You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κόμμα Καρυστιανού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46.934
- Πόντοι
- 6.256
Katerina26
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2026
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Απο τσιτατα όλοι πρώτοι είναιGeorge, εγώ το είχα γράψει.
![]()
Κόμμα Καρυστιανού - Page 197 - bourdela.com forum
https://www.dnews.gr/eidhseis/paixnidia-eksousias/565411/ta-deka-prota-symperasmata-meta-tin-pro-anaggelia-kommatos-apo-tin-karystianoywww.bourdela.com
Διότι imho δεν αρκεί να πετάς τσιτάτα όπως "επιτέλους οι δικαστές να μη διορίζονται από την κυβέρνηση", πρέπει να προτείνεις και κάτι.
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.905
- Πόντοι
- 456
Η ΝΔ εφαγε και τα λεφτα των δημων ,ναι αυτα που πληρωνουμε στους λογαριασμους ηλεκτρικου .Χρωσταει 450 εκατομμυρια στους δημους και τωρα σκεφτηκε γιατι να μη τα δψσουν οι μαλακες ,ε βασικα λυπαμαι που το λεω οι μαλακες ειμαστε εμεις,οχι για να μην υπαρξουν παρανοησεις...Νεος λοιπον ΕΝΦΙΑ, δηθεν θα αντικαταστησει τους παλιους ταπ, και θα βαλει ενα για τους δημους οπου ο καλος δημος αν μας αγαπαει πολυ θα βαλει μονο 0,35 τις χιλιοις αν οχι εως και 0,70 και ειπαν ε μιας και βρηκαμε μαλακες ας βαλουμε και αλλον ενα ενφια αυτη τη φορα για τη περιφερεια, ε οσο ναναι παντρευουμε το γιο ε να μη δωσουμε προικα στο συμπεθερο? τι στην ευχη εγω νομιζα πως στις κορες εδιναν προικα , αλαξαν πολυ οι εποχες φαιβεται ,εχω μεινει λιγο πισω ...βεβαια οκ στις περιφερειες θα ειναι μονο 0,35 τις χιλιοις ε οκ φτανουν για το η τους συμπεθερους ,κοινως θαμ τα ξαναπληρωσουμε ,αφου τα πρωτα τα εφαγαν , και ποπιος μας λεει πως και αυτα δεν θα ξαναφαγωθουν.Στο μεταξυ αν κανουν τετοιο νομο πριν γινουν εκλογες ,και ερθουν τα πρωτα ραβασακια και καταλαβει ο κοσμος πως πχ για εμενα με μια γκαρσονιερα 29 τμ , και ενα σπιτι που νοικιααζω το πατρικο μου 56 και 70 ετων θα εχω 200 τωρα ενφια συν αλλα 110 , συνολο 310 ευρω , θα παρουν μαξιμουμ 18% αρα η θα τον αφησουν πισω για μετα τις εκλογες , η θα προκυρηξουν εκλογες αμεσως μετα τη διεθνη εκθεση , τετοιοι κλεφτες και απατεωνες ειναι και υπαρχουν ατομα και εδω μεσα που τους υποστηριζουν , ε βεβαια οι χασαπηδςε και οι φραπεδες δεν ειναι 2, ειναι πολλοι μα παρα πολλοι τελικαΚαλή η προπαγάνδα των δημοσκοπησεων η νδ θα πάρει 23-28
Δεύτερο τσιπρα με καρυστιανου θα κονταροχτυπηθουν μεταξύ 12-15
Το πασοκ 4ο ζήτημα να πιάσει 12 κατά βάση 10 μονάδες
Βελόπουλος κοντά στις 8 μονάδες
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 7.701
- Πόντοι
- 2.306
Και σε αυτό ποιός φταιει ρε? Ο Μητσοτάκης; Απορώ πώς εργάζεστε ή πως είστε στην οικονομία γενικότερα στη ζωή σας όταν δεν ξέρετε ούτε μάκρο ούτε μικρο οικονομία...
Αυτό είναι μακρο-οικονομία ΚΟΥΛΙΘΙΕ ;
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 7.701
- Πόντοι
- 2.306
Ξεροχύνω με κάρυ, θα εκανε και θερμό στην Κάσο για το καλώδιο
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 7.701
- Πόντοι
- 2.306
Το προσπαθεί εδώ και καιρό , το παρακάτω είναι φρέσκο αλλά και πάλι στο try είναι...Επιτρέπει η εφορία να της δώσεις λογαριασμό ρεβολουτ ; Είχα προσπαθήσει και δε γινόταν.
Ξεκάθαρη ευθύνη κυβέρνησης , να μας σπρώξει προς τις πουστροτραπεζες που μας βάζουν να πληρώνουμε για τους λογαριασμούς κάθε μήνα.
Αμφιβάλλω αν θα τους αφήσουν.
Η Revolut επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με νέο υποκατάστημα - Φέρνει ελληνικά IBAN
Πάνω από το 18% του ελληνικού πληθυσμού χρησιμοποιεί πλέον την πλατφόρμα
Το επόμενο στάδιο ανάπτυξης στην Ελλάδα
Στο πλαίσιο αυτής της νέας φάσης ανάπτυξής της στη χώρα, η Revolut σχεδιάζει τη λειτουργία τοπικού υποκαταστήματος στην Ελλάδα, το οποίο θα επιτρέψει την παροχή ελληνικών IBAN, καθώς και μιας διευρυμένης γκάμας τοπικά προσαρμοσμένων τραπεζικών υπηρεσιών. Εξέλιξη που αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Revolut ως καθημερινού τραπεζικού συνεργάτη για ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.787
- Πόντοι
- 3.556
Ναι γιατί η νέα δημοκρατία και τα πουστρακια που έχει για βουλευτές τα παίρνουν από το καρτέλ των τραπεζών.Το προσπαθεί εδώ και καιρό , το παρακάτω είναι φρέσκο αλλά και πάλι στο try είναι...
Αμφιβάλλω αν θα τους αφήσουν.
![]()
Η Revolut επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με νέο υποκατάστημα - Φέρνει ελληνικά IBAN
Πάνω από το 18% του ελληνικού πληθυσμού χρησιμοποιεί πλέον την πλατφόρμαwww.newsit.gr
Το επόμενο στάδιο ανάπτυξης στην Ελλάδα
Στο πλαίσιο αυτής της νέας φάσης ανάπτυξής της στη χώρα, η Revolut σχεδιάζει τη λειτουργία τοπικού υποκαταστήματος στην Ελλάδα, το οποίο θα επιτρέψει την παροχή ελληνικών IBAN, καθώς και μιας διευρυμένης γκάμας τοπικά προσαρμοσμένων τραπεζικών υπηρεσιών. Εξέλιξη που αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Revolut ως καθημερινού τραπεζικού συνεργάτη για ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Οποτε το δυσκολεύουν για να κλέβει η εθνική και η Γιούρομπανκ από τις προμήθειες
Μομφερατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2026
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Παλι πιωμενος είσαιΝαι γιατί η νέα δημοκρατία και τα πουστρακια που έχει για βουλευτές τα παίρνουν από το καρτέλ των τραπεζών.
Οποτε το δυσκολεύουν για να κλέβει η εθνική και η Γιούρομπανκ από τις προμήθειες
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.787
- Πόντοι
- 3.556
Πιωμένος είναι ο στραπονιασμενος φίλος σου ο ΛάκηςΠαλι πιωμενος είσαι
Εσύ με έχεις για νεοδημοκράτη ενώ σου έχω πει ουκ ολίγες φορές πως δεν είμαι
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.851
- Πόντοι
- 3.936
Η μόνη αλήθεια που γράφεις είναι αυτή!με λένε τρολ της ΝΔ επειδή γράφουμε την δική μας αλήθεια
Μομφερατος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2026
- Like
- 258
- Πόντοι
- 21
Kαι τι είσαι τελικά για πες?Πιωμένος είναι ο στραπονιασμενος φίλος σου ο Λάκης
Εσύ με έχεις για νεοδημοκράτη ενώ σου έχω πει ουκ ολίγες φορές πως δεν είμαι
Να το κρίνουμε αυτό (μόνο πρόσωπο κόμμα, βουλή, χιλιάρικα, μόνο κουνάω δάχτυλο κ τίποτε άλλο) αφού το δούμε, όχι εκ των προτέρων. Αν σκεφτόμαστε έτσι για ότι νέο έρχεται δεν θα ξεφύγουμε ποτέ από το φαύλο κύκλο της διαφθοράς και της αλητειας που μας κυβερνάειΔεν έγινε γνωστή από ένα απλό συμβάν αλλά από τον θάνατο του παιδιού της. Πάτησε πάνω στον πόνο και στην λύπηση. Δείχνει τι σκατένιος άνθρωπος είναι
Άμα καθόταν πρόεδρος του συλλόγου για τα Τέμπη και το πήγαινε μέχρι τέλους, να κυνηγούσε ακόμα και Καραμανλή, Σπίρτζη και τα άλλα καθίκια (το ξέρω δύσκολο), θα την παραδεχόμουν. Τώρα είναι άλλη μια τυχοδιώκτης που έφτιαξε άλλο ένα κόμμα μονοπρόσωπο όπως το Πλεύση Ελευθερίας, τον Βελόπουλο, το Νίκη κτλ. η οποία θα λέει γενικολογίες, θα είναι μεσα στη Βουλή, θα κουνάει το δάχτυλο και θα τσεπώνει τα χιλιάρικα. Μπουχτίσαμε. Δεν τα βαρεθήκατε αυ΄τα πια?
Τραγικός είσαι τύπεΤα αποτελέσματα εκλογών ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 2027 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ που προβλέπω είναι τα εξής:
Το τονίζω είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Νέα Δημοκρατία: 35% - 42% (Θα δώσει 13η σύνταξη και θα πάει τον βασικό στα 1000 και στη ΔΕΘ θα πει ότι το 2027 θα δώσει και την 14η). Οι περισσότεροι άνθρωποι αυτό θα ψηφίσουν όπως και εγώ, όχι επειδή αγαπάμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη (αυτό έλειπε) αλλά γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερη λύση. Όσοι τον βρίζουν απλά γαυγίζουν και δεν έχουν να προτείνουν κάτι επί της ουσίας. Αν τους ρωτήσετε δεν ξέρουν καν τι θα ψηφίσουν - απλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Μέχρι εκεί είναι. Προφανώς ο κόσμος δεν θα τους ακούσει. Κανένας δεν θέλει ακυβερνησια στη χώρα η οποία κάπως σηκώνεται στα πόδια της μετά από πολλά χρόνια μνημονίων.
Είναι λίγος ο Μητσοτάκης; Ναι είναι αλλά αυτή τη στιγμή είναι ό,τι καλύτερο. Και για αυτό δυστυχώς έχει γίνει σε αρκετά σημεία σχεδόν αλαζόνας. Είναι τραγικό να έχουμε άθλια αντιπολίτευση που το μόνο που θέλει είναι να φύγει ο Μητσοτάκης... και όταν τους ζητάνε λύσεις απλά λένε αστείες μαλακίες με 4 ημερες εργασίες ή να πάμε να συνεργαστούμε με τη Ρωσία του Πούτιν πχ... Μιλάμε για επικούς μαλάκες.
ΕΛ.ΑΣ (Τσίπρας): 12% - 16% (Θα παρουσιάσει ένα αστείο πρόγραμμα στη ΔΕΘ και κανείς δεν θα τον πιστέψει μόνο τελειωμένοι μαλάκες της Αριστεράς) Το ότι το έκανε Εμφυλιοπολεμικό το κάνει ενδιαφέρον και τατυτόχρονα επικίνδυνο. Απομακρύνθηκε εντελώς από το κέντρο. (Κανονικά έχει ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ να αρπάξει το κέντρο αλλά που;)
Ελπίδα για τη Δημοκρατία (Καρυστιανού): 9% - 11% Έχει ιδιαίτερες ικανότητες καθώς βασίζεται στο θυμικό και στο συναίσθημα ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ πολλοί άνθρωποι και μέλη νευριάζουν μοιράζουν κατάρες κλπ και είναι έξαλοι με Μητσοτάκη και συναισθηματικά φορτισμένοι με θεματα ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΟΠΕΚΕΠΕ Ε εκεί ποντάρει η Κάρυ μας- προφανώς θα εκτεθεί όταν αρχίζει να παρουσιάζει προγραμμα και θέσεις ειδικά με τους επικίνδυνους ψέκες που έχει μαζέψει ως στελέχη.
ΠΑΣΟΚ: 4% - 9% (Αυτό θα κατεβαίνει όσο πάει και θα υπάρξει εσωστρέφεια φουλ. Του δίνεται ευκαιρία να πιάσει το κέντρο αλλά λόγω της ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ θα πιάσει τα αρχίδια μου)
ΚΚΕ: 6% - 8% (Πάντα σταθερό - δεν φοβάται το ΕΛΑΣ του Τσίπρα καθώς οι ψηφοφόροι του είναι μπετόν αρμε διαγενεακά (στο κεφάλι) εδώ και δεκαετίες.
Κόμμα Κασιδιάρη (μάλλον ΕΛΛΗΝΕΣ θα λέγεται ή κάτι τέτοιο): 5% - 6%. Αυτός θα αποφυλακιστεί στον Σεπτέμβριο του 2026 και θα ανακοινώσει το κόμμα στο οποίο θα συμμετέχει ως ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ και όχι ως αρχηγός καθώς του επιτρέπει ο νόμος. Θα αποφυλακιστεί γιατί θα έχει εκτίσει τα 5/5 της ποινής του. Συνολικά 7 χρόνια. Πραγματικά Ανόητη ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗ κρατηση - ΦΥΣΙΚΑ δεν έχει πρόγραμμα μόνο διαμαρτυρία και μαλακίες ως επιχειρήματα.
ΣΥΡΙΖΑ: 3%-4% Αυτοί είναι τελειωμένοι πλέον.
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΜΕΡΑ 25, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΝΙΚΗ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ κλπ μάλλον εκτός Βουλής καθώς τους αριστερούς θα τσακίσει ο Τσίπρας - Καρυστιανού (που ψαρεύει στους διαμαρτυρόμενους αριστεροδεξιούς κ ψέκες) και ο Κασιδιάρης θα ισοπεδώσει όλη την ακροδεξιά τύπου Βελόπουλος και τη Λατινοπούλου με τους αυνάνες υποστηρικτές της.
Το πιθανότερο να είναι προωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πάλι. Και είναι το φυσιολογικό.
Ίσως να μην εκλεγεί με τις πρώτες εκλογές αν και το πιθανότερο είναι να εκλεγεί από τις πρώτες.
Βασικά θα ήθελα να μην βγει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ώστε να πάμε σε κανονική κρίση όταν αυτά τα σκουπίδια της αντιπολίτευσης έρθει η στιγμή να αναλάβουν ευθύνες και να σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας. Εκεί να δω όλα αυτά τα σκουλήκια που θα έρθουν εδώ και θα με λένε τρολ της ΝΔ και άλλα τέτοια και θα μοιράζουν κατάρες και ψόφους επειδή κάποιοι γράφουμε την αλήθεια ως έχει.
Τα ποσοστά που δίνεις είναι μόνο κατά φαντασία
Το ότι ο Τσίπρας θα ενώσει όλους τους κεντροαριστερους και θα μείνουν εκτός βουλής οι Κωνσταντοπουλοβαρουφακοκασσελακηδες είναι sci fi σενάριο
Το ότι η ΝΔ θα έχει 35-42% μετά από αυτά που έχουν γίνει είναι σενάριο θρίλερ
Το ότι ο Βελόπουλος θα μείνει εκτός βουλής είναι σενάριο κωμωδίας
Μήπως να κόψεις λίγο το Νετφλιξ γιατί σε χαλάει

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 9.235
- Πόντοι
- 2.636
45% Μητσοτάκης. Δυστυχώς αυτό μας αξίζει. Και θα αγωνιστώ για να πάρει τόσο. Γιατί Τζήμερο δεν αξίζουμε. Τελεία και παύλα. Και μην ξανα απαντήσεις εδώ με χαζοεπιχειρήματα - έχω εγώ άλλα δέκα χιλιάδες για τα οποία δυστυχώς πρέπει να ψηφίσουμε μαζικά αυτόν τον δυστυχώς αλλαζόνα.Αυτό είναι μακρο-οικονομία ΚΟΥΛΙΘΙΕ ;
![]()
Αντε περαστικά σου αδερφάκο.
Εάν παίξει μαλλιοτράβηγμα με Ζωή η Τζάκρη η Θρασκιά την ψηφίζωΔεν είδες ότι ΔΕΝ είναι πλειοψηφία οι ψηφοφόροι της στο λατρεμένο μας σαη;
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 786
40% στις δεύτερες προβλέπω,45% Μητσοτάκης. Δυστυχώς αυτό μας αξίζει. Και θα αγωνιστώ για να πάρει τόσο. Γιατί Τζήμερο δεν αξίζουμε. Τελεία και παύλα. Και μην ξανα απαντήσεις εδώ με χαζοεπιχειρήματα - έχω εγώ άλλα δέκα χιλιάδες για τα οποία δυστυχώς πρέπει να ψηφίσουμε μαζικά αυτόν τον δυστυχώς αλλαζόνα.
κατατέθηκε στη διαβούλευση νομοσχέδιο εξαιρετικά φιλολαϊκό, μοιράζει χρήμα
όποιος βουλευτής της αντιπολίτευσης δεν πρόλαβε να παραιτηθεί από την βουλή θα το ψηφίσει;
τον σεπτέμβρη ο μητσοτάκης θα μοιράσει και φορολαπαλλαγές...
ο αρβανίτης θα λέει ότι "υπάρχει κάτι ύποπτο",
ο ανδρουλάκης θα κλαίγεται με τις υποκλοπές,
ο μητσοτάκης τελικά παίζει μπαλίτσα...
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 7.701
- Πόντοι
- 2.306
45% Μητσοτάκης. Δυστυχώς αυτό μας αξίζει. Και θα αγωνιστώ για να πάρει τόσο. Γιατί Τζήμερο δεν αξίζουμε. Τελεία και παύλα. Και μην ξανα απαντήσεις εδώ με χαζοεπιχειρήματα - έχω εγώ άλλα δέκα χιλιάδες για τα οποία δυστυχώς πρέπει να ψηφίσουμε μαζικά αυτόν τον δυστυχώς αλλαζόνα.
Στάσου μύγδαλα... Ο Μητσοτάκης έδωσε φωνή στον κάθε ΗΛΙΘΙΟ να μπαζώνει γραφήματα, μαθηματικά, φυσική... Συνέχισε να διαβάζεις Πρώτο Θέμα. Νομίζεις ότι αυτό είναι βιώσιμο.
Αλλά μόνο για τον κώλο σου ενδιαφέρεσαι

Που δεν φταίει ο Μητσοτάκης
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 7.701
- Πόντοι
- 2.306
Τύποι για αναθεωρείστε λίγο τα ποσοστά σας...
New(old) players in the game
Τρίτη 2 Ιουνίου 2026
O Αντώνης Σαμαράς είναι έτοιμος να ανακοινώσει το κόμμα του – Στόχος οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι της ΝΔ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, ο πρώην πρωθυπουργός έχει λάβει τις αποφάσεις του, έχοντας ήδη προχωρήσει και στην κατάρτιση ψηφοδελτίων
www.newsit.gr
New(old) players in the game

Τρίτη 2 Ιουνίου 2026
O Αντώνης Σαμαράς είναι έτοιμος να ανακοινώσει το κόμμα του – Στόχος οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι της ΝΔ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, ο πρώην πρωθυπουργός έχει λάβει τις αποφάσεις του, έχοντας ήδη προχωρήσει και στην κατάρτιση ψηφοδελτίων
O Αντώνης Σαμαράς είναι έτοιμος να ανακοινώσει το κόμμα του - Στόχος οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι της ΝΔ
It's All Good Man
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 7.701
- Πόντοι
- 2.306
Ναι γιατί η νέα δημοκρατία και τα πουστρακια που έχει για βουλευτές τα παίρνουν από το καρτέλ των τραπεζών.
Και spread καταθετικών-δανείων, το μεγαλύτερο πρέπει να είναι...
Τώρα όσον αφορά τον όρο ''πουστράκια '' το βλέπω κάθε μέρα στο bou ποιοι τον ψηφίζουν

Τελευταία τροποποίηση: