Ρε τύπε σε πείραξε αν το Μαράκι σταμάτησε τον δικηγόρο της σπο τη δική των Τεμπών( δικαίωμα της) και δεν σε έχουν πειράξει τα τόσα σκάνδαλα του κουλή???
Μη κλέφτης δεν είναι αυτός που δεν έχει κλέψει. Είναι αυτός που βρέθηκε μπροστά στο ταμείο και δεν άπλωσε χέρι.
Η κλοπή είναι παγκόσμιο φαινόμενο (πες μου που δεν γίνεται). Τόσες ταινίες με διαφθορά έχουν γυριστεί σε όλο τον κόσμο. Επιστημονική φαντασία είναι ?? ΟΧΙ. Είναι στην φύση μας.
Στην Ελλάδα, ποιος μπορεί να κρύψει από την εφορία και δεν το κάνει. Αρκεί να μπορεί . Ο μισθοσυντήρητος δεν μπορεί. Και μην μου πεις οτι με το κράτος που έχουμε κλπ... Ο καθένας κλέβει όσο μπορεί.
Προφανώς όταν διαχειρίζεσαι εκατομμύρια ο πειρασμός είναι μεγαλύτερος. Άλλωστε όλοι οι καθαροί, όταν βρέθηκαν στην εξουσία, ακούμπησαν το μέλι.
Για την Μαρία που λες , εκκρεμούν οι καταγγελίες του συλλόγου. Θα δούμε. Και είπαμε , ανάλογα με το ταμείο που διαχειρίζεσαι είναι και το μέγεθος της κλοπής (όταν και αν υπάρχει).
Για τους αγρότες π.χ. το 80-85 περίπου δεν νομίζω κανένας πρωθυπουργός, να τους είπε να βρέχουν τις πατάτες εξαγωγής για να ανεβαίνει το βάρος ???? Μόνοι τους το έκανα (μαζί με τους μεσάζοντες)...
Συμπέρασμα. Απο τα μικρά πράγματα, βγάζεις εικόνα για το άτομο ..... Απλά θέλει προσοχή να ξεκαθαρίσεις αν αυτά που λέγονται είναι αλήθεια ή οχι.
Οπότε όλα με πειράζουν και δεν βλέπω την μια πλευρά μόνο.......
Στην Ισπανία π.χ. είδες τι έγινε με Pondemos... (άφθαρτοι και αυτοί)..
Απο λόγια χορτάσαμε Έργα θέλουμε, και το πως θα γίνουν.....