athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.616
- Πόντοι
- 24.631
δεν πηγες για μπανιο θαλασσα Σαουλακο;Και τότε γιατί το κάνουν?
δεν πηγες για μπανιο θαλασσα Σαουλακο;Και τότε γιατί το κάνουν?
δεν είχα λεφτά για το εισιτήριο του λεωφορείουδεν πηγες για μπανιο θαλασσα Σαουλακο;
Ναι μωρέ δεν μπάινω συχνά πια εδώ, μια οι δουλειές μια το ένα μια το άλλο. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Ο λόγος που έχεις δίκιο είναι ότι έχουμε εξαιρετικά χαμηλή παραγωγικότητα. Αυτό κυρίως. Και αυτό είναι διαχρονικό πρόβλημα που πρέπει να το λύση η πολιτική. Πάντα στην Ελλάδα είχαμε μονοκαλλιέργεια τουρισμού και ανύπαρκτη ανάπτυξη τεχνολογίας. Αυτό χρειάζεται για να αλλάξει να μην είσαι αρεστός όπως οι πολιτικοί στην Ελλάδα.
Αυτός είναι ο λόγος που ο Τζήμερος σταμάτησε να ασχολειται: Γιατί στην Ελλάδα δεν ψηφίζουν για τις νέες γενιές αλλά για πελατειακές σχέσεις. Αυτό τα εξηγεί όλα και μεταξύ αυτών και την αγοραστική μας δύναμη που είναι στο πάτο.
στειλε ιβαν μωρε να σου στειλω 100να δροσιστεις σε πλαζδεν είχα λεφτά για το εισιτήριο του λεωφορείου![]()
τον έχω υπό την προστασία μου τον Σαουλάκο διότι είναι ηθικό αλάνι,δεν πηγες για μπανιο θαλασσα Σαουλακο;

Μακάρι να ήταν πρόβλημα ο Κούλης.Ωραίαπάμε παρακάτω. Φταίει ή δεν φταίει ο Κούλης που μονοκαλλιέργησε greek coffee economy, κουλομποτς, γυψοσανίδες νοσοκομείων, ΟΠΕΚΠΕ, λίστα Πέτσα κλπ ενώ είχε μοναδική ευκαιρία με το ταμείο ανάκαμψης να κάνει τη διαφορά ; Και 41% είχε (λόγω ΟΠΕΚΠΕ) αλλά και πάλι είχε 41% να κάνει ό,τι θέλει.
Και έκανε λοατκι τουρισμό....
Πόσο παραγωγικό να είναι αυτό ;
![]()
Μπαφο Καρανικα παιρνεις? Ουτε μια σωστη προταση με νοημα δεν μπορεις να γραψεις. Ψηφοφορος κ συ της καταχραστριας?Κάρυ (αλλά και Αντώνης), δεν πρόκειται να επιτρέψει την περετέρω πουστροποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό (αν κι όχι μόνο αυτό φυσικά) έχει βαρέσει καμπανάκια
(βλ.φασαρία περί αμβλώσεων , υιοθεσίας κλπ) και θα βλέπουμε τους κουλικούς να παραθέτουν από ακροαριστερά έως ακροδεξιούς δήθεν πατριώτες κιτρινοφυλλαδιστές,
αρφανά Κασιδιάρη,ωρυόμενους μουσάτους ένθεν και ένθεν κλπ με λόγο επιπέδου ρεψίματος χοίρου και iq Σομαλίας.
Δες εδώ χάλια ο βρετανικός στρατός...
![]()
pronews.gr on Instagram: "Έντονες αντιδράσεις στο Λονδίνο για τη συμμετοχή του βρετανικού Στρατού στην παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ+ #lgbtqa #pride #pronews #pronewsgr Περισσότερα στο link στο Bio @pronews.gr"
pronews.gr on July 4, 2026: "Έντονες αντιδράσεις στο Λονδίνο για τη συμμετοχή του βρετανικού Στρατού στην παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ+ #lgbtqa #pride #pronews #pronewsgr Περισσότερα στο link στο Bio @pronews.gr".www.instagram.com
Η σύγχυση των κουλικων φαίνεται ακριβώς στο ότι επιστρατεύονται όλες αυτές οι δυνατές... εφεδρείες,
ήτοι οι ψεκ αυνανιστές ναρκισσιστές όλων των ειδών που ξέρουν μόνο να ντοπάρονται με τη φασάρα τους.
Αλλά τί να κάνεις άμα σου σκάνε 3 σκάνδαλα και 5 εθνικές γκάφες τη βδομάδα...χαλαράα
100 έχουν μόνο οι ξαπλώστρεςστειλε ιβαν μωρε να σου στειλω 100να δροσιστεις σε πλαζ

Δεν θα την ψηφίσεις να σε σώσει τυπε και να βαλει και τον Μητσοτάκη φυλακή;
Μακάρι να ήταν πρόβλημα ο Κούλης.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΛΑΟΣ ΑΔΕΡΦΕ - στον οποίο έγινε τεστ νοημοσύνης σαν σήμερα το 2015 και είδαμε εκεί ότι νομίζω είδαμε τι σκατά έχουν στη κεφάλα οι 61,33%.
Κάνε έρανο εδώ γιατί όχι;δεν είχα λεφτά για το εισιτήριο του λεωφορείου![]()
7 η ώρα παραλία σκάει μόνο ο λιάγκας με ταπεράκι μαντον έχω υπό την προστασία μου τον Σαουλάκο διότι είναι ηθικό αλάνι,
7 με 12 είμασταν παραλία
Την κάναμε όταν πλάκωσαν πλεμπαίοι με ταπεράκια![]()
τι ωρα θες για να σου κλεισω ξαπλωστρα;7 η ώρα παραλία σκάει μόνο ο λιάγκας με ταπεράκι μαν![]()
αν είναι να πάω και να κάτσω στην άμμο με ομπρέλα δώρο από αντηλιακό και να τη βγάλω με θερμός και τοστάκια από το σπίτιΚάνε έρανο εδώ γιατί όχι;
Αλλά είχες για τις ξαπλώστρες να υποθέσω..
κλείσε 10.00 και θα σκάσω στις 18.00τι ωρα θες για να σου κλεισω ξαπλωστρα;

Ο Τσίπρας έκανε προσπάθεια να αλλάξει κάτι στο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης; Και εσύ τι νομίζεις ότι ένα απλό ταμείο ανάκαμψης μπορεις να το βάλεις μπροστά για να αλλάξεις κάτι που θέλει 50 χρόνια; Καταλαβαίνεις τι σου λέω. Γιατί μου λες άσχετα;Άντε πάλι τα ίδια... Ο Τσίπρας είχε ταμείο ανάκαμψης ;
ΒΡΕ γυφτο δεν γινεται αυτοκλείσε 10.00 και θα σκάσω στις 18.00![]()
αν πληρώσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ γίνονταιΒΡΕ γυφτο δεν γινεται αυτο
θα κλεισω για 4 απογευμα να παςαν πληρώσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ γίνονται