Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (4 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 196 45,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 234 54,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    430

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.328
Πόντοι
2.306
Ο Τσίπρας έκανε προσπάθεια να αλλάξει κάτι στο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης; Και εσύ τι νομίζεις ότι ένα απλό ταμείο ανάκαμψης μπορεις να το βάλεις μπροστά για να αλλάξεις κάτι που θέλει 50 χρόνια; Καταλαβαίνεις τι σου λέω. Γιατί μου λες άσχετα;

Στην Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει το μοντέλο και να γίνει όπως σωστά το θέτεις. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που το έλεγε ως προεκλογική δεσμευση έιχε γίνει περίγελος και λέγεται Θάνος Τζήμερος. Τελεία και παύλα. Κλαή Κυριακή να έχεις. Βγαίνω από εδώ. Να είσαι γερός.

Δεν απάντησες ....

Άντε πάλι τα ίδια... Ο Τσίπρας είχε ταμείο ανάκαμψης ;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.731
Πόντοι
9.931
7 η ώρα παραλία σκάει μόνο ο λιάγκας με ταπεράκι μαν :confused:
η καλύτερη ώρα είναι ρε , κρύσταλλο τα νερά χωρίς κατρουλιά κ λοσιόν που πασαλείβονται τα καγκουροδίποδα :buck2:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.544
Πόντοι
6.256
θα κλεισω για 4 απογευμα να πας
έχει πολύ ζέστη κλείσε για 18.00 και θέλω να με περιμένει σαμπανιέρα με βότκα και 3-4 χυμούς, πλατό με διάφορα για να τσιμπάμε και θέλω και να είναι ρυθμισμένη η ομπρέλα για την ώρα που σκάει εκεί ο ήλιος να την έχουν γείρει σωστά

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.628
Πόντοι
24.631
έχει πολύ ζέστη κλείσε για 18.00 και θέλω να με περιμένει σαμπανιέρα με βότκα και 3-4 χυμούς, πλατό με διάφορα για να τσιμπάμε και θέλω και να είναι ρυθμισμένη η ομπρέλα για την ώρα που σκάει εκεί ο ήλιος να την έχουν γείρει σωστά
ενταξει

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.674
Πόντοι
3.246
Δικαίωμα σου να τον παίζεις!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.628
Πόντοι
24.631
αν είναι να πάω και να κάτσω στην άμμο με ομπρέλα δώρο από αντηλιακό και να τη βγάλω με θερμός και τοστάκια από το σπίτι

προτιμώ να κάτσω σπίτι που έχει 24/7 23 βαθμούς καλύτερα θα περάσω
ετσι και μαθω οτι κλεβεις ρευμα την γαμησες

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.544
Πόντοι
6.256
Και εσύ τι νομίζεις ότι ένα απλό ταμείο ανάκαμψης
κάνεις μεγάλο λάθος

αν τα λεφτά του ταμείου είχαν πέσει στην πραγματική οικονομία και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αντί να τα φάνε όλα οι γαλάζιοι φίλοι

οι εταιρείες θα είχαν χτίσει καλύτερη ανοσία στην πούτσα που θα έρθει σε 3-4 χρόνια

τώρα έχεις ιδέα τι πρόκειται να γίνει στην αγορά μόλις τελειώσει το ταμείο ανάκαμψης?

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.328
Πόντοι
2.306
Τα κλάματα των κουλομποτς Κυριακάτικα κάτω από τα 2 ποστ Σαμαρά :2funny::2funny:

Δίνοντας του views ταυτόχρονα. :grin:

Μπέταρε σε εμφυλιοπολεμικές τεχνικές ο Κούλης και του ήρθε εσωτερικός εμφύλιος.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.785
Πόντοι
3.556
H χωρα δεν χρειαζεται κλεφτες παπαρολογους πολιτικους
Ατομα με θελουν να ασχοληθουν, με κοινο νου ( η Καρυ ως πετυχημενη γιατρος σιγουρα τον διαθετει) χρειαζεται
Δυστυχω΄ς το βάζεις μονόπλευρα.
Η χώρα χρειάζεται πολιτικούς με επιτελείο καθαρούς, με γνώση όλων των βασικών θεμάτων (υγεία, παιδεία, άμυνα...) , σοβαρότητα και εργατικούς. Και πάνω απο όλα δεν θέλει λαικισμό
Βέβαια χρειάζεται και η χώρα συναίνεση στα βασικά. Βλέπεις τι έπαγε η Βρετανία με τους λεονταρισμούς του Brexit που ακόμα και σήμερα υπάρχουν φωνές για ανεξαρτητοποίηση Σκωτίας κλπ.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.921
Πόντοι
16.235
H χωρα δεν χρειαζεται κλεφτες παπαρολογους πολιτικους
Ατομα με θελουν να ασχοληθουν, με κοινο νου ( η Καρυ ως πετυχημενη γιατρος σιγουρα τον διαθετει) χρειαζεται
Αν είχε κοινό νου δεν θα έπαιρνε το σπίτι του ανθρώπου.
Να ξέρει η πλεμπα ποια πάει να σώσει την χώρα ..

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
1.037
Πόντοι
366
Τα κλάματα των κουλομποτς Κυριακάτικα κάτω από τα 2 ποστ Σαμαρά :2funny::2funny:

Δίνοντας του views ταυτόχρονα. :grin:

Μπέταρε σε εμφυλιοπολεμικές τεχνικές ο Κούλης και του ήρθε εσωτερικός εμφύλιος.
Μέγας ηγέτης ο Αντώνης, ίδιο μέγεθος με την τρύπα του πισινού σου πουστράκο μου, για το γλειφομούνι δεν έγραψες σχόλιο, δυστυχώς το άθλημα θέλει άλλα προσόντα.............περιμένω και θα σου προσθέσω 3 μονάδες IQ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom