Βραδυ ΣαβΒατου στην αδεια σχετικα αθηνα και ειπα να περασω με την Ελληνιδα μιλφ που δουλευει στο κολωνου30Α.Ετσι λιγο μετα της21.30 μπαινω στο μαγαζι δινω τα 10 ευρω και μετα απο λιγο ερχεται η ελληνιδα μιλφ το ονομα της δεν το εμαθα αφου δεν το ανεφερε κατα την παρουσιαση η ομορφη επισης Ελληνιδα τσατσα που δουλευει και Κολωνου27Α ετσι αφου τα δωματια ηταν κενα γιατι η Τυπισσα ριχνει αβερτα πορτα σε Πακιστανια ηρθε συντομα.Χωρις πολλα λογια μου περναει αμεσως καποτα προκαταρκτικα καθολου κανει μια πιπα ισως απ τις πιο γρηγορες που μου εχουν κανει και με ρωτα αν θελω να στηθει στα τεσσερα οκ της λεω αφου και εγω ειχα καταλαβει οτι δεν θα εχουμε καποια ιδιαιτερη περιποιηση την εστησα πισωκολητα και δεν αργησα να τελειωσω.Γενικα ηταν μια μετρια και τυπικοτατη καταθεση απο μια ελληνιδα μιλφ μετριας προς καλης εμφανισης εχει μακρια ισια καστανα μαλλια σωμα με πιασιματα και χαλαρωση στο δερμα αλλα μην περιμενετε τιποτα το ιδιαιτερο κλασικη ξεπετα καλη συνεχεια να εχετε
Πληροφορίες Επίσκεψης
από erastis01
16-08-2014
Προκαταρκτικά Όχι
Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
Tελικά..άμα δεν πεταχτεί ένας παπάρης να πει τη παπαριά του δε γίνεται...χαχχαχαχ..μάλλον από τη μακρόχρονη αποχή μου από το μαγαζί ξεσυνήθισα..χαχχαχ
ΝΑΙ..."'Ημουν κι εγώ εκεί"....
Κι εσύ ήσουν καλό μου...
Δεν είμαι απλά milf...Milfάρα είμαι και εξαιρετικά ευτυχής που ρίχνω ακόμα και 20άρες..
Χαλάρωση στο δέρμα?

...Κάθε άλλο βεβαίως με 1.70 ύψος χωρίς τακούνι και 56 κιλά..
Το πουλί σου ήταν χαλαρό ... Σε μπουρδέλο δουλεύω..όχι σε τσίρκο για να σου παίζω κάνα μισάωρο το φλάουτο για να ξεπροβάλλει ο "όφης" σου χορεύοντας μέσα από το καλάθι..
Βιαστική..χωρίς προκαταρκτικά...χμ...

Δεν είμαστε όλη μέρα μέσα σέναν υπολογιστή κάνοντας κριτικές σε ένα site ούτε στο fb κάνοντας like σε 100άδες ξέκωλα....Κάνουμε και κάνα μπάνιο πριν πάμε σε γυναίκα...
Αλλιώς δε βρίσκω άλλο λόγο να είμαι βιαστική...ποτέ δεν είχα αυτή τη φήμη στη μπουρδελοκαριέρα μου...
Μη φοβάσαι να συστήνεσαι στις κοπέλες λέγοντας το nick σου και ότι είσαι μέλος σε site με μπουρδελοκαταστάσεις...να δέχεσαι και τις δικές τους κριτικές...
Ο γλομπέος είναι ένα site δημοκρατικότατο τουλάχιστο απ'όσα χρόνια είμαι κι εγώ μέλος εδώ και το γνωρίζω...
Μη σου κακοφαίνεται ότι πήρα τη πρωτοβουλία και σου απάντησα για την κριτική σου..
Σ'ευχαριστώ που ήρθες και με τίμησες...το γούσταρες...σου άρεσα...με το ζόρι δεν σ'εβαλα στο δωμάτιο...έτσι δεν είναι?
Σκέψου όμως.....Λέγε ότι θες ...Μόνο να θυμάσαι ότι είναι αδύνατον το πουλί το δικό σου..να συνάψει συνεταιριστικό συμβόλαιο με το πουλί των αλλονών για οποιαδήποτε κριτική σου,καλή ή κακή...
Και για να τελειώσω....Αααααα ρε μια ΕΛΕΝΑ (το κορίτσι-έπιπλο που είχα στο μαγαζί) , που θέλετε μερικοί για να στανιάρετεεεεε.....χαχχαχαχ