καρεκλίτσα τους πάνω απ' όλα :confused:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.435
Πόντοι
3.246
Α) Δεν είναι ότι δεν τα βρήκαν. Είναι ότι απαξίωσε να συναντηθούν γιά να συζητήσουν επί του εγχειρήματός της. Αυτό γιά μένα είναι ενδεικτικό.
Παραθέτω την εξής εικόνα: Είμαι εντελώς άσχετος και αδιάφορος μέχρι πρό τινος με την πολιτική. Κάποιο γεγονός με ωθεί να ασχοληθώ γιατί βλέπω ότι δεν πάει άλλο. Ποιόν θα κσλέσω πρώτο πρώτο να μοιραστεί την προσπάθειά μου ή έστω την γνὠμη του; α) Τούς ομοιοπαθείς με μένα (Σύλλογο Τεμπών). Ασλανίδης: "Δεν μάς είπε τίποτα". β) Σημαντικά άτομα από τον επαγγελματικό μου κύκλο, δραστήρια περί της πολιτικής (Κούβελα). Τον "χυλοπίτιασε", όπως λές, χωρίς να τον ακούσει.

Β) Το ακούω ως προφάσεις εν αμαρτίαις: Δηλαδή η Γρατσία δεν ήταν εν ενεργεία πολιτικός και μάλιστα κόμματος εισηχθέντος στην Βουλή; Της οποίας μάλιστα δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα και τις επιδιώξεις της...
Γ) - Δ) Η Γρατσία τής έχει φορέσει σομπρέρο τής Κάρυς!! Η Κάρυ δεν κάνει τίποτε χωρίς την σύμφωνη γνώμη της. Καί προβληματίζεσαι γιά την πληθωρική φυσιογνωνία του Κούβελα; Να συγκρίνω τον Κούβελα με την Γρατσία; Η Μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες...
Έάν ήμουν άπειρος τί πιό ευτυχές από τό να έχω δίπλα μου κάποιον σοβαρό, ικανό, επιτυχημένο, ορθολογιστή να με συμβουλεύει, και εγώ να αξιοποιώ τίς συναισθηματικές και κοινωνικές μου δεξιότητες; Τώρα φάτε την ξύλινη γλώσσα του κάργα δημοκράτη Αυγερινού...
(Να τι έλεγε ο Κούβελας γιά την Κάρυ προ 5-6 μηνών):

Ε) Επαναλαμβάνω, ζητώντας συγγνώμη για τό "σεντόνι", χρησιμοποιώντας την φράση του Θεμιστοκλή: "Πάταξον μέν, ἄκουσον δέ".
Τί να σε πατάξω βρε Μπάτμαν, κουβέντα κάνουμε.

Απλά άλλα βλέπεις εσύ κι άλλα καταλαβαίνω εγώ, σιγά τα λάχανα, εδώ διαφωνούμε ενώ σε κάποια άλλα συμφωνούμε.

Δε γίνεται δηλαδή;

Σου απάντησα αρκετά εμπεριστατωμένα για τον Κουβέλα στο νήμα της εκλογικής δημοσκόπησης και στο τόνισα ότι μπορώ να σου γράψω κατεβατά ολόκληρα με βάση τις φιλοσοφικές έννοιες που προβάλλει αλλά και τη γλώσσα του σώματος, το πώς σκάει σαν μορφή και το κείμενο που διαφαίνεται πίσω από το κείμενο.

Αλλά μάλλον δε σκοπεύω το κάνω, δε βλέπω το λόγο, δεν πείθομαι ότι έχει κάποια σημασία.

Το "χυλόπιτα" είναι ένας αστείος τρόπος να πω απλά ότι δεν τις έπεισε και εννοείται δεν τις γοήτευσε είτε διανοητικά είτε πνευματικά.

Ούτε μένα, οπότε τις καταλαβαίνω απόλυτα.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.193
Πόντοι
9.931

Απλά άλλα βλέπεις εσύ κι άλλα καταλαβαίνω εγώ, σιγά τα λάχανα, εδώ διαφωνούμε ενώ σε κάποια άλλα συμφωνούμε.

Δε γίνεται δηλαδή;

Σου απάντησα αρκετά εμπεριστατωμένα για τον Κουβέλα στο νήμα της εκλογικής δημοσκόπησης και στο τόνισα ότι μπορώ να σου γράψω κατεβατά ολόκληρα με βάση τις φιλοσοφικές έννοιες που προβάλλει αλλά και τη γλώσσα του σώματος, το πώς σκάει σαν μορφή και το κείμενο που διαφαίνεται πίσω από το κείμενο.

Αλλά μάλλον δε σκοπεύω το κάνω, δε βλέπω το λόγο, δεν πείθομαι ότι έχει κάποια σημασία.

Το "χυλόπιτα" είναι ένας αστείος τρόπος να πω απλά ότι δεν τις έπεισε και εννοείται δεν τις γοήτευσε είτε διανοητικά είτε πνευματικά.

Ούτε μένα, οπότε τις καταλαβαίνω απόλυτα.
τα πάντα όλα μέσα στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα της συνέντευξης του πτέραρχου που προσδοκούσε πρώτο τραπέζι πίστα :2funny:
" έστειλα ένα βιντεάκι με τις θέσεις μου στα εθνικά και τηλεφώνησα μία φορά με την κυρία Καρυστιανού να βρεθούμε να συζητήσουμε,
αλλά λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας μου δεν συναντηθήκαμε"
και (ενοχικά) κομπιάζοντας σαν πρόεδρος εδεσσαικού, γειά σας !!!! μη τον είδατε τον Παναή :2funny:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.435
Πόντοι
3.246
τα πάντα όλα μέσα στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα της συνέντευξης του πτέραρχου που προσδοκούσε πρώτο τραπέζι πίστα :2funny:
" έστειλα ένα βιντεάκι με τις θέσεις μου στα εθνικά και τηλεφώνησα μία φορά με την κυρία Καρυστιανού να βρεθούμε να συζητήσουμε,
αλλά λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας μου δεν συναντηθήκαμε"
και (ενοχικά) κομπιάζοντας σαν πρόεδρος εδεσσαικού, γειά σας !!!! μη τον είδατε τον Παναή :2funny:

Μήπως το απέσυραν; Δεν βγάζει το λίνκ.

Ά οκ, τώρα ήρθε.

"Κατ' αρχάς να διευκρινήσω ότι δεν ήμουν ποτέ στέλεχος":2funny:......

Μπούουχουχου κλάψ- λύγμ...Η Καρυστιανού δεν έχει πολιτικές προτάσεις....:cry:

Εδώ για τα ενεργειακά και κάποια γεωστρατηγικά θέματα.

Βασικός άξονας

Εθνοκεντρική πολιτική στα ενεργειακά με στόχο τη δραστική μείωση της ενεργειακής εξάρτησης.

Το ίδιο και σε θέματα γεωστρατηγικής.

Σύντομα και οι υπόλοιπες θέσεις.

@Nyxteridas144 θα χαρώ να σχολιάσεις επί του συγκεκριμένου καθώς θα δημοσιοποιούνται και οι υπόλοιπες προτάσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.053
Πόντοι
456
Χά, χά! Εννοούσα τήν σχέση Κάρυς-Κούβελα...
Επιμένω ότι είναι άκομψο να αρνείσαι επικοινωνία (όχι απαραίτητα συνεργασία) με κάποιον τυπικά και ουσιαστικά ανώτερό σου.
Αύριο, όμως τα κορίτσια θά σκάσουν μύτη με λουί βουητόν γιά να γιορτάσουν την Αμερικανική Ανεξαρτησία!!!
Ά, ρε πρώην αριστερά συντρόφια, σας πρόδωσε και η Κάρυ, που προτίμησε να δώσει τα διαπιστευτήριά της στην "Μεγάλη Πύλη", γιά να πάρει μιά θεσούλα, απ' όπου (νά είστε βέβαια) θα προασπίσει τα συμφέροντά σας!

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.435
Πόντοι
3.246
Χά, χά! Εννοούσα τήν σχέση Κάρυς-Κούβελα...
Επιμένω ότι είναι άκομψο να αρνείσαι επικοινωνία (όχι απαραίτητα συνεργασία) με κάποιον τυπικά και ουσιαστικά ανώτερό σου.
Αύριο, όμως τα κορίτσια θά σκάσουν μύτη με λουί βουητόν γιά να γιορτάσουν την Αμερικανική Ανεξαρτησία!!!
Ά, ρε πρώην αριστερά συντρόφια, σας πρόδωσε και η Κάρυ, που προτίμησε να δώσει τα διαπιστευτήριά της στην "Μεγάλη Πύλη", γιά να πάρει μιά θεσούλα, απ' όπου (νά είστε βέβαια) θα προασπίσει τα συμφέροντά σας!
Ας είναι κομψά ντυμένες, δε με χαλάει, εσύ γιατί σκάς;

Ρε καλέ μου άνθρωπε,δε μας κάνει κούκου με Κούβελα Κοκοτσά, Παπανικολάου Σερέτη και λοιπούς.

Ούτε γω θα τους επέλεγα μά για την όποια εργασία, με το ζόρι παντρειά, γιατί;

Η Κάρυ το πολύ πολύ να απογοητεύσει, να κάνει λάθη κλπ.

Οι άλλοι ούτε καν τίθεται θέμα.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.053
Πόντοι
456
Θά ψήφιζα Ευάκι, εάν έμενα στην Κρήτη. Δικαίως τα σούρνει (κατά την γνώμη μου) στην Κάρυ!
Ρε στόκοι ψηφοφόροι, πήγατε και ψηφίσατε την Γαλάτω, επειδή ήταν πρώτη στο ψηφοδέλτιο, αντί γιά την Κιαγιά, πού ήταν λεβέντισσα στήν πανδημία;!

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
644
Πόντοι
81
Εσείς που την στηρίζετε..πότε θα καταλάβετε ότι δεν θα ειχε το παραμικρό πρόβλημα να σας πάρει το σπίτι ( μέσω εταιρείας όπου συμμετείχε το τότε αίσθημα της)και μετά να δηλώνει άγνοια όπως έγινε σε πρόσφατη υπόθεση;
Θα την στηριζατε και τότε;
ποιο σπιτι μου ρε ανθρωπε, αν απο τις 200 δοσεις πληρωσω τις 3, σπιτι δικο μου ειναι?
σπιτια χαριζουν μονο οι γονεις μας, και αυτο μετα θανατο

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
644
Πόντοι
81
Ο μονος λογος που κατι ρεταλια σαν αυτην φτιαχνουν κομμα κ στο τελος μπαινουν κ στη βουλη, ειναι κατι ΓΙΔΓΙΑ σαν εσενα
γαμημενα γιδια ειναι οσοι εξακολουθουν να ψηφιζουν νδ που μας εφερε στον πατο της ευρωπης και μας γεμισε λαθρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom