Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.273
- Πόντοι
- 6.256
κλείσε 10.00 και θα σκάσω στις 18.00τι ωρα θες για να σου κλεισω ξαπλωστρα;

κλείσε 10.00 και θα σκάσω στις 18.00τι ωρα θες για να σου κλεισω ξαπλωστρα;

Ο Τσίπρας έκανε προσπάθεια να αλλάξει κάτι στο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης; Και εσύ τι νομίζεις ότι ένα απλό ταμείο ανάκαμψης μπορεις να το βάλεις μπροστά για να αλλάξεις κάτι που θέλει 50 χρόνια; Καταλαβαίνεις τι σου λέω. Γιατί μου λες άσχετα;Άντε πάλι τα ίδια... Ο Τσίπρας είχε ταμείο ανάκαμψης ;
ΒΡΕ γυφτο δεν γινεται αυτοκλείσε 10.00 και θα σκάσω στις 18.00![]()
αν πληρώσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ γίνονταιΒΡΕ γυφτο δεν γινεται αυτο
θα κλεισω για 4 απογευμα να παςαν πληρώσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ γίνονται
Ο Τσίπρας έκανε προσπάθεια να αλλάξει κάτι στο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης; Και εσύ τι νομίζεις ότι ένα απλό ταμείο ανάκαμψης μπορεις να το βάλεις μπροστά για να αλλάξεις κάτι που θέλει 50 χρόνια; Καταλαβαίνεις τι σου λέω. Γιατί μου λες άσχετα;
Στην Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει το μοντέλο και να γίνει όπως σωστά το θέτεις. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που το έλεγε ως προεκλογική δεσμευση έιχε γίνει περίγελος και λέγεται Θάνος Τζήμερος. Τελεία και παύλα. Κλαή Κυριακή να έχεις. Βγαίνω από εδώ. Να είσαι γερός.
Άντε πάλι τα ίδια... Ο Τσίπρας είχε ταμείο ανάκαμψης ;
η καλύτερη ώρα είναι ρε , κρύσταλλο τα νερά χωρίς κατρουλιά κ λοσιόν που πασαλείβονται τα καγκουροδίποδα7 η ώρα παραλία σκάει μόνο ο λιάγκας με ταπεράκι μαν![]()
έχει πολύ ζέστη κλείσε για 18.00 και θέλω να με περιμένει σαμπανιέρα με βότκα και 3-4 χυμούς, πλατό με διάφορα για να τσιμπάμε και θέλω και να είναι ρυθμισμένη η ομπρέλα για την ώρα που σκάει εκεί ο ήλιος να την έχουν γείρει σωστάθα κλεισω για 4 απογευμα να πας
ενταξειέχει πολύ ζέστη κλείσε για 18.00 και θέλω να με περιμένει σαμπανιέρα με βότκα και 3-4 χυμούς, πλατό με διάφορα για να τσιμπάμε και θέλω και να είναι ρυθμισμένη η ομπρέλα για την ώρα που σκάει εκεί ο ήλιος να την έχουν γείρει σωστά
7 το απόγευμα καλά είναι δεν έχει και ζέστηη καλύτερη ώρα είναι ρε , κρύσταλλο τα νερά χωρίς κατρουλιά κ λοσιόν που πασαλείβονται τα καγκουροδίποδα![]()
Δικαίωμα σου να τον παίζεις!!!![]()
Stefanos Ganopoulos on Instagram: "Τον παίζω ασύστολα... #stefano_gano #asteia #asteiavideo #otinanai #σάτιρα #ότιναναι #παρωδία #αστεια #αστεία #αστείαβιντεο #αστειαβιντεο"
3,944 likes, 109 comments - stefano_gano on April 30, 2026: "Τον παίζω ασύστολα... #stefano_gano #asteia #asteiavideo #otinanai #σάτιρα #ότιναναι #παρωδία #αστεια #αστεία #αστείαβιντεο #αστειαβιντεο".www.instagram.com
και να αφήσεις και τιπς τουλάχιστον ένα 50ρικο αν η σερβιτόρα είναι καλό γκομενάκι μην γίνω και ρεζίλιενταξει
ετσι και μαθω οτι κλεβεις ρευμα την γαμησεςαν είναι να πάω και να κάτσω στην άμμο με ομπρέλα δώρο από αντηλιακό και να τη βγάλω με θερμός και τοστάκια από το σπίτι
προτιμώ να κάτσω σπίτι που έχει 24/7 23 βαθμούς καλύτερα θα περάσω
δεν χρειάζεται να κλέψω ρεύμα αφού μένω στο παιδικό μου δωμάτιο ακόμαετσι και μαθω οτι κλεβεις ρευμα την γαμησες
Κι εσύ που το ξέρεις και πότε τον είδες ξέρνα τα όλα7 η ώρα παραλία σκάει μόνο ο λιάγκας με ταπεράκι μαν![]()

παράγγειλε και τα μοχίτο να κεράσουμε κανά γκομενέτο , όλο κ κάτι θα ψαρέψουμε απογευματάκιενταξει
είμαστε στους ίδιους κύκλουςΚι εσύ που το ξέρεις και πότε τον είδες ξέρνα τα όλα![]()
κάνεις μεγάλο λάθοςΚαι εσύ τι νομίζεις ότι ένα απλό ταμείο ανάκαμψης
Ο Αθηναίος μας το εννοεί ρεεεκλείσε 10.00 και θα σκάσω στις 18.00![]()
έχει καλές προθέσειςΟ Αθηναίος μας το εννοεί ρεεε
Τί τον πέρασες Ρώσο φαρσέρ;;;;