life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 97
- Πόντοι
- 2.357
Έλααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
Με ....τρελανεs με την φωτο σου....Και γαμω τα χαμογελα
Έλααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω σεξ-απίλ..Με ....τρελανεs με την φωτο σου....Και γαμω τα χαμογελα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω σεξ-απίλ..
Να σε σφουγγαρίσω?Με πλημμυρισεs παλι ............Ααααααααχχχχχχχχχ![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα το μονο που θα φοραs ναναι η ποδιτσα.............Να εχω αμεση προσβασηΝα σε σφουγγαρίσω?
πεσ στον φιλο σου να παει σε κανα μηνα στον αφροδισιολογο- δερματολογο να κοιταχτει καλου κακουΠήγα σήμερα από το μπουρδέλο της Κατερίνας με ένα φίλο μου. Ηταν μια Ρουμάνα που έκανε και την τσατσά και την πουτάνα. 2 σε 1. Βρώμαγε τσιγαρίλα και έφυγα. Ο φίλος μου μπήκε.
γιατι το μεταξουργειο ειναι πολλυ επικυνδυνο εκει κολησα τα κονδυλωματα και τραβιομουνα 2 χρονια γαμω την σαπιλα τουs (οχι στο συγκεκριμενο μαγαζι ομωs) για να μην υπαρχουν παρεξηγησειsΓιατί;
με την επαφη φιλαρακο η καποτα προστατευει το πουλη αλλα τα κονδυλωματα τα εβγαλα μεσα στισ τριχεσ και στην βαση ενοειται οτι γαμησα με καποτα αλλα πηγαινε σε κανα γιατρο να ρωτησεισ να δεισΑμα βάζεις καπότα πως μπορείς να κολλήσεις;
θελει πολλυ προσοχη μα παρα πολλυ μερικοι το παιζουνε και εξυπνοι και πανε και κανουνε και ακαποτα που μπορει να βγαλειs και στο στομα αλλα ετσι ειναι αμα δεν παθειs δεν θα μαθειs θελει πολλυ προσοχη μα παρα πολλυ και για μενα ειναι θεμα τυχηs καθαρα ασε που αμα βγει μεσα στην ουριθρα την γαμησανε εντελωs ειναι οτι χειροτερο γενικα παρατηρω οτι ο κοσμοs δεν ξερει η κανει πωs δεν ξερει και λεει ελα μωρε σιγα μην παθω κατι αλλα αυτο το 20σαρικο μετα το πληρωνειs χρυσο, εγω εφτασα στο σημειο να πηγαινω για καυτηριασμο 3 φορεs το μηνα το πρωτο εξαμηνο στατιστικα παντωs 7 στουs 10 που γαμανε στα μπουρδελα κολανε γιατι πολλυ απλα νομιζεται οτι ο πακιστανοs θα παει στον γιατρο?Ω ρε πουστη και πηγαίνω συχνα στα μπουρδέλα...
Καλού κακού..κάνε και κανένα κλίσμα επειδή έκατσες στον καναπέ..Ω ρε πουστη και πηγαίνω συχνα στα μπουρδέλα...
Έλα μωρέ..μη κάνεις έτσι..Μήπως πρέπει να πάω και στο γιατρό μόνο που διαβάζω το forum;
Εσυ πως το εξηγεις αυτο?Έλα μωρέ..μη κάνεις έτσι..
Δεν είσαι ο μόνος που θέλει γυαλιά και ιατρική περίθαλψη..
Κοίτα το παράδειγμα παρακάτω..
Ποτέ δεν είχα αυτή την κοπέλα και με τις υπηρεσίες που παρέχει..
Αλλού γι'αλλού είσαστε..
Χααααααχαχαχαχαχαχ...