Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 189 46,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 218 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    407

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
Και οι Έλληνες που πάνε στη Γερμανία Αμερική του σορός σχέδιο είναι και των μκο?
Ρε πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα?
Όχι ρε σκοταδιστή, δεν είναι. Πήγαν αφού το ελληνικό κράτος συμφώνησε πόσοι θα πάνε να δουλέψουν και πού θα δουλέψουν. Δεν έκαναν εισβολή στις παραλίες τους και στα σύνορά τους. Αει στο διάολο πεμπτοφαλαγγίτες που εξομοιώνετε τα πάντα γιατί ο στόχος είναι να κθαγιάσουμε την λαθροεισβολή...

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
Συμφώνησε ότι θα πάνε 500000 πόσοι είναι σήμερα και μας έχουν ξεφτιλίσει με την βλάχια τους?
Όλοι παράνομα πήγαν και στην Αυστραλία και στον Καναδά και στην Αμερική με τουριστικές βίζες πήγαιναν
Σβαιν μας ανέβαζαν σβαιν μας κατέβαζαν στη Γερμανία.
Εισβολή ξέρεις τι σημαίνει?.ότι σου καταπατω το μέρος και σε κάνω δούλο με οργανωμένο σχέδιο.
Εισβολή έκαναν οι μετανάστες και ζούνε σε τέτοιες συνθήκες μέσα στα κέντρα?
Ρε πόσο πλύση εγκεφάλου σας έχουν κάνει και πρόβατα να εισασταν θα κάνατε και ενα μπε τώρα είστε κοπιπειστ στρατιωτάκια του συστήματος
Να χεσω μέσα στη χρυσή αυγή που στηρίζεις κιολας
Σού λέει κάτι η "Νήσος Έλλις"; Ψευταρά, διαστρεβλωτή της αλήθειας.
Ναι, τους έχουν στην Μαλακάσα και αλλού και τους πληρώνω 800ευρώ τον μήνα γιά να ξύνουν τ'αρχίδια τους και να περιμένουν την εντολή γιά εξέγερση, τα δε μούλικά τους τα πληρώνω 3000 ευρώ το άτομο, που στην πραγματικότητα οι περισσότεροι είναι ενήλικοι, αλλά έτσι τρώνε περισσότερα οι ΜΚΟ και οι μεσάζοντες.
Ούστ ρέ. Στο Ισλαμαμπάντ να πάς, να κάνετε παρέα εάν σού ξυνίζει η Ελλάδα και ο Ελληνισμός.
Εκατό χρόνια προδότες αριστεροί, χειρότεροι από τους γενίτσαρους...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
800 ευρώ πληρώνεις να αγοράζεις οπλακια και γερμενα υποβρύχια για να πολεμήσεις τάχα τους Τούρκους,ο ξένος μεταναστης από σενα ούτε 5 ευρώ δεν στοιχίζει..
Τα λεφτά στα τρώει η νδ σε σκάνδαλα όπως οπεκεπε σε οπλικά που αγοράζει από τους φίλους συμμάχους
Κατάλαβες ότι το σύστημα όχι μόνο σε κλέβει όχι μόνο σε έχει στο περιθώριο αλλά σου έχει πάρει και τη ψυχουλα το μυαλουδακι και σου λέει μέχρι και ποιοι είναι οι εχθροί σου.
Δεξιοί γενιτσαροι είσαστε με τσαρούχια του συστηματος
Τον πούλο γιά το Μπαγκλαντές, άμα δεν γουστάρεις Ελληνικό πολιτισμό...
Ρε μαλακιστήρι, τους εχθρούς μου μού τούς δείχνει η Ιστορία, κάτι γιά το οποίο εσύ δεν έχεις πάρει μυρωδιά.
Πού ήσουν ρε πορδοβούλωμα, όταν μας μάντρωναν μέσα και μάς έβαζαν πρόστιμα εάν κυκλοφορούσαμε χωρίς μάσκα σε ανοικτούς χώρους ; Είχατε πάρει εντολή από τον Ινστρούχτορα να κάνετε διάλειμμα στην επανάσταση; Ή μήπως είσαι από τούς μπαχαλάκηδες, που το πρωί χτυπάνε κάρτα στην ΓΑΔΑ;
Σε πληροφορώ ότι την ίδια στιγμή οι "μετανάστες" κυκλοφορούσαν ελεύθερα και δεν τους υποχρέωναν να μπολιαστούν, όπως τον μαλάκα γηγενή έλληνα...

• Like

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
380
Πόντοι
21
Και οι Έλληνες που πάνε στη Γερμανία Αμερική του σορός σχέδιο είναι και των μκο?
Ρε πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα?
Τα πράγματα είναι απλά,έχει φτώχεια στη πατρίδα τους και πάνε για ένα καλύτερο μέλλον.
Τι φταίει ένα παιδί που γεννήθηκε στο Μπαγκλαντές 25 ετών να μην έχει ένα καλύτερο μέλλον?
Εμείς εδώ στην Ελλάδα γιατί πάμε στην Γερμανία και στην Ελβετία και παίρνουνε τσιμπουκια στους γερμαναραδες ενώ πριν 3 γενιές ο πρόγονος του γαμησε και σκότωσε τον δικό μας πρόγονο.
Τελικά πάλι τσιμπουκια κάνουμε σ αυτούς που μας γαμησαν και το παίζουμε δυτικοί και υπεράνω όλων σε λαούς που ούτε μια σφαίρα δεν μας έριξαν και ούτε κακό μας έκαναν στην ιστορία
Μας ενοχλεί μέχρι και η παρουσία τους γιατί τόσο γαμιολια είμαστε αλλά μας αξίζει αυτό παθαίνουμε τώρα και στο μέλλον,μια ζωή τελευταίοι και θα γλύφουμε τους γερμανικούς κωλους
Kαι εγω εξω δουλευω αλλα πρωτα υπεγραψα συμβολαιο και μετα πηγα
Ειμαι συνεργατης τους, ειμαι συμβατος με την κοινωνια τους
Δεν εσκασα μυτη χωρις διαβατηριο και μου εδωσαν τσαμπα σπιτι οπως κανουμε εδω με τους μαο μαο που το μονο που συνεισφερουν ειναι η εγκληματικοτητα και η υποβαθμιση της ποιοτητας ζωης

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.468
Πόντοι
3.556
Τι να σου πει ρε φίλε δεν θα πεινάει ο λαός?. Όλοι αυτό λένε προεκλογικά κάνεις δεν τους πιστεύει πια κανέναν.
Το μόνο που μπορεί να κάνει προεκλογικά είναι να βγάλει κοστολογημενο πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής με χρήματα που μπορουν να μαζευτούν μέσω αναδιανομής του πλούτου.
Να φορολογισει τους έχοντες τα υψηλά εισοδήματα και ότι υπάρχει κασέρι και να το δώσει στους αδύναμους.
Μπορεί να γίνει αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση και να έρθει σε ρήξη με τους έχοντες
Πάντως οταν ο ΣΥΡΙΖΑ προς το τέλος του, εβαλε κάποια φορολογία σε "υπερκέρδη", στα ευρωπαικά δικαστήρια τα έχασε και τελικά και φόρο δεν εισπράξαμε και δώσαμε απο το ταμείο και έπρεπε απο κάπου να τα βρουν....

Ευκολα τα λόγια με τα υπερκέρδη, αλλά στην ΕΕ που λογικά θέλουμε να είμαστε, δεν περνούν. Ας πει κάποιος να βγούμε απο ΕΕ, αλλά δεν το λένε!!!!

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
380
Πόντοι
21
Συμφώνησε ότι θα πάνε 500000 πόσοι είναι σήμερα και μας έχουν ξεφτιλίσει με την βλάχια τους?
Όλοι παράνομα πήγαν και στην Αυστραλία και στον Καναδά και στην Αμερική με τουριστικές βίζες πήγαιναν
Σβαιν μας ανέβαζαν σβαιν μας κατέβαζαν στη Γερμανία.
Εισβολή ξέρεις τι σημαίνει?.ότι σου καταπατω το μέρος και σε κάνω δούλο με οργανωμένο σχέδιο.
Εισβολή έκαναν οι μετανάστες και ζούνε σε τέτοιες συνθήκες μέσα στα κέντρα?
Ρε πόσο πλύση εγκεφάλου σας έχουν κάνει και πρόβατα να εισασταν θα κάνατε και ενα μπε τώρα είστε κοπιπειστ στρατιωτάκια του συστήματος
Να χεσω μέσα στη χρυσή αυγή που στηρίζεις κιολας
Ρε ανθρωπε, η Μυρτω θα ειχε κανονικη ζωη τωρα αν δεν μας εφερναν αφροασιατες?
Ο Κανταρης θα ζουσε?
Ο Μουστακας θα ζουσε?
Γαμω τον Σορος και τις ΜΚΟ της αδερφης του Κουλη

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
17.023
που ολα αυτα στον καναπε ?:coffee:

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
380
Πόντοι
21
Η εε για να έρθει ένα παιδί από το Μπαγκλαντές του ζητάει εισοδήματα και 300 δικαιολογητικά για να πάρει βίζα με το πρόσχημα για να μην έρθει.
Τι φταίει ένας νέος εκεί να μην μπορεί να κάνει όνειρα για ένα καλύτερο αύριο.
Αφήστε τις δικαιολογίες να παλέψει στη χώρα του για ένα καλύτερο αύριο αυτά είναι αηδίες
Όλοι έχουμε δικαίωμα για ένα καλύτερο αύριο η γη ανήκει σε όλους μας είμαστε πολίτες του κόσμου και όχι κρατών
Το Μπαγκλαντες ξερεις τι πληθυσμο εχει?
178 εκατομμυρια
Γουσταρεις να ερθουν ολοι να γινουμε και εμεις Μπαγκλα?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.468
Πόντοι
3.556
Έπρεπε να είχαμε φύγει το έχω πει 1000 φορές
Όλα θα ήταν διαφορετικά τώρα
Εγω θα προτιμούσα να ζουσα πιο φτωχά ακόμα και από τώρα αλλά να έχω εξουσία πάνω αριστερή κυβέρνηση πάρα δεξιά
Η πρώτη φορά αριστερά Έπρεπε να είναι για πάντα αριστερά...
To θέμα όμως δεν είναι τι λες εσύ και εγώ. Το θέμα είναι τι θέλει η πλειοψηφία που νομίζω οτι δεν θέλει εκ΄τός ΕΕ.... Οπότε πρέπει να λέμε πράγματα συμβατα με ΕΕ... Σωστά???

Η 1η φορά αριστερά , αυτοκτόνησε.... δυστυχώς ή ευτυχώς

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.468
Πόντοι
3.556
Δεν θα έχω πρόβλημα να έρθουν από οπουδήποτε αρκεί να εργάζονται και να πληρώνουν φόρους και να μπει πλαφόν να μην μεταφέρουν μεγάλα ποσά στη χώρα τους και αν μεταφέρουν να πληρώνουν έξτρα φόρο.
Επίσης μπορούν να πληρώνουν φόρο μετανάστη κάθε χρόνο και να ανανεώνετε η άδεια διαμονής συν τα χρήματα από την εε
Ο μετανάστης είναι ευκαιρία αρκεί να οφελειθουν και οι δυο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

61% του δημοψηφισματος ήταν εκτός εε στην ουσια
Nαι , αλλά η 1η φορά αριστερά δεν το έκανε!!!!!!!!!!!!!! Ασε τι έκανε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
Τι ήθελες να κανει η αριστερά επανάσταση στον κοροδοιο?
Όταν απαγόρευσαν στους πιστούς χριστιανούς να πάνε εκκλησία δεν είδα κανένα Χρυσαυγιτη να κοπανάει σώματα ασφαλείας
Θυμασε που τους τράβαγαν σηκώτους μέσα από την εκκλησία...
Που εισασταν εσείς οι νταήδες?
Εσείς που είστε πάτρις θρησκεία οικογένεια που είστε?
Όταν νομιμοποιηθηκε ο γάμος των ομοφυλοφιλων που εισασταν?
Με τις ταυτότητες που εισασταν?
Με την υποχρεωτικοτητα των εμβολίων που εισασταν?
Παρά Όταν σας λένε οι νδ και σας κλείνουν το μάτι κάνετε τους κάμποσους χωρίς το οκ των νδ είστε αγαλματάκια,με την συνθήκη των πρεσπων όμως είχατε βγει γιατί σας το είπε η νδ
Με λίγα λόγια τσόντα της νδ είστε
Άκου, ψιλομαλάκα, δεν είμαι ενταγμένος πουθενά και αυτό φαίνεται απ' όλες τις αναρτήσεις μου εδώ μέσα. Δεν έχω σχέσεις με Χρυσαυγίτες ούτε με Δεξιούς. Οπότε μη μου ξαναγράψεις "εσείς" ή "πού ήσασταν" γιατί θα ακούσεις τα μπινελίκια σου.
Σε ρώτησα κάτι απλό: Η Αριστερά εν τω συνόλω της, κοινοβουλευτική, εξωκοινοβουλευτική, επαναστατική κτλ κτλ τι έκανε; Μην πετάς λοιπόν την μπάλα στην κερκίδα με το "εσείς τί κάνατε"; Εγώ ως άτομο έκανα κάποια πράγματα, και στην τελική δεν έστειλα ποτέ μήνυμα για να βγώ από το σπίτι μου. Ένα κωλόχαρτο είχα που έγραφα και έσβηνα μέ μολύβι. Καί φυσικα δεν εμβολιάστηκα.
Άσε με εμένα. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, που κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τι έκανε; Να σού πώ τι έκανε: Την πάπια έκανε, γιατί έπεσε σύρμα από τους ινστρούχτορες. να μη σού πώ ότι υπερθεμάτιζε. Ούστ, λοιπόν, κοπρίτες επαγγελματίες επαναστάτες.

• Χαχα

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.432
Πόντοι
6.795
Έπρεπε να είχαμε φύγει το έχω πει 1000 φορές
Όλα θα ήταν διαφορετικά τώρα
Εγω θα προτιμούσα να ζουσα πιο φτωχά ακόμα και από τώρα αλλά να έχω εξουσία πάνω αριστερή κυβέρνηση πάρα δεξιά
Η πρώτη φορά αριστερά Έπρεπε να είναι για πάντα αριστερά...
ίσως, αλλά η πρώτη φορά αριστερά...δεν ήταν αριστερά, ήταν μια ανίκανη, αδίστακτη, καιροσκοπική παρέα με πλάτες και σε εντεταλμένη υπηρεσία να καταστρέψει όσο μπόρεσε την έννοια ¨Αριστερά¨

ότι και να λες το χάπι δε χρυσώνεται

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.468
Πόντοι
3.556
παρακολουθώντας το νήμα, καταλήγω οτι η Κάρυ είναι ένα τίποτα. Δεν υπαρχει πολιιτκός λόγος. Τίποτα.
Όλο το νήμα πλέον ασχολείται με την αριστερά, με την ΝΔ κλπ.
Για το κόμμα της Κάρυ τίποτα....... μα τίποτα....

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
934
Πόντοι
366
Άκου, ψιλομαλάκα, δεν είμαι ενταγμένος πουθενά και αυτό φαίνεται απ' όλες τις αναρτήσεις μου εδώ μέσα. Δεν έχω σχέσεις με Χρυσαυγίτες ούτε με Δεξιούς. Οπότε μη μου ξαναγράψεις "εσείς" ή "πού ήσασταν" γιατί θα ακούσεις τα μπινελίκια σου.
Σε ρώτησα κάτι απλό: Η Αριστερά εν τω συνόλω της, κοινοβουλευτική, εξωκοινοβουλευτική, επαναστατική κτλ κτλ τι έκανε; Μην πετάς λοιπόν την μπάλα στην κερκίδα με το "εσείς τί κάνατε"; Εγώ ως άτομο έκανα κάποια πράγματα, και στην τελική δεν έστειλα ποτέ μήνυμα για να βγώ από το σπίτι μου. Ένα κωλόχαρτο είχα που έγραφα και έσβηνα μέ μολύβι. Καί φυσικα δεν εμβολιάστηκα.
Άσε με εμένα. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, που κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τι έκανε; Να σού πώ τι έκανε: Την πάπια έκανε, γιατί έπεσε σύρμα από τους ινστρούχτορες. να μη σού πώ ότι υπερθεμάτιζε. Ούστ, λοιπόν, κοπρίτες επαγγελματίες επαναστάτες.
Η Μέρκελ τράβηξε το χαλί από τους Σαμαρο-Βενιζέλους διότι δεν ήθελαν να κάνουν όλη την βρώμικη δουλειά, φοβόντουσαν ότι θα χυνόταν αίμα με την λαική οργή, έβαλε τον Αλέξη, έκανε τα πάντα και τα ονόμασε προοδευτική διακυβέρνηση, ψήφιζαν ναι σε όλα με κλειστά τα μάτια, όλη η μαγκιά τους ήταν στις γραβάτες και ότι η τρόικα θα λέγεται θεσμός.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
Αν δεν είσαι ταγμένος πουθενά να μην πιάνεις την αριστερά στο στόμα σου
Είσαι ένα κρυφονι που ντρέπεσαι να πεις που ανήκεις τι πιστεύεις τι ψηφίζεις και μόνο να κάνεις κριτική ξέρεις εδώ μέσα.
Εγώ με κρυφονες δεν κάνω διάλογο και αν κάνω θα τους βάζω σε ομάδα το παραδέχονται δεν το παραδέχονται
Αντε γιατί το παραχεσες με την αριστερά και τον σύριζα εδώ μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προτιμάς κουλή τότε?
Θα απαντήσεις ρε; Τι έκανε ε ΑΡΙΣΤΕΡΑ στον κορωνοϊό; Την λέξη "κρυφόνι" δεν μου τη ἐμαθαν στό σχολείο. Τί σημαίνει; :huh:
Άμα σου απαντήσω ότι έχω ψηφίσει δύο φορές ΕΠΑΜ θά ησυχάσεις; :grin:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
Η Μέρκελ τράβηξε το χαλί από τους Σαμαρο-Βενιζέλους διότι δεν ήθελαν να κάνουν όλη την βρώμικη δουλειά, φοβόντουσαν ότι θα χυνόταν αίμα με την λαική οργή, έβαλε τον Αλέξη, έκανε τα πάντα και τα ονόμασε προοδευτική διακυβέρνηση, ψήφιζαν ναι σε όλα με κλειστά τα μάτια, όλη η μαγκιά τους ήταν στις γραβάτες και ότι η τρόικα θα λέγεται θεσμός.
Κύττα ρε που συμφωνούμε πού καί πού!

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
Αντε γιατί το παραχεσες με την αριστερά και τον σύριζα εδώ μέσα
Πές αλεύρι! Ο γερμανός πρέσβυς σε γυρεύει να σού πεί πόσο καλό παιδί υποσχέθηκε ότι θα είναι ο Αλέξης!

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.866
Πόντοι
216
Γιατί έχω συμπεράνει ότι υποστηρίζεις την εγκληματική συμμορία του Κούλη. Στο νήμα του Μητσοτάκη ανέβασα "σκηνές" από την αρχή της σταδιοδρομίας του και των λοβιτούρων του. Αξίζει να το δείς.

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
934
Πόντοι
366
Γιατί έχω συμπεράνει ότι υποστηρίζεις την εγκληματική συμμορία του Κούλη. Στο νήμα του Μητσοτάκη ανέβασα "σκηνές" από την αρχή της σταδιοδρομίας του και των λοβιτούρων του. Αξίζει να το δείς.
Μην ελπίζεις, η εξουσία έχει πάντα ένα χρώμα, ένα πρόσωπο, απλά με τα λόγια θα σε μπαλαμουτιάζουν με ότι τραβάει να ακούσει το αυτί του καθενός.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom