Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 148K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 195 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    427

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.717
Πόντοι
16.235
Κάτσε, τώρα μπερδεύτηκα! Γιά την Λατινοπούλου νόμιζα ότι μιλάς! Γι'αυτήν ήταν το σχόλιό μου.
Mπερδευτηκα γιατί η Λατινοπουλου έχει ΗΔΗ κατέβει σε εκλογές ( έστω ευρωεκλογές) άρα τα χαρτιά της λογικά ήταν εντάξει.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.145
Πόντοι
456
Mπερδευτηκα γιατί η Λατινοπουλου έχει ΗΔΗ κατέβει σε εκλογές ( έστω ευρωεκλογές) άρα τα χαρτιά της λογικά ήταν εντάξει.
Έλα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εντάξει!!! Έλα που επωνύμως έχουν καταθέσει στην Δικαιοσύνη ότι χρησιμοποιήθηκε το όνομά τους με πλαστή υπογραφή!!!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.323
Πόντοι
6.256
OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.209
Πόντοι
9.345
Μια χαρά είναι η ΝΔ δυστυχώς μπροστά σε αυτά τα επικίνδυνα και σκουπίδια της αντιπολίτευσης... Και αυτό το βλέπει και ο κος Μαρινάκης, ότι δηλαδή ο Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όσο θέλει και για αυτό έχει χάσει τη ψυχραιμία του...

Δυστυχώς κάποιοι δεν έχετε καταλάβει απολύτως τίποτα από το 2015... Μακάρι να μην βγει ο Κουλης να βγει η ακυβερνησία να δείτε πώς θα κλαίτε
Ευτυχως που έχουμε ΝΔ και με ένα χιλιάρικο μισθό ο Έλληνας έχει να πληρώνει 700 νοίκι

Άμα βγει ο Τσίπρας το χειρότερο να κοιμάται με σλιπινγκ Μπακ στο παρκο

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.156
Πόντοι
7.046
Ευτυχως που έχουμε ΝΔ και με ένα χιλιάρικο μισθό ο Έλληνας έχει να πληρώνει 700 νοίκι

Μας έχει ΓΑΜΗΣΕΙ στη φορολογία, που παραμένει ακόμη η ίδια από εποχής μνημονίων, για να έχει υπερ-πλεόνασμα και να το σκορπά δεξιά και αριστερά στους κάθε λογής φοροφυγάδες με μορφή pass.

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.209
Πόντοι
9.345
Μας έχει ΓΑΜΗΣΕΙ στη φορολογία, που παραμένει ακόμη η ίδια από εποχής μνημονίων, για να έχει υπερ-πλεόνασμα και να το σκορπά δεξιά και αριστερά στους κάθε λογής φοροφυγάδες με μορφή pass.
Κάθε μέρα κοιμούνται και ξυπνούν με ένα νέο φόρο
:headbang:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Το δάχτυλο στην ΝΔ θα το κουνήσω στο θρεντ του μητσοτάκη

Όχι όπως εσύ που μπαίνεις στο θρεντ της κάρυ να κάνεις προπαγάνδα για τον σύριζα.

Αυτά που σου γράφω έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αν έχεις στοιχεία να τα διαψεύσεις αλλά δεν έχεις. Αν δεν θέλεις να γράφονται αυτά τα πράγματα σταμάτα να προπαγανδίζεις υπερ των ζαίων στο θρεντ της καρυστιανού.

Καμία επιτυχία δεν έχει η ΝΔ...αλλά και εσύ δεν γράφεις κάτι στο θρεντ της ΝΔ..όλο εδώ γυρνάς και προπαγανδίζεις.

Κάνε γαργάρα :coffee:
Εγω εδω μπηκα να γραψω για την καρυ.
Ποια στοιχεία εβαλες και έπρεπε να στα διαψευσω,ενα καρο ασυναρτησιες εγραψες που δεν έπρεπε καν να σχολιάσω,αλλα οταν άρχισα να λεω για τη νδ πρωτος τάχθηκες να την υπερασπιστείς ως αριστερος εσυ.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.323
Πόντοι
6.256
Εγω εδω μπηκα να γραψω για την καρυ.
Ποια στοιχεία εβαλες και έπρεπε να στα διαψευσω,ενα καρο ασυναρτησιες εγραψες που δεν έπρεπε καν να σχολιάσω,αλλα οταν άρχισα να λεω για τη νδ πρωτος τάχθηκες να την υπερασπιστείς ως αριστερος εσυ.
έχω ακούσει κάτι φήμες ότι ΔΕΝ είσαι ο ζαν ισχύουν? :coffee:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
έχω ακούσει κάτι φήμες ότι ΔΕΝ είσαι ο ζαν ισχύουν? :coffee:
Με τον συριζα αρεσει δεν σου αρεσει ο λαός εφαγε ψωμάκι κοινωνικα επιδοματα κατάργηση του 5ευρου στα νοσοκομεια,δωρεαν νοσοκομειακή περιθαλψη για ολους, μείωση των ασφαλιστικων εισφορών του 80% τωνελ επ κεα μέρισμα 13η συνταξη αυξηση τον κατώτατου για πρώτη φορα μετα απο 7 χρονια μειωσεων,φόρολογιση για πρώτη φορα του μαυρου και αδηλωτου χρηματος της λίστας λαγκαρντ,αποπληρωμή ολου του χρεους στο δντ το 2018, ξαναμπηκε η χωρα στις αγορες και αλλα πολλα που εκανε που θελω ωρα να τα αναλύσω.
Ο συριζα ηταν η καλύτερη κυβέρνηση μετα την μεταπολίτευση

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.323
Πόντοι
6.256
Με τον συριζα αρεσει δεν σου αρεσει ο λαός εφαγε ψωμάκι κοινωνικα επιδοματα κατάργηση του 5ευρου στα νοσοκομεια,δωρεαν νοσοκομειακή περιθαλψη για ολους, μείωση των ασφαλιστικων εισφορών του 80% τωνελ επ κεα μέρισμα 13η συνταξη αυξηση τον κατώτατου για πρώτη φορα μετα απο 7 χρονια μειωσεων,φόρολογιση για πρώτη φορα του μαυρου και αδηλωτου χρηματος της λίστας λαγκαρντ,αποπληρωμή ολου του χρεους στο δντ το 2018, ξαναμπηκε η χωρα στις αγορες και αλλα πολλα που εκανε που θελω ωρα να τα αναλύσω.
Ο συριζα ηταν η καλύτερη κυβέρνηση μετα την μεταπολίτευση
:jerking2::jerking2::jerking2::jerking2:

συνέχισε την προπαγάνδα να έχουμε κάτι να γελάμε

για κάθε μαλακία που θα γράφεις θα βάζω και έναν δικό μου να ψηφίζει Κο Κυριάκο να ξέρεις :coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.717
Πόντοι
16.235
Έλα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εντάξει!!! Έλα που επωνύμως έχουν καταθέσει στην Δικαιοσύνη ότι χρησιμοποιήθηκε το όνομά τους με πλαστή υπογραφή!!!
Κάτι είχα ακούσει όμως έμειναν εκεί όλα αυτά...δεν βλέπω να προχωράει η υπόθεση .

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.145
Πόντοι
456
Κάτι είχα ακούσει όμως έμειναν εκεί όλα αυτά...δεν βλέπω να προχωράει η υπόθεση .
Εξαρτάται από τον ανακριτή να ασκήσει δίωξη. Πάντως η υπόθεση δεν έχει μπεί στο αρχείο και ούτε μπορεί να μπεί!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.249
Πόντοι
2.636

Όποιος γνωρίζει βασικά οικονομικά καταλαβαίνει ότι δεν ευθύνεται ο χαζοΚούλης ή Τσίπρας ή ο Ανδρουλάκης ή ο οποιοσδήποτε για το ότι εγώ πχ παίρνω ένα χιλιάρικο* και το ενοίκιο είναι 700.
Είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ το πρόβλημα και έχει να κάνει με ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ και άλλα στοιχεία. Όποιος δεν το γνωρίζει απλά να ανοίξει δυο σαιτ ή να γράψει στο gemini "Για ποιο λόγο οι μισθοί στην Ελλάδα είναι τόσο χαμηλοί και τα ενοίκια τόσο ακριβά;"

Και αν υπάρχει κάποιος απατεώνας που θα υποσχεθεί χαμηλά ενοίκια και πλαφόν ψηφίστε τον να δείτε τα βασικά οικονομικά στη πράξη όπως δυστυχώς δεν είδαμε με Τσίπρα γιατί τελικά έκανε την κωλοτούμπα. Έπρεπε να μην την κάνει να βγαίναμε από το ευρώ να σας έβλεπα... Αλλά μην τα γράφω γιατί θα έρθει το άλλος (με ψευδώνυμο που ήδη το έχω ξεχάσει εν τω μεταξύ χαχα) και θα με βαφτίσει ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ...

*Πρωτίστως φταίω εγώ που ακόμα παίρνω ένα χιλιάριακο μάλλον και όχι κανένας άλλος.
Υ.Γ. Ποτέ στη ζωή μου δεν κατάλαβα πως επιβιώνουν άνθρωποι που δεν ξέρουν τα πολύ βασικά.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.323
Πόντοι
6.256
Όποιος γνωρίζει βασικά οικονομικά καταλαβαίνει ότι δεν ευθύνεται ο χαζοΚούλης ή Τσίπρας ή ο Ανδρουλάκης ή ο οποιοσδήποτε για το ότι εγώ πχ παίρνω ένα χιλιάρικο και το ενοίκιο είναι 700.
Είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ το πρόβλημα και έχει να κάνει με ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ και άλλα στοιχεία. Όποιος δεν το γνωρίζει απλά να ανοίξει δυο σαιτ ή να γράψει στο gemini "Για ποιο λόγο οι μισθοί στην Ελλάδα είναι τόσο χαμηλοί και τα ενοίκια τόσο ακριβά;"

Και αν υπάρχει κάποιος απατεώνας που θα υποσχεθεί χαμηλά ενοίκια και πλαφόν ψηφίστε τον να δείτε τα βασικά οικονομικά στη πράξη όπως δυστυχώς δεν είδαμε με Τσίπρα γιατί τελικά έκανε την κωλοτούμπα. Έπρεπε να μην την κάνει να βγαίναμε από το ευρώ να σας έβλεπα... Αλλά μην τα γράφω γιατί θα έρθει το άλλο το μουνόπανο (με ψευδώνυμο που ήδη το έχω ξεχάσει εν τω μεταξύ χαχα) και θα με βαφτίσει ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ...

Υ.Γ. Ποτέ στη ζωή μου δεν κατάλαβα πως επιβιώνουν άνθρωποι που δεν ξέρουν τα πολύ βασικά.
Σε άλλες χώρες έχουν πάρει μέτρα κατά του προβλήματος της στέγασης...δεν το έχουν λύσει ούτε λύνεται με ένα νόμο και ένα άρθρο

αλλά μερικές πιθανές λύσεις που ο χαζοΚούλης δεν θέλει να δοκιμάσει επειδή δεν τον συμφέρει αυτόν και τα φιλαράκια του όπως μείωση φορολογίας και κίνητρα για τους ενοικιαστές και τους ιδιοκτήτες...απαγόρευση των βραχυχρόνιων σε καθαρά οικιστικές περιοχές και νομοθετικές ρυθμίσεις για να μην μπορούν οι τράπεζες και τα funds να βιάζουν το κουφάρι του κάθε κακομοίρη που θα χάσει το σπίτι του.

Φυσικά το πιο δύσκολο είναι να βάλει μυαλό στο μέσο χωριατομουνόπανο που προσπαθεί να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί από ένα χρέπι που έτυχε να του αφήσει ο μπάρμπας του.

Απόδειξη για το παραπάνω ότι όταν βγήκαν οι προυποθέσεις για το "σπίτι μου 2" οι τιμές τυχαία άνεβηκαν όλες στο όριο....

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.540
Πόντοι
10.131
Όποιος γνωρίζει βασικά οικονομικά καταλαβαίνει ότι δεν ευθύνεται ο χαζοΚούλης ή Τσίπρας ή ο Ανδρουλάκης ή ο οποιοσδήποτε για το ότι εγώ πχ παίρνω ένα χιλιάρικο* και το ενοίκιο είναι 700.

Και αν υπάρχει κάποιος απατεώνας που θα υποσχεθεί χαμηλά ενοίκια και πλαφόν ψηφίστε τον να δείτε τα βασικά οικονομικά στη πράξη όπως δυστυχώς δεν είδαμε με Τσίπρα γιατί τελικά έκανε την κωλοτούμπα. Έπρεπε να μην την κάνει να βγαίναμε από το ευρώ να σας έβλεπα... Αλλά μην τα γράφω γιατί θα έρθει το άλλος (με ψευδώνυμο που ήδη το έχω ξεχάσει εν τω μεταξύ χαχα) και θα με βαφτίσει ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ...

*Πρωτίστως φταίω εγώ που ακόμα παίρνω ένα χιλιάριακο μάλλον και όχι κανένας άλλος.
Επίσης το προβλημα με τα υψηλά ενοίκια δεν ειναι μονο ελληνικο αλλα και ευρωπαικο απλος εξω οι μισθοί ειναι μεγαλύτεροι και δεν ειναι τοσο έντονο οπως εδω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.249
Πόντοι
2.636
Σε άλλες χώρες έχουν πάρει μέτρα κατά του προβλήματος της στέγασης...δεν το έχουν λύσει ούτε λύνεται με ένα νόμο και ένα άρθρο

αλλά μερικές πιθανές λύσεις που ο χαζοΚούλης δεν θέλει να δοκιμάσει επειδή δεν τον συμφέρει αυτόν και τα φιλαράκια του όπως μείωση φορολογίας και κίνητρα για τους ενοικιαστές και τους ιδιοκτήτες...απαγόρευση των βραχυχρόνιων σε καθαρά οικιστικές περιοχές και νομοθετικές ρυθμίσεις για να μην μπορούν οι τράπεζες και τα funds να βιάζουν το κουφάρι του κάθε κακομοίρη που θα χάσει το σπίτι του.

Φυσικά το πιο δύσκολο είναι να βάλει μυαλό στο μέσο χωριατομουνόπανο που προσπαθεί να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί από ένα χρέπι που έτυχε να του αφήσει ο μπάρμπας του.

Απόδειξη για το παραπάνω ότι όταν βγήκαν οι προυποθέσεις για το "σπίτι μου 2" οι τιμές τυχαία άνεβηκαν όλες στο όριο....

Επίσης το προβλημα με τα υψηλά ενοίκια δεν ειναι μονο ελληνικο αλλα και ευρωπαικο απλος εξω οι μισθοί ειναι μεγαλύτεροι και δεν ειναι τοσο έντονο οπως εδω.

Ο φίλος @Anemodoura απαντάει πολύ σωστά. Δεν το λύσανε οι άλλες χώρες ακριβώς. Αν γνωρίζεις αγγλικά και διαβάσεις τα ξένα sites το βασικό πρόβλημα ακόμ ακαι στις ΗΠΑ είναι οι πολύ υψηλές τιμές στα ακίνητα και τα ενοίκια.
Το ότι η Κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει πολλά ακόμα σε ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ναι θα έπερεπε να έχει πιο στοχοποιημένη στεγαστική πολιτική- αλλά δεν μπορεί να κάνει εύκολα παρεμβατισμό και αυτό χαζοεπιχείρημα με τα funds που κυνηγάνε τους καημένους τους οφειλέτες ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.

Είναι βασικά οικονομικά αυτά, όταν πάιρνεις δάνειο δεν είναι δικό σου το σπίτι είναι της τράπεζας. Εγώ γιατί δεν πήρα ποτέ; Γιατί ξέρω ότι δεν θα το έχω εξασφαλισμένο - αντιθέτως η πολιτεία με τιμώρησε εμένα και επιβράβευσε ατυχήσαντες με κωλο νόμους τυπου Κατσέλη...

Είναι όλοι αυτοί για τους οποίους πληρώνουμε εμείς τα διάφορα "ρυθμιζόμενα χρέη" στους λογαριασμούς... Λαμόγια του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ".

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.209
Πόντοι
9.345

παντως εκτος απο τον Γιανη και τον Σοιμπλε, προσφατα μαθαμε οτι και ο Επσταιν δηλωσε οτι το ευρω ηταν κακο για την Ελλαδα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.249
Πόντοι
2.636
παντως εκτος απο τον Γιανη και τον Σοιμπλε, προσφατα μαθαμε οτι και ο Επσταιν δηλωσε οτι το ευρω ηταν κακο για την Ελλαδα
Ο Επσταειν πώς λέγεται αυτός ο λεγκένης είναι η χαρά των ψεκ. Άσχετο αλλά μου ήρθε.

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.121
Πόντοι
48.917
Ο φίλος @Anemodoura απαντάει πολύ σωστά. Δεν το λύσανε οι άλλες χώρες ακριβώς. Αν γνωρίζεις αγγλικά και διαβάσεις τα ξένα sites το βασικό πρόβλημα ακόμ ακαι στις ΗΠΑ είναι οι πολύ υψηλές τιμές στα ακίνητα και τα ενοίκια.
Το ότι η Κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει πολλά ακόμα σε ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ναι θα έπερεπε να έχει πιο στοχοποιημένη στεγαστική πολιτική- αλλά δεν μπορεί να κάνει εύκολα παρεμβατισμό και αυτό χαζοεπιχείρημα με τα funds που κυνηγάνε τους καημένους τους οφειλέτες ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.

Είναι βασικά οικονομικά αυτά, όταν πάιρνεις δάνειο δεν είναι δικό σου το σπίτι είναι της τράπεζας. Εγώ γιατί δεν πήρα ποτέ; Γιατί ξέρω ότι δεν θα το έχω εξασφαλισμένο - αντιθέτως η πολιτεία με τιμώρησε εμένα και επιβράβευσε ατυχήσαντες με κωλο νόμους τυπου Κατσέλη...

Είναι όλοι αυτοί για τους οποίους πληρώνουμε εμείς τα διάφορα "ρυθμιζόμενα χρέη" στους λογαριασμούς... Λαμόγια του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ".
Εισαι λάθος
Αν κ δεν εχω παρει δάνειο για πρώτη κατοικία ''εχεις άδικο
Πρώτον διοτι δεν σε εχει πείραξε που σώσαμε τραπεζίτες κ σε πείραξε που θα σωζαμε πρωτη κατοικία σπο φτωχούς

Κ.δευρερον κ ποιο σημαντικό οτι όταν το 95%των Ελλήνων πηρε δαβειο για πρώτη κατοικία 80' 90' 00' ισχύει έμμεσα βάσει νομοθεσίας η προστασία πρώτης κατοικίας
Άρα ήξεραν οι τραπεζίτες όταν έδιναν δάνεια οτι μπορεί να χαζού τα λεφτά τους
Δυστυχώς μονομερώς άλλαξαν οι όροι κ νόμοι ομως πχ όταν υπογράφτηκαν οι δανειακές συμβάσεις υπήρχαν άλλοι κανόνες

Από του 100 που πήραν δάνειο αντε οι δεκα να εινσι μπατακτσηδες ενώ οι υπόλοιποι οχι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.249
Πόντοι
2.636
Εισαι λάθος
Αν κ δεν εχω παρει δάνειο για πρώτη κατοικία ''εχεις άδικο
Πρώτον διοτι δεν σε εχει πείραξε που σώσαμε τραπεζίτες κ σε πείραξε που θα σωζαμε πρωτη κατοικία σπο φτωχούς

Κ.δευρερον κ ποιο σημαντικό οτι όταν το 95%των Ελλήνων πηρε δαβειο για πρώτη κατοικία 80' 90' 00' ισχύει έμμεσα βάσει νομοθεσίας η προστασία πρώτης κατοικίας
Άρα ήξεραν οι τραπεζίτες όταν έδιναν δάνεια οτι μπορεί να χαζού τα λεφτά τους
Δυστυχώς μονομερώς άλλαξαν οι όροι κ νόμοι ομως πχ όταν υπογράφτηκαν οι δανειακές συμβάσεις υπήρχαν άλλοι κανόνες

Από του 100 που πήραν δάνειο αντε οι δεκα να εινσι μπατακτσηδες ενώ οι υπόλοιποι οχι
Αυτοί που δεν είναι μπατακτστήδες δεν τους πήδηξαν οι τράπεζες. Τους δώσανε περιθώριο ακόμα και με λίγα ευρώ να αποπληρώνουν. Έχω τέτοιους σε φιλικό κύκλο.

Αλλά και πάλι ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΑ οικονομικά δυστυχώς τα μαθηματικά είναι αμείλικτα. Τ αλένε οι όροι ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν. Όταν πάιρνεις δάνειο είναι ένδεχόμενο κι αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom