Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 192 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 227 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    419

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
155
Like
3.571
Πόντοι
7.625
Ναι ρε σαλαμουνα, ειπαμε, τζαμπα εργατικες κατοικιες στο λαο, επιδοματα, κουπονια και ολοι στο δημοσιο με 3000 (πρωτο) μισθο.

Ορσε βοδαρε.
εγώ πάντως έναν μόνο που γνωρίζω και μπήκε νόμο Κατσέλη διαθέτει φουσκωτό, νέο αυτοκίνητο κάθε 5 χρόνια, σπίτι στον Παρνασσό ...εγω που δεν πληρούσα τα κριτήρια ένταξης έχασα το σπίτι μου

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.553
Πόντοι
3.556
Εντάξει τότε απλά μην ασχολείσαι, δεν είναι υποχρεωτικό!!!

Πάντως,σε αυτό που λες, ο κάθε υποψήφιος πολιτικός κρίνεται σε μεγάλο βαθμό κατά αντιπαραβολή με τους άλλους, αυτούς που κυβερνούν κι αυτούς που αντιπολιτεύονται.

Επίσης, της Καρυστιανού ως νεοσύστατο κόμμα ή κίνημα, φυσικό να λαμβάνει μια μεγαλύτερη περίοδο ανοχής/αναμονής ούτως ώστε να αποκρυσταλλωθεί ως συγκεκριμένη πολιτική πρόταση.

Εδώ περιμένουμε τον Κούλη γύρω 7 χρόνια μπας και κυβερνήσει ... γιατί να μην περιμένουμε τη Μαρία μερικούς μήνες να καταθέσει πολιτικές προτάσεις;

Τόσο όσο!!!
Μια διαπίστωση έκανα. Ενα σχόλιο. προφανώς και αν δεν θέλω, δεν ξαναμπαίνω. Δεν περιμένω να μου το πει κάποιος, Μέχρι εκεί φτάνω. Η διαπίστωση όμως ισχύει. Και αν πρόσεξες / διαβάζεις , το έχω επισημάνει και παλαιότερα και το θεωρώ λάθος μας (και εμένα). Η ΝΔ έχει δικό της νήμα, μπαίνεις και λες. Το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ...
Συμφωνώ για την αντιπαραβολή. Βέβαια πριν φτάσουμε σε αντιπαραβολή , πρώτα κρίνουμε το κόμμα αυτό καθεαυτό. Π.χ. Δεν θα μπω σε αντιπαραβολή ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ΠΑΣΟΚ γιατί ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι κομμενος για μένα απο την αρχή.
Η Καρυστιανού έχει κάποια περίοδο χάρητος. Π΄άντα λέγαμε και εδώ, να βγάλει πρώτα την διακύριξη της και βλέπουμε. Οταν κάνεις όμως κόμμα με αόριστες βάσεις , χωρίς πρόγραμμα , τι κάνουμε??
Ο Μητσοτάκης 7 χρόνια περιμένεις να κυβερνήσει . Κυβερνά , έχει κάνει κάποια πράγματα σωστά. Αν απο εκεί και πέρα τα λάθος είναι πιο πολλά απο τα σωστά ή περίμενες πιο πολλά είναι άλλη συζήτηση απο την μηδενιστική "δεν κυβερνά". Η Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια, και καλό είναι να είμαστε σαφής, όπως ζητάμε και απο τους πολιτικούς, και οχι αφοριστικοί.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.889
Πόντοι
2.306
Θα περιμένουμε και θα δούμε.
Ο Μητσοτάκης κάποτε θα φύγει, μην ανησυχει΄ς. Νομοτελειακό είναι

Τύπε και αν φύγει τι θα κάνουμε ; :cry:

Εδώ ένα άλλο πρώην μέλος της ΝΔ απειλεί τον Άδωνι , ότι θα τον ρίξει σε λίγες ημέρες :cry:

Φαντάσου τι θα γίνει όταν θα πάρει ο Μητσοτάκης, (όχι η ΝΔ γιατί αυτό το πράγμα ΝΔ δεν είναι) κανένα 25% στην καλύτερη.

Τι θα γίνει με τα αγαπημένα μέλη της ΝΔ :grouphug: ;

Μάριος Σαλμάς: Όταν μιλήσω στον Εισαγγελέα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα είναι πια Υπουργός Υγείας​

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.889
Πόντοι
2.306
Κάθε πάκικο σπρώξιμο ανεβάζει και μία μονάδα το IQ σου, τερμάτισε το κοντέρ, κάνε restart με Σομαλούς, θα καλοπεράσεις πουστράκο

Οι νεοδημοκράτες καθημερινά αποδεικνύουν πόσο χαμηλό IQ έχουν...
Έφτασαν τον Τσίπρα να φαίνεται 200iq

HK2YZtnXkAAICPr.jpg

HLZ5Q7bWMAAC2j9.jpg

HLzJeA3XYAAmigR.jpg

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.370
Πόντοι
3.246

Εδώ ένα άλλο πρώην μέλος της ΝΔ απειλεί τον Άδωνι , ότι θα τον ρίξει σε λίγες ημέρες :cry:

Φαντάσου τι θα γίνει όταν θα πάρει ο Μητσοτάκης, (όχι η ΝΔ γιατί αυτό το πράγμα ΝΔ δεν είναι) κανένα 25% στην καλύτερη.

Μάριος Σαλμάς: Όταν μιλήσω στον Εισαγγελέα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα είναι πια Υπουργός Υγείας​

Τίιιι;;;κι άλλο σκάνδαλο :new_shocked:

Όχι ρε γαμωτό:undecided::sad2::undecided:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.034
Πόντοι
9.931
Η Καρυστιανού έχει κάποια περίοδο χάρητος. Π΄άντα λέγαμε και εδώ, να βγάλει πρώτα την διακύριξη της και βλέπουμε.
Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια, και καλό είναι να είμαστε σαφής, όπως ζητάμε και απο τους πολιτικούς, και οχι αφοριστικοί

οι δάσκαλοι φταίνε που έπαιρναν κουραμπιέδες δωράκι από τους γονείς
για να βάζουν άριστα στους κουμπούρες :undecided:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.370
Πόντοι
3.246
Μια διαπίστωση έκανα. Ενα σχόλιο. προφανώς και αν δεν θέλω, δεν ξαναμπαίνω. Δεν περιμένω να μου το πει κάποιος, Μέχρι εκεί φτάνω. Η διαπίστωση όμως ισχύει. Και αν πρόσεξες / διαβάζεις , το έχω επισημάνει και παλαιότερα και το θεωρώ λάθος μας (και εμένα). Η ΝΔ έχει δικό της νήμα, μπαίνεις και λες. Το ίδιο και ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ...
Συμφωνώ για την αντιπαραβολή. Βέβαια πριν φτάσουμε σε αντιπαραβολή , πρώτα κρίνουμε το κόμμα αυτό καθεαυτό. Π.χ. Δεν θα μπω σε αντιπαραβολή ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ΠΑΣΟΚ γιατί ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι κομμενος για μένα απο την αρχή.
Η Καρυστιανού έχει κάποια περίοδο χάρητος. Π΄άντα λέγαμε και εδώ, να βγάλει πρώτα την διακύριξη της και βλέπουμε. Οταν κάνεις όμως κόμμα με αόριστες βάσεις , χωρίς πρόγραμμα , τι κάνουμε??
Ο Μητσοτάκης 7 χρόνια περιμένεις να κυβερνήσει . Κυβερνά , έχει κάνει κάποια πράγματα σωστά. Αν απο εκεί και πέρα τα λάθος είναι πιο πολλά απο τα σωστά ή περίμενες πιο πολλά είναι άλλη συζήτηση απο την μηδενιστική "δεν κυβερνά". Η Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια, και καλό είναι να είμαστε σαφής, όπως ζητάμε και απο τους πολιτικούς, και οχι αφοριστικοί.
Ακριβώς επειδή η ελληνική γλώσσα είναι εξαιρετικά πλούσια, διαθέτει την ικανότητα να αποδίδει ποικιλοτρόπως όλους κυριολεκτικά (sic!) τους τύπους ανθρώπινης έκφρασης, κυριολεξία, μεταφορά, αλληγορία, αλλά και τις διαθέσεις, π.χ.ειρωνεία,σαρκασμός, θυμηδία,σουρρεαλισμός,
αστείες ακουστικές, συνηχήσεις και ο κατάλογος δεν έχει τέλος!!!

Οπότε να μην σοκάρεσαι όταν ένας μη-κυριολεκτικός τρόπος έκφρασης αποδίδει μια πραγματικότητα πολύ καλύτερα/σαφέστερα από κάθε κυριολεξία!!!!!!!!

Αγαπητέ, δίνω χρόνο γενικά αλλά για τον Κούλη πλέον όχι εδώ και τρία χρόνια τουλάχιστον.

Εκρίθη κι ευρέθει λίγος,, αφόρητα λίγος

και τώρα κατ' εμέ βαδίζει προς την έξοδο όσο κι αν προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο.

Τελευταία τροποποίηση:

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.553
Πόντοι
3.556

Πάντως αν δεν είναι αερολογίες και εντυπωσιασμοί , γιατί ο εισαγγελέας δεν τον καλεί να πει οτι έχει να πει??? Μήπως φοβάται οτι θα πάει για κλεπταποδόχος...

Βαρέθηκα , με όλους όσοι λένε "οταν καταγγείλω θα γίνει σεισμος"

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
968
Πόντοι
366

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
573
Πόντοι
81
Τι ΄σέρνεται.... Εχει ξεστρατίσει τελείως. Αντι να λέμε για την Μαρία, ασχολούμαστε με τον Μητσοτάκη (εχει δικό του νήμα) και γενικά θέματα Άμυνας κλπ.....
Η Καρυστιανού απο μόνη της , σελίδα δεν συμπληρώνει
αφου γραφετε συνεχεια εδω εσεις οι γαλαζαιοι, εχει παει το σκατο στην καλτσα απο τα ψηφαλακια που θα σας φυγουν προς καρυ
ειδικα αν δουλευετε σε καμια μκο που χρηματοδοτειται απο την κυβερνηση

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.553
Πόντοι
3.556
αφου γραφετε συνεχεια εδω εσεις οι γαλαζαιοι, εχει παει το σκατο στην καλτσα απο τα ψηφαλακια που θα σας φυγουν προς καρυ
ειδικα αν δουλευετε σε καμια μκο που χρηματοδοτειται απο την κυβερνηση
Οτι πεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom