Μια διαπίστωση έκανα. Ενα σχόλιο. προφανώς και αν δεν θέλω, δεν ξαναμπαίνω. Δεν περιμένω να μου το πει κάποιος, Μέχρι εκεί φτάνω. Η διαπίστωση όμως ισχύει. Και αν πρόσεξες / διαβάζεις , το έχω επισημάνει και παλαιότερα και το θεωρώ λάθος μας (και εμένα). Η ΝΔ έχει δικό της νήμα, μπαίνεις και λες. Το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ...
Συμφωνώ για την αντιπαραβολή. Βέβαια πριν φτάσουμε σε αντιπαραβολή , πρώτα κρίνουμε το κόμμα αυτό καθεαυτό. Π.χ. Δεν θα μπω σε αντιπαραβολή ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ΠΑΣΟΚ γιατί ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι κομμενος για μένα απο την αρχή.
Η Καρυστιανού έχει κάποια περίοδο χάρητος. Π΄άντα λέγαμε και εδώ, να βγάλει πρώτα την διακύριξη της και βλέπουμε. Οταν κάνεις όμως κόμμα με αόριστες βάσεις , χωρίς πρόγραμμα , τι κάνουμε??
Ο Μητσοτάκης 7 χρόνια περιμένεις να κυβερνήσει . Κυβερνά , έχει κάνει κάποια πράγματα σωστά. Αν απο εκεί και πέρα τα λάθος είναι πιο πολλά απο τα σωστά ή περίμενες πιο πολλά είναι άλλη συζήτηση απο την μηδενιστική "δεν κυβερνά". Η Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια, και καλό είναι να είμαστε σαφής, όπως ζητάμε και απο τους πολιτικούς, και οχι αφοριστικοί.