Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    423

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.049
Πόντοι
456
Την ταμπέλα μονος σου την εβαλες ολοι σου φτάινε δεν ανήκεις πουθενα οπότε ας ελπισουμε να μην ψηφίσεις κιολας αλλα και στις προηγούμενες εκλογες δεν ψήφισες με τα λεγόμενα σου
Γιατί βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν ἐγραψα;
Από αυτό που έγραψα: "Πού ξέρεις τι ψηφίζω, γιά να με τσουβαλιάσεις σε ένα "πολιτικό μαντρί". Σε πληροφορώ, λοιπόν, ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ", πράσινο, μπλέ, κόκκινο, ρόζ, μαύρο, οπότε μπορώ και κρίνω αμερόληπτα. Ο.Κ.;" συμπεραίνεις ότι δεν ψήφισα; Σε παρακαλώ , μη με απασχολείς άλλο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Γιατί βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν ἐγραψα;
Από αυτό που έγραψα: "Πού ξέρεις τι ψηφίζω, γιά να με τσουβαλιάσεις σε ένα "πολιτικό μαντρί". Σε πληροφορώ, λοιπόν, ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ", πράσινο, μπλέ, κόκκινο, ρόζ, μαύρο, οπότε μπορώ και κρίνω αμερόληπτα. Ο.Κ.;" συμπεραίνεις ότι δεν ψήφισα; Σε παρακαλώ , μη με απασχολείς άλλο.
Ναι αλλα να κανεις κριτικη και ειδικα στον συριζα ξέρεις....
Τελος παντων αποφεύγεις την συζητηση....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
πλησιάζουν οι εκλογές και έχουν βγει όλα τα λαμπραντόρ να στηρίξουν την φωλιά

και ποιος ξέρει

μπορεί να γίνει καμιά τρέλα και να ξανά βγει ο μπαμπάς τους και να μοιράσει επίδομα τεμπέλιδων μεγαλύτερο από τον βασικό μισθό όπως είχε γίνει τότε

για κάτι τέτοια ζει και αναπνέει ο ζάναρος :rockon:
Επιδόματα τεμπελιδων λες τα μερίσματα τα κεα και οτι εχει να κανει με κοινωνική πολιτική..
Απο ποτε εσυ εισαι αριστερος που το καυχιεσαι κιολας?
Ο συριζα εφαρμοσε κοινωνικη πολιτικη για πρωτη φορα στην ελληνικη ιστορια απο την μεταπολίτευση

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.516
Πόντοι
5.506
Επιδόματα τεμπελιδων λες τα μερίσματα τα κεα και οτι εχει να κανει με κοινωνική πολιτική..
Ο συριζα εφαρμοσε κοινωνικη πολιτικη για πρωτη φορα στην ελληνικη ιστορια απο την μεταπολίτευση
Και για να "δικαιούσαι" τα κεα σκαρφιστηκες και τη μπιζνα με την κατάμαυρη καντίνα χωρίς ταμειακή μηχανή και έναρξη...... και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος, γειασαν του μάγκα του ριζοσπαστικού αριστερούλη με τη καταδεξια τσέπη.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
τότε τ 2016 είχαμε τυπάδες που το επίδομα ανεργίας, τα επιδόματα για τα παιδιά και την θέρμανση μαζί με άλλα 1-2 βοηθήματα

τους έβγαιναν περισσότερα λεφτά από τον βασικό μισθό...και έλεγαν "μαλάκας είμαι να δουλέψω??? αν θες πάρε με τελείως μαύρα να μην χάσω τα επιδόματα"

φοβερή κοινωνική πολιτική....να παίρνει περισσότερα αυτός που ξύνει το παπάρι του από αυτόν που δουλεύει....και να ζητάει όλα μαύρα για να δηλώνει φτωχός...ενώ καθαρίζει περισσότερα λεφτά από τα παιδάκια που πάνε και δουλεύουν και τους γαμάνε τα πέταλα για τον βασικό....

ο σύριζα υπερφορολόγησε τις ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΕΣ επιχειρήσεις....έκανε δωράκια στους εφοπλιστές και τους πετρελαιάδες....προσπάθησε να εξαγοράσει το δικό του μέσο προπαγάνδας....και επί των ημερών του η οικονομία ήταν πιο πάτος και από πάτο....δεν υπήρχαν ούτε δουλειές ούτε λεφτά στην αγορά ούτε τίποτα...

επίσης ποια κοινωνική πολιτική ρε τυρόγαλο? με τους ηλ. πλειστηριασμούς, τα χημικά στα γεροντάκια στο σύνταγμα???

αλλά αν θες κάτι για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία...αυτό ήταν ο υπο κατώτατος μισθός :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.049
Πόντοι
456
Ναι αλλα να κανεις κριτικη και ειδικα στον συριζα ξέρεις....
Τελος παντων αποφεύγεις την συζητηση....

Θεωριες χωρίς αρχη τελος και βαση.
Αν δηλώνεις αναρχικος θα το σεβαστό το στυλ σου αλλα αν δεν δηλωνεις αναρχικος τοτε εισαι ο κλασσικος ισοπεδωτικος τύπος.
Αρεσει δεν αρέσει το καθε κομμα πρέπει να εχει χωρο. πολλα κομματα για να αποφυγουν τον χωρο βαφτιστικαν κεντρωα με λιγα λογια ουδέτερα και το ξερεις οτι δεν ειχαν κανενα μελλον στη πολιτική σκηνη οχι μονο ελλαδα αλλα και εξωτερικό.
Εδω μιλαμε για ιδεολογιες και πολιτικες κατευθυνσεις κόμμα χωρις αυτα τα δυο δεν ειναι κομμα απλα ειναι ομαδα αμπελοφιλοσοφων που ο καθενας λεει το μακρι και το κοντο του.
Καθε νεο κομμα που βγαινει στο προσκήνιο το πρώτο που ζητανε οι πολίτες σε ποιον χωρο ανήκει.
Οι χώροι οι πολιτικοί διαμορφώθηκαν βαση των συνθηκων και των συγκυριών σε κομμουνιστικά κοινωνικα αριστερά και συντηρητικα πατριωτικά δεξια.
Ο καπιταλισμός που λες ειναι οικονομικο μοντελο οχι πολιτικος χωρος.
Άκουσε ρε ψευδόμενο ΣΥΡΙΖΟαπολεφάδι του 3%, που επιχειρείς να με κάνεις "δηλωσία" και μου ζητάς "πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων", αλλά εξεγείρεσαι όταν μιλήσουμε για την βρώμα του κομμουνιστικού κινήματος: Αυτά που γράφω και παραθέτω γιά την προέλευση των Κ.Κ. δεν είναι ούτε θεωρίες και έχουν ιστορική βάση και είναι στοιχειοθετημένα, όπως και τα εγκλήματα της Αριστεράς στήν Ελλάδα. Μη μου πρήζεις τ' αρχίδια λοιπόν ινστρουχτοράκο της φακής, και μη μου ξαναγράψεις, παραποιώντας τα λόγια μου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
τότε τ 2016 είχαμε τυπάδες που το επίδομα ανεργίας, τα επιδόματα για τα παιδιά και την θέρμανση μαζί με άλλα 1-2 βοηθήματα

τους έβγαιναν περισσότερα λεφτά από τον βασικό μισθό...και έλεγαν "μαλάκας είμαι να δουλέψω??? αν θες πάρε με τελείως μαύρα να μην χάσω τα επιδόματα"

φοβερή κοινωνική πολιτική....να παίρνει περισσότερα αυτός που ξύνει το παπάρι του από αυτόν που δουλεύει....και να ζητάει όλα μαύρα για να δηλώνει φτωχός...ενώ καθαρίζει περισσότερα λεφτά από τα παιδάκια που πάνε και δουλεύουν και τους γαμάνε τα πέταλα για τον βασικό....

ο σύριζα υπερφορολόγησε τις ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΕΣ επιχειρήσεις....έκανε δωράκια στους εφοπλιστές και τους πετρελαιάδες....προσπάθησε να εξαγοράσει το δικό του μέσο προπαγάνδας....και επί των ημερών του η οικονομία ήταν πιο πάτος και από πάτο....δεν υπήρχαν ούτε δουλειές ούτε λεφτά στην αγορά ούτε τίποτα...

επίσης ποια κοινωνική πολιτική ρε τυρόγαλο? με τους ηλ. πλειστηριασμούς, τα χημικά στα γεροντάκια στο σύνταγμα?
αλλά αν θες κάτι για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία...αυτό ήταν ο υπο κατώτατος μισθός :2funny:
Η νδ υπερφορολογησε τις ατομικες και μικρες επιχειρησεις και μεσα σε ενα χρονο εκλεισε το 25%
Τεκμαρτοι φόροι και και 3ετιες εβαλαν οριστικο λουκέτο στις επιχειρήσεις
Κοινωνικη πολιτικη είναι να δεινει στους ασθενεστερους και να μειωνει τη ψαλιδα,απλα σε καποιους σαν εσενα αρεσει να βλέπει φτώχεια και δυστυχία γυρω του

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
637
Πόντοι
81
ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ συγκρινουμε πατο με αποπατο και σκατα με αποσκατα
Ειναι πραγματικο ρεκορ το πως καταντησαν την χωρα, οποιος ταξιδευει μπορει να το αντιληφθει ευκολα
Ειμαι σιγουρος οτι το κομμα της Καρυστιανου θα τα παει καλυτερα απο τους επαγγελματιες λωποδυτες που εφεραν την Ελλαδα στον πατο της Ευρωπης

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Άκουσε ρε ψευδόμενο ΣΥΡΙΖΟαπολεφάδι του 3%, που επιχειρείς να με κάνεις "δηλωσία" και μου ζητάς "πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων", αλλά εξεγείρεσαι όταν μιλήσουμε για την βρώμα του κομμουνιστικού κινήματος: Αυτά που γράφω και παραθέτω γιά την προέλευση των Κ.Κ. δεν είναι ούτε θεωρίες και έχουν ιστορική βάση και είναι στοιχειοθετημένα, όπως και τα εγκλήματα της Αριστεράς στήν Ελλάδα. Μη μου πρήζεις τ' αρχίδια λοιπόν ινστρουχτοράκο της φακής, και μη μου ξαναγράψεις, παραποιώντας τα λόγια μου.
Εισαι καραδεξιος και ακροδεξιος τυπε αρεσει δεν αρεσει και ασε τα ψοφια να μας το παιζεις εδω μεσα ουδέτερος
Δεν εχεις ουτε τα κότσια να πεις τι ψηφιζες και θα κανω τωρα με σενα σοβαρο διάλογο,που μπέρδεψες τον καπιταλισμο με τα πολιτικα μοντέλα

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.049
Πόντοι
456
Εισαι καραδεξιος και ακροδεξιος τυπε αρεσει δεν αρεσει και ασε τα ψοφια να μας το παιζεις εδω μεσα ουδέτερος
Δεν εχεις ουτε τα κότσια να πεις τι ψηφιζες και θα κανω τωρα με σενα σοβαρο διάλογο,που μπέρδεψες τον καπιταλισμο με τα πολιτικα μοντέλα
Θα σε προτείνω να εργαστείς στην υπηρεσία απονομής πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων.
Τελικά εάν επικρατούσαν οι Αριστεροί στην Ελλάδα δεν θα είχαμε Μακρονήσους, αλλά ολόκληρα Γκουλάγκ γιά τους διαφωνούντες και τους μη αποδεχόμενους την Δικτατορία του προλεταριάτου. Ούστ, φασισταριά, που προσπαθείτε να ταμπελώσετε τον καθένα.
"μπέρδεψες τον καπιταλισμο με τα πολιτικα μοντέλα". : Συγγνώμη σύντροφε! Μη με καταγγείλεις γιά ρεφορμιστή στο Κόμμα! :jerking:

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.131
Πόντοι
6.256
Η νδ υπερφορολογησε τις ατομικες και μικρες επιχειρησεις και μεσα σε ενα χρονο εκλεισε το 25%
Τεκμαρτοι φόροι και και 3ετιες εβαλαν οριστικο λουκέτο στις επιχειρήσεις
Κοινωνικη πολιτικη είναι να δεινει στους ασθενεστερους και να μειωνει τη ψαλιδα,απλα σε καποιους σαν εσενα αρεσει να βλέπει φτώχεια και δυστυχία γυρω του
καλά ζαν πες το ποίημα αν και δεν σε βλέπω να βολεύεσαι

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.388
Πόντοι
3.836
Εδώ…ο έλληνας έχει το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

Ψηφίζει την οικογένεια που γαμαει τον ίδιο,την γυναίκα του και τα παιδιά του.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.948
Πόντοι
2.306
ΠΟΝΟΣ :helpplea:

Θα έχει πάει στο 17% ο Κούλης και η μαφία του :headbang2:

Πρώτο Θέμα - .png

Linxare