Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 192 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 227 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    419

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
2.379
Πόντοι
456
Εμένα πάντως μέχρι στιγμής δεν μου λέει τίποτα το “κόμμα Καρυστιανού”.

Ναι, έχει το σεβασμό μου για την απώλειά της, ναι έχει τον σεβασμό μου για την προσπάθειά της να βγουν όλα στην φόρα, ναι ακούγονται όμορφα και ελκυστικά τα περί δικαιοσύνης που έχει σαν σημαία, ναι σε πρώτη φάση δείχνει μια σοβαρότητα και ξέρει να μιλάει, αλλά μέχρι στιγμής ΜΟΝΟ αυτό έχω δει από αυτήν και στην ζωή μου έχω μάθει ότι “όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι”….

Ας φτιάξει λοιπόν πρώτα το κόμμα, ας δούμε ποιοι θα το στελεχώσουν, ας μας πει τι πιστεύει, τι θέλει να κάνει, και κυρίως πως σκοπεύει να το κάνει - τουλάχιστον στους κρίσιμους τομείς όπως οικονομία, άμυνα, εξωτερική πολιτική, υγεία, παιδεία κλπ, και από εκεί και πέρα κρίνουμε….

Στην παρούσα φάση ένα κόμμα διαμαρτυρίας που ποντάρει στο να καρπωθεί συσσωρευμένη οργή εμένα δεν μου λέει κάτι , και ίσως και να το βρίσκω και επικίνδυνο…

Ας περιμένουμε λοιπόν λίγο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.732
Πόντοι
266
Toν θεωρω τον μοναδικό σοβαρο του συριζα
Και να ξεβρωμισει και να φυγει απο κει
Στις εσωκομματικές εκλογές για πρόεδρο του συριζα όμως πήρε μόνο 5% δεν τον θέλανε

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.422
Πόντοι
201
Εμένα μου ήρθε μόλις ένα λογοπαίγνιο να κάνω αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό και αν πρέπει να το γράψω...
Θα μπορούσε κάποιος να το πει black χιουμορ, ή να με βρίσει, αλλά από την άλλη είναι κρίμα να μην το μοιραστώ με κάποιον... πφφ

Ελπίζω να μη παρεξηγηθεί κάποιος. Ζητώ και προκαταβολικά συγγνώμη, λόγω της τραγωδίας.

Σκέφτηκα: πως το κόμμα της, θα πάει τρένο :confused:

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Zen premie

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
127
Πόντοι
0
Toν θεωρω τον μοναδικό σοβαρο του συριζα
Και να ξεβρωμισει και να φυγει απο κει
Σε όλες τις συζητήσεις που παίρνει μέρος έχει σοβαρό λόγο και επιχειρήματα, όντως ξεχωρίζει στο κόμμα του σαν την μύγα μες το γάλα. Τώρα κατά πόσο μπορεί να ηγηθεί ενός φορέα θα δείξει το μέλλον.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.451
Πόντοι
481
Η εν λόγω κυρία έχει δύο ρόλους:
  1. η πενθούσα μητέρα
  2. η πολιτευόμενη κυρία
Για το πρώτο νομίζω από όλους χαίρει του σεβασμού μας και της συμπαράστασής μας.
Για τον δεύτερο ρόλο, θεωρώ προσωπικά ότι είναι άκρως ακατάλληλη! Δεν έχει το κατάλληλο βιογραφικό για κάτι τέτοιο. Ειδικά σε μια χώρα σύνθετη όπως είναι η Ελλάδα. (αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος από τους κυβερνώντες ή τους λοιπούς επαγγελματίες πολιτικούς έχει το κατάλληλο βιογραφικό, αλλά εδώ εξετάζουμε την συγκεκριμένη περίπτωση)

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, θωρώ ότι μια τέτοια κίνηση από την μεριά της, κάνοντας μια σύμβαση ότι εισέρχεται στην βουλή, αποσκοπεί περισσότερο στην πίεση του συστήματος ώστε να αλλάξει ή/και να αποκαλυφθεί.

Στα θετικά της συγκαταλέγονται ότι:
  • έχει την συμπάθεια μεγάλης μερίδας του λαού
  • είναι "καθαρή" καθώς δεν έχει φανεί να εμπλέκεται στο παρελθόν με τον πολιτικό/κομματικό χώρο
Προσωπικές απορίες/φόβοι για το πρόσωπό της:
  • μετατροπή του πόνου σε πολιτικό brand
  • δεν έχει (επαρκές/αξιόπιστο) επιτελείο
  • δεν έχει κρατική/διοικητική εμπειρία

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.307
Πόντοι
3.836
IMG_2025.jpeg

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.829
Πόντοι
13.116
Πάντως εκεί στον Τσυριζα πρέπει να δουν τους ευρωβουλευτές λίγο....
Ο Γεργούλης μήνυση για βιασμό, ο Παππάς για ξυλοδαρμό, ο Φαραντούρης την κάνει σιγά σιγά....
Πρόεδρε, πώς γκένεν αυτό ? :think:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.972
Πόντοι
216
Εμένα πάντως μέχρι στιγμής δεν μου λέει τίποτα το “κόμμα Καρυστιανού”.

Ναι, έχει το σεβασμό μου για την απώλειά της, ναι έχει τον σεβασμό μου για την προσπάθειά της να βγουν όλα στην φόρα, ναι ακούγονται όμορφα και ελκυστικά τα περί δικαιοσύνης που έχει σαν σημαία, ναι σε πρώτη φάση δείχνει μια σοβαρότητα και ξέρει να μιλάει, αλλά μέχρι στιγμής ΜΟΝΟ αυτό έχω δει από αυτήν και στην ζωή μου έχω μάθει ότι “όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι”….

Ας φτιάξει λοιπόν πρώτα το κόμμα, ας δούμε ποιοι θα το στελεχώσουν, ας μας πει τι πιστεύει, τι θέλει να κάνει, και κυρίως πως σκοπεύει να το κάνει - τουλάχιστον στους κρίσιμους τομείς όπως οικονομία, άμυνα, εξωτερική πολιτική, υγεία, παιδεία κλπ, και από εκεί και πέρα κρίνουμε….

Στην παρούσα φάση ένα κόμμα διαμαρτυρίας που ποντάρει στο να καρπωθεί συσσωρευμένη οργή εμένα δεν μου λέει κάτι , και ίσως και να το βρίσκω και επικίνδυνο…

Ας περιμένουμε λοιπόν λίγο
Το μόνο εχἐγγυο που έχουμε, έναντι όλων των κομματόσκυλων του Κυνοβουλίου, είναι ότι πρόκειται γιά έναν άνθρωπο που εμφορείται από ιδέες δικαιοσύνης, αλτρουϊσμού, κοινωνικής ευημερίας και όχι ιδιοτέλειας.
Ένα από τα κριτήρια που θα με έκανε να την ψηφίσω με τα τέσσερα είναι το να αναφέρει ότι η Βουλή αυτή τή στιγμή λειτουργεί ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, καθώς έχει 297 βουλευτές, και θα έπρεπε να γίνουν επαναληπτικές εκλογές γιά τις περιφἐρειες εκείνων που έχασαν τις έδρες.
Γιά να προλάβω, δε, την επίθεση διαφόρων μπλέ κομματόσκυλων και κολαούζων, παραπέμπω στις δηλώσεις Βουλγαράκη γιά την αντισυνταγματικότητα της Απόφασης του ΣτΕ (ή του Αρείου Πάγου-δεν θυμάμαι ποιό Δικαστικό όργανο τήν εξέδωσε).

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.307
Πόντοι
3.836
Ο Γεργούλης μήνυση για βιασμό, ο Παππάς για ξυλοδαρμό, ο Φαραντούρης την κάνει σιγά σιγά....
Όταν η ΝΔ είναι κυβέρνηση δύο φορές και έχει ήδη Ν.Γεωργιαδη για βιασμό,Αυγενάκη για ξυλοδαρμό,αλλά τους έχουν κλασει μια μάντρα,τότε ίσως ακολουθούν τα χνάρια τους μπας και ποτέ κυβερνήσουν κ αυτοί

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.829
Πόντοι
13.116
Όταν η ΝΔ είναι κυβέρνηση δύο φορές και έχει ήδη Ν.Γεωργιαδη για βιασμό,Αυγενάκη για ξυλοδαρμό,αλλά τους έχουν κλασει μια μάντρα,τότε ίσως ακολουθούν τα χνάρια τους μπας και ποτέ κυβερνήσουν κ αυτοί
μπα...απο τρομοκρατία, βιασμούς , και δολοφονίες η αριστερά έχει τα πρωτεία μακράν ....:2funny:
Δεν ρωτάς και καναν τροτσκιστή, να σου πει τι τους έκανε η ΟΠΛΑ ? Μιλάμε μορφωμένα πράγματα .....:ak::ak:
Μέχρι και τους δικούς τους καθαρίζουν .....:headbang:

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
2.379
Πόντοι
456
Το μόνο εχἐγγυο που έχουμε, έναντι όλων των κομματόσκυλων του Κυνοβουλίου, είναι ότι πρόκειται γιά έναν άνθρωπο που εμφορείται από ιδέες δικαιοσύνης, αλτρουϊσμού, κοινωνικής ευημερίας και όχι ιδιοτέλειας.
Τύπε μου πως είσαι τόσο σίγουρος για τα ανωτέρω ?
Δεν είναι κακό να κρατάς και μια πισινή...

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.151
Πόντοι
9.345
Παρατηρώ πως ενώ τα σχόλια είναι περίπου 60 - 40 υπέρ Καρυστιανου, στην ψηφοφορία έχουμε λίγο πολύ ισοπαλία
Επομένως έχουμε πολλούς κρυφο-κουλικους η πολλούς κλώνους :think:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.346
Πόντοι
216
μεσα απο αυτο το νημα θελω να εκφρασω την βαθια μου εκτιμηση σε Βελοπουλο , Ζωη και ολους οσους ανεδειξαν την κα Καρυστιανου σαν την μελλοντική και μονη λυση στα προβληματα της χωρας !!!!!!!!

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.307
Πόντοι
3.836
μεσα απο αυτο το νημα θελω να εκφρασω την βαθια μου εκτιμηση σε Βελοπουλο , Ζωη και ολους οσους ανεδειξαν την κα Καρυστιανου σαν την μελλοντική και μονη λυση στα προβληματα της χωρας !!!!!!!!
Δυστυχώς αυτοί είναι ανύπαρκτοι,πιθανότερο είναι να μας οδηγήσει η ΝΔ με τις πίπες που κανει και λέει

Romano Garreton

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
421
Πόντοι
20
Μπορεί να είναι όντως αλλά όταν είμαι στα σκατά μέσα κ εχω πιάσει πάτο τότε ελπίζω ότι το καινούργιο ίσως είναι καλύτερο ....το δοκιμάζεις κ δεν έχεις να χάσεις τίποτα αφού ούτως ή άλλως είσαι πάτο
Το να χανει καποιος ως ατομο η ως λαος τον καιρο του ,δεν ειναι ο,τι καλυτερο... Και πιστευω ( οχι ως τυφλη πιστη,ως απορροια γνωσεων το λεω ) οτι αυτο θα γινη και με το κομμα της κυριας Καρυστιανου. Απ οσα διαβαζω οτι λεει, ( δεν βλεπω καναλια), συμπεραινω, ας το πω λακωνικα,να μην τρωω χωρο κ το χρονο σας, οτι θα δημιουργησουν ενα "Νικη" Νο 2. Θα εισρευσει ο καθε διψασμενος για χρημα πονηρος πολιτευτακος , θα πλαισιωθουν απο τους ιδιους "χορηγους" που ηδη ριχνουν λεφτα και στα υπολιοπα κομματα, θα γινει ενα τουρλουμπουκι απο βλαχια,χλιδα και πρωιναδικο και στο τελος θα απιρροφηθουν απο τις μεγαλες Ανων.Εταιριες - Μαφιες που μονοπωλοιυν την "πολιτικη" ( αλλο που δε θα θελουν). Ηδη ξεκινησε ασχημα, κοροιδευοντας τους υποψηφιους ψηφοφορους της, οτι " δε θελει σχεση με πολιτικους" και αμεσως εβγαλε απ τι μανικι τον φαραντουρη,που τον προβαλλουν εδω και κατι μηνες ολα τα βρωμοκαναλα και τα ΜΜΕ, εναν κατασκευασμενο απο το βαθυ κρατος δηλαδη. Αυτο και μονο αρκει για να καταλαβουμε ποσο υποτιμα τη νοημοσυνη μας.

• Like
Αντιδράσεις: barock

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.592
Πόντοι
2.046
Για ψηφίστε όλοι . Ανανεώνεται ανά εβδομάδα...
Ελπίζω τα κουλομπότς να σπαμάρουν ΝΔ

POLLS  Ψήφισε Τώρα.png
Ψηφισα.. πλακα τους κανει το Μαρακι! ρωτανε πολλα ομως κι ειναι κουραστικο.
ΥΓ. στα εισοδηματα και πτυχια, εβαλα τα ανωτερα γιατι ειμαι μελος του μπου. :sunglasses:
Will Smith Glasses GIF by netflixlat

mixalis k.

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
10.904
Πόντοι
3.656
Exουμε τους Μαδουροπληκτους Αρβανιτη και Κουλογλου

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.361
Πόντοι
786
για να δούμε τον φαραντούρη,
θα αφήσει το σίγουρο μισθό,
για να πρωταγωνιστήσει με την καρυστιανού;
θα πει δικαιολογίες για να παραμείνει ευρωβουλευτής;
πχ μπορεί ο επιλαχών να είναι ήδη στη νέα αριστερά...

έτσι όμως μειώνεται η καθαρότητα του εγχειρήματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom