KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 24
Εξαρτάται πόσες φορές σου σηκώνεται την εβδομάδα και ποια ημέρακαλησπερα κατερινα , εσυ κανεις καποια βαρδια ή εχεις σταματησει?
ακριβώς..είσαι σε πλήρη στύση..!!!
Εξαρτάται πόσες φορές σου σηκώνεται την εβδομάδα και ποια ημέρακαλησπερα κατερινα , εσυ κανεις καποια βαρδια ή εχεις σταματησει?
Όλα παίζουν..Εσυ πως το εξηγεις αυτο?
Αν δεν ειναι λαθος τοτε ειναι πολυ υποπτο...
Αυτο ειναι δουλεια για τονΕσυ πως το εξηγεις αυτο?
Αν δεν ειναι λαθος τοτε ειναι πολυ υποπτο...
να φανταστω απο την απαντηση σου πως δεν εισαι σε διαθεση να απαντησεις σοβαρα στην ερωτησηΕξαρτάται πόσες φορές σου σηκώνεται την εβδομάδα και ποια ημέρα
ακριβώς..είσαι σε πλήρη στύση..!!!
Αυτο ειναι δουλεια για τον
![]()

Μα..δεν εκλαμβάνεις την αίσθηση του χιούμορ μου πια..να φανταστω απο την απαντηση σου πως δεν εισαι σε διαθεση να απαντησεις σοβαρα στην ερωτηση
Ή μπορεί και γι'αυτόν..![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.akouseto.gr/wp-content/uploads/2008/05/inspectorgadget.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αστον αυτον .. αυτος ειναι αλλουνου Ντιβιντι ευαγελιο :2funny:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/21002823749471530194.gif[/img[/URL]]
δεν θα ελεγα πως εχουμε κοινη αισθηση του χιουμορ.Μα..δεν εκλαμβάνεις την αίσθηση του χιούμορ μου πια..
Τσ τσ τσ..
φιλε δεν νομιζω οτι συμφωνει ο συζηγος της.δεν θα ελεγα πως εχουμε κοινη αισθηση του χιουμορ.
παντως συμφωνα με την απαντηση σου θα σε βρισκω καθημερινα απογευματα ???
Εννοω ρε παιδια οτι καποιος εγραψε κατι ασχετο που αν δεν ανταποκρινεται σε καποια κοπελλα τοτε εγραψε για πλακα ετσι για να γραψει μια κριτικη. Μεθυσμενος ητανε? Εκτος κι αν τα χαπια που παιρνει δεν ειναι καλα και βλεπει παραισθησεις...Όλα παίζουν..

Άμα δεν έχουμε κοινή αίσθηση του χιούμορ..δεν μου σηκώνεται..δεν θα ελεγα πως εχουμε κοινη αισθηση του χιουμορ.
παντως σημφωνα με την απαντηση σου θα σε βρισκω καθημερινα απογευματα ???

Αααααααααααχαχαχαχαχαχ...τον έστειλες τώρα...!!!φιλε δεν νομιζω οτι συμφωνει ο συζηγος της.
και συ ρε παιδι μου πρεπει να σε κανει ο αντρας να γελασεις για να σου σηκωθει?αλλιως δεν?Αααααααααααχαχαχαχαχαχ...τον έστειλες τώρα...!!!
και συ ρε παιδι μου πρεπει να σε κανει ο αντρας να γελασεις για να σου σηκωθει?αλλιως δεν?
Αν ο άντρας πρώτα δεν με γα...ργαλήσει..και συ ρε παιδι μου πρεπει να σε κανει ο αντρας να γελασεις για να σου σηκωθει?αλλιως δεν?
Θυμάσαι μωρό μου που ήμουν ανάμεσα στα πόδια σου?Ετσι ειναι το μωρο μου .. ειναι λιγο χαχανουλα
σας συνηστω να πατε οργανωμενοι
![]()

Θυμάσαι μωρό μου που ήμουν ανάμεσα στα πόδια σου?
Κι εσύ ξαπλωμένος αναπαυτικά..ώσπου ξαφνικά μου είπες
να σταματήσω γιατί αισθάνθηκες ζάλη?
Ήταν γιατί τόση ώρα δεν ρούφαγα...φούσκωνα..
Θυμάσαι γέλιο που ρίξαμε?![]()
![]()
![]()

[/URL]Έλα ντε?..Πήγα κι έγινα μοδίστρα..Θυμαμαι.. Στα 25 BAR με ειχες φρασει ..
www.imagerous.com/][/URL]
Γερο πνευμονι η πουτανα ρε ...
Γιατι ρε δεν εγινες παραθονοδρομος ?![]()