Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (9 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 197 45,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 235 54,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    432

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.558
Πόντοι
6.256
Ρε μάστορα ... μόλις καθυστερήσει το πρώτο νοίκι , στέλνεις το πρώτο εξώδικο .
Μόλις φάει ένα νοίκι , έφυγε.
Σιγά τα πιστόλια.

Άσε τα πιστόλια και τα δικαστήρια.
Πες μας για κόφτες πλακιδίων , επισκευαστικά κονιάματα ... ινοπλισμένα ... χαλαζιακά αστάρια κτλ ....
3 νοίκια είναι

τα ξέρεις καλύτερα από εμένα

δουλεύεις και οικοδομή παράλληλα με το οδοντιατρείο γιατί δε βγαίνει? :tooth:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.486
Πόντοι
6.256
Το 1990 ; ίσως

Σήμερα με το πρώτο , έφυγε.

Και το πρώτο εξώδικο , το στέλνεις την πρώτη μέρα καθυστέρησης του πρώτου ενοικίου.
Πας για απόδωση μισθίου ... όχι διεκδίκησης των ενοικίων που δεν έχει νόημα έτσι κι αλλιώς.

Πες μας για τον κόφτη πλακιδίων ....

Αν και το πιο δύσκολο κεφάλαιο για σκληρούς μύστες, είναι σε ξεκολλημένα πλακάκια ... να φύγει η παλιά κόλλα ή τσιμέντο με σφυροκάλεμο ... για να τα ξανακολλήσεις !

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.558
Πόντοι
6.256
Το 1990 ; ίσως

Σήμερα με το πρώτο , έφυγε.

Και το πρώτο εξώδικο , το στέλνεις την πρώτη μέρα καθυστέρησης του πρώτου ενοικίου.
Πας για απόδωση μισθίου ... όχι διεκδίκησης των ενοικίων που δεν έχει νόημα έτσι κι αλλιώς.

Πες μας για τον κόφτη πλακιδίων ....

Αν και το πιο δύσκολο κεφάλαιο για σκληρούς μύστες, είναι σε ξεκολλημένα πλακάκια ... να φύγει η παλιά κόλλα ή τσιμέντο με σφυροκάλεμο ... για να τα ξανακολλήσεις !
Η πρώτη μέρα καθυστέρησης όμως δεν είναι η πρώτη μέρα.

Αν δεν σου βάλει το πρώτο ενοίκιο στις 31 δεν δικαιούσαι να στείλεις στις 2 εξώδικο. ή μάλλον κάντο για να γελάσουμε :coffee:

αυτά για τα πλακάκια δεν τα ξέρω....αν θες όταν θα ξανά κάνουμε τίποτα έργα που θέλουν μερεμέτια έλα για μεροκάματο δίνουμε καλό και με εργόσημο κουτί θα σου κάτσει

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.486
Πόντοι
6.256
Η πρώτη μέρα καθυστέρησης όμως δεν είναι η πρώτη μέρα.

Αν δεν σου βάλει το πρώτο ενοίκιο στις 31 δεν δικαιούσαι να στείλεις στις 2 εξώδικο. ή μάλλον κάντο για να γελάσουμε :coffee:
Την επόμενη μέρα στέλνεις.
Αν το στείλεις στις 2 καθυστέρησες.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.732
Πόντοι
266
Καλή η προπαγάνδα των δημοσκοπησεων η νδ θα πάρει 23-28
Δεύτερο τσιπρα με καρυστιανου θα κονταροχτυπηθουν μεταξύ 12-15
Το πασοκ 4ο ζήτημα να πιάσει 12 κατά βάση 10 μονάδες
Βελόπουλος κοντά στις 8 μονάδες
Δεν ξέρω αν θυμάσαι ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2023 η νέα δημοκρατία έπαιρνε γύρω στο 33 34 στις δημοσκοπήσεις
Και πήρε τελικά 41

Όπως και επίσης πόσοι από σας λέγατε τα ίδια τότε

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Δεν ξέρω αν θυμάσαι ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2023 η νέα δημοκρατία έπαιρνε γύρω στο 33 34 στις δημοσκοπήσεις
Και πήρε τελικά 41

Όπως και επίσης πόσοι από σας λέγατε τα ίδια τότε
Εγώ σου θυμίζω τις τελευταίες ευρωεκλογές που είχατε βάλει μίνιμουμ στόχο 30 μονάδες και πήρατε 28
Και λέγατε αν πέσετε κάτω από το 30 θα πάμε σε εκλογές και σε εκλογές δεν πήγαμε.
Εγώ κατά 80% είμαι σίγουρος ότι στις πρώτες εκλογές θα πάρετε 23-28
Κράτα αυτό το μυνημα και αν πέσω έξω να μου το βάλεις και θα παραδεχτώ ότι έκανα λαθος

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.486
Πόντοι
6.256
εγώ ξενέρωσα που επιστράτευσε Τεχν.Νοημοσυνη για το σποτάκι του κόμματος με το ψεύτικο περιστέρι ...
Για αυτό πρέπει να πάνε τα μαρούλια από 1.30€ τώρα (επί Τσίπρα 0.40€) στα 5€
και το λίτρο η βενζίνη 10€ .

Το φθηνότερο καρβέλι επί Τσίπρα έκανε 0.50€ . Τώρα πρέπει να ειναι 1.30€ .

Μπορεί να πάει 50€ ; Εκεί θα γουστάρουμε.

Να δούμε ... θα ξενερώνετε με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης ....
ή θα σας χαλάνε οι χωροφύλακες του .... 1970 όπως το γέρο ;;;;

200€ το κιλό ο κυμάς η λάπα μπορεί να πάει ;
και 70€ το τυλιχτό χωρίς πατάτες ;;;

Και το ενοίκιο ημιόροφος στα Σεπόλια να νοικιάζεται 1300€ ; ;;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.371
Πόντοι
16.235
Για αυτό πρέπει να πάνε τα μαρούλια από 1.30€ τώρα (επί Τσίπρα 0.40€) στα 5€
και το λίτρο η βενζίνη 10€ .

Το φθηνότερο καρβέλι επί Τσίπρα έκανε 0.50€ . Τώρα πρέπει να ειναι 1.30€ .

Μπορεί να πάει 50€ ; Εκεί θα γουστάρουμε.

Να δούμε ... θα ξενερώνετε με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης ....
ή θα σας χαλάνε οι χωροφύλακες του .... 1970 όπως το γέρο ;;;;

200€ το κιλό ο κυμάς η λάπα μπορεί να πάει ;
και 70€ το τυλιχτό χωρίς πατάτες ;;;

Και το ενοίκιο ημιόροφος στα Σεπόλια να νοικιάζεται 1300€ ; ;;
Aφου δεν έφτασαν εκεί οι τιμές με δύο πολέμους στην γειτονιά μας ..πρέπει να είμαστε ευτυχείς ...:springsmile:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.395
Πόντοι
786
το θέμα είναι παστουρμάς και το ούζο βαρβαγιάννης

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
47.780
Πόντοι
6.256
Ξεροχύνω με κάρυ, θα εκανε και θερμό στην Κάσο για το καλώδιο

Συνημμένα

• 20260602_154110.jpg
    20260602_154110.jpg
    812,1 KB · Εμφανίσεις: 15

Katerina26

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2026
Like
52
Πόντοι
0
George, εγώ το είχα γράψει.

Διότι imho δεν αρκεί να πετάς τσιτάτα όπως "επιτέλους οι δικαστές να μη διορίζονται από την κυβέρνηση", πρέπει να προτείνεις και κάτι.
Απο τσιτατα όλοι πρώτοι είναι

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
4.033
Πόντοι
456
Καλή η προπαγάνδα των δημοσκοπησεων η νδ θα πάρει 23-28
Δεύτερο τσιπρα με καρυστιανου θα κονταροχτυπηθουν μεταξύ 12-15
Το πασοκ 4ο ζήτημα να πιάσει 12 κατά βάση 10 μονάδες
Βελόπουλος κοντά στις 8 μονάδες
Η ΝΔ εφαγε και τα λεφτα των δημων ,ναι αυτα που πληρωνουμε στους λογαριασμους ηλεκτρικου .Χρωσταει 450 εκατομμυρια στους δημους και τωρα σκεφτηκε γιατι να μη τα δψσουν οι μαλακες ,ε βασικα λυπαμαι που το λεω οι μαλακες ειμαστε εμεις,οχι για να μην υπαρξουν παρανοησεις...Νεος λοιπον ΕΝΦΙΑ, δηθεν θα αντικαταστησει τους παλιους ταπ, και θα βαλει ενα για τους δημους οπου ο καλος δημος αν μας αγαπαει πολυ θα βαλει μονο 0,35 τις χιλιοις αν οχι εως και 0,70 και ειπαν ε μιας και βρηκαμε μαλακες ας βαλουμε και αλλον ενα ενφια αυτη τη φορα για τη περιφερεια, ε οσο ναναι παντρευουμε το γιο ε να μη δωσουμε προικα στο συμπεθερο? τι στην ευχη εγω νομιζα πως στις κορες εδιναν προικα , αλαξαν πολυ οι εποχες φαιβεται ,εχω μεινει λιγο πισω ...βεβαια οκ στις περιφερειες θα ειναι μονο 0,35 τις χιλιοις ε οκ φτανουν για το η τους συμπεθερους ,κοινως θαμ τα ξαναπληρωσουμε ,αφου τα πρωτα τα εφαγαν , και ποπιος μας λεει πως και αυτα δεν θα ξαναφαγωθουν.Στο μεταξυ αν κανουν τετοιο νομο πριν γινουν εκλογες ,και ερθουν τα πρωτα ραβασακια και καταλαβει ο κοσμος πως πχ για εμενα με μια γκαρσονιερα 29 τμ , και ενα σπιτι που νοικιααζω το πατρικο μου 56 και 70 ετων θα εχω 200 τωρα ενφια συν αλλα 110 , συνολο 310 ευρω , θα παρουν μαξιμουμ 18% αρα η θα τον αφησουν πισω για μετα τις εκλογες , η θα προκυρηξουν εκλογες αμεσως μετα τη διεθνη εκθεση , τετοιοι κλεφτες και απατεωνες ειναι και υπαρχουν ατομα και εδω μεσα που τους υποστηριζουν , ε βεβαια οι χασαπηδςε και οι φραπεδες δεν ειναι 2, ειναι πολλοι μα παρα πολλοι τελικα

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.397
Πόντοι
2.306
Και σε αυτό ποιός φταιει ρε? Ο Μητσοτάκης; Απορώ πώς εργάζεστε ή πως είστε στην οικονομία γενικότερα στη ζωή σας όταν δεν ξέρετε ούτε μάκρο ούτε μικρο οικονομία...

Αυτό είναι μακρο-οικονομία ΚΟΥΛΙΘΙΕ ;

HJzRD0jXQAAY4Bm.png

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.397
Πόντοι
2.306
Επιτρέπει η εφορία να της δώσεις λογαριασμό ρεβολουτ ; Είχα προσπαθήσει και δε γινόταν.

Ξεκάθαρη ευθύνη κυβέρνησης , να μας σπρώξει προς τις πουστροτραπεζες που μας βάζουν να πληρώνουμε για τους λογαριασμούς κάθε μήνα.
Το προσπαθεί εδώ και καιρό , το παρακάτω είναι φρέσκο αλλά και πάλι στο try είναι...
Αμφιβάλλω αν θα τους αφήσουν.

Το επόμενο στάδιο ανάπτυξης στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο αυτής της νέας φάσης ανάπτυξής της στη χώρα, η Revolut σχεδιάζει τη λειτουργία τοπικού υποκαταστήματος στην Ελλάδα, το οποίο θα επιτρέψει την παροχή ελληνικών IBAN, καθώς και μιας διευρυμένης γκάμας τοπικά προσαρμοσμένων τραπεζικών υπηρεσιών. Εξέλιξη που αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Revolut ως καθημερινού τραπεζικού συνεργάτη για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.502
Πόντοι
3.556
Το προσπαθεί εδώ και καιρό , το παρακάτω είναι φρέσκο αλλά και πάλι στο try είναι...
Αμφιβάλλω αν θα τους αφήσουν.

Το επόμενο στάδιο ανάπτυξης στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο αυτής της νέας φάσης ανάπτυξής της στη χώρα, η Revolut σχεδιάζει τη λειτουργία τοπικού υποκαταστήματος στην Ελλάδα, το οποίο θα επιτρέψει την παροχή ελληνικών IBAN, καθώς και μιας διευρυμένης γκάμας τοπικά προσαρμοσμένων τραπεζικών υπηρεσιών. Εξέλιξη που αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Revolut ως καθημερινού τραπεζικού συνεργάτη για ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Ναι γιατί η νέα δημοκρατία και τα πουστρακια που έχει για βουλευτές τα παίρνουν από το καρτέλ των τραπεζών.

Οποτε το δυσκολεύουν για να κλέβει η εθνική και η Γιούρομπανκ από τις προμήθειες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Ναι γιατί η νέα δημοκρατία και τα πουστρακια που έχει για βουλευτές τα παίρνουν από το καρτέλ των τραπεζών.

Οποτε το δυσκολεύουν για να κλέβει η εθνική και η Γιούρομπανκ από τις προμήθειες
Παλι πιωμενος είσαι

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories