Τυπε την κατερινα την εχω παρει πριν πολλα χρονια. Δεν ξερω εαν εχει αλλαξει η συμπεριφορα της στην δουλεια. Στα του δωματιου δεν θυμαμαι να ηταν ποτε τοσο βιαστηκη ή κ εαν ηταν δεν σε αφηνε παραπονεμενο. Δλδ με τον τροπο της σε εκανε να τελειωσεις γρηγορα αλλα ευχαριστα. Λεει οτι τον ειχες χαλαρω...σε αυτο ισως να φταιει η κατερινα που δεν σε καυλωσε οσο κ οπως επρεπε. Οπως κ για το μπανιο που λεει ΕΑΝ ΣΕΒΕΤΑΙ τον ευατο της μπορει να σου πει μεγαλε μυριζεις παρε τα λεφτα σου κ οταν πλυθεις ξανα ελα. Προτιμησε ομως να σου παρει τα φραγκα κ να σε ξεπεταξει απο οτι λες. Εαν ειναι οντως ετσι μεγαλο φαουλ απο μερους της.
Χαίρομαι που με θυμάσαι..να είσαι καλά...
Και για να τεκμηριώσω την άποψή μου, γιατί σαφώς κι εμείς που ανοίγουμε τα πόδια..ΤΕΛΙΚΑ ..έχουμε άποψη...άσχετα αν έχουμε μάθει να κάνουμε
το "μαλάκα"..γιατί είναι η φύση της δουλειάς τέτοια..καταλαβαίνεις τι λέω (και όχι μόνο σ'αυτό το επάγγελμα), θα σου πω το εξής..
Φάουλ ξε-φάουλ , εάν ήταν να διώχνουμε τον κάθε έναν..είτε επειδή μας βρωμάει,είτε αν στραβογαμάει,είτε αν είναι σε εμφάνιση αντιαισθητικός
και σαν ανάποδο γαμώτο..ε..τότε θα τα κλείναμε τα μπουρδέλα...
Και οι μισές από μας τώρα θα ήτανε στη λαχαναγορά να ξεφορτώνουν τελάρα..και οι άλλες μισές να καθαρίζουν τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων στα διόδια..
Βγάλε από τη τσέπη σου ένα χάρτινο νόμισμα να δεις....μυρίζει?
Τες πα..καλά έκανε ο τύπος και κριτίκαρε την εμπειρία του μαζί μου,ελεύθερος είναι,και έχει δικαίωμα..
Από μια πρόχειρη ματιά που έριξα στις κριτικές του , με τις μισές κοπέλες που πήγε , έπειτα του ξινίζουν..λες και τον βάλανε μέσα με το ζόρι..
Δεν θα σταθώ εκεί..καλά έκανε..καλά κάνει..Όπως κι εγώ είμαι ελεύθερη κι έχω δικαίωμα να λέω και τη δική μου άποψη..Ίσως έτσι να θέλει μ'αυτό τον τρόπο να ξυπνήσει τους χύστηδες μύστηδες συναγωνιστές του
να προσέχουν που πάνε να γαμήσουν...αλλά στη δική του κατηγορία..γιατί, κατηγορίες υπάρχουν πολλές..
Κι επειδή κοντεύω λόγω πολύχρονης εμπειρίας να κάνω και διδακτορική διατριβή στο αντικείμενο..θα σου πω ποια είναι η καλύτερη και προτιμότερη
"κατηγορία" ενός ανθρώπου που "συμμετέχει στον πληρωμένο έρωτα"..
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ..
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ..ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ "ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ" και την εμπειρία του,δεν θα τη κάνει κουτσομπολιό..
αλλά θα τη κρατήσει για πάρτη του και λογαριασμό δεν δίνει σε κανέναν..
Σπάνια κατηγορία..αλλά υπάρχει..!!!
Αυτά..πα να φτιάξω καφέ..!!!Φιλάκια...