Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    423

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.587
Πόντοι
3.556
Κοίτα να δεις

υπάρχει μια μικρή πιθανότητα

με την προσπάθεια αυτή να πείσεις κανέναν ντάιμα ή κανέναν μπαρόκ...ότι ο καταδικασμένος απατεώνας (όπως λες) εξισώνεται με το να αγοράσει η κάρυ ένα ακίνητο με 30 χιλιάρικα...ότι είναι περίπου τα ίδια...

αλλά μέχρι εκεί...κανένας με πάνω από 3 εγκεφαλικά κύτταρα δεν πρόκειται να το πιστέψει.

Αλλά εντάξει να δεχτώ ότι σε έναν κόσμο που περιτριγυριζόμαστε από σκατά τύπου πάτση, φραπέ και λοιπών γαλάζιων παιδιών

εσύ είσαι τόσο καθαρός....που το βλέπεις ως μεγάλο ατόπημα....μπορείς να μου υποδείξεις ένα ποστάρισμα σου στο σχετικό νήμα που να αφορά τον πάτση ή τον φραπέ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ?
Οχι αγαπητέ. Το ίδια έλεγα και για τον Βοσκοτόπι Καλογρίτσα κλπ.
Το πρόβλημα σου είναι το μένος με την ΝΔ. Η φράση σου αναφέρει μόνο Πατση, φραπέ και γαλάζιους. Κοντή και εμπαθής μνήμη.
Αλλωστε το έχω γράψει "όλοι είναι βρώμικοι".
O Καλογρίτσας δεν σε πείραξε με τα εκκατομύρια του??? Δεν τον ανέφερες καθόλου.
Την Καρυστιανού υπερασπίζεσαι. Δικαίωμα σου....

• Like
Αντιδράσεις: barock

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.587
Πόντοι
3.556
Συμφωνώ ότι η μόνιμη "καραμέλα" του κάθε οπαδού είναι "δηλαδή ο άλλος είναι καλύτερος;".
Διαφωνώ ως προς την βαρύτητα των πράξεών τους. Ο Πάτσης είναι ένας κατ' εξακολούθηση συνειδητό κοράκι (με τις πλάτες της ΝΔ) που θησαυρίζει από την δυστυχία των άλλων.
Η Κάρυ
είναι μία ανερμάτιστη, ελαφρόμυαλη, φιλόδοξη και κενόδοξη γκόμενα, που έτυχε να χάσει με φρικτό τρόπο το παιδί της και γι' αυτό και μόνο πρέπει να την υποστούμε ως ηγέτιδα του Ελληνικού λαού στην πορεία γιά την ανέλιξή του.
Διαφωνώ μόνο ως προς το "να την υποστούμε για ανέλιξη".
Αν είναι δυνατόν.....

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.053
Πόντοι
456
Διαφωνώ μόνο ως προς το "να την υποστούμε για ανέλιξη".
Αν είναι δυνατόν.....
Το γράφω υπό την έννοια των μειονεκτημάτων και των ανεπαρκειών που της καταλογίζψ, οπότε (κατά την γνώμη μου) δεν θα είναι το κατάλληλο πρόσωπο να διαχειριστεί και να οδηγήσει στήν αυτοβελτίωση την Ελληνική κοινωνία.

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
979
Πόντοι
366
Συμφωνώ ότι η μόνιμη "καραμέλα" του κάθε οπαδού είναι "δηλαδή ο άλλος είναι καλύτερος;".
Διαφωνώ ως προς την βαρύτητα των πράξεών τους. Ο Πάτσης είναι ένας κατ' εξακολούθηση συνειδητό κοράκι (με τις πλάτες της ΝΔ) που θησαυρίζει από την δυστυχία των άλλων.
Η Κάρυ
είναι μία ανερμάτιστη, ελαφρόμυαλη, φιλόδοξη και κενόδοξη γκόμενα, που έτυχε να χάσει με φρικτό τρόπο το παιδί της και γι' αυτό και μόνο πρέπει να την υποστούμε ως ηγέτιδα του Ελληνικού λαού στην πορεία γιά την ανέλιξή του.
E οχι και γκόμενα, οι 20αρες, 25αρες τι είναι? για βρεφονηπιακό σταθμό?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.587
Πόντοι
3.556
Το γράφω υπό την έννοια των μειονεκτημάτων και των ανεπαρκειών που της καταλογίζψ, οπότε (κατά την γνώμη μου) δεν θα είναι το κατάλληλο πρόσωπο να διαχειριστεί και να οδηγήσει στήν αυτοβελτίωση την Ελληνική κοινωνία.
Οκ, συμφωνώ. Προφανώς δεν είναι και φαίνεται. Δεν έχει άποψη διακυβερνησης, γιαυτό και δεν εκτίθεαται δημόσια.
Αλλό έχω πόνο , και άλλο κυβερνώ και ξαφνικά έχω άποψη για υγεία, παιδεία, οικονομία, αμυνα, εξ . πολιιτκή

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.252
Πόντοι
2.606
Κοίτα να δεις

υπάρχει μια μικρή πιθανότητα

με την προσπάθεια αυτή να πείσεις κανέναν ντάιμα ή κανέναν μπαρόκ...ότι ο καταδικασμένος απατεώνας (όπως λες) εξισώνεται με το να αγοράσει η κάρυ ένα ακίνητο με 30 χιλιάρικα...ότι είναι περίπου τα ίδια...

αλλά μέχρι εκεί...κανένας με πάνω από 3 εγκεφαλικά κύτταρα δεν πρόκειται να το πιστέψει.

Αλλά εντάξει να δεχτώ ότι σε έναν κόσμο που περιτριγυριζόμαστε από σκατά τύπου πάτση, φραπέ και λοιπών γαλάζιων παιδιών

εσύ είσαι τόσο καθαρός....που το βλέπεις ως μεγάλο ατόπημα....μπορείς να μου υποδείξεις ένα ποστάρισμα σου στο σχετικό νήμα που να αφορά τον πάτση ή τον φραπέ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ?
Έχεις καταντήσει η πλύστρα η λεκανατζου της κυρά Μαρίας :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: barock

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.135
Πόντοι
6.256
Οχι αγαπητέ. Το ίδια έλεγα και για τον Βοσκοτόπι Καλογρίτσα κλπ.
Το πρόβλημα σου είναι το μένος με την ΝΔ. Η φράση σου αναφέρει μόνο Πατση, φραπέ και γαλάζιους. Κοντή και εμπαθής μνήμη.
Αλλωστε το έχω γράψει "όλοι είναι βρώμικοι".
O Καλογρίτσας δεν σε πείραξε με τα εκκατομύρια του??? Δεν τον ανέφερες καθόλου.
Την Καρυστιανού υπερασπίζεσαι. Δικαίωμα σου....
Για τον καλογρίτσα το έλεγες

Για τον φραπέ δεν είδα να το πεις και για τον Πάτση.

Εγώ (για κακή σου τύχη) έχω περάσει τους ζαίους από κόσκινο όλα τα χρόνια και μπορώ να σου βρω 100 ποσταρίσματα μου περί αυτού.

Εσυ μπορείς να βρεις ΕΝΑ δικό σου

Που να εκφράζει την ίδια «αγανάκτηση» για τον φραπέ και τον Πάτση με αυτά που γράφεις για την Κάρυ;

Δεν μπορείς γιατί δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Και λίγο βαριέμαι το κρυφτό.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.587
Πόντοι
3.556
Για τον καλογρίτσα το έλεγες

Για τον φραπέ δεν είδα να το πεις και για τον Πάτση.

Εγώ (για κακή σου τύχη) έχω περάσει τους ζαίους από κόσκινο όλα τα χρόνια και μπορώ να σου βρω 100 ποσταρίσματα μου περί αυτού.

Εσυ μπορείς να βρεις ΕΝΑ δικό σου

Που να εκφράζει την ίδια «αγανάκτηση» για τον φραπέ και τον Πάτση με αυτά που γράφεις για την Κάρυ;

Δεν μπορείς γιατί δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Και λίγο βαριέμαι το κρυφτό.
Δηλαδή πρέπει να ψάξω να βρω post για Πάτση.... ??
Και να μην υπάρχει , το λέω τώρα.
Βέβαια ζωή δεν είναι μόνο τα Post εδώ. Μιλάω με ανθρώπους και άλλου και δια ζώσης.
Εσύ κακό λόγο για την Κάρυ θα πεις ή μόνο οτι φατίνε οι δίπλα της που άλλος τους διάλεξε!!!!!!!!!!

Εσύ βαρέθηκες το κρυφτό, εγώ την εμπαθή στάση

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.053
Πόντοι
456
Λέει την άποψη του και οκ Α) δεν τα βρήκαν, γιατί δηλαδή έπρεπε;

Και γιατί να τα βρουν εξάλλου, αφού αυτός έλεγε θα ρθώ με το κόμμα μου ως συνιστώσα

... ενώ Β) η Κάρυ ξεκαθάριζε εξαρχής ότι δεν θα δεχθεί έν ενεργεία πολιτικούς ή φορείς.

Γ) Πολυ ορθώς τον χυλοπίτιασε γ
ιατί πίσω απ' την ευγένεια που προβάλλει... ξεχειλίζει η πατροναριστική διάθεση, γλώσσα του σώματος σπήκιν!

Είναι ακριβώς ο τύπος που αν του δώσεις θάρρος θα σου κουβαλήσει όλη την πληθωρικότητα του και καλά ξεμπερδέματα...

Δ) Εσένα δηλαδή ...βλέπεις αυτόν τον τύπο.... σου σκάει σαν συνεργάσιμος;

Ε) Επίσης,δεν πά νά ταν ο άλλος καθηγητής μου... γιατί να τον βάλω "σπίτι" μου ρε συ
, ειλικρινά τώρα πρέπει να τον γουστάρω με το ζόρι δηλαδή.
Α) Δεν είναι ότι δεν τα βρήκαν. Είναι ότι απαξίωσε να συναντηθούν γιά να συζητήσουν επί του εγχειρήματός της. Αυτό γιά μένα είναι ενδεικτικό.
Παραθέτω την εξής εικόνα: Είμαι εντελώς άσχετος και αδιάφορος μέχρι πρό τινος με την πολιτική. Κάποιο γεγονός με ωθεί να ασχοληθώ γιατί βλέπω ότι δεν πάει άλλο. Ποιόν θα κσλέσω πρώτο πρώτο να μοιραστεί την προσπάθειά μου ή έστω την γνὠμη του; α) Τούς ομοιοπαθείς με μένα (Σύλλογο Τεμπών). Ασλανίδης: "Δεν μάς είπε τίποτα". β) Σημαντικά άτομα από τον επαγγελματικό μου κύκλο, δραστήρια περί της πολιτικής (Κούβελα). Τον "χυλοπίτιασε", όπως λές, χωρίς να τον ακούσει.

Β) Το ακούω ως προφάσεις εν αμαρτίαις: Δηλαδή η Γρατσία δεν ήταν εν ενεργεία πολιτικός και μάλιστα κόμματος εισηχθέντος στην Βουλή; Της οποίας μάλιστα δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα και τις επιδιώξεις της...
Γ) - Δ) Η Γρατσία τής έχει φορέσει σομπρέρο τής Κάρυς!! Η Κάρυ δεν κάνει τίποτε χωρίς την σύμφωνη γνώμη της. Καί προβληματίζεσαι γιά την πληθωρική φυσιογνωνία του Κούβελα; Να συγκρίνω τον Κούβελα με την Γρατσία; Η Μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες...
Έάν ήμουν άπειρος τί πιό ευτυχές από τό να έχω δίπλα μου κάποιον σοβαρό, ικανό, επιτυχημένο, ορθολογιστή να με συμβουλεύει, και εγώ να αξιοποιώ τίς συναισθηματικές και κοινωνικές μου δεξιότητες; Τώρα φάτε την ξύλινη γλώσσα του κάργα δημοκράτη Αυγερινού...
(Να τι έλεγε ο Κούβελας γιά την Κάρυ προ 5-6 μηνών):

Ε) Επαναλαμβάνω, ζητώντας συγγνώμη για τό "σεντόνι", χρησιμοποιώντας την φράση του Θεμιστοκλή: "Πάταξον μέν, ἄκουσον δέ".

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.417
Πόντοι
10.131
Ο αλλος ξεσπαθώνει ολοι μερα υπερ Καρυ αλλα να παει στο θεμα της δημοσκόπησης και να της ριξει τον ψηφο του δεν μπορει μαλλον ντρέπεται!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.623
Πόντοι
16.235
Οκ, συμφωνώ. Προφανώς δεν είναι και φαίνεται. Δεν έχει άποψη διακυβερνησης, γιαυτό και δεν εκτίθεαται δημόσια.
Αλλό έχω πόνο , και άλλο κυβερνώ και ξαφνικά έχω άποψη για υγεία, παιδεία, οικονομία, αμυνα, εξ . πολιιτκή
Εσείς που την στηρίζετε..πότε θα καταλάβετε ότι δεν θα ειχε το παραμικρό πρόβλημα να σας πάρει το σπίτι ( μέσω εταιρείας όπου συμμετείχε το τότε αίσθημα της)και μετά να δηλώνει άγνοια όπως έγινε σε πρόσφατη υπόθεση;
Θα την στηριζατε και τότε;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.135
Πόντοι
6.256
Δηλαδή πρέπει να ψάξω να βρω post για Πάτση.... ??
Και να μην υπάρχει , το λέω τώρα.
Βέβαια ζωή δεν είναι μόνο τα Post εδώ. Μιλάω με ανθρώπους και άλλου και δια ζώσης.
Εσύ κακό λόγο για την Κάρυ θα πεις ή μόνο οτι φατίνε οι δίπλα της που άλλος τους διάλεξε!!!!!!!!!!

Εσύ βαρέθηκες το κρυφτό, εγώ την εμπαθή στάση
Έχω πει πράγματα που δεν μου αρέσουν στην κάρυ όπως η αισθητική του κόμματος της, κάποιες απόψεις της και τα κοράκια που την περιτριγυρίζουν. Αυτά από το να την βάλω στο ίδιο τσουβάλι με τον Πάτση απέχουν έτη φωτός.

Και για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας...τοπ γνωρίζω ότι υποστηρίζεις τυφλά την ΝΔ..καλά κάνεις δεν είσαι ο μόνος εδώ μέσα ούτε ο χειρότερος φυσικά...υπάρχουν άλλοι που δεν ξέρουν να γράψουν Ελληνικά και υποστηρίζουν ΝΔ με "επιχειρήματα".

Αυτό που δεν κάνεις καλά είναι που υπογείως...ύπουλα και με τρόπο προσπαθείς να υπονομεύσεις άλλα κόμματα...με εμμονή στην κάρυ και κάπως στον σύριζα

ότι παραποιείς και μεγαλοποιείς στοιχεία

και το κυριότερο, ότι κάνεις την πάπια εκεί που δεν σε συμφέρει ενώ εκεί που σε συμφέρει έχεις να γράψεις τα ίδια και τα ίδια 100 φορές.

Με πιο λίγα λόγια...δεν έχω εμπάθεια με εσένα...αλλά με τον τρόπο που διαλέγεις να κάνεις αυτά που θες να κάνεις.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.135
Πόντοι
6.256
Ο αλλος ξεσπαθώνει ολοι μερα υπερ Καρυ αλλα να παει στο θεμα της δημοσκόπησης και να της ριξει τον ψηφο του δεν μπορει μαλλον ντρέπεται!
ψήφισα ΝΔ καλέ μου φίλε πρέπει να κοιτάξω και τον εαυτό μου

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.053
Πόντοι
456
Έχει πιάσει κάλο το χέρι μου να το γράφει: Στην θέση της, με την αναγνωρισιμότητα και την αποδοχή που θα είχα, θα έφτιαχνα έναν μεγάλο κατάλογο με τους καλύτερους , τιμιώτερους, επιτυχημένους έλληνες σε κάθε τομέα, και θα τους ζητούσα να βάλουν πλάτη να ξεκολλήσουμε το κάρο από την λάσπη. Θα δημιουργούσαμε ένα εφικτό όραμα και θα θέταμε Αρχές γιά την Ελλάδα, και κατόπιν θα καταστρώναμε το πρόγραμμα (μεθοδολογία) υλοποίησής του, με εναλλακτικές β, γ, δ....
Μόνο τότε θα βγαίναμε ως συγκροτημένη ομάδα να τους γαμήσουμε, τους μπλέ, τούς ρόζ και τους πράσινους αρουραίους, αρχικά στίς εκλογές....
Τώρα, όπως λέει και ο Αδαλής, δηλώσαμε συμμετοχή στούς αγώνες, αλλά δεν έχουμε αυτοκίνητο...
Όσο γιά την λαϊκή συμμετοχή στο Κίνημα, εάν δεν υπάρχουν πρόσωπα υπεύθυνα, με γνώσεις και τίμια σε κάθε τομέα, θα γίνει χάβρα των Ιουδαίων... Μία φοιτητική συνέλευση ένα πράγμα...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.135
Πόντοι
6.256
θα είχες και συμμετοχή 60 ευρώ το κεφάλι? :coffee:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
4.976
Πόντοι
506
ποιος σωτήρας με 30Κ ακίνητο?

εμένα μου αρέσει ο Πάτσης που αγόραζε κόκκινα δάνεια με δάνειο 5 μύρια που δεν θα πληρώσει ποτέ

ενώ εσύ που είσαι διανομέας του εφοοδ αν βγάλεις μια πιστωτική και δεν την εξοφλήσεις θα σου πάρουν και το τελευταίο σου βρακί

αυτοί είναι οι σωτήρες της χώρας

μάρκετ παςς πήρες μαλακοπίτουρα? :coffee:
Ο μονος λογος που κατι ρεταλια σαν αυτην φτιαχνουν κομμα κ στο τελος μπαινουν κ στη βουλη, ειναι κατι ΓΙΔΓΙΑ σαν εσενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom