Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 31
- Πόντοι
- 16
Καπου την εχω δει σε φωτο αγγελια αυτη την φωτο
στις ανεξαρτητες πριν 1-2 μερες αν θυμαμαι καλα
Καπου την εχω δει σε φωτο αγγελια αυτη την φωτο
Χαχαχχαχαχ...ναι..ο κ...ς μου είναι αξέχαστος...Μάκια..!!!στις ανεξαρτητες πριν 1-2 μερες αν θυμαμαι καλα
Οποτε ξανα ρωταω...που σε βρισκουμε???Χαχαχχαχαχ...ναι..ο κ...ς μου είναι αξέχαστος...Μάκια..!!!
Aγαπη μου δεν εισαι για εναν εσυ....δωσε το κορμι σου στον λαο σου...Ναι..με φάγανε οι έρωτες και είχα σταματήσει..Ξανά εδώ λοιπόν...
"Καλύτερα μιας ώρας,ελεύθερων ηθών..παρά 40 χρόνια,μαλάκας και παθών"
Χαχαχαχχαχαχχαχαχ...!!!!
Στο τηλέφωνο...μόλις ανεβάσω την αγγελία βάρα ένα φώνι..Κάποια στιγμή θα με πετύχεις...Οποτε ξανα ρωταω...που σε βρισκουμε???
Χαχαχχαχαχ...ναι..ο κ...ς μου είναι αξέχαστος...Μάκια..!!!
Κοιτα να το φορτισεις καλα...γιατι θα πεσουν σαν τα κορακια τα τηλεφωνηματα.....Στο τηλέφωνο...μόλις ανεβάσω την αγγελία βάρα ένα φώνι..Κάποια στιγμή θα με πετύχεις...![]()
Εαν ειναι η ιδια πρεπει να την ξαναδει λιγο...καπου εχει ενα μικρο λαθοςστις ανεξαρτητες πριν 1-2 μερες αν θυμαμαι καλα
Το βρήκες...Πέρνα από το μαγαζί να σου δώσω ένα κουτί καπότες μιας χρήσεως ..γιατι εκει δεν σε προτιμουν οι αλλοδαποι και πας με αγγελια ?
Το βρήκες...Πέρνα από το μαγαζί να σου δώσω ένα κουτί καπότες μιας χρήσεως ..
Κρίμα να πλένεις αυτές που έχεις και να τις ξαναφοράς...
Το βρήκες...Πέρνα από το μαγαζί να σου δώσω ένα κουτί καπότες μιας χρήσεως ..
Κρίμα να πλένεις αυτές που έχεις και να τις ξαναφοράς...
Κι αφού έχεις "σχέση"...τι θέλεις εδώ μέσα? Bourdelo-τσαρκα? Η έχει περίοδο η δικιά σου??αυτη την περιοδο εχω σχεση δεν τις χρειαζομαι ...
αλλα δεν απαντησες αφου δεν εχεις δουλεια με τα 10 και 20 ευρω που κανει εκει πως περιμενεις καποιος να σου δωσει 50 ?
Ναι..με φάγανε οι έρωτες και είχα σταματήσει..Ξανά εδώ λοιπόν...
"Καλύτερα μιας ώρας,ελεύθερων ηθών..παρά 40 χρόνια,μαλάκας και παθών"
Χαχαχαχχαχαχχαχαχ...!!!!
Από βίτσιο...ψάχνω όμορφα αντρικά κωλαράκια σαν το δικό σου...ναι η παροιμια λεει η πουτανα το γαμησι δεν το σταματα!
τι εγινε σου εφαγε και τα λεφτα ο πρωην και ξαναβγαινεις για δουλεια ή απο βιτσιο ?![]()
Από βίτσιο...ψάχνω όμορφα αντρικά κωλαράκια σαν το δικό σου...![]()
μπραβο βρε τυπε
Χαχαχαχαχ..παλιές καλές εποχές...!!!![]()
Εγκαταλείπεις το νήμα άμεσα, διότι δεν σε αφορά αν δηλώνεις γυναίκα.
Ποιό τηλέφωνο ;Στο τηλέφωνο...μόλις ανεβάσω την αγγελία βάρα ένα φώνι..Κάποια στιγμή θα με πετύχεις...![]()