Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    423

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.304
Πόντοι
486
Αρκετοί "άντρες" εδώ μέσα, που για ότι έχουν πάθει "φταίνε οι άλλοι" έχουν μεγαλώσει - εκπαιδευμένοι από το σπίτι τους και τους γύρω τους να μισούν την οικογένεια Μητσοτάκη και όλες τις πολιτικές οικογένειες. Οι πολιτικές οικογένειες όμως δεν υπάρχουν στην ελλάδα γιατί το επέλεξαν οι ίδιες. Υπάρχουν γιατί οι ραγιάδες έλληνες ψηφοφόροι είναι τόσο "καταρτισμένοι" που ψηφίζουν βάσει ονόματος. Και από την άλλη, τόσο "καταρτισμένοι" που μισούν βάσει ονόματος.

Στο παρελθόν που οι μηχανισμοί προπαγάνδας ήταν πιο απλοί - εφημερίδες και ραδιόφωνα - ο Αυριανισμός του αλήτη του κουρή και διάφοροι άλλοι έκαναν τεράστιο κακό στην Ελληνική κοινωνία, σπέρνοντας μίσος, για να εξυπηρετήσουν τον εργοδότη τους, τον αντρέα παπανδρέου και αργότερα άλλους εργοδότες. Μίσος.

Αυτό το μίσος βρήκε πρόσφορο έδαφος στους έλληνες που τους αρέσει να μισούν και πάντα να "φταίνε οι άλλοι" για την κατάντια τους.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι γόνοι της πολιτικής, οι γόνοι μητσοτάκη ή οι γόνοι παπανδρέου.

Το πρόβλημα είναι οι γόνοι του μίσους, που αρκετοί είναι εδώ μέσα, ανώνυμα και διαιωνίζουν αυτό το μίσος, που τους δίδαξαν από το σπίτι τους και το περιβάλον τους.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.163
Πόντοι
6.256
Όταν μιλάμε για διχασμό και καλλιέργεια του μίσους στην κοινωνία

ελπίζω να συμπεριλαμβάνουμε και την παρούσα κυβέρνηση που έχει διδακτορικό στους κοινωνικούς αυτοματισμούς...

από τον πρωθυπουργό της χώρας που αποκάλεσε ψεκασμένους (έστω και αν είναι δεν το λέει ο ΠΘ) πολίτες από τη βουλή...μέχρι τον Άδωνη που για ότι συμβαίνει τα ρίχνει στους άλλους και χαρακτηρίζει τους πάντες....μέχρι την ατομική ευθύνη για τα πάντα....και την πολιτική ευθύνη που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Ζωντανό παράδειγμα όταν ήταν άχρηστοι να σπάσουν τα μπλόκα των αγροτών έκλειναν τους δρόμους ενώ δεν χρειαζόταν για να βρίζουν οι πολίτες τους αγρότες.

Τα κόλπα αυτά τα ξέρει η ΝΔ γιατί η ΝΔ είναι μια μίξη της ΠΑΣΟΚάρας του άντρεα, γιάπηδων και τυχάρπαστων φασισταράδων...και όμως γίνεται :rockon:

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.966
Πόντοι
48.917
Αρκετοί "άντρες" εδώ μέσα, που για ότι έχουν πάθει "φταίνε οι άλλοι" έχουν μεγαλώσει - εκπαιδευμένοι από το σπίτι τους και τους γύρω τους να μισούν την οικογένεια Μητσοτάκη και όλες τις πολιτικές οικογένειες. Οι πολιτικές οικογένειες όμως δεν υπάρχουν στην ελλάδα γιατί το επέλεξαν οι ίδιες. Υπάρχουν γιατί οι ραγιάδες έλληνες ψηφοφόροι είναι τόσο "καταρτισμένοι" που ψηφίζουν βάσει ονόματος.

Στο παρελθόν που οι μηχανισμοί προπαγάνδας ήταν πιο απλοί - εφημερίδες και ραδιόφωνα - ο Αυριανισμός του αλήτη του κουρή και διάφοροι άλλοι έκαναν τεράστιο κακό στην Ελληνική κοινωνία, σπέρνοντας μίσος, για να εξυπηρετήσουν τον εργοδότη τους, τον αντρέα παπανδρέου και αργότερα άλλους εργοδότες. Μίσος.

Αυτό το μίσος βρήκε πρόσφορο έδαφος στους έλληνες που τους αρέσει να μισούν και πάντα να "φταίνε οι άλλοι" για την κατάντια τους.
Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι γόνοι της πολιτικής, οι γόνοι μητσοτάκη ή οι γόνοι παπανδρέου.

Το πρόβλημα είναι οι γόνοι του μίσους, που αρκετοί είναι εδώ μέσα, ανώνυμα και διαιωνίζουν αυτό το μίσος, που τους δίδαξαν από το σπίτι τους και το περιβάλον τους.
Ξεμπλόκαρε με γοα να σου στείλω φώτο μέσα απο την Swiss Bank την Ζυρίχης

Όχι απο έξω αλλα απο μεσα κ θα έχεις φωτο το χριστοφορακο παραδίπλα μου

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.304
Πόντοι
486
Όταν μιλάμε για διχασμό και καλλιέργεια του μίσους στην κοινωνία

ελπίζω να συμπεριλαμβάνουμε και την παρούσα κυβέρνηση που έχει διδακτορικό στους κοινωνικούς αυτοματισμούς...

από τον πρωθυπουργό της χώρας που αποκάλεσε ψεκασμένους (έστω και αν είναι δεν το λέει ο ΠΘ) πολίτες από τη βουλή...μέχρι τον Άδωνη που για ότι συμβαίνει τα ρίχνει στους άλλους και χαρακτηρίζει τους πάντες....μέχρι την ατομική ευθύνη για τα πάντα....και την πολιτική ευθύνη που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Ζωντανό παράδειγμα όταν ήταν άχρηστοι να σπάσουν τα μπλόκα των αγροτών έκλειναν τους δρόμους ενώ δεν χρειαζόταν για να βρίζουν οι πολίτες τους αγρότες.

Τα κόλπα αυτά τα ξέρει η ΝΔ γιατί η ΝΔ είναι μια μίξη της ΠΑΣΟΚάρας του άντρεα, γιάπηδων και τυχάρπαστων φασισταράδων...και όμως γίνεται :rockon:
Αρνούμαι να διαπιστώνω καταστάσεις και να αναγνωρίζω προβλήματα, χωρίς στην πραγματικότητα να προτείνω λύσεις. Προχωράμε με ότι έχουμε.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.705
Πόντοι
456
Ξεμπλόκαρε με γοα να σου στείλω φώτο μέσα απο την Swiss Bank την Ζυρίχης

Όχι απο έξω αλλα απο μεσα κ θα έχεις φωτο το χριστοφορακο παραδίπλα μου
Άσχετο μιας και είσαι γνωστός κομμουνιστής όπως λέγεται, βγήκαν σε δημοπρασία φωτογραφίες της Πρωτομαγιάς του 1944 στην Καισαριανή

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.163
Πόντοι
6.256
Αρνούμαι να διαπιστώνω καταστάσεις και να αναγνωρίζω προβλήματα, χωρίς στην πραγματικότητα να προτείνω λύσεις. Προχωράμε με ότι έχουμε.
Δεν προχωράς καθόλου με ότι έχεις.

Είσαι άπλας όταν πρόκειται να κρίνεις όσους διαμαρτύρονται

και τυφλός όταν πρόκειται για κρίση προς αυτούς που σε συμφέρουν

αυτά δηλαδή θα ίσχυαν αν δεν τρόλλαρες :coffee:

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.304
Πόντοι
486
Δεν προχωράς καθόλου με ότι έχεις.

Είσαι άπλας όταν πρόκειται να κρίνεις όσους διαμαρτύρονται

και τυφλός όταν πρόκειται για κρίση προς αυτούς που σε συμφέρουν

αυτά δηλαδή θα ίσχυαν αν δεν τρόλλαρες :coffee:
Σου απάντησα ήδη παραπάνω.
Αναφέρετε πολύ συχνά όλοι την λέξη "συμφέρον". Kατά τη γνώμη σας, πρέπει να έχεις συμφέρον για να υποστηρίζεις την μία ή την άλλη άποψη; Γιατί αν ισχύει αυτό, τότε εσύ έχεις συμφέρον να πέσει ο Μητσοτάκης και να βγουν οι "δικοί σου". Σας αρέσει αυτός ο φαύλος κύκλος;

Δεν έχω κανένα συμφέρον πουθενά. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, δουλεύω 24/7, ποτέ δεν ωφελήθηκα από δημόσιο ή ευρωπαϊκό χρήμα, ποτέ δεν διορίστηκα πουθενά.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.955
Πόντοι
2.306
Ειναι της σχολης μπουμπουκου ο τυπος, Λεει ξεκαθαρα οτι ειναι απατεωνες (μαζι κι αυτος) και δεν ντρεπεται
H ΝΔ απευθύνεται σε κοινό με υπερβολικά χαμηλό IQ.

Τοπ μέλη Νανογιλέκος και Μυξοκούλης :grin:

Συνδυασμός γελοιότητας και επικινδυνότητας...

Μετρήσαμε 37 εμφανίσεις σε 43 μέρες! Πότε δουλεύει ΡΕ;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.163
Πόντοι
6.256
Σου απάντησα ήδη παραπάνω.
Αναφέρετε πολύ συχνά όλοι την λέξη "συμφέρον". Kατά τη γνώμη σας, πρέπει να έχεις συμφέρον για να υποστηρίζεις την μία ή την άλλη άποψη; Γιατί αν ισχύει αυτό, τότε εσύ έχεις συμφέρον να πέσει ο Μητσοτάκης και να βγουν οι "δικοί σου". Σας αρέσει αυτός ο φαύλος κύκλος;

Δεν έχω κανένα συμφέρον πουθενά. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, δουλεύω 24/7, ποτέ δεν ωφελήθηκα από δημόσιο ή ευρωπαϊκό χρήμα, ποτέ δεν διορίστηκα πουθενά.
Συμφέρον δεν είναι μόνο ο διορισμός.

Συμφέρον μπορεί να είναι ότι χέζεις βρακί να έρθει αποσταθεροποίηση όπως έγινε το 2015 ή να γίνει κάτι και να πέσει η αγορά όπως επίσης έγινε το 2015.

Δεκτά όλα αυτά τα ακούω

Αυτό που δεν ακούω είναι να προσπαθεί κάποιος να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα απλά με ένα "δεν υπάρχει κάτι καλύτερο"

Ξέρεις....ένα κόμμα που κυβερνά δεν έχει υποχρέωση να είναι απλά λίγο καλύτερο από την αντιπολίτευση. Άσχετα με το τι σε έχει πείσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της συμφοράς

το κυβερνών κόμμα λογοδοτεί στους πολίτες όχι στα άλλα κόμματα...δεν υπάρχει "τα κάναμε σκατά αλλά οι άλλοι τα έκαναν χειρότερα"

εσύ ως επαγγελματίας αυτό λες στους πελάτες σου?

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.304
Πόντοι
486
@Saul μιλάς με θεωρίες.
Αυτά έχουμε τώρα, αυτοί είναι.
Υπάρχει κάτι καλύτερο κατά την αποψή σου; θα το ψηφίσω με χέρια και με πόδια πρώτος. Δεν είμαι παραδοσιακός δεξιός. Δεν μου αρέσουν πολλά από αυτά που βλέπω. Αυτό όμως έχουμε τώρα! Και όλοι οι υπόλοιποι είναι δέκα φορές χειρότεροι.
Αυτό που γράφω είναι πολύ απλό ρε γαμώτο.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.163
Πόντοι
6.256
@Saul μιλάς με θεωρίες.
Αυτά έχουμε τώρα, αυτοί είναι.
Υπάρχει κάτι καλύτερο κατά την αποψή σου; θα το ψηφίσω με χέρια και με πόδια πρώτος. Δεν είμαι παραδοσιακός δεξιός. Δεν μου αρέσουν πολλά από αυτά που βλέπω. Αυτό όμως έχουμε τώρα! Και όλοι οι υπόλοιποι είναι δέκα φορές χειρότεροι.
Αυτό που γράφω είναι πολύ απλό ρε γαμώτο.
Το να βλέπεις τα σκατά και να μην διαμαρτύρεσαι καν για αυτά είναι και αυτό μια μορφή ψυχοπάθειας

πως περιμένεις να αλλάξει κάτι αν τους λες και ευχαριστώ επειδή δεν είναι κατσαπλιάδες?

περιμένεις να πουν από μέσα τους "έλα ρε φάγαμε αρκετά από τις μίζες φτάνει...ας κάνουμε και κάτι για τη χώρα"???

Πολύ απλοϊκό είναι αυτό που γράφεις όχι πολύ απλό

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.304
Πόντοι
486
Το να βλέπεις τα σκατά και να μην διαμαρτύρεσαι καν για αυτά είναι και αυτό μια μορφή ψυχοπάθειας

πως περιμένεις να αλλάξει κάτι αν τους λες και ευχαριστώ επειδή δεν είναι κατσαπλιάδες?

περιμένεις να πουν από μέσα τους "έλα ρε φάγαμε αρκετά από τις μίζες φτάνει...ας κάνουμε και κάτι για τη χώρα"???

Πολύ απλοϊκό είναι αυτό που γράφεις όχι πολύ απλό
θέλεις να μου πεις τώρα ότι εσύ είσαι το ανοσοποιητικό της κοινωνίας, ενώ εγώ δεν συμμετέχω;
Ναι, αλλά όταν το ανοσοποιητικό είναι επίμονο, καταστρέφει τα υγιή κομμάτια του οργανισμού.
Χρειάζεται μία ισορροπία σε όλα. Ναι, η ΝΔ είναι έτοιμη να καταρρεύσει. ΠΟΙΟΣ θα έρθει;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.163
Πόντοι
6.256
θέλεις να μου πεις τώρα ότι εσύ είσαι το ανοσοποιητικό της κοινωνίας, ενώ εγώ δεν συμμετέχω;
Ναι, αλλά όταν το ανοσοποιητικό είναι επίμονο, καταστρέφει τα υγιή κομμάτια του οργανισμού.
Χρειάζεται μία ισορροπία σε όλα. Ναι, η ΝΔ είναι έτοιμη να καταρρεύσει. ΠΟΙΟΣ θα έρθει;
Αυτά που λες εσύ είναι θεωρίες,

εγώ θέλω η κυβέρνηση της χώρας μου να συμπεριφέρεται σαν κυβέρνηση των πολιτών και όχι σαν κυβέρνηση 10 οικογενειών και 3 πρεσβειών (όσο γίνεται για το τελευταίο)

στα παπάρια μου και οι πολιτικές τους ιδέες και οι αντιπαραθέσεις τους με τους αριστερούς και τα πάντα....είσαι εκλεγμένος βούλωνε και κάνε τη δουλειά σου και μην είσαι απατεώνας και διεφθαρμένος

δεν σου δίνει κανένας το δικαίωμα να είσαι λιγότερο απατεώνας από τους άλλους και όταν πιαστείς με τα βρακιά κάτω μην σκούζεις ότι δεν πρέπει να γαμηθείς.

Εγώ δεν ζητάω να έρθει άλλος...ζητάω αυτοί που κυβερνούν (για όσο ακόμα) να κάνουν σωστά τη δουλειά τους...τόσο δύσκολο είναι?

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.304
Πόντοι
486
Αυτά που λες εσύ είναι θεωρίες,

εγώ θέλω η κυβέρνηση της χώρας μου να συμπεριφέρεται σαν κυβέρνηση των πολιτών και όχι σαν κυβέρνηση 10 οικογενειών και 3 πρεσβειών (όσο γίνεται για το τελευταίο)

στα παπάρια μου και οι πολιτικές τους ιδέες και οι αντιπαραθέσεις τους με τους αριστερούς και τα πάντα....είσαι εκλεγμένος βούλωνε και κάνε τη δουλειά σου και μην είσαι απατεώνας και διεφθαρμένος

δεν σου δίνει κανένας το δικαίωμα να είσαι λιγότερο απατεώνας από τους άλλους και όταν πιαστείς με τα βρακιά κάτω μην σκούζεις ότι δεν πρέπει να γαμηθείς.

Εγώ δεν ζητάω να έρθει άλλος...ζητάω αυτοί που κυβερνούν (για όσο ακόμα) να κάνουν σωστά τη δουλειά τους...τόσο δύσκολο είναι?
Ναι, είναι το δυσκολότερο. Η ΝΔ σαν κυβέρνηση είναι "τόσο καλή όσο καλό είναι το χειρότερο μέλος της" που έχει πει κάποιος.
Κρίνε συνολικά, όχι μόνο αυτούς που πιάνονται με τα βρακιά κάτω.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.163
Πόντοι
6.256
Ναι, είναι το δυσκολότερο. Η ΝΔ σαν κυβέρνηση είναι "τόσο καλή όσο καλό είναι το χειρότερο μέλος της" που έχει πει κάποιος.
Κρίνε συνολικά, όχι μόνο αυτούς που πιάνονται με τα βρακιά κάτω.
Τι συνολικά ρε φίλε

Δεν πιάστηκε με τα βρακιά κάτω ένας μόνο να πεις ότι εντάξει πάντα θα υπάρχουν

Από τις υποκλοπές μέσα από το γραφείο του πρωθυπουργού μέχρι τις αναθέσεις στους φίλους τους και τα δώρα στα κανάλια...μέχρι το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ που μπλέκει μέσα υπουργούς πρωτοκλασάτους...μέχρι την ασυλία για τα τέμπη και την ευρωπαϊκή εισαγγελία....

Αν κρίνεις συνολικά φαίνονται σαν εγκληματική οργάνωση

το μόνο τους σώζει είναι 5-6 άτομα να τους κρίνεις με την ΑΤΟΜΙΚΗ τους αξία...και πάντα σε σχέση με τους κατσαπλιάδες....

Μας δουλεύεις?

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.304
Πόντοι
486
Τι συνολικά ρε φίλε

Δεν πιάστηκε με τα βρακιά κάτω ένας μόνο να πεις ότι εντάξει πάντα θα υπάρχουν

Από τις υποκλοπές μέσα από το γραφείο του πρωθυπουργού μέχρι τις αναθέσεις στους φίλους τους και τα δώρα στα κανάλια...μέχρι το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ που μπλέκει μέσα υπουργούς πρωτοκλασάτους...μέχρι την ασυλία για τα τέμπη και την ευρωπαϊκή εισαγγελία....

Αν κρίνεις συνολικά φαίνονται σαν εγκληματική οργάνωση

το μόνο τους σώζει είναι 5-6 άτομα να τους κρίνεις με την ΑΤΟΜΙΚΗ τους αξία...και πάντα σε σχέση με τους κατσαπλιάδες....

Μας δουλεύεις?
ΟΚ :hi:

Όταν θα πέσει η ΝΔ για τις υποκλοπές, τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα Τέμπη, εδώ θα είμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom