Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 148K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 195 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    427

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.368
Πόντοι
786
Τελικά βέβαια έκανε ότι κάνουν όλοι...έθεσε μερικά γενικά θέματα που ακούγονται ωραία και μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα είναι για κουτσομπολιό θεωρώ
δεν μου άρεσε το ύφος της: θυμός, νεύρα, τσιριχτή - εριστική φωνή
εγώ θέλω σιγουριά, ελπίδα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.324
Πόντοι
6.256
τελικα γουσταρεις καρυ ή οχι; πως κρινεις την ομιλιας της; ακουσες κατι για λυσεις; και πως θα κανει οτι προτασει;
Αληθεια τι προτασει; πιο ειναι το κυριο για αυτην.

Κανονικα επρεπε να γραψω για αυτους, αλλα ειναι κομμα προσωπικου χαρακτηρα
μου αρέσει η κάρυ σαν άνθρωπος και σαν φιγούρα....και μου αρέσει ότι έχει καθαρά κίνητρα.

Δεν μου αρέσει όπως το βλέπω να προχωρά το κόμμα που πάει να φτιάξει...δεν μου αρέσει που βάζει μέσα άτομα που φαίνεται να κινούνται από συμφέροντα της Ρωσίας

δεν μου αρέσει που είχε υποσχεθεί αναλυτικές λύσεις σε θέματα και τελικά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει τίποτα.

Θα ήταν καλό να μπει στη βουλή για την πολυφωνία και μόνο....μεγαλύτερη αξία θα έχει από κόμματα όπως η Νίκη που μπήκαν και άρχισαν να τρώνε με τις κουτάλες χωρίς να ξανά μιλήσουν ποτέ.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.324
Πόντοι
6.256
αυτός παίρνει 8.000 το μήνα στην γερμανία,
δεν τον χαλάει, θα πάρει και κάνα ακόμη φθηνό σπίτι στην ελλάδα να φέρνει τις πολωνέζες χανούμισες του
Γιατί μήπως θα αποφασίσει αυτός?

Το θέμα είναι να μην μας περνάνε για ιθαγενείς...

Το έχω ξανά γράψει...θα έπρεπε όλα τα κόμματα να καταθέτουν πριν τις εκλογές αναλυτικό πρόγραμμα με τις λύσεις και πως θα τις εφαρμόσουν για να μπορεί να τις εξετάσει ο πολίτης και οι πιο ειδικοί και να γίνει δημόσια διαβούλευση.

Προφανώς όχι τα θέματα εθνικής ασφάλειας...αλλά για τα οικονομικά και τα νομοθετικά, φορολογικά κτλπ....είναι μια χαρά άμεση δημοκρατία.
δεν μου άρεσε το ύφος της: θυμός, νεύρα, τσιριχτή - εριστική φωνή
εγώ θέλω σιγουριά, ελπίδα
Θυμός νεύρα και τσιριχτή φωνή....ο Άδωνης εμπνέει σιγουριά?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.368
Πόντοι
786
Θυμός νεύρα και τσιριχτή φωνή....ο Άδωνης εμπνέει σιγουριά?
ο γεωργιάδης δεν είναι υποψήφιος αρχηγός κόμματος και υποψήφιος πρωθυπουργός.
απαιτείται και μία σοβαρότητα

προτιμώ πιερακάκη ή έστω χατζηδάκη

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.324
Πόντοι
6.256

Ο Γεωργιάδης εκτός του ότι κινεί περισσότερα νήματα από όσα θα κινήσει ποτέ η κάρυ...

είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με άμεση επιρροή στον ΠΘ

ο χατζηδάκης δεν κάνει ούτε για λάτζα σε φαστφουντάδικο

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.335
Πόντοι
2.606
μου αρέσει η κάρυ σαν άνθρωπος και σαν φιγούρα....και μου αρέσει ότι έχει καθαρά κίνητρα.

Δεν μου αρέσει όπως το βλέπω να προχωρά το κόμμα που πάει να φτιάξει...δεν μου αρέσει που βάζει μέσα άτομα που φαίνεται να κινούνται από συμφέροντα της Ρωσίας

δεν μου αρέσει που είχε υποσχεθεί αναλυτικές λύσεις σε θέματα και τελικά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει τίποτα.

Θα ήταν καλό να μπει στη βουλή για την πολυφωνία και μόνο....μεγαλύτερη αξία θα έχει από κόμματα όπως η Νίκη που μπήκαν και άρχισαν να τρώνε με τις κουτάλες χωρίς να ξανά μιλήσουν ποτέ.
Ρωσικά ξεκίνησες να μαθαίνεις να συνεννοεισαι με τους άλλους ψεκασμενους;:coffee:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.256
Πόντοι
3.556
αυτός παίρνει 8.000 το μήνα στην γερμανία,
δεν τον χαλάει, θα πάρει και κάνα ακόμη φθηνό σπίτι στην ελλάδα να φέρνει τις πολωνέζες χανούμισες του

Αυτό ειναι το θέμα ότι 8000 ευρω τωρα ειναι τόσο πληθωρισμένα που δεν αντιστοιχούν καν στα 6000 επι Σόιμπλε.Ο πληθωρισμός βοηθάει τη γρήγορη εξόφληση του ελληνικού χρέους αφού δανείστηκες σε σκληρό ευρώ σοιμπλίσιο και ξεπληρώνεις σε πληθωρισμένο χαμηλοτερης αξίας.Ανεβάζει ομως υπερβολικά τα κόστη ταξιδιών,σπονσορινγκ κτλ.Συν τεράστιες δυσχέρειες μετακινησεων λόγω πολέμου.Ο πληθωρισμός εχει άμεση σχέση με τον πόλεμο δημιουργείται εξαιτίας του πολέμου με όλα τα επακόλουθα.
Ένα κόμμα που να βγει ανοιχτά είμαστε κατα του πολέμου διότι προτιμούμε αντιπληθωριστικη πολιτική δε θα βρεις.Αμα θες ομως να πέσει ο Μητσοτάκης πρέπει να σταματήσεις τον πληθωρισμό.Οσο καλπάζει ο πληθωρισμός και πέφτουν οι επιδοτήσεις και τα πακέτα ο Μητσοτάκης γαμει και δέρνει.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.324
Πόντοι
6.256
Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Ζαν....πιες το μπιμπερό σου και άσε την ζαίηκη προπαγάνδα σε εμένα

γιατί αυτά τα 37 δις τα έφτιαξε από την υπερφορολόγηση και την καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων....στους φίλους τους εφοπλιστές έβαλε προαιρετικό φόρο.

η πολιτική που εφαρμόστηκε είναι ότι προσπάθησαν να φτιάξουν κομματικό στρατό από τεμπελχανάδες, άεργους και επιδοματάκιδες
Υπερφορολογηση των μικρομεσαιων επιχειρησεων???
Για πες μου ποιος εβαλε το τεκμαρτό εισοδημα στους ελ επ και απο 650 το επιτιδευμα πηγε ο τεκμαρτος ανα 3ετια πανω απο 3000 ετησιως ο φορος
Για πες μου μεσα σε ενα χρονο εχει ξανακλείσει ποτε στην ελληνικη ιστορία το 25% των ατομικων επιχειρησεων??
Επισης δες τα χρεη στην εφορία που έχουν φτασει και θα μπορεσει ποτε να τα παρει πισω?
Αν εφτιαχναν κομματικο στρατο και ολες αυτες τις ασυναρτησιες που λες ακομα θα ειχαμε συριζα στην εξουσια και οχι νδ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.254
Πόντοι
3.556
Υπερφορολογηση των μικρομεσαιων επιχειρησεων???
Για πες μου ποιος εβαλε το τεκμαρτό εισοδημα στους ελ επ και απο 650 το επιτιδευμα πηγε ο τεκμαρτος ανα 3ετια πανω απο 3000 ετησιως ο φορος
Για πες μου μεσα σε ενα χρονο εχει ξανακλείσει ποτε στην ελληνικη ιστορία το 25% των ατομικων επιχειρησεων??
Επισης δες τα χρεη στην εφορία που έχουν φτασει και θα μπορεσει ποτε να τα παρει πισω?
Αν εφτιαχναν κομματικο στρατο και ολες αυτες τις ασυναρτησιες που λες ακομα θα ειχαμε συριζα στην εξουσια και οχι νδ
Μεστός ο λόγος σου και καθαρά τα επιχειρήματα σου. Αλλά κοιμούνται βλέπεις οι δεξιοι

Δεν έχουν βγει εκτός Ελλάδος , να πάνε πχ κάνα Κοσιτσε, κάνα Μπρνο να δουν πόσο πίσω έχουμε μείνει

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.335
Πόντοι
2.606
θα μας φέρουν τίποτα ρωσσίδες μουνάρες τουλάχιστον?
Εννοείται τυπε
2515.jpg

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.131
Πόντοι
48.917

Xaτζηδακης ειναι ξ μεγαλύτερη λέρα της νδ
Ύπουλη κ υποχθόνια πολιτικη ποινή που εχει φάει περισσότερα κ απο τσοχατζοπουλο

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.506
Πόντοι
6.795
Xaτζηδακης ειναι ξ μεγαλύτερη λέρα της νδ
Ύπουλη κ υποχθόνια πολιτικη ποινή που εχει φάει περισσότερα κ απο τσοχατζοπουλο
λίγες φάπες έφαγε αυτός
είναι και τάπα, τις γλίτωνε τις γερές.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.687
Πόντοι
3.846

Συνημμένα

• alex γύρνα πίσω σε χρειάζεται η παράταξη....jpg
    alex γύρνα πίσω σε χρειάζεται η παράταξη....jpg
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 10

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.473
Πόντοι
736
Γιατί ρε μαν πέφτεις στην παγίδα της προπαγάνδας του συστήματος. Αυτή είναι μια από εμάς, ένας απλός πολίτης που αποφάσισε να διεκδικήσει αυτό που μέχρι τώρα ήταν μόνο για τα πολιτικά τζάκια και τους διεφθαρμενους γλυφτες των.κομματων όπως πχ Άδωνις Γεωργιάδης

Διάβασε λίγο αυτό που έγραψες αν θέλεις.

Τι 'ρύθμιση΄ κι αυτή, όποια γνώμη δεν εξυπηρετεί κάποιο αφήγημα που μας αρέσει να είναι 'κατευθυνόμενη΄κλπ.
Μάτια έχεις και βλέπεις, ελπίζω. Αν δε βλέπεις κάτι από αυτά που λέω δεν πειράζει, είναι επικοδομητικό πράγμα η διαφωνία.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.473
Πόντοι
736
Τώρα αυτό που γράφεις για τα χαιλίκια είναι σοβαρό και το σημαντικό δηλαδή?

Θα της κάνεις κουμάντο στα δικά της λεφτά δηλαδή? Γιατί μέχρι στιγμής οι άλλοι οι "σοβαροί" της πολιτικής κάνουν χαιλίκια με τα δικά σου τα λεφτά....να φέρω 1-2 παραδείγματα? ο βενιζέλος που κυκλοφορούσε με αμάξι 800 χιλιάδων λες και είναι ο εμίρης του κατάρ??? ο καμμένος που πήγε αμερική και έτρωγε ριμπάι 1000 ευρώ το γραμμάριο από τους φόρους σου??? τα έξοδα για χαλιά 100 χιλιάδων ευρώ σε υπουργούς???

Τώρα σοβαρά θες να πιάσεις το θέμα του μεγαλείου και του μικροαστικού??? που ο κάθε βουλευτής όλα τα χρόνια από το χουριό του ξαφνικά βρίσκεται με σοφέρ πληρωμένο από εμάς?

Τελικά βέβαια έκανε ότι κάνουν όλοι...έθεσε μερικά γενικά θέματα που ακούγονται ωραία και μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα είναι για κουτσομπολιό θεωρώ

Δεν εξιδανίκευσα τον Βενιζέλο ή τον Καμμένο πάντως.

Επειδή ήδη χρυσοπληρώνουμε τελειωμένα καθάρματα λαμόγια δηλαδή, πρέπει να φορτωθούμε κι άλλα?

Αυτό που αναφέρω για τα χαϊλίκια ναι είναι σημαντικό φίλε μου, γιατι εδώ δεν βλέπεις έναν σοβαρό άνθρωπο που παλεύει για τα ιδανίκα που πουλάει. Βλέπεις έναν άνθρωπο που θελει η πουτανα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.
Η σοσιοπάθεια διαγράφεται στο βλέμμα της αν προσέξεις, η αλαζονεία της έκανε πέρα όλους αυτούς με τους οποιους αρχικά συμπορευόταν, δεν έχει απολύτως τίποτα ουσιώδες να πει, και απλά καυλώνει με την κάμερα.
Κι αυτό είναι εμφανές πως το χρησιμοποιούν οι όποιοι εντολείς της μιας και είναι ένα εύκολα χειραγωγήσιμο φερέφωνο και μπροστάρισσα.

Προσωπικά θεωρώ οτι προσβάλλει την νοημοσύνη του ανθρώπινου είδους όλο αυτό το τσίρκο.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.473
Πόντοι
736

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.131
Πόντοι
48.917

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.604
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ με όλα αλλά αυτά που λες δεν αλλάζουν το γεγονός πως μας είπε ψέματα και μας κορόιδεψε μέσ' στα μούτρα μας, με το δημοψήφισμα. Αυτό δεν συγχωρείται
Αυτό που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να συγχωρεθεί δεν είναι η κοροϊδία προς το πόπολο, πήρα την ψήφο σας και την έκανα ρολό υγείας για να καθαρίζονται κώλοι, αλλά ο εξευτελισμός μιας διαδικασίας που είναι τόσο απαραίτητη στο πολίτευμα της χώρας.
Και καταλήγουμε πως ευτυχώς δεν βλέπουμε συχνά δημοψηφίσματα για να μην τα κάνουμε ωσάν τα μούτρα μας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom