Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 192 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 227 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    419
OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.155
Πόντοι
9.345
Θα περάσει απαρατήρητη κι αυτή , όπως το πυροτέχνημα κασσελακης,

Ολοι για τον κούλη εξακολουθούν να δουλευουν
Δεν νομίζω, ο κασελακης ήταν ένα ουρανοκατέβατο πράγμα που εκτός των άλλων δεν είχε σχέση με το αριστερό προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ
Η καρυ δείχνει ωριμότητα και προσεκτικές κινήσεις, ακόμα και για την προσφατη συνέντευξη δεν πήγε στα πουλημένα κανάλια των ολιγαρχων

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.480
Πόντοι
5.506
Δεν νομίζω, ο κασελακης ήταν ένα ουρανοκατέβατο πράγμα που εκτός των άλλων δεν είχε σχέση με το αριστερό προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ
Η καρυ δείχνει ωριμότητα και προσεκτικές κινήσεις, ακόμα και για την προσφατη συνέντευξη δεν πήγε στα πουλημένα κανάλια των ολιγαρχων
Ναι, αντισταση κετς αλλα ξεκινησαν ηδη οι οπαδοι του κομματος Καρυστιανου να κλαψουριζουν οτι τα πουλημενα καναλια των ολιγαρχων την αγνοουν εως την πολεμουν. Οι μισοι γιατι οι υπολοιποι μισοι λενε οτι «την εχουν βγαλει ολα τα μμε και τη στοχοποιουν»….

Αποφασιστε παιδγια.

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.793
Πόντοι
48.917
Ναι, αντισταση κετς αλλα ξεκινησαν ηδη οι οπαδοι του κομματος Καρυστιανου να κλαψουριζουν οτι τα πουλημενα καναλια των ολιγαρχων την αγνοουν εως την πολεμουν. Οι μισοι γιατι οι υπολοιποι μισοι λενε οτι «την εχουν βγαλει ολα τα μμε και τη στοχοποιουν»….

Αποφασιστε παιδγια.
Άσε αυτά κ κοίτα να με ψηφίσεις με το κόμμα Καρύστου
Αλλιώς ψήφισε ΚΚΕ

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.793
Πόντοι
48.917

Combobreaker

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2021
Like
113
Πόντοι
0
Aφου επιβιωσαμε απο τσιπρα θα επιβιωσουμε και απο αυτη.
Αλλωστε οι μεγάλες εντολές έρχονται απ εξω
Τρομολαγνειες τυπου μητσοτακης ή χάος και δικαιολογίες του στυλ και οι αλλοι κλεβαν ειναι για αναπηρους και ζητιανοβολεμενους
Αμα οι μεγαλες εντολες έρχονται από έξω και βασικος σκοπός της Καρυστιανου ειναι η εφαρμογη της δικαιοσύνης και καταργηση του αρθρου περι ευθυνης υπουργών, δεν υπαρχει λογος να μην ψηφισει καποιος καρυστιανου

Combobreaker

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2021
Like
113
Πόντοι
0

Αποφασιστε παιδγια.
Την εχουν βγαλει ολα τα τρολ της ομαδας αληθειας στα σοσιαλ μιντια και την λασπολογουν ειναι η ακριβης περιγραφή.

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.553
Πόντοι
3.556
Χρειάζεται σοβαρότητα. Πολλοί λένε οτι μπούχτησαν με το σημερινό σύστημα και θέλουν κάτι καινούργιο. Σεβαστό. Όταν λέμε όμως καινούργιο πρέπει λίγο να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει καινούργιο και τι εχέγγυα μας δίνει για να το ακολουθήσουμε.
Δεν ακολουθούμε κάποιον νέο, έτσι απλά για αντίδραση. Αυτό έγινε και το 2012-2015 και είδαμε τι έγινε. Μνημόνιο υπέγραψε σαν τους γερμανοτσολιάδες.
Η Μαρία λοιπόν μας έχει πρήξει στα περίεργα.
Δεν θα κάνω κόμμα αλλά κίνημα. --> Λες και μας νοιάζει η λέξη αν είναι να κάνει κάτι σωστό.
Δεν θα έχω κανένα σημερινό πολιτικό --> Μιλάει με Φαραντούρη, Κουντουρά, Καραχάλιο (δεν είχε υπουργείο αλλά είναι του συστήματος)
Δεν ξέρω αν θα ηγηθώ. --> Τότε ως τι μιλάει. Ενα κίνημα ή κόμμα έχει αρχηγό και πρόγραμμα. Πρω΄τα ξεκαθαρίζεις αυτά και μετά μιλάς.
Τέμπη --> Κατά του συγγενής (κάποιους) αιωρούνται καταγγελίες για χρήση των Τεμπών για ίδιο όφελος

και άλλα πολλά.
Το να εξαγγέλλουμε κάθαρση ,ωραίο ακούγεται αλλά χρειάζονται πολλά άλλα για να κυβερνήσεις ή να κάνεις αντιπολίτευση.
Το να λες δεν συμφωνώ με τις ιδιωτικοποιήσεις είναι απλό. Να μας πει όμως και τον μοντέλο διοίκησης των οργανισμών που έχουν το μαύρο τους χάλι (απο τους πολιτικούς) και πως θα το κάνει.....

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
316
Πόντοι
20
Για να πω την αλήθεια, όταν άνοιξε αυτό το τόπικ, περίμενα να πάει αλλού η συζήτηση και να ακουστούν σχόλια, τύπου "τι μούναρος, τι καυλόμουνο, η απόλυτη MILF Καρυστιανού, φαντάζεστε να βιζίταρε κλπ", αλλά προς έκπληξή μου είδα κάποιες ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις είτε υπέρ είτε κατά, κάποια στιγμή βέβαια ξέφυγε η συζήτηση αλλά ΟΚ. Όσο για την ουσία, εγώ ψήφισα μεν ότι θα την ψηφίσω αλλά αμφιβάλλω κατά πόσο το πολιτικό σύστημα μπορεί να δεχτεί κάποια που έχει δουλέψει 25 χρόνια γιατρός. Ο Έλληνας έχει μάθει με "επαγγελματίες" πολιτικούς που δεν έχουν δουλέψει ποτέ, γουστάρει να του επιβάλλει 13ωρη εργασία κάποιος που δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο, γουστάρει να του επιβάλλει περικοπές στο μισθό κάποιος που όντας σε θεσμική θέση απέκτησε επαύλεις στην Εκάλη, στη Φιλοθέη και στο Λαγονήσι. Είμαστε βιτσιόζικος λαός...

Υ.Γ: Πάντως, από το σύλλογο "Τέμπη 2023" πρέπει να παραιτηθεί ...χθες!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.480
Πόντοι
5.506
Άσε αυτά κ κοίτα να με ψηφίσεις με το κόμμα Καρύστου
Αλλιώς ψήφισε ΚΚΕ
Σιγα μην παρω και πετρα Καρυστου.

Κκε το κομμα σου λαε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι στον Έβρο ...
Αντιμέτωπος τον Μητσοτάκη ..
Barokov θα γίνει αρχιγραμματέας του γραφείου μου
Τι μισθο; :coffee:

Maniak88

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2022
Like
63
Πόντοι
0
Αυτη τη στιγμη ολο το πολιτικο συστημα ενα προσωπο φοβαται και ειναι η καρυστιανου. Και οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι θα κλεψει ψηφους και τελικα εδρες που για αυτους ειναι λεφτα ζωτικης σημασιας. Σκεφτειτε ποσα μικρα κομματα κινδυνευουν να μεινουν σιγουρα εκτος βουλης. Γιατι εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι απροβλεπτη κανεις δεν ξερει ουτες τις θεσεις της ουτε τιποτα. Προφανως οταν μιλαμε επισης για κομμα πρεπει να υπαρξουν και στελεχη σε ολη την Ελλαδα, δεν ειναι ευκολο. Επισης αυτα τα στελεχη ολοι πρεπει να αποφασισουν και κοινες γραμμες κτλ. Μιλαμε για κατι που φτιαχνεται εκ του μηδενος. Δεν χρειαζεται ομως να βιαζομαστε πχ να περιμενουμε να μας πει σε μια συνεντευξη για την ακριβεια για το αιγαιο και τα γεωπολιτικα. Ολα θελουν το χρονο τους.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.888
Πόντοι
2.306
Δηλαδή μας λέτε ότι η Καρυστιανού δεν θα μπορέσει να βρει τέτοια άχρηστα στελέχη :coffee:

Είμαι άχρηστοι εκεί στη κυβέρνηση
Πήγαν κ έκαναν πληρωμές που χρωστούσαν το 2024 με τη καλλιεργητικη δήλωση το 2025
Απίστευτο
Δλδ πχ περίμενε ένας ενίσχυση βιολογικής γεωργίας σε καλαμπόκι το 2024 που έχει 30 ευρώ το στρέμμα κ αυτή πλήρωσαν την ενίσχυση του 2024 βάσει δηλώσεις 2025 που κάποιο το 2025 μπορεί να έσπειρε στάρι που παίρνει 6 ευρώ το στρέμμα

Είναι επικίνδυνοι

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.439
Πόντοι
456
Όσο για την ουσία, εγώ ψήφισα μεν ότι θα την ψηφίσω αλλά αμφιβάλλω κατά πόσο το πολιτικό σύστημα μπορεί να δεχτεί κάποια που έχει δουλέψει 25 χρόνια γιατρός. Ο Έλληνας έχει μάθει με "επαγγελματίες" πολιτικούς που δεν έχουν δουλέψει ποτέ, γουστάρει να του επιβάλλει 13ωρη εργασία κάποιος που δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο, γουστάρει να του επιβάλλει περικοπές στο μισθό κάποιος που όντας σε θεσμική θέση απέκτησε επαύλεις στην Εκάλη, στη Φιλοθέη και στο Λαγονήσι. Είμαστε βιτσιόζικος λαός...
Είναι τζογαδόρος ο Έλληνας. Προτιμά να παίξει στη ρουλέτα μέχρι και το νερό που θα πίνουν τα εγγόνια του για την ελπίδα ότι θα του σβήσουν ένα δάνειο.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.031
Πόντοι
7.046
Τα ΒΑΣΙΚΑ που θα ΠΡΕΠΕΙ η Καρυστιανού να επιδιώξει από την πρώτη στιγμή είναι: νομοθετική βελτίωση του πολιτεύματος και συμμετοχή των πολιτών, κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Επίσης, θα έλεγα, ακόμη και αφαίρεση ψήφου σε όσους δεν πληρώνουν φόρους ή δεν πήγαν στρατό, κατά τα πρότυπα του Δημοκρατικού πολιτεύματος (το παρόν πολίτευμα, θα έπρεπε να αλλάξει ονομασία).

Για τα εθνικά, και λοιπά τώρα: ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει επιτροπή των αρμοδίων εκάστοτε κλάδων, που θα ΣΥΝαποφασίζει με τους πολιτικούς (και ΟΧΙ μόνον οι πολιτικοί), για την βλετίωση της υπάρχουσας κατάστασης αλλά και για τον μεσο-μακρο πρόθεσμο σχεδιασμό. Αυτό κάνει ΚΑΘΕ σοβαρή χώρα.

dertilis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Like
316
Πόντοι
20
Είναι τζογαδόρος ο Έλληνας. Προτιμά να παίξει στη ρουλέτα μέχρι και το νερό που θα πίνουν τα εγγόνια του για την ελπίδα ότι θα του σβήσουν ένα δάνειο.
Λίγο έως πολύ το ίδιο λέμε. Στο μεταξύ η ψηφοφορία είναι σαν αγώνας μπάσκετ που πάει πόντο πόντο.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.888
Πόντοι
2.306
Δηλαδή η Καρυστιανού δεν θα μπορέσει να βρει ικανά στελέχη σαν τα πρεζάκια-ΛΟΑΤΚΙ τους νεοδημοκράτες ;; :coffee:

Τουλάχιστον να είναι ενήλικα ώστε να υπάρχει συναίνεση...

Τα ξημερώματα της Πέμπτης ο 66χρονος δικαστικός λειτουργός οδηγούνταν μαζί με τρία νεαρά αγόρια στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης. :zfuck::zfuck::zfuck:

Παναγιώτης Ευστρατίου
: Ο δικαστής που ψώνιζε αγόρια και σνίφαρε κόκα (όλη η δικογραφία)
Από ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ TEAM -06/12/2021

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, τον Δεκέμβριο του 2019, τον πρότεινε στο υπουργικό συμβούλιο για αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ως σύμβουλος Επικρατείας υπηρετούσε επί μακρόν στο Ε΄ τμήμα του ΣτΕ, το επονομαζόμενο περιβαλλοντικό τμήμα, και μάλιστα επί προεδρίας Αθανάσιου Ράντου στο Ε΄ τμήμα ορίστηκε εισηγητής σε πολλές και κρίσιμες υποθέσεις.

Flaviouras

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
99
Πόντοι
0
Αν μου επιτρέπεται να πω την γνώμη μου που έχω διαμορφώσει πια διανύοντας την 5η δεκαετία της ύπαρξής μου..

2 είναι οι επιλογές κατά βάση και μετά αναλόγως την επιλογή ανάμεσα στα 2 ανοίγονται παρακλάδια από επιλογές που έχουν κάνουν υποκειμενικά με τα κριτήρια και τις αντοχές του καθένα
Πρώτη επιλογή: Ενάντια σε οτιδήποτε συστημικό.
Αυτό σημαίνει περίπου μια επανάσταση (χωρίς όπλα κλπ) να αλλάξει η θεώρηση των πάντων με αμφισβήτηση των κανόνων και θεσμών όπως λειτουργούν σήμερα σχεδόν παγκοσμίως.
Δεύτερη επιλογή: Αποδοχή του συστήματος αλλά προσπάθεια να επιλέξει κανείς το καλύτερο με βάση την ύπαρξή του κλπ. (π.χ. ο έμπορος που θέλει να έχει το πιο συμφέρον για την επιχείρησή του κλπ).

Στο δικό μου μυαλό, όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ, που ευαγγελίζονται αυτή την θολούρα μεταξύ των δύο για να ψαρέψουν ψήφους είναι ευκαιριακοί απατεώνες.
Δεν λέω ποιο υποστηρίζω από τα δύο απλά δεν γουστάρω μαλάκες που φτιάχνουν startup ευχόμενοι να πιάσουν μια καλή ευκαιρία να πουλήσουν και μετά να κεφαλαιοποιήσουν τα κέρδη με συγχωνεύσεις, μεταγραφές, κωλοτούμπες κλπ. αδιαφορώντας για οποιονδήποτε επένδυσε σε αυτούς ελπίζοντας για κάτι καλύτερο ή τουλάχιστον βιώσιμο για το μέλλον τους.

Δεν ξέρω αν βγάζουν νόημα τα παραπάνω αλλά βαριέμαι και να γράφω σεντόνια

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.793
Πόντοι