NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
λίγο...αλλά όσο πάει θα το νιώσουν κι αυτές...!81 παντως μεχρι στιγμης δεν νομιζω να τις εχει αγγιξει η κριση αποσο εχω κοψει

λίγο...αλλά όσο πάει θα το νιώσουν κι αυτές...!81 παντως μεχρι στιγμης δεν νομιζω να τις εχει αγγιξει η κριση αποσο εχω κοψει

αν το διαβασες καλά είπα έξοδα καθαριότητας,υπηρεσίας και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ! καταλαβαινόμαστε μάγκα?μαλλον παιζει και νταβα στη μεση αυτο ξεχνας φιλε και δεν το λεω παλι με κακη προθεση μη με πρηξετε παλι
Ακούγεσαι...σαν να είσαι κάποιος θεόρατος άνθρωπος κρατώντας ένα λαχταριστό κόκαλο στο χέρι του..κι εμείς τα σκυλάκια τα ταπεινά από κατω..περιμένουμε να μας το ρίξεις..καλά λες εσύ αλλά δεν σε ακούνε τώρα...όμως όταν θα τους έρθει και σ' αυτούς η ΟΚ(Οικονομική Κρίση) στην πόρτα τους θα δεις αν κάνουν έξτρα χρόνο ή το κάτι παραπάνω ή 5 ευρώ λιγότερα...!
Ηδη έχει πέσει η δουλειά τους απλά δεν το δείχνουν, το παίζουν άνετοι και αυτοί... ;)
και σένα σου στερούνε τα πλούτη που ονειρεύεσαι από 2 χρόνια πριν αλλά δεν μπορείς ακόμα γιατί πολλοί περνάνε,κοιτάνεΑαααααχ....σα μωράκι κάνεις βρε..που του στερούν το αγαπημένο του παιχνίδι...
αλλά μέσα ελάχιστοι περνάνε! 
και σένα σου στερούνε τα πλούτη που ονειρεύεσαι από 2 χρόνια πριν αλλά δεν μπορείς ακόμα γιατί πολλοί περνάνε,κοιτάνεαλλά μέσα ελάχιστοι περνάνε!
![]()
Αλλά για να γλύψω τ'αρχίδια κανενός για 5 ευρω για να με ταίσει..αυτό δεν θα το κάνω ποτε..
Γι'αυτο χαίρομαι που είμαι "ιεροδουλη"
Κι εσύ πού είσαι?και σένα σου στερούνε τα πλούτη που ονειρεύεσαι από 2 χρόνια πριν αλλά δεν μπορείς ακόμα γιατί πολλοί περνάνε,κοιτάνεαλλά μέσα ελάχιστοι περνάνε!
![]()
Με γεια σου με χαρά σου κούκλα μου και σέβομαι όσες κάνουν τη δύσκολη αυτή δουλειά!Ακούγεσαι...σαν να είσαι κάποιος θεόρατος άνθρωπος κρατώντας ένα λαχταριστό κόκαλο στο χέρι του..κι εμείς τα σκυλάκια τα ταπεινά από κατω..περιμένουμε να μας το ρίξεις..
Ευτυχώς που κάποτε..πριν από αρκετά χρόνια..το πιάτο το φαγητό..ή το ρούχο..ή ένα κουτί γάλα του παιδιού..ήταν πολυτέλεια για μένα..
Ένα καλό μάθημα που μου έκανε η ζωή..για να μπορώ να στέκομαι περήφανη..
Αλλά για να γλύψω τ'αρχίδια κανενός για 5 ευρω για να με ταίσει..αυτό δεν θα το κάνω ποτε..
Γι'αυτο χαίρομαι που είμαι "ιεροδουλη"
Χαχαχαχαχ...ασπρουλη..!!!Αν δεν περιλαμβανουν αρχιδογλειψιμο οι υπηρεσιες κατα την πιπα τοτε ναι...
Αλλιως οπως κανουν πολλες συναδερφισες σους δεν το γλιτωνεις![]()
Με γεια σου με χαρά σου κούκλα μου και σέβομαι όσες κάνουν τη δύσκολη αυτή δουλειά!
Ομως για ποιο γλύψιμο αρχιδιών μιλάμε?? Εχεις και αυτό στο πρόγραμμα??? γιατί στο μετάξι αυτό δεν το χουμε μάθει οι περισσότεροι τουλάχιστον...ακόμη και αυτοί που τα χουμε καθαρά και ξυρισμένα!!!
Δεν σε βλέπω σαν σκυλάκι αλλά αν έχεις πάει παλιότερα ουκρανία ή ξέρεις από άλλους ιστορικά τότε ξέρεις πως δίνανε και οι γονείς την κόρη στους τουρίστες όσο όσο επειδή πεινάγανε εκεί
Νομίζεις δεν θα σας αγγίξει η κρίση? και τότε να δω αν δίνετε κάτι παραπάνω...ενα χαμόγελο,λίγο διάθεση ή κάτι έξτρα ή λίγο χρόνο παραπάνω...

καμία κακία! ίσα ίσα που πρέπει να τις σεβόμαστε αλλά εδώ στην ελλάδα (και επειδή οι ελληνίδες μας το παίζουν δύσκολες στο κρεβάτι) το χουν πάρει χαμπάρι οι ιερόδουλες και μας τα ρουφάνε τα ευρώ λες και είναι τούρκικες λίρες ή αλβανικά λέκια... ΕΛΕΟΣδιακρίνω κακία ή μου φαίνεται;;
Ελληνίδα είμαι..κι έχω γνήσια ελληνική περηφάνεια..Με γεια σου με χαρά σου κούκλα μου και σέβομαι όσες κάνουν τη δύσκολη αυτή δουλειά!
Ομως για ποιο γλύψιμο αρχιδιών μιλάμε?? Εχεις και αυτό στο πρόγραμμα??? γιατί στο μετάξι αυτό δεν το χουμε μάθει οι περισσότεροι τουλάχιστον...ακόμη και αυτοί που τα χουμε καθαρά και ξυρισμένα!!!
Δεν σε βλέπω σαν σκυλάκι αλλά αν έχεις πάει παλιότερα ουκρανία ή ξέρεις από άλλους ιστορικά τότε ξέρεις πως δίνανε και οι γονείς την κόρη στους τουρίστες όσο όσο επειδή πεινάγανε εκεί
Νομίζεις δεν θα σας αγγίξει η κρίση? και τότε να δω αν δίνετε κάτι παραπάνω...ενα χαμόγελο,λίγο διάθεση ή κάτι έξτρα ή λίγο χρόνο παραπάνω...
καμία υπόδειξη! όλα όμως είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης και η αγορά θα τα φέρει εκεί που πρέπει...ή κατεβάζεις λιγουλάκι την τιμή ή δίνεις κάτι παραπάνω....είτε αυτό λέγεται χρόνος είτε υπηρεσία είτε διάθεση που αυτό δεν κοστίζει και τίποτα κούκλα μου!Η κάθε μια ματάκια μου...δικό της είναι το "νινι"και το διαθέτει όσες ώρες θέλει..
Και τα χρήματα που βγάζει...όσα και να βγάζει..τα διαθέτει όπως θέλει..
Μπορεί..εγώ...εσύ ή ο καθένας να γίνουμε συνέταιροι και να κάνουμε υποδείξεις?
που ξέρεις??Κι εσύ πού είσαι?
Απ'έξω και τους μετράς?
Χαααααααααααααχαχαχαχαχαχ...!!!!
καμία υπόδειξη! όλα όμως είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης και η αγορά θα τα φέρει εκεί που πρέπει...ή κατεβάζεις λιγουλάκι την τιμή ή δίνεις κάτι παραπάνω....είτε αυτό λέγεται χρόνος είτε υπηρεσία είτε διάθεση που αυτό δεν κοστίζει και τίποτα κούκλα μου!