Ακόμα δεν έχω απαντήσει, αλλά, όταν ένα θέμα σαν αυτό, με τη δημιουργία κόμματος απο την Καρυστιανού, είναι ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο Μπου (που αντικατοπτρίζει την απεριόριστη ελευθερία της έκφρασης), μάλλον οι 300 μαλάκες ανεπάγγελτοι του Κοινβουλίου, θα έπρεπε να ανησυχούν.
ΓΙΑΤΙ δεν έχω απαντήσει: περιμένω να ακούσω συγκεκριμένες θέσεις για την διόρθωση του θεσμού της τυρρανικής εξουσίας ανά 4ετίες. Αυτό ΔΕΝ είναι Δημοκρατία που ζούμε. Δεν μπορεί να υπάρχει λευκή επιταγή για οτιδήποτε κάνουν οι κυβερνώντες. Η Δημοκρατία ΠΟΤΕ δεν ασκήθηκε έτσι και είναι ΝΤΡΟΠΗ να την παρομοιάζουμε με το δημοκρατικό πολίτευμα της Αθήνας. ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ είναι, που λέει και ο Καραγιώργης. Το παιδί της χάθηκε (όπως και άνθρωποι δικοί μας), από εγκληματικές ευθύνες και Νόμους περί ευθύνης Υπουργών: ΑΥΤΑ θα έπρεπε να είναι ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΜΕΛΗΜΑ του κόμματός της, η ορθή λειτουργία του πολιτεύματος και η τακτική ερώτηση στον λαό, για κρίσιμα ζητήματα.
Μετά από αυτό: θα ήθελα να ακούσω συκγεκριμένα μέτρα κατά της οριστικής εξαφάνισης των Ελλήνων από λαθροεισβολείς, γενναία μέτρα για την ενθάρρυνση της οικογένειας (άμεσα και έμμεσα, να ΜΗΝ συμφέρει να μην έχεις οικογένεια, και το λέω εγώ που δεν θα αποκτήσω ποτέ). Μέτρα για την εγχώρια παραγωγή, σε όλους τους τομείς, από αγρότες μέχρι τεχνολογία και βιομηχανία. Κίνητρα.
Παρένθεση: δεν έχω αμφιβολία ότι πρόσωπο που θα απειλήσει και θα αμφισβητήσει την κυριαρχία των αριστερο-κεντρο-δεξιών τρωκτικών, θα θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο, είτε από εσωτερικούς είτε εξωτερικούς παράγοντες.
Είναι ενθαρρυντικές οι πρώτες της τοποθετήσεις. Περιμένω όμως και άλλα.