pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 21.049
- Πόντοι
- 5.946
Αρνούμαι να κατέβω στις κάλπες. Το έχω δηλώσει πολλάκις.μη μου πεις ότι ψηφίζεις κιόλας??????![]()
για αυτό πάμε κατά τα διάολου, από κάτι μυαλά σαν τα δικά σου!!!!!!Αρνούμαι να κατέβω στις κάλπες. Το έχω δηλώσει πολλάκις.

Δες photo, ρίξε καμμιά 100στη κογιότ, κάνε παράθεση να σωθεί το κογιότ και τα λέμε από ΔευτέραΕυρώ ρε μαλακα.

έσκασε για αποψούλα και το καραφλό γεροκροσάκι με τα υδραυλικά που πιπώνει τα τεκνά στις βάρκες
Αν πιστεύεις οτι δεν είσαι σε επιτήρηση ή μνημόνιο, να το κοιτάξεις......
Στα χαρτιά και τις αναλύσεις της ΕΕ είμαστε καλύτερα αλλά οχι τελείως ελεύθεροι.
Μετα τις κρίσεις του 2010 σε διάφορες χώρες τα πράγματα ελέγχονται πιο πολύ. Ακόμα και η Ιταλία ελέγχεται. Δεν κάνει οτι θέλει...Προφανώς είναι πιο ελεύθερη απο εμάς.
Αν εσύ θεωρείς οτι τα κλειδιά δεν τα έχουν οι Βρυξέλες και αυτό να το κοιτάξεις.
Εχεις ακούσει καν΄ένα να λέει τις κορ΄ώνες το 15 ?? Όλοι υποταγή στις Βρυξέλες. Ακόμα και ο Βελόπουλος....(που είναι λίγο Πουτινικός)...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε γενικό επίπεδο είναι ελεγχόμενα. Απο εκεί και πέρα, επιλέγεις την καλύτερη δυνατή διαχείριση αυτών που μπορε΄ίς....
Ναι ο Τσίπρας είπε οτι θα φορολογήσει αυτοκ΄νητα και σκάφη. Θα βγάλει 600 και θα τα μοιράσει.Αυτό που διαχειρίζονται είναι η κατανομή των χρηματοδοτήσεων στις κοινωνικές τάξεις.Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει ας πούμε 100 ευρώ παραπάνω σε όποιον βγάζει κάτω από 1000 και η Ν.Δ. τα δίνει σε όποιον βγάζει πάνω από 1000.Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ φορολογεί το δεύτερο για να τα δώσει στον πρώτο.Αυτό όμως Ελλάδα δε βοηθάει καθόλου την οικονομική ανάπτυξη,είναι τροχοπέδη.Το σύστημα Ν.Δ. κατανέμουμε τα κονδύλια της ΕΕ στους κομματικούς φίλους και από εκεί περνάνε στους υπόλοιπους μέσω επενδύσεων των κομματικών φίλων είναι πιο επιτυχημένο στην ελληνική πραγματικότητα.Αν έρθει κάποιος Ελλάδα και κάνει δίκαιη κατανομή των πόρων δεν είναι σίγουρο οτι θα έχει καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα.Είναι πολύ διεφθαρμένο το σύστημα.
Ουτε τα εγγόνια μας δεν θα είναι ελεύθερα....Η Ελλάδα είναι σε εποπτεια μέχρι το 2125,μέχρι τότε έχει κηδείοχαρτα με κολυβα.
Η Ελλάδα νομίζω ότι έχει χρεοκοπήσει 4 φορες,μόνο από αυτο τα λέει όλα.Ουτε τα εγγόνια μας δεν θα είναι ελεύθερα....
40 είναι νομιζωΚάτσε να μπει στην βουλή, να ορκιστεί και μετά αρχίζεις τα σενάρια για gilfs
Εγώ τις έχω για αρκετά παραπάνω40 είναι νομιζω
E βέβαια... Τι 40?? Κόρη φοιτήτρια είχε (άρα 20άρα) και σπούδασε ιατρική. Πότε την έκανε για να είναι 40???Έπεσες λίγο έξω.
52 η Γρατσία και 53 η Καρυστιανού.
να ενημερωσω πως εχουνβγει και του Ελληνικου δημοσιου αν θελετε να αγορασετε ,εντοκα και ομολογα , αλλα οχι χωρις , κανονικα καπου 2,2 νομιζω , βεβαια θα αναφερεσαι μαλλον σε αναστολη λιγων ετων των τοκων ,μετα ομως θα μπουν και αυτοι ,κοινως μη νομιοζει ο κοσμος πως χαριστηκαν , απλως θα φαμε και αυτους μαζι με τους αλλους ξαφνικα και το αγγουρι θα γινει καλυβιωτικο , εφαγαν και τα λεφτα της αναμψης με τις απευθειας αναθεσεις μεταξυ τους, και κατι που δεν λεει κανεις δεκαπλασιασαν το ελειμα τρεχουσων συναλλαγων , το πηραν το 2019 στα 1,7 δις και τωρα πανηγυριζουν επειδη το εφτυασαν στα 17,4 δις η απολυτυη κατστροφη της οικονομιας , ωραια μαιμου αναπτυξη εκαναν ,και τωρα ερχονται αλλοι 2 ενφια ,για αυτο και τρεχουν να κανουν εκλογες μαλλον τον οκτωβριο ,γιατι οταν καταλαβει ο κοσμος πως επειδη εφαγαν τα χρηματα που πληρωναμε στους δημους ( χρωστανε 540 εκατομμυρια) και πως θα πληρωσω πχ εγω αν φτασει ο,35 περιφερειακος ενφια, συν εως 0,70 υις χιλιοις σε δημο στα 110 ευρω το χρονο για εμενα που εχω ενα 28 τετραγωνικα που μενω ,1970 κατ,και το πατρικο μου Αθηνα κατσκευης 1956 , τωρα ειμαθι στα 200 συν 110 μας κανουν 310 ευρω , φανταστειτε τι εξτρα θα πληρωσουν αλλοι , ε τοτε θα βρουν μονο τη ψηφο του φραπε και του χασαπη ,Τι καλύτερα είμαστε ;
Εχουμε πλεόνασμα γιατί δεν πληρώνουμε τόκους από τα δάνεια που έχουμε πάρει
Αν βγαίναμε στις αγορές σήμερα, μετά επιτόκια εκεί που είναι, θα πήγαινε το πλεόνασμα στα σκουπίδια